Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Imo je tudi velik faktor to, da sta una dva HBO cepca dobila vse glavne story beate in zdej George ali fura svojo idejo naprej kera je že spoilana, al pa obrne kljub setupom.

Georgeva verzija Kralj Brana je sigurno boljše izvedena kot tist sestanek randojev, ko se odločijo da je najboljši osebek za kraja fevdalne dežele omniscentni kripl ki ne more met otrok, pa tko za hobi se ukvarja z ancient magic.

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 7 minutami:

@Aktivist VančKo je bil George mlad in relativno broke pisec, je naštancal prve tri knjige v štirih letih. Asos je izdal leta 2000. Od tedaj se zgodba praktično ne premakne.

Ja samo zares je začrtal tole tam okol 1991, tko da lahko rečeš, da je za prve tri knjige porabil 9 let, potem za naslednji 2 pa 11 let

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 11 minutami:

Ja, saj vem. Ampak zadnjo knjigo sem prebral pred skoraj 15 leti in če v desetletju in pol ni uspel napisat vsaj ene od dveh knjig, je po moje nekaj narobe. 15 faking let! 

Kolikor smešno se sliši, je imo uspeh knjig povzročil propad celotne serije.

Poleg drugih stvari, ki so jih napisali ostali.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 7 minutami:

Kaj ti dela, da podtakneš požar sredi hice in burje :S 

Mi mamo enga(?) piromanskega cigota ki skoraj vsak dan podtika neke požare, bodisi smetnjake ali podobno. Ne morejo nic ker mladoleten, lahko samo upamo da se veter obrne proti naselju. 

Authorities are helpless! :))

Šel za foro pogledat, včeraj spet

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 1 minuto:

Večja škoda d00h.

Ne sej ne, mislim, da je dovolj napisati kaj ti dela, da podtakneš požar period. :D

Pri starših so dejansko zažgali sosedovo kmetijo, pa jaz sem prvi opazil 

Zbudim se ob 03:00 zjutraj in ful svetlo in si mislim, okej jutro je, pogledam na uro, tri zjutraj, stari zakaj je zunaj dnevna svetloba. Odprem žaluzije in gori sosedova kmetija

Jaz sploh nisem vedel, kaj točno naredit, pade klic policiji al komu, ne spomnim se, katero številko za klic v sili sem zasviral, dejansko je bil moj klic prvi 

Grem ven in zunaj filing, da je 40°C, folk se je počasi začel nabirat, sosedje so probali vdirat v hlev in vem spuščat živino, da so randomly laufale okoli (mislim, da je dejansko samo 1 žival umrla)

Pol pridejo gasilci in itak totalno sranje, to je dobesedno pekel, ko bajta od znotraj gori, vsi sosedje neki obupano s šlaufi probajo pomagat, nobenemu nič jasno

Ayyyy

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 37 minutami:

Našega domačega, lepo prosim :closedeyes:

Sem mu najprej mislu prinest paket prehrambenih dodatkov in vitaminov, sam tisto bi bilo preveč in your face (da se mi gre sam za to koliko časa bo še živ, da spiše do konca preostale knjige). :D

Sam bi bla fora, da mu das za en mesec fitnes karte tja v faco😁

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 minuto:

Pri starših so dejansko zažgali sosedovo kmetijo, pa jaz sem prvi opazil 

Zbudim se ob 03:00 zjutraj in ful svetlo in si mislim, okej jutro je, pogledam na uro, tri zjutraj, stari zakaj je zunaj dnevna svetloba. Odprem žaluzije in gori sosedova kmetija

Jaz sploh nisem vedel, kaj točno naredit, pade klic policiji al komu, ne spomnim se, katero številko za klic v sili sem zasviral, dejansko je bil moj klic prvi 

Grem ven in zunaj filing, da je 40°C, folk se je počasi začel nabirat, sosedje so probali vdirat v hlev in vem spuščat živino, da so randomly laufale okoli (mislim, da je dejansko samo 1 žival umrla)

Pol pridejo gasilci in itak totalno sranje, to je dobesedno pekel, ko bajta od znotraj gori, vsi sosedje neki obupano s šlaufi probajo pomagat, nobenemu nič jasno

Ayyyy

image.thumb.png.56d5b742514dd583dd59689f72acd292.png

Sem najdel fotko iz balkona mojih staršev, to je hlev, ki se drži bajte (panonska verzija kmetij)

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 18 minutami:

Martinu nedokončanje knjig mogoče še oprostim (pač leta in to...), čeprav niti ne.
Ne morem pa oprostit Rothfussu, ki je precej mlajši. Mamila?

oprostiš nekomu, ker ne bo dokončal magnus opusa, ker uživa življenje (razumljivo, da ne bo pomote)

ne oprostiš nekomu, ker ga ne bo dokončal zaradi težkih psihičnih težav :avadodo:

Povezava do prispevka

Zdaj sem pomislil na scenarij, da kej zagori tukaj pri meni.

Zbudim se ob treh zjutraj in zunaj svetlo, pogledam ven, gori vrtna uta, ogenj se širi proti hiši, jaz pa nemudoma

Gori, gori, ulica goriiiiii-ii!

Nocoj... ne rabiš pižame
in ne velikih besed.
Ne razmetuj omareeee. *(oči se začnejo solziti)*
Hej,... samo... pripravi see-e.

Nocoj... ne rabiš *kreh-kreh* pižame
in dežnika tudi ne-e-ee. *(kriki iz spodnjega štuka)*
Ne zapiraj oken,
samo prisl *hhhhhkkhhhawk twaaaah!!* prisluhni glasbi z ulicee-e.

Pazi zdaa *cough cugh* aaaaajjjj!

Celaaaaahhhhhh ulicaaaaa gorihhhhh, (Ulicaaaa gori!)
ne kliči hhhhhena, hhhhhena, tri

*Pokliče policijo, he-he hhhhhh hhhhh pomot-- tu tu tu tu*

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 4 minutami:

Zdaj sem pomislil na scenarij, da kej zagori tukaj pri meni.

Zbudim se ob treh zjutraj in zunaj svetlo, pogledam ven, gori vrtna uta, ogenj se širi proti hiši, jaz pa nemudoma

Gori, gori, ulica goriiiii!

Nocoj... ne rabiš pižame
in ne velikih besed.
Ne razmetuj omareeee.
Hej,... samo... pripravi see-e.

Nocoj... ne rabiš pižame
in dežnika tudi nee-eeee.
Ne zapiraj oken,
samo prisluhni glasbi z ulicee-e.

Pazi zdaaaaajjjj!

Celaaaaa ulicaaaaa gori, (Ulicaaaa gori!)
ne kliči ena, ena, tri

*Pokliče policijo, he-he pomota*

Jaz sem bil v tem scenariju, sam se ni klicalo nobenga. saj mislim da sem ga enkrat opisal v nebrojnih rom-rantih. 

Zbudi me neka buka pod oknom, to so bli še proper gaymerski cajti ko se je šlo spat ob zori, tko da ne vem kolk je bla ura. 
Odpiram roleto na 10%, pod oknom vidim rajo. 
na 20% vidim kamermana. 
30% gasilski kamion wtf. 
Dvignil roleto na pol, sosednji blok in flames, iz kleti zublji. 
"Eh, spet ciganjska posla"
Spustim roleto, nazaj spat. 

Romada je hotela napeljat štrom v klet ker se jih je tolk nakotilo, pa so elektroinžinirji kot so, zažgali lastno domovanje. 

TBH, vprašanje če bi sploh klical gasilce da že niso bili tam. Tolk da sem z razočaranjem bral novice naslednji dan da so bli vsi ok. 

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...