magični kralj Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 UNREGISTERED BANDICAM 3 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. julij 2024 Share Objavljeno 22. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 uro: Jaz moram orehovc še par tednov pacat. Morm bit močn! Prinesi na m3t3t v MB 1 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 tudi z moje strani support indijskim tutorialom za rešitve windows errorjev; dejansko ti v dveh minutah razloži, kaj naredit; če ne dela, greš dalje na naslednjega 2 minutnega Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 (urejano) Wolt danes čisto odpovedal. Al so bili na delu kakšni hekerčki, al pa nekaj updejtajo celi sistem. V vsakem primeru je malce hecno. Ajde, se pač zgodi. 23. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 Zakaj sploh naročujete wolt in podpirate to mafijo? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 podpirajte domace cigane, podpirajte ehrano! Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 Najdu sliko dacapota v vojski 9 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 DaCapo reče pred 5 urami: Wolt danes čisto odpovedal. Al so bili na delu kakšni hekerčki, al pa nekaj updejtajo celi sistem. V vsakem primeru je malce hecno. Ajde, se pač zgodi. V mariboru, in preden se harku zgrne name nisem placal jaz, so okoli 13 dostavili bp in hitro. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 (urejano) Arey reče pred 1 uro: V mariboru, in preden se harku zgrne name nisem placal jaz, so okoli 13 dostavili bp in hitro. Ma saj je moj daPubec tudi vozil, ampak jim je potem pač odpovedal ta wolt app in je bila možnost samo osebnih prevzemov in lastnih dostav, ki jih ponujajo določene restavracije. Tri-štiri dostave se mi zdi da mu je vseeno uspelo naredit danes. Ca. 36 € neto plačila, kar pa tudi ni slabo. Pa še nekaj napitnine je dobil. Plus to, da ga je neka babnica skoraj ruknila, ko je speljala iz neke stranske ulice direkt na glavno cesto. Je rekel, da če ne bi v stotinki sekunde reagiral, da se ne bi dobro končalo. S skuterjem vozi. 23. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 What? Kako lahko s 3-4 dostavami zasluži 36€ neto? To je 9-12€ na eno dostavo + napitnina. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 mene zanima če dacapo ve kako številke funkcionirajo 1 7 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 Men je zanč en reku da je naredil 42 dostav pa samo 2,5€ tipa. Mu nism verjel, mi je pokazal in sem ga prašal če da screenshot za fascikle. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 49 minutami: What? Kako lahko s 3-4 dostavami zasluži 36€ neto? To je 9-12€ na eno dostavo + napitnina. Napitnina ni tu všteta. Ti bom enkrat poslal "dnevnico" iz te wolt aplikacije. V bistvu: več kot je razdalja v km več dobi plačano. Jaz sem se tudi čudil. Ni pa to pač vsak dan, to je tudi res. Pri napitnini pa stranke itak nasploh škrtajo. Je pa nedolgo naza vseenoj dobil celih 5 € v gotovini od enega starejšega možakarja, ki je naročil 1 hamburger . Nouro. 23. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 pa ni neto, ker jim placujejo bruto 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. julij 2024 Share Objavljeno 23. julij 2024 (urejano) ngebe reče pred 14 minutami: pa ni neto, ker jim placujejo bruto Valda. Jaz pravim pa za neto, ko se odšteje že. edit: dokler bo še dostavljal kot dijak bo šlo kar lepo, potem pa bo itak drugače. 23. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 napitnine so za luzerje Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 ngebe reče pred 8 urami: pa ni neto, ker jim placujejo bruto Se pravi tisto zgoraj je 154€ bruto? Kako to bruto, a imaš kot wolt dostavljalec kakšno obliko zaposlitve? S.P. ali pogodba, podjemna? Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 atomic reče pred 9 urami: Men je zanč en reku da je naredil 42 dostav pa samo 2,5€ tipa. Mu nism verjel, mi je pokazal in sem ga prašal če da screenshot za fascikle. Ta tip povprečno zasluži na 3,5 EUR na dostavo, DaPubec pa 12 EUR na dostavo Na njegovem mestu bi sprintal DaCapov post za dokaze in šel na Wolt z njim 1 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 (urejano) Hernire reče pred 4 minutami: Ta tip povprečno zasluži na 3,5 EUR na dostavo, DaPubec pa 12 EUR na dostavo Na njegovem mestu bi sprintal DaCapov post za dokaze in šel na Wolt z njim Dobr sam to je mal drugače, če DaPubec kj po DaCapotu se vedno malo pohecal s strankami in dobi povprečno 8€ napitnine al neki... tud dostave so tukaj v strnjenem naselju in je z 42 dostavami naredil tolk kilometrov. DaPubuec je verjetno naredil več s 4 dostavami. Tko da lej, @DaCapo je rekel, da bo isto dal screenshot. 24. julij 2024 uredilo bitje atomic Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 (urejano) atomic reče pred 1 uro: Se pravi tisto zgoraj je 154€ bruto? Kako to bruto, a imaš kot wolt dostavljalec kakšno obliko zaposlitve? S.P. ali pogodba, podjemna? saj tale tema pride naokrog vsake tri do stiri tedne kot pice in kitajska hrana ja rabis sp in z njim pridejo vsi stroski in negativne zadeve. tak da odstej akontacijo, prispevke, malico, prevoz, upostevaj ni dopusta, bolniske, regresa, bozicnice, 13 place. aja tista napitnina ki jo vidis je potem se ekstra obdavcena. plus kot dostavljalci imajo stroske in vzdrzevanje vozila. pri zgornjem screenshotu dela 230 km, na dan predvidevam. torej skuter ali avto. cez palec 50 do 60k+ km na leto. skuter lahko v letu in pol vrze proc avto pa v treh. pac kot je galko rekel enkrat v eni od iteracij teh debat. scum tier job, sploh ce upostevas, kot je dacapo in njegov dapubec ugotovil, da te lahko v trenutku nekdo pokonca na cesti 24. julij 2024 uredilo bitje ngebe 2 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 atomic reče pred 10 urami: Men je zanč en reku da je naredil 42 dostav pa samo 2,5€ tipa. Mu nism verjel, mi je pokazal in sem ga prašal če da screenshot za fascikle. Ja ker ni tipping culture-a v slo in to je prav. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 pa če že, a mu ne rajš direkt stisneš v roko, ne prek appa, da vsaj ni obdavčeno? Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Arey reče pred 5 minutami: Ja ker ni tipping culture-a v slo in to je prav. Zakaj je to prav? Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 ngebe reče pred 29 minutami: saj tale tema pride naokrog vsake tri do stiri tedne kot pice in kitajska hrana ja rabis sp in z njim pridejo vsi stroski in negativne zadeve. tak da odstej akontacijo, prispevke, malico, prevoz, upostevaj ni dopusta, bolniske, regresa, bozicnice, 13 place. aja tista napitnina ki jo vidis je potem se ekstra obdavcena. plus kot dostavljalci imajo stroske in vzdrzevanje vozila. pri zgornjem screenshotu dela 230 km, na dan predvidevam. torej skuter ali avto. cez palec 50 do 60k+ km na leto. skuter lahko v letu in pol vrze proc avto pa v treh. pac kot je galko rekel enkrat v eni od iteracij teh debat. scum tier job, sploh ce upostevas, kot je dacapo in njegov dapubec ugotovil, da te lahko v trenutku nekdo pokonca na cesti Ja če gledaš na to kot main job je to res shitty job. Če pa gledaš na to, kot popoldanski zaslužek pa mogoče ni tolk. Ne vem pa kolko časa je potrebno za dostavo 40 woltov. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 napitnine so rak Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 (urejano) atomic reče pred 6 minutami: Ja če gledaš na to kot main job je to res shitty job. Če pa gledaš na to, kot popoldanski zaslužek pa mogoče ni tolk. Ne vem pa kolko časa je potrebno za dostavo 40 woltov. glede na tist reel na instagramu, ko dostavljalka govori o povprecnem placilu 11 bruto na uro in ce pogledas zgoraj 3,5eur na dostavo, bi prislo ravno nekje 3,neki dostave na uro. za kolo morda malo vec, ker ima krajse in za avto malo manj ker ima daljse bolje placane relacije. zaokrozimo na 3,5 dostave na uro. za 42 dostav bi potem potreboval 12 ur. morda malo manj in je okvir nekje med 10 in 12, verjetno odvisno od razdalje. 24. julij 2024 uredilo bitje ngebe Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 se pravi na uro 3 dostave? To je pa potem res za en kurc, tudi kot side hustle. Da bi šel 3x na teden po šihtu za 4h mal wolt furat. To je 12h na teden x 4, 48h x 10h bruto. 480€ na mesec 480€ na študenca = 300€ 480€ popoldanski s.p. = -4% -90€ = 370€ Ajde 370€ dodatnega keša na mesec spet ni tolk mal, sam tud 3x na teden dodatnega dela ni tolk mal, ob predpostavki, da res povprečno zaslužiš vsaj 10€ bruto. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 fino je glih iz vidika, da maš side hustle, kjer služiš z rekreacijo Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 Napitnino pustim v restavraciji če je postrežba dobra, v kafani navadno konobarica dobi tringelt če ostane razlika, dostava tudi dobi preostanek, extra če je v kurcu vreme al kaj takega. Default napitnine ni, baseline kvaliteta strežbe ne dobi kurca. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 24. julij 2024 Share Objavljeno 24. julij 2024 jaz tippam glede na izgled kelnarja ali kelnarice višina tipa narašča premosorazmerno z neonazi izgledom zabrit na lešnik, 88 na vratu, Niemals kapituleren čez celo podlaht - 5 EUR zate slattki sinko sumljivo rjava polt, slabo skrit afro - ya ya rabim teh 5 centov ya, prav boste morali pa zmenjati v trafiko Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.