Kočevc Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Ker mi je nekdo 95 postov zbrisal al pa je slo za napako. Fix ni blo 95 spam postov Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Jaz zelo cenim tiste, ki so bolj šparovni. Verjetno zato, ker sem sam med tistimi, ki porabijo do zadnjega centa, čeprav sem daleč daleč od kakšne “socialc” plače. Nima veze kolk dobim na račun, to gre vse. Če slučajno kaj ostane pred naslednjo plačo pa v kakšno Cvetličarno potrošit enih 70eur v večeru. ps: drugače imam pa raje 0 prihrankov in bujne lase, kot več let prihrankov in frizuro od janšata. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 vsakemu svoje, ce nekdo spara naj spara, ce nekdo zapravlja naj zapravlja kaj je fora tega prerekanja Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Jup, včasih dobiš občutek, da se v tej naši gostilni ne dobi piva, ampak samo malinovec. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 @atomic kje pa je to pivo jebemu sunac valjda da bo zmerj nekdo, ki ma vec ali manj od nekoga bodte srecni s tem kar mate ne pa nesrecni, ker nimate Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) Izbris 9. avgust 2020 uredilo bitje Mefisto 1 Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) Izbris 9. avgust 2020 uredilo bitje Mefisto 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 pol si lepo vzgojen, ce tako v resnici razmisljas verjetn se tud klosarjem smejes v ksiht "haha kloooosar" mogoce bos kdaj na slabsem kot oni, mogoce Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Mefisto, prej si rekel da si gurman. Koliko pa daš za hrano mesečno okvirno? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 odvisno kaj javne kuhinje skuhajo ne more kj velik izbirat Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Morski reče pred 21 minutami: Jaz zelo cenim tiste, ki so bolj šparovni. Verjetno zato, ker sem sam med tistimi, ki porabijo do zadnjega centa, čeprav sem daleč daleč od kakšne “socialc” plače. Nima veze kolk dobim na račun, to gre vse. Če slučajno kaj ostane pred naslednjo plačo pa v kakšno Cvetličarno potrošit enih 70eur v večeru. ps: drugače imam pa raje 0 prihrankov in bujne lase, kot več let prihrankov in frizuro od janšata. če ti gre sam 70€, ne par 100 po glavi, je še ok osebno sicer svoje strupe pretežno prinesem s sabo, sam mam pa kolega k ziher naroči 2 flaši šampanjca k gre ven Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Fuksija reče pred 5 minutami: če ti gre sam 70€, ne par 100 po glavi, je še ok osebno sicer svoje strupe pretežno prinesem s sabo, sam mam pa kolega k ziher naroči 2 flaši šampanjca k gre ven K so v štirki začel kartice sprejemat je blo to zelo kratkotrajno veselje Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 kemik reče pred 1 minuto: K so v štirki začel kartice sprejemat je blo to zelo kratkotrajno veselje tbfh nisem mela nikol tendence da bi ful zagonila zuni, ker mi je bil ponavad point bolj plesat kot pit, tako da ful podpiram da ne rabim več gotovine s sabo Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Fuksija reče pred 4 minutami: tbfh nisem mela nikol tendence da bi ful zagonila zuni, ker mi je bil ponavad point bolj plesat kot pit, tako da ful podpiram da ne rabim več gotovine s sabo Dobr sam a ni tko da ti posegas po drugih ojacevalcih zabave, in pol pac ne rabis pit pa si se vedno udobno neprisebna Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Sem zelo kartica clovek, ampak tam sta pa bili ene 2 drazji lekciji Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) Arey reče pred 6 minutami: Dobr sam a ni tko da ti posegas po drugih ojacevalcih zabave, in pol pac ne rabis pit pa si se vedno udobno neprisebna pred tem smo pač socialno pil v parku preden smo šli not, pol pa itak sam na plesišče pa mogoče 1-2 pijački med hlajenjem še najhujši problem za denarnico mi je zdej k se včasih stolče celo zbirko fensi pirčkov k si baje sam uizi zuni na pijači 14. maj 2020 uredilo bitje Fuksija Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Jaz sem tudi 90% kartica. Gotovina je samo za lokalno oštarijo kjer se zbiramo z družbo največ. Na srečo nimajo kartice, ker bi drugače marsikdaj padlo še dosti več. Že itak gre toliko, da boli glava, če bi računal sproti. Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Placujem s telefonom. Še vedno rabiš par kovancev za Nobla Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 @Sovica na gnoju majo temo o tebi. Si opazil? Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) Izbris 9. avgust 2020 uredilo bitje Mefisto Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 @Mefisto: glede preseravanja se mi zdi, da imava podobno mnenje. Dejansko dobim odpor, ko vidim kakšne "umetniško" pripravljene jedi, kjer je na krožniku neka miniaturna porcija (ponavadi v obliki neke skuplturice), vse naokoli pa natroseno in/ali malo polito neke omake /začimb... Pa to ne govorim za kakšne predjedi, ampak za kao pripravljeno glavno jed. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) Na drugi strani sem pa jaz, ko se ze bil in definitivno se grem k Ani Ros ker mi je blo fantasticno Definitivno pa ne bi tega priporocal vsakemu. 14. maj 2020 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Ja nekateri radi jejo tudi z ocmi. Predvsem zenske. Mene boli kako izgleda samo da je dobro in dovolj. Tiste lepe jedi znajo biti tudi dobre, samo ni dosti in moras jest pocasi in gusjtirat vsak koscek.. to je pac fora in da mas vimvec kroznikov.. meni je tudi vija.. jaz se rad najem enega, da he dobro, malo solatke mogoce se sladica in to je to Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) Občasno grem, nisem pa ljubitelj. Največkrat mi ni dobro nič, ker ne maram začimb. Zame so zakon sol, poper in česen pa čebula. Zato najraje naročim file mignon ali kak drug stejk, s tistimi sklupturami pa se naj drugi igrajo. Na zadnje mi je skoraj gor dvignilo pri nekem pastinakovem pireju in nekih koketih z muškatne buče. 14. maj 2020 uredilo bitje tomazek Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Lepo bi bilo bit alfa samec z žensko, ki ji gospodinjska dela niso tuja. Zaradi pomanjkanja časa in neveselja do kuhe, sem precej nad Mefistovim proračunom za hrano. Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) Fine dining ma itak drugo miselnost zadej, bv mešat količino hrane in solatke v tisto zgodbo. Tja greš na edinstveno izkušnjo in doživetje, ne zato da zadostiš potrebo po hrani. 14. maj 2020 uredilo bitje kemik Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 bigboss82 reče pred 1 uro: Ja nekateri radi jejo tudi z ocmi. Predvsem zenske. Mene boli kako izgleda samo da je dobro in dovolj saj zato pa jemo a ne Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 Arey reče pred 1 uro: Na drugi strani sem pa jaz, ko se ze bil in definitivno se grem k Ani Ros ker mi je blo fantasticno Definitivno pa ne bi tega priporocal vsakemu. jelly af, dej me naslednjič vzemi s sabo jay vseen ni zadost prehransko avanturističen zanjo kemik reče pred 1 uro: Fine dining ma itak drugo miselnost zadej, bv mešat količino hrane in solatke v tisto zgodbo. Tja greš na edinstveno izkušnjo in doživetje, ne zato da zadostiš potrebo po hrani. zdej vem da ste fantje tle drugač sestavljeni, sam js sem se še vedno tud v fine dining settingu najedla tam po 3-4 hodih mam dost in tja tko ne greš sam ene stvari pojest, pa redko sem naletela da je blo kej preveč eksperimentalno zame in mi ne bi pasalo (to se z vinom hitrejš zgodi) drugač pa totalno vidim in point enega konkretnega obroka al pa več teh drobtinic, pač različna doživetja so in oboje mi je awsum Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) Fuksija reče pred 18 minutami: jelly af, dej me naslednjič vzemi s sabo jay vseen ni zadost prehransko avanturističen zanjo Naredita kompromis pa pejta v Hiso Polonka. Tudi od Ane Ros, ampak na bolj everyday man nivoju. Njihov roastbeef je bil morilski. Drgac pa jz se nikoli nisem sel domov lacen iz boljsih restavracij. Na lj gradu ima degustacijski meni 6 hodov, in sem bil na koncu ze konkretno napokan. Pa so to majhne kolicine, ampak ker jih je 6 je precej 14. maj 2020 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
Mefisto Objavljeno 14. maj 2020 Share Objavljeno 14. maj 2020 (urejano) izbris 25. maj 2020 uredilo bitje Mefisto Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.