atomic Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Overrated sm mislil cenovno. Zato sem pri trojki dal brancina. Pač dober steak košta, kot tradicionalno redki omejeni resursi mesa/živil. Samo zaradi cene. Če je svinjska ribica 7€-10€ kg, ne more bit od govedine pol kr 4x dražje… Za napolitano si sam napisal. To je v Napoliju 6€. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Kak pa ti pripraviš govedino na hitro? Jaz vedno vse pripravim (popečem, prepražim, podušim) v slovkukerju na plošči, potem pa fuknem za 3-3,5 ure zaprto v pečico na 160 stopinj. Kak lahko zajebeš ribo, če za 90% velja (cele ribe), da jo daš v pečico za 20-30 minut na 180-200. Ti trgovinski vakumirani stejki so perfektna roba, če bi rad, da se stejki nekomu, ki jih ne pozna dobro, zamerijo za do konca življenja. Jaz jih že celo večnost ne kupujem več, ker sem vedno žvečil kot budala, da sem ga po grlu spravil. Pizz pa itak nisem ljubitelj. Ko jem par krat letno pa hočem našo "staro" verzijo in konkretno obloženo - pivnica Ptuj stajl ipd. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Arey reče pred 5 urami: Jz jem klasika al pa đejknđeja, sej nisi šel na divjačinski zrezek kolega. Nism, pa tud ni blo tle false expectations. Je bil pa false advertising, ja. Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 atomic reče pred 28 minutami: Slovenske pizze so bile tradicionalno najboljše v okolici i šire. Vsakič, ko si prišel v tujino na pizzo si dobil domotožje. Potem pa pride ta drožomania in te pizze, ej atomic a veš kako te ta pizza ne napihne. Ja kaj me bo pa napihnilo? Saj nič ni gor! Testo, ki ni hrustljavo, mal paradajza 3,7 dag mocarele in listek bazilike… Če ti pa slučajno dajo gor 2 rezini mortadele in potresejo s pistacijo, pa računajo tolk, k da ti je un turk z dolgo čupo potresel pistacijo. Sj ne rečem, lepo zgledajo barve italije za na instagram. Sam vseeno futr raje jem kot slikam. Slovenska pizza = best pizza dober tek 3 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Tbh bi jaz dosti raje raje to kot pa 99% "modernih" napolitan Namesto kumar bi dal slanino in bi bla perfect. Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 ne rabis slanine, gor je itak fasirano meso 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 (urejano) Rabim To je moj najbolj standard dodatek (zraven jajce) na bilo kateri pizzi, ker mi da odlično aromo. Doma pa jih itak ne pečem. 29. julij 2023 uredilo bitje tomazek Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 tomazek reče pred 4 minutami: Rabim To je moj najbolj standard dodatek (zraven jajce) na bilo kateri pizzi, tomazek reče pred 20 minutami: Pizz pa itak nisem ljubitelj 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Zdaj, če mi nekaj zapaše samo par x na leto, potem hočem, da je to proper. Ne pa testo z malo paradajza in koščkom sira (mocarele) Go big or go home. Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 atomic reče pred 44 minutami: Za napolitano si sam napisal. To je v Napoliju 6€. Zadnjič sva se z žensko vozila skozi neke hardcore rovte domov. In vidiva random vaško picerijo ter se ustaviva. Majketi restavracija, kjer se je čas ustavil leta 2006 al neki. Pica klasika velika 6 €, narejena kot pri babici doma, mastna, šunke toliko, da bi si lahko še sendvič naredil iz ostanka, sira naribanega gor 3x preveč, natakarica neka stara, ki zraven kuha kavo v džezvi nekim debelim tipom. Crazy, najboljša pica letos. Ne upam sploh na googlemaps it gledat, kaj je bilo to, ker se bojim, da sem sanjal 4 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Vem, da se ponavljam, ampak za Tomazeka jo grem (po sto letih) takoj spečt: Varianta 1: Varianta 2: Varianta 3: 3 3 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 atomic reče pred 1 uro: 3 moderne overrated kulinarične jedi 1. napolitana 2. burgerji 3. steaki Slovenske pizze so bile tradicionalno najboljše v okolici i šire. Vsakič, ko si prišel v tujino na pizzo si dobil domotožje. Potem pa pride ta drožomania in te pizze, ej atomic a veš kako te ta pizza ne napihne. Ja kaj me bo pa napihnilo? Saj nič ni gor! Testo, ki ni hrustljavo, mal paradajza 3,7 dag mocarele in listek bazilike… Če ti pa slučajno dajo gor 2 rezini mortadele in potresejo s pistacijo, pa računajo tolk, k da ti je un turk z dolgo čupo potresel pistacijo. Sj ne rečem, lepo zgledajo barve italije za na instagram. Sam vseeno futr raje jem kot slikam. Slovenska pizza = best pizza 2. Burgerji ok ta Hood burger je res najbolši od hipster burgerjev. Sam ni pa slučajno to neka eksplozija okusev. Pač dober burger. Jest imam rad gosja jetra, imam rad pleskavice, imam rad rukolo, imam rad gorgonzolo, imam rad pomarančno marmelado. Sam če mi pa to vse skupaj sestaviš in daš v burger te pa ubijem. Ni zdej skp nametat drage seatavine in bo kar dobro. Moje življenje je bilo čisto ok, ko ni bilo pol kile cukra v hamburgerji. Enkrat sem prašal za ajvar so tetoviranega bradonjo, ki sam sebi pravi Chef morali trije držati, da ni skočil čez pult. 3. steaki Ok tu se mogoče pozna, da sem Busanc, ki obožuje Slovensko domačo kuhinjo. Kjer je govedina kuhana zelo dolgo, bodisi v goveji juhci, golažu ali goveji zrezki v omaki. Plus naši Busanski recepti, kjer meljemo govedino za sarme, čevape, musake… Steaki so pa tako overrated. To kar kupiš v trgovini so krave vse bivše tekmovalke v gimnastiki. To je vse neki žilavo. Za dober steak moraš najti pravo meso, pravega mesarja, prave pasme krava, prave starosti, meso pravo uležano, meso pravo pečeno, pravi kos krave, plačati 40€/kg mesa, v nedeljo pr maš fuknit v pušco 20€, da bo steak res mehek… Dober ribeye, ki je zame najboljši kos, od dobrega dobavitelja je 40€+/kg. Za 40€ na kilo dobim FILE ogromnega brancina, sveže kapesante brez rumenega dela, file kvalitetne tune, jastoga… To so vse stvari, k jih ne moreš zajebat, saj so dobesedno že surove odlične! Pa ne mi govort, da nisem dobrega jedel, k sm jedel od Kobe do raznih suhozorjenih,kjer ogromno mesa stran fuknejo… enkrat sem bil zraven k je Jezeršek predaval in pekel… T-bone tam kjer je plučna je cool, tam kjer je hrbet gimnastika… Based Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 (urejano) Sem pa testo zamenjal. Že sto let namreč ne uporabljam tega kupljenega (predpečenega) testa in podobnih zadev. Zdaj je v igri samo še 100% domače testo iz najboljših mokic. 29. julij 2023 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 DaCapo reče Dne, 28. 7. 2023 at 13:39: Kakšna so kaj mnenjalniška mnenja o Istralandiji? Aquapark Istralandia – odlična vodna zabava v Istri Ok je, samo če naletiš na dan, ko je ful folka bo ratio "čakanje na ride" : "ride" nekje 95 : 5. Lahko preživiš večino dneva (ure) v doooolgih vrstah. Mogoče je kul poklicat in se pozanimat, ker verjetno imajo neko statistiko, vsaj v Jesolu v Caribe bay imajo tako. Tam je lahko še hujše kot v istralandiji. Kurac je ker te pol še res fajn opeče sonce. Tudi če se na brisači namažeš, ti pol tobogan spere dol kremo po prvem rajdu. Tako da jaz priporočam samo če ni gneče, če ne ostani raje doma. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 DaCapo reče pred 1 uro: Vem, da se ponavljam Veš ti my ass. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Nujno rabimo račko. 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 ke_kit reče pred 4 minutami: Nujno rabimo račko. Lol. Ofuj račka. A nismo to včasih že imeli? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Tisto je PIMP. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Sj mas dreka Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Drekce talajo drekci. V bistvu niti rac ne bi talal. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 DaCapo reče pred 38 minutami: ... En odličen recept imam zate... 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 DaCapo reče pred 2 urama: Vem, da se ponavljam, ampak za Tomazeka jo grem (po sto letih) takoj spečt: Varianta 1: Varianta 2: Varianta 3: Zgleda ko letak iz Lidla serviran na krozniku 4 Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Meni je žal, da se je slika Dante pice izgubila, tisto je bila proper Lidl letak na krožniku pica, ampak postrežena v restavraciji, kar pač doda epicness napram DaCapovi privat kuhinji @g. Profesor vem, da je imel fotko neki cajta, samo imo se je izgubila v času Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Hernir reče pred 2 minutama: Meni je žal, da se je slika Dante pice izgubila, tisto je bila proper Lidl letak na krožniku pica, ampak postrežena v restavraciji, kar pač doda epicness napram DaCapovi privat kuhinji @g. Profesor vem, da je imel fotko neki cajta, samo imo se je izgubila v času Kaj pa je blo na tej Dante pici? To ne vem, če sem kdaj videl. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 tomazek reče pred 11 minutami: Kaj pa je blo na tej Dante pici? To ne vem, če sem kdaj videl. Ma vse kar je blo tist teden pred iztekom roka v Hoferju, postlano na dveh hlebcih testa pa flambirano ene 10 min predolgo v pečici. 2 Navedek Povezava do prispevka
Hernir Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Avion reče pred 14 minutami: Ma vse kar je blo tist teden pred iztekom roka v Hoferju, postlano na dveh hlebcih testa pa flambirano ene 10 min predolgo v pečici. Zelo natančen recap ja, to da je bilo predolgo v pečici je bil pomemben faktor 1 Navedek Povezava do prispevka
ngebe Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Slinch reče pred 8 urami: Samo zacasno prestavljena, pr vpk-ju je (bil) kontejner, ne vem pa ce je ze nazaj na stari lokaciji tiskarna je se vedno pri pop tv, ker staro lokacijo se vedno prenavljajo. meni je bil njihov burger tko meh, ful se mi je spahovalo po njem. Navedek Povezava do prispevka
g. Profesor Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 Hernir reče pred 51 minutami: Meni je žal, da se je slika Dante pice izgubila, tisto je bila proper Lidl letak na krožniku pica, ampak postrežena v restavraciji, kar pač doda epicness napram DaCapovi privat kuhinji @g. Profesor vem, da je imel fotko neki cajta, samo imo se je izgubila v času ma pisda ta fascikl je sel v kurac sem ze parkrat iskal neuspesno Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 (urejano) Ma jaz sem si danes za večerjo naročil to: Kitajcev se nikoli ne morem naveličat. In vedno vem kaj dobim. 29. julij 2023 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 29. julij 2023 Share Objavljeno 29. julij 2023 tomazek reče pred 6 urami: Pizz pa itak nisem ljubitelj. Ko jem par krat letno pa hočem našo "staro" verzijo in konkretno obloženo - pivnica Ptuj stajl ipd. Pivnica Ptuj: a to je tam, ko majo testo develo 4cm in gor naribano šunko? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.