paWok Objavljeno 19. april 2023 Share Objavljeno 19. april 2023 Vincent reče Dne, 3. 4. 2023 at 9:46: Oj. Mi lahko kdo priporoča, kaj je kaj dobrega od Amazona? da so oni posnel in je gledljivo? The Boys je ze kdo omenil? Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 19. april 2023 Share Objavljeno 19. april 2023 saosin reče Dne, 11. 4. 2023 at 11:46: mr inbetween majkemi Pogledal par delov k sm lih na bolniški. Nima neke jake vsebine, je pa top za chillat takole ko si bolan v pojstli. Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 19. april 2023 Share Objavljeno 19. april 2023 Vincent reče Dne, 3. 4. 2023 at 9:46: Oj. Mi lahko kdo priporoča, kaj je kaj dobrega od Amazona? da so oni posnel in je gledljivo? Sneaky Pete Bosch Goliath The Boys Reacher The Terminal List Invincible Red Oaks Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 19. april 2023 Share Objavljeno 19. april 2023 Vse_je_najslabse reče pred 18 minutami: Pogledal par delov k sm lih na bolniški. Nima neke jake vsebine, je pa top za chillat takole ko si bolan v pojstli. poglej do konca k sam stopnjuje kvaliteta Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 19. april 2023 Share Objavljeno 19. april 2023 (urejano) saosin reče pred 1 uro: poglej do konca k sam stopnjuje kvaliteta Ok sem končal prvo sezono, zaenkrat ni da se je neki ful dvignila kvaliteta, sej tudi to da skoz drži nivo mi je ok. Ima majhne minuske, predvsem me moti to, da ni v ozadju nek svet, ki bi bil kontigenten, kot da so vsi liki malo naneseni od nekoder in jih ne povezujejo realni zakoni, ki veljaj v svetu. Ne vem če veš kaj mislim, vsi liki kot da so izrezani nekje in vstavljeni v zgodbo, ne prepriča me, da je to resničen svet. Preveč poenostavljeno je vse skupaj kot bi reku bivši mn3njalničar. Je pa ok za gledat, če odmislim take zadeve, se veselim prihodnjih sezon. 19. april 2023 uredilo bitje Vse_je_najslabse Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 19. april 2023 Share Objavljeno 19. april 2023 ne mors zadovoljit tega najslabsega nikol 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 20. april 2023 Share Objavljeno 20. april 2023 Vse_je_najslabse reče pred 6 urami: Ok sem končal prvo sezono, zaenkrat ni da se je neki ful dvignila kvaliteta, sej tudi to da skoz drži nivo mi je ok. Ima majhne minuske, predvsem me moti to, da ni v ozadju nek svet, ki bi bil kontigenten, kot da so vsi liki malo naneseni od nekoder in jih ne povezujejo realni zakoni, ki veljaj v svetu. Ne vem če veš kaj mislim, vsi liki kot da so izrezani nekje in vstavljeni v zgodbo, ne prepriča me, da je to resničen svet. Preveč poenostavljeno je vse skupaj kot bi reku bivši mn3njalničar. Je pa ok za gledat, če odmislim take zadeve, se veselim prihodnjih sezon. Kaj ti gledas? Da ti lazje priporočamo, daj neki žanr, serijo, primer. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 20. april 2023 Share Objavljeno 20. april 2023 Sej mam zdej dosti priporočil. Succession, white lotus, marvelous mrs. Maisel, 1883, imam dovolj za to leto. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 20. april 2023 Share Objavljeno 20. april 2023 Sem pogledal še drugo sezono mr. Inbetween do konca, sej kr vleče, simpatična serija. Malo me spominja na Burn notice, ki mi je bla izjemno dobra, sicer sem to gledal pred petnajstimi leti. Malo me je tudi spomnila na film I hired a contract killer od Kaurismäkija. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 https://www.imdb.com/title/tt15282746/ Tole kdo pozna? Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 (urejano) Ta Apple res, kr nikjer ni nc promotov nikol, niti da bi ponesrec vidu. Sem pogledu Jury Duty in ni nič posebnega, je pa tko amusing. Glede na ostalo komično ponudbo (ki je ni), je kr za pogledat. Drugače sem pa dodal na Plex v zadnjem tednu Dead Ringers (Rachel Weiss), Mrs. Davis (tud ena huda igralka, sam ne poznam imena), Hello Tomorrow (nek Apple scfi), Reboot (že skenslana komedija, ki je pa baje uredu - Hulu), The Last Thing He Told Me (Jennifer Garner, mal me ma da bi Alias zlovdu kje). Nisem pa še niti ene epizode od omenjenega pogledal. 21. april 2023 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 če je bil še kdo velik fan Snowfalla - zelo lep zaključek serije so naredili. 1 Navedek Povezava do prispevka
raven Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 Hello Tomorrow je ok samo zaradi alterantive. 60ta leta in prihodnost z letečimi avti in roboti. Z lahkoto bi naredili veliko bolj triler serijo, ampak je taka bedasta komedija. Bolj mi je zanimiv Rabbit Hole z Jackom Bauerjem. Teorije zarote vedno pašejo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 (urejano) Sem pogledal inbitvinčka do konca, ja kul serija, ki ji pa žal manjka neka celota. Rdeča nit, neka poanta, večja zgodba v ozadju ... Pozna se, da režiser (ki je glavni lik) ni zares pisec, ker je serija bolj sestavljanka drobcev, ki so malo nametani iz vsepovsod. S celim kupom likov v bistvu ni vedu kaj nardit. Je pa to, kar je, precej všečno. Kul mi je tudi, da premišlja vprašanje nasilja in prikaže družbo kot malo izgubljeno v tem smislu, da imamo en rigiden sistem, ki je zapovrh še koruptiven in deluje kokr deluje, če se znajdeš na napačnem mestu ob napačnem času si lahko po nepotrebnem obsojen in stigmatiziran. Skratka ja, kul tripič, ki ima tako akcijo kot globino, samo škoda da te pusti na koncu s trdim, ker ni znal zastavit in izpeljat kaj večjega od drobcev, so pa tej drobci vsaj proper. 21. april 2023 uredilo bitje Vse_je_najslabse 1 Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 mrs davis, so 4 epizode droppale vceraj. pogledal prvo - zanimivo damon lindelof zelo off the wall zadeva, upam da jim rata do konca izpelat, zaenkrat zelo nice 1 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 alias ma kr 22 epizod na sezono, kje so ti časi 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 Lunco reče pred 59 minutami: alias ma kr 22 epizod na sezono, kje so ti časi Jaz sem mel idejo par dni nazaj, iti skozi Stargate še enkrat. 24 epizod, 10 sezon. Nope Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 lol, gledaš pri 1,5-kratni hitrosti pa velik prej mine Navedek Povezava do prispevka
mahoney Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 Vse_je_najslabse reče pred 4 urami: Sem pogledal inbitvinčka do konca, ja kul serija, ki ji pa žal manjka neka celota. Rdeča nit, neka poanta, večja zgodba v ozadju ... Pozna se, da režiser (ki je glavni lik) ni zares pisec, ker je serija bolj sestavljanka drobcev, ki so malo nametani iz vsepovsod. S celim kupom likov v bistvu ni vedu kaj nardit. Je pa to, kar je, precej všečno. Kul mi je tudi, da premišlja vprašanje nasilja in prikaže družbo kot malo izgubljeno v tem smislu, da imamo en rigiden sistem, ki je zapovrh še koruptiven in deluje kokr deluje, če se znajdeš na napačnem mestu ob napačnem času si lahko po nepotrebnem obsojen in stigmatiziran. Skratka ja, kul tripič, ki ima tako akcijo kot globino, samo škoda da te pusti na koncu s trdim, ker ni znal zastavit in izpeljat kaj večjega od drobcev, so pa tej drobci vsaj proper. A se hecas? Verjetno ena najboljsih serij zadnjih nekaj let. Scott Ryan - tip, ki igra v glavni vlogi je serijo prakticno sam ustvaril/napisal zgodbo. 2005 je naredil low budget verzijo - film The Magician. Kako lahko nek taksist iz Avstralije brez kakrsnihkoli izkusenj naredi tako dobro serijo, ki se z lahkoto kosa z najboljsimi HBO produkcijami... Res svaka mu cast 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 21. april 2023 Share Objavljeno 21. april 2023 mahoney reče pred 15 minutami: A se hecas? Verjetno ena najboljsih serij zadnjih nekaj let. Sem napisal kaj so po moje minusi, lahko na tisto odgovoriš. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 Vučko3 reče Dne, 21. 4. 2023 at 20:00: Jaz sem mel idejo par dni nazaj, iti skozi Stargate še enkrat. 24 epizod, 10 sezon. Nope glej samo best of na youtubu, ker NI vredno, ful hitro pade kvaliteta oz. se začne vse ponavljati Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 To mi je pa sploh škoda časa, če že kaj gledam/delam, to delam pol do konca, ne bom nekaj na pol Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 Sej js sm isti. Jaz sem gledal SG-1 ko sem bil frej ene 4 mesece pa mi je zdej žal, ker bi lahko kaj drugega gledal/počel. Samo zaradi trme sem prišel skozi zadnje tri sezone, I might say da je blo celo dosti slabše kakor Game of Thrones Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 Ms. Davis je pretty fking weird pa vizualno mi ni všeč. Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 24. april 2023 Share Objavljeno 24. april 2023 somebody somewhere je presenetljivo hella fun 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 25. april 2023 Share Objavljeno 25. april 2023 Meni pa succession ne izgublja sape, men se carsko zapleta zadeva in uživam še zmeraj kot v prvih sezonah 2 Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 25. april 2023 Share Objavljeno 25. april 2023 (urejano) Kastor reče pred 2 urama: Meni pa succession ne izgublja sape, men se carsko zapleta zadeva in uživam še zmeraj kot v prvih sezonah sej vzamem nazaj, mal je bil slow start v sezono, tud una epizoda Spoiler kjer starega pobere mi je napolno morila, neki mi je blo off pa nevem točno kaj, pol po tistem naprej je ok 25. april 2023 uredilo bitje saosin 1 Navedek Povezava do prispevka
dijo_porko Objavljeno 27. april 2023 Share Objavljeno 27. april 2023 The Diplomat https://www.imdb.com/title/tt17491088/ Sem kar pozitivno presenečen, diplomacija + terorizem + nefunkcionalen zakonski par. Malo me je skrbelo, da se ne bom navadil Felicity, ampak je dobra, mož je fantastičen, dialogi včasih zelo komični. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 27. april 2023 Share Objavljeno 27. april 2023 Junija pride ven nova sezona Black Mirror. Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 27. april 2023 Share Objavljeno 27. april 2023 dijo_porko reče pred 40 minutami: The Diplomat https://www.imdb.com/title/tt17491088/ Sem kar pozitivno presenečen, diplomacija + terorizem + nefunkcionalen zakonski par. Malo me je skrbelo, da se ne bom navadil Felicity, ampak je dobra, mož je fantastičen, dialogi včasih zelo komični. dobra je kerri sam imo je mal preveč antiruske propagane notr Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.