Vučko3 Objavljeno 27. april 2023 Share Objavljeno 27. april 2023 A ste vi gledali The Americans? Če ste, pol ne bi bili tako presenečeni Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 27. april 2023 Share Objavljeno 27. april 2023 The leftovers je ena izmed najbolj vsekanih serij kar sem gledal. https://youtu.be/u5hFdqityqE 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. april 2023 Share Objavljeno 28. april 2023 Pogledal Leftovers do konca, kaka vožnja je tole bla. 40min do konca serije, nisem mel pojma kaj bo. Definitivno top 7 serij, lep konec. Liki so neverjetno dobri skozi celo serijo. Soundtrack je super. Ni kaj za dodat. 3 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 29. april 2023 Share Objavljeno 29. april 2023 lepo ste me zdrmali s temi Leftoversi. hvala. začnem prihodnji teden. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. april 2023 Share Objavljeno 29. april 2023 hawa meyta reče pred 2 urama: lepo ste me zdrmali s temi Leftoversi. hvala. začnem prihodnji teden. Sam bi dal en nasvet. Serija je vecino casa doom in gloom, ono res na polno jaz sem gledal v intervalih, vcasih je blo prevec. Prve 2, 3 epizode so še najbolj tecne. Ampak pol, ko zgodba starta...fenomenalna! 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. april 2023 Share Objavljeno 29. april 2023 Succession season 4 zaenkrat bomba, mogoče celo najljubša sezona Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 30. april 2023 Share Objavljeno 30. april 2023 Pogledal prve dve epizodi Citadel, kr ok ni pa nek presežek. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 30. april 2023 Share Objavljeno 30. april 2023 colonel Tavington reče pred 6 urami: Pogledal prve dve epizodi Citadel, kr ok ni pa nek presežek. ...glavna fora te serije je (bo) itak v tem, da bodo vsi (tuji) agenti dobili svoje lastne (domače, a strani Netflixa financirane) spinoffe. Navedek Povezava do prispevka
nekdo Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 (urejano) History of the World: Part II (TV Series 2023) - IMDb Ne smešno in cheesy. 1. maj 2023 uredilo bitje nekdo Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 faking vi o leftovers a morm spet it rewatchat? vucko reko top 7 jst si upam rect top 5 celo v odfukanosti me na leftovers mal spominja the oa btw, ce ce kdo vrzt uc. ampak je blo canceled, ITAK, ker ne smemo met nic dobrega!! saosin reče Dne, 27. 4. 2023 at 9:37: sam imo je mal preveč antiruske propagane notr nikol ni dost 1 Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 Love and death gleda kdo? Trije deli so zunaj. Kar kul. Pač HBO. https://www.imdb.com/title/tt14586350/ Navedek Povezava do prispevka
dijo_porko Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 saosin reče Dne, 27. 4. 2023 at 9:37: dobra je kerri sam imo je mal preveč antiruske propagane notr Bemti kaksen klifhanger, so resno zastavl to serijo Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 Caffrey reče pred 23 minutami: Love and death gleda kdo? Trije deli so zunaj. Kar kul. Pač HBO. https://www.imdb.com/title/tt14586350/ ratingi niso lih great :/ 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 Ao Ao Ao reče pred 3 urami: faking vi o leftovers a morm spet it rewatchat? vucko reko top 7 jst si upam rect top 5 celo v odfukanosti me na leftovers mal spominja the oa btw, ce ce kdo vrzt uc. ampak je blo canceled, ITAK, ker ne smemo met nic dobrega!! nikol ni dost Ja sej jaz bom glih zacel The OA, mislim, da si mi glih ti reko, da gledam tudi ce je skenslana 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 Meni so bili Leftoversi zanimivi 1 sezono, prov fina serija mi je bila. Liv Tyler, The Smokerji ki ne govorijo, carska zajebana voditeljica kulta ko izgleda ko antagonistka iz The Misery, zanimiv zaplet, res uno nice and weird. Ampak pol ko reče pa serija yolo / yodo, fukne vse skupaj skozi okno in se ne jemlje več niti približno resno mi je pa vse skupaj popolnoma padlo dol. Mislim da sva nekje do S03 prišla z žensko oziroma do tam, ko se vse skupaj preseli v Avstralijo... pol pa ni šlo več, preveč je bilo sira in random trasha po faci Top 7 oz celo top 5 serij vseh časov, momci kva ste vi to kurili na kresovih, imam občutek da niso bila glih bukova drva 2 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 še en slab take galkota verjetn spet preveč črncev v seriji sm ene 2 leti nazaj rewatchal, top 10 komot, možno tut top 5 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 nabijem ti črnskega kurca v šupak, debil. kot rečeno, S01 je super. Zelo fin mistery vibe, zanimiv plot, zanimiv kult, ful te zanima, kaj je fora in kam bo obe strani odpeljalo (normalen folk vs kultisti), tak res sinister show je. V S02 gre serija (imo povsem zavestno) v komedijo in v absurd, stvari grejo počasi popolnoma over the top. Evil sinister filinga je samo še za vzorec. V S03 je pa samo še all gas, no brakes, iz dela v del je zadeva bolj over the top, še bolj se dela norca iz sebe, vse je absurdno na deseto potenco, creepy mistery vibe je šel dokončno na dopust. Tam nekje na sredi sezone sem rekel fuck this shit im out. Pa zdajle vidim na imdb, da je S03 dejansko to zadnja sezona. Zanimivo, ker nisem niti slučajno dobil filinga, da smo gledalci kjerkoli blizu informaciji, kaj se v seriji sploh dogaja in kje je main plot twist. 2 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. maj 2023 Share Objavljeno 1. maj 2023 Pa ok, Galkotu ni kul in kaj zdaj? Meni je, življenje gre naprej. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 2. maj 2023 Share Objavljeno 2. maj 2023 Tnx gawd za Galkota. Folk tu not vsako tretjo random serijo postavlja na ne vem ker top XY piedestal, vse skupaj je pa na koncu ena in ista driska. O dejansko zanimivih serijah pa itak ni za slišat. 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. maj 2023 Share Objavljeno 2. maj 2023 Ajde kolega, povej nam kako jebo te galko v dupe Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 2. maj 2023 Share Objavljeno 2. maj 2023 Na sploh je premalo kritike, pa tudi kaže na beden nivo debate, da nekdo pokritizira serijo, ki je mnogim tukaj všeč in celo uspe spisat točno kaj mu ni všeč, nazaj dobi smajl reactione in brezpomenske enovrstičnice. Če vam je serija kul boste ja znali spisat dva stavka in povedat zakaj se ne strinjate z njegovimi argumenti? Pizda bereš calvinota in vse kar si zmožen napisat je Vučko3 reče pred 21 urami: Pa ok, Galkotu ni kul in kaj zdaj? Meni je, življenje gre naprej. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 2. maj 2023 Share Objavljeno 2. maj 2023 Zakaj bi jaz pisal karkoli? Da pol lahko vleti en random forumaš in napiše "smeti"? Nope, saj smo vsi odrasli in sposobni formirat lastna mnenja. Za neskončne debate nimam ne časa ne živcev. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 2. maj 2023 Share Objavljeno 2. maj 2023 Ni napisal "smeti" ampak je svojo oceno kokr tolko utemeljil. Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 2. maj 2023 Share Objavljeno 2. maj 2023 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 1 uro: Ni napisal "smeti" ampak je svojo oceno kokr tolko utemeljil. problem je da to napisal galko, za kerga ze vsi nekak vemo: obvoz 2. maj 2023 uredilo bitje Ao Ao Ao 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 Začela sva prvič gledati Fleabag, Phoebe Waller-Bridge britanski humor best humor 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 Torej, The Leftovers. Prva sezona - težko sem se prebil skozi prve 3 epizode, turobna, tematsko težka. Sivi, kisli ljudje na robu obupa, ali krepko čez rob. Vsakdanje spopadanje z dogodkom, ki jim je uničil življenja. Predvsem mi je všeč, ker se ne trudijo odkriti zakaj, ampak poskušajo nadaljevati. Kljub skupini, ki jih vsak dan spominja, kaj so izgubili. Misterij je tu, ampak za njih ni pomemben. Tipičen, odlično izpeljan character study. Zgodba se pomika zelo počasi, večinoma skozi razvoj glavnega lika. Druga sezona (meni najboljša) - druga lokacija, religiozna norost postavljena v ospredje. Ljudje iščejo smisel v najbolj absurdnih zadevah. Tisti slice of life iz prve sezone je končan. Občutno več jeze in nestrpnosti med ljudmi, čeprav so v najbolj "varnem" mestu. V bistvu ta sezona je super ogledalo za človeštvo, zdi se mi, da bi točno tako reagirali, če bi bili v podobno zmešani situaciji. Misterij je še vedno tu, ampak ta serija zavestno gre v neznano. Ne prepušča veliko stvari lastni interpretaciji, kar mi je kul. Dost mam zanalašč obskurnih serij in tistih wink wink momentov, "mogoče je - mogoče ni". Tretja sezona - tretja lokacija, deli te sezone so direktno povezani s prvo sezono. Večinoma osredotočena na glavnega lika in njegovo borbo s tem kar je, ali je prisiljen postati to, kar drugi mislijo, da bi naj bil. Absurd je, tako kot je Galko povedal, na trenutke over the top. Ampak meni je to glih kul. Ton serije je drugačen. Pa jaz ne bi mešal absurda s komedijo. Ta absurd je bolj produkt obupa in prepričanja posameznikov. Tudi trenutki komedije so racionalne reakcije na totalno zmešano stanje sveta. Kakorkoli, jaz sem razumel to serijo kot tragično zgodbo navadnih ljudi. Ping pong iz ene skrajnosti v drugo med iskanjem razloga, zakaj sploh vztrajat. To je to. 2 Navedek Povezava do prispevka
Haldim Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 Leftovers ni in nikoli ne bo top 7 ali celo top 5. To je bullshit. Ne glede na osebne preference. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 Ali sem jaz dal The Leftovers v TVOJ top 7 ali 5? Evo zakaj mi gre na kurac se sploh pogovarjat o tem. Ker ti uleti magarac s tako izjavo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 Hahahaha fak rekt Navedek Povezava do prispevka
Kruz Objavljeno 3. maj 2023 Share Objavljeno 3. maj 2023 (urejano) Person A doesn't like thing I like. NAJ SE JEBE jesus also Navedek The Leftovers is an American supernatural drama television series created by Damon Lindelof kekerino; 3. maj 2023 uredilo bitje Sovicha Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.