ayrton79 Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Pogledal nekaj delov Parks and recreation. Zelo kul, en tak hecen način snemanja, ki pa mi zelo sede. Gledam naprej. Navedek Povezava do prispevka
Vincent Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Oj. Mi lahko kdo priporoča, kaj je kaj dobrega od Amazona? da so oni posnel in je gledljivo? Imam free trial na Amazon Primer Video: Pogledala s punco Daisy Jones in the Six, in je bilo kul, ter seveda gledam Expanse Ampak je še kaj kar bi priporočali? Začela sva gledat The Wilds (mularija crashne z letalom na samotni otok in mora preživet), delovalo je da bo kul, dobre ocene, kao mal Lost vibe, ampak sem po 5 minutah bruhal v usta od najstniških neumnosti. Nekaj se matram še z Lord of the Rings serijo, ostalega pa praktično ne poznam. Če ima kdo priporočilo bi bil vesel je kdo mogoče gledal The Underground Railroad https://www.imdb.com/title/tt6704972/ ali The Outer Range https://www.imdb.com/title/tt11685912/ ? Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Clarksons farm! 1 Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Vučko3 reče Dne, 28. 3. 2023 at 17:28: Mene je pa Shrinking serija presenetila. Ful fajna lahkotna komedija. haha ja, zdej pogledal 5 delov, zelo kul Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Vincent reče pred 5 urami: Oj. Mi lahko kdo priporoča, kaj je kaj dobrega od Amazona? da so oni posnel in je gledljivo? Kar sem jaz uspel pogledat ko sem še imel prime (NKBM je blokirala prime video ...) in je bilo solidno: Jack Ryan, Reacher, The Peripheral, Terminal list Navedek Povezava do prispevka
Istvan Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 (urejano) https://www.imdb.com/title/tt5905354/?ref_=tt_mv_close Odlična odpuljena parodija 3. april 2023 uredilo bitje Istvan Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 pogledal prve tri dele novega sitcoma Roba Lowa,- ni briljatno, je pa zelo gledljivo. vsaj enkrat ali dvakrat na epizodo se kar lepo nasmejim. Navedek In a biological research company, a son with social problems is forced to work for the company of his father, an extremely eccentric and exotic man to save him from disaster. serijo sta napisala in v njej glavni vlogi odigrala Rob in njegov sin. Navedek Povezava do prispevka
Mabel Objavljeno 3. april 2023 Share Objavljeno 3. april 2023 Amazon: Invincible Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 8. april 2023 Share Objavljeno 8. april 2023 Sem pogledal Atlanto do konca. Tole gre v top 10 mojih serij. Pa še odlicna zadnja sezona + konec. Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Objavljeno 8. april 2023 Share Objavljeno 8. april 2023 jesm pogledal ene prve tri epizode atlante pa me kinda ni navdusilo? se splacata gledat naprej? 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 9. april 2023 Share Objavljeno 9. april 2023 Kar se mene tice, se absolutno splača. Če površno gledaš, izpade precej preprosta serija, ampak mix realizma in surrealizma v seriji je odlično narejen. Nič pretencioznega sranja, v bistvu tole je na koncu Twin peaks v Atlanti. 1 Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 9. april 2023 Share Objavljeno 9. april 2023 Beef na netflixu je dejansko kul Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 (urejano) saosin reče pred 20 urami: Beef na netflixu je dejansko kul Evo priso izkljucno, da tole povem. Nivo jeze v tej seriji je popoln 10. april 2023 uredilo bitje Vučko3 Navedek Povezava do prispevka
Mabel Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 +11 za Beef, res super. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 saosin reče Dne, 9. 4. 2023 at 14:57: Beef na netflixu je dejansko kul zakon, hvala za tole. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 @Vincent men je marvelous ms. maisel ena ljubših serij v zadnjih letih. v petek bo nova sezona tud. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 Ok rabim en serijo za gledat, nisem že dolgo ničesar. Sem pobral celo sezono The Shrinking in vse pobrisal po prvih petih minutah prvega dela, najbolj klasično copy/paste holivudsko sranje, kot da bi gledal celo življenje eno in isto serijo, bah. Vsak stavek, vsaka grimasa, vsak joke, vse je že stokrat videno in reciklirano, isto je biti mrtev ali gledati to. Zdej sem začel gledat beef, po prvih petih minutah izgleda za spoznanje bolje od shrinking, ampak še vedno nekako vse že videno, reakcija moža od une ženske, ko mu skuša predstavit najbolj plastično prikazano tipično bedo modernega človeka v razvitem svetu, je precej pretirana in zelo očitno nastavljen "hate me" lik. Bom pogledal prvi del do konca, da vidim če ima serija za ponudit še kaj več od tega. Pobiram tudi prvi del Marvelous mrs. misel. Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 men tut beef kr lepo dogaja, ti pricakujes prevec @Vse_je_najslabse 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 gerozaver reče Dne, 22. 3. 2023 at 7:23: The Glory JKorejci najboljši v revenge shietu ps: nekdo je tole predlagal v eni drugi temi Vučko3 reče Dne, 24. 3. 2023 at 21:19: Dober je The Glory, lepo me je razpizdla serija. Joj fantje kakšna so to priporočila... Zdržal nekje do sredine 5. dela, potem pa obupal Uvodni del mega obeta, antagonisti so res evil prasci ki jih z veseljem zasovražiš, glavna evil bitch je mega luštna, tko res deluje zanimiva serija... Pol pa sam zeeeeeeeeeeehhhhh, dolgočasno, klišejsko, razpleti privlečeni za lase, vse skupi razvlečeno v 3PM, humorni vložki so res v pizdi, sam delete. So pa korejski igralci res lepi in cool, od tipov mi je bil ful zanimiv CEO mož. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 Galko reče pred 28 minutami: Joj fantje kakšna so to priporočila... Zdržal nekje do sredine 5. dela, potem pa obupal Uvodni del mega obeta, antagonisti so res evil prasci ki jih z veseljem zasovražiš, glavna evil bitch je mega luštna, tko res deluje zanimiva serija... Pol pa sam zeeeeeeeeeeehhhhh, dolgočasno, klišejsko, razpleti privlečeni za lase, vse skupi razvlečeno v 3PM, humorni vložki so res v pizdi, sam delete. So pa korejski igralci res lepi in cool, od tipov mi je bil ful zanimiv CEO mož. Eh sej mas drugace cisto prav. Fora te serije je, da spila striktno in samo na emocije. Liki so vecinoma enodimenzionalni, character development skoraj ne obstaja, zgodba je pa itak absurdno brutalna, skoraj karikirana. Zato sem tudi napisal prej, da je to bolj netflix korejska kot true fucked up korejska. Je pa fun videt kaj bo na koncu. To je to. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 Vučko3 reče pred 2 minutama: Je pa fun videt kaj bo na koncu. To je to. Ej glih to sem imel ful dilemo Uno ja, sej serija mi ni neki in mi je škoda časa, ampak me po drugi strani RES zanima, kako bo glavna šefica na proper sfukala gnide. To mi je bil kar pull, priznam. Tko da bom probal najti kak recap zadnjih 10 delov ali kaj podobnega. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 10. april 2023 Share Objavljeno 10. april 2023 Sej se razvije vmes se ena zgodba za verjetno drugo sezono. Je pa dosti drugih fajnih asian serij za pogledat. Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 Sej sta 2 sezoni Če ne prideš do konca prvih 8 delov., potem je druga oolovic še večja muka. Res rata žajfnica in samo na trenutke odkriva glavno zgodbo. Fixxed Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 Ena sezona - 16 epizod. Navedek Povezava do prispevka
gerozaver Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 Aha, prvih 8 je blo december 2022, naslednjih 8 pa marec 2023. Navedek Povezava do prispevka
saosin Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 Vse_je_najslabse reče pred 13 urami: Ok rabim en serijo za gledat, nisem že dolgo ničesar mr inbetween majkemi 4 1 Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 Vse_je_najslabse reče pred 16 urami: Ok rabim en serijo za gledat, nisem že dolgo ničesar. Sem pobral celo sezono The Shrinking in vse pobrisal po prvih petih minutah prvega dela, najbolj klasično copy/paste holivudsko sranje, kot da bi gledal celo življenje eno in isto serijo, bah. Vsak stavek, vsaka grimasa, vsak joke, vse je že stokrat videno in reciklirano, isto je biti mrtev ali gledati to. Zdej sem začel gledat beef, po prvih petih minutah izgleda za spoznanje bolje od shrinking, ampak še vedno nekako vse že videno, reakcija moža od une ženske, ko mu skuša predstavit najbolj plastično prikazano tipično bedo modernega človeka v razvitem svetu, je precej pretirana in zelo očitno nastavljen "hate me" lik. Bom pogledal prvi del do konca, da vidim če ima serija za ponudit še kaj več od tega. Pobiram tudi prvi del Marvelous mrs. misel. White Lotus 2 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 DAVE je s3 začel (little dicky). Men so ble kr hude prejšnje sezone, una epizoda z doja cat je bla insane. Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 a lahko kdo slučajno zrihta kakšen search indexer za sonarr? rarbg skoz meče errorje ven, sem dodal še torrent leech rrs, sam predvidevam, da je to samo za sproti. me ni blo en teden doma in je bil ugasnjen računalnik. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 11. april 2023 Share Objavljeno 11. april 2023 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 21 urami: Ok rabim en serijo za gledat, nisem že dolgo ničesar. Pobiram tudi prvi del Marvelous mrs. misel. saosin reče pred 7 urami: mr inbetween majkemi Lord Baltimore reče pred 4 urami: White Lotus sem dodam še serijo Ramy, morda še mini serijo 1883. Marvelous Mrs. Maisel gre gladko v top 3 serije ever, Mr. Inbetween gladko v top 5 serij ever, White Lotus takisto, Ramy takoj za njimi, 1883 tudi - gladko top 10 ever. če ti nič od tega ne bo všeč, motaj kablove in vzemi v roke knjigo. 11. april 2023 uredilo bitje hawa meyta 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.