Skoči na vsebino

Kaj se trenutno predvaja?

RAVE

Priporočeni prispevki

Vse_je_najslabse reče pred 1 uro:

Ma berem redno vmes knjige, trenutno končujem nevidna mesta od calvina in se počasi prebijam čez behave.

Glih prejsnji teden dokoncal Calvina in zacel Behave. Ob tem, ko hocem mir in sprostitev, gledam svojo comfort serijo, Boston Legal. Mislim, da že petič.

Povezava do prispevka

a se je še komu mal izpel succession? res me čisto nič ne zanima kaj se bo zgodilo z njimi, skoraj mal muka se mi je prebit skozi epizodo. edino kar bi gledu v neskončnost je grega in toma :D

sej vidim, da je zadnja sezona, še dobro. 

pri leftovers sem spoznal maxa richterja, god tier uglasbitve serij, res. ful zanimiva mi je tudi njegova rekompozicija vivaldijevih štirih letnih časov. 

uredilo bitje Lunco
Povezava do prispevka
Lunco reče pred 7 urami:

a se je še komu mal izpel succession? res me čisto nič ne zanima kaj se bo zgodilo z njimi, skoraj mal muka se mi je prebit skozi epizodo. edino kar bi gledu v neskončnost je grega in toma :D

iste filinge mam v 4. sezoni

cel cajt po telefonu skrolam vmes

Povezava do prispevka
Lunco reče Dne, 16. 4. 2023 at 2:10:

Ne, prejšnji teden je bila vrhunska epizoda. Z dobrim zaključkom se lahko prebije med top serije vseh časov. Velik plus je, da niso vlekli zadevo v 10 sezon, ker tematika ni vedno razburljiva.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 1 uro:

Po dveh sezonah je fenomenalna. Boljsa verzija Losta. Nič pretenciozna, tudi ko je artsy je direktna in smiselna. Zaenkrat res odlicna.

A sploh razlozijo kam so izginili vsi? Sem droppnu serijo po nekaj delih 2. sezone.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...