Nodi Objavljeno 10. maj 2023 Share Objavljeno 10. maj 2023 Kaj pa vem, malo preveč temačno imho... Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 10. maj 2023 Share Objavljeno 10. maj 2023 Zorz reče pred 3 urami: Z ženo trenutno rewatchava The Newsroom nora serija! škoda, ker se Sorkinu ni dalo več,- dandanes bi imel materiala toliko, da bi lahko posnelo 70 epizod na sezono. Nodi reče pred 3 urami: Kaj pa vem, malo preveč temačno imho... tale zadnji del je bil naravnost briljanten in bi bil lahko praktično standalone epizoda, zgodba v zgodbi. nekaj podobnega, kot epizoda z gejema v the last of us. Haderjeva obrazna mimik, ko s pištolo stoji pred hišo celo noč - model je beast. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 Kaki cliffhanger v zadnji epizodi Diplomata. Tozil bi jih Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 Btw glavna Silo igralka je Aloy level annoying v tretji epizodi. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 12. maj 2023 Share Objavljeno 12. maj 2023 The Great cela tretja sezona je zuni 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. maj 2023 Share Objavljeno 13. maj 2023 If Arrested Development & Succession had a baby 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 14. maj 2023 Share Objavljeno 14. maj 2023 Fak ta Silo. Vedno me razpizdi, ko serijam malo manjka, da bi ble res dobre. Sicer za pogledat je, mene kar vlece. Sam tretji del je bil filler, pa ne vem kako ne pogruntajo da je strup v celadah? 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 15. maj 2023 Share Objavljeno 15. maj 2023 S štrudlo sva včeraj pogledala (jaz ponovno, ona prvič) WACO, ker sem videl, da je letos prišla druga sezona. Navedek Povezava do prispevka
coupet Objavljeno 15. maj 2023 Share Objavljeno 15. maj 2023 mate kako komično serijo za predlagat? za preganjanje večerov, ko hoče žena neki gledat Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 15. maj 2023 Share Objavljeno 15. maj 2023 coupet reče Pravkar: mate kako komično serijo za predlagat? za preganjanje večerov, ko hoče žena neki gledat The Good Place Good Omens Fleabag What We Do In The Shadows najboljš pr vsakemu pogledat eno epizodo pa vidt kaj vama paše Navedek Povezava do prispevka
green_eye Objavljeno 15. maj 2023 Share Objavljeno 15. maj 2023 Fear the walking dead 8 sezona se je začela. Navedek Povezava do prispevka
Mabel Objavljeno 16. maj 2023 Share Objavljeno 16. maj 2023 coupet reče pred 19 urami: mate kako komično serijo za predlagat? za preganjanje večerov, ko hoče žena neki gledat Ted Lasso Extraordinary Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 17. maj 2023 Share Objavljeno 17. maj 2023 (urejano) Nekdo tukaj mi je priporocal, da pogledam The OA, kljub temu, da je serija skenslsna po drugi sezoni. Sem zacel, fajn mi je, upam, da ne bom prevec jezen, ce bo kak hud cliffhanger Edit: vmes sem še gledal Twin Peaks malo, prva sezona je še boljša zdej ko drugic gledam. Vrhunska serija, tudi ce je v drugi sezoni blo nekaj brezveznih epizod. 17. maj 2023 uredilo bitje Vučko3 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 18. maj 2023 Share Objavljeno 18. maj 2023 a gleda kdo the chi? sem zlovdu mal prvo sezono mal za pokusino. tak discount the wire vibes. a rata kej boljse s casom? Navedek Povezava do prispevka
Brenta Objavljeno 20. maj 2023 Share Objavljeno 20. maj 2023 Silo mi je prva serija po precej letih, za katero se dejansko veselim petkov in prihoda novega dela. Knjige so mi bile fenomenalne, ni v njih nic posebej globokega in so cisto tipicen YA zanr, ampak so mi bile vseeno ena najbolj berljivih stvari, kar sem jih kdaj vzela v roke. Mogoce je edino prisla ven prepozno. Ful sem bila nahypana, ko je ze pred ?desetletjem? Ridley Scott odkupil pravice za film, pa ni bilo nic iz tega. Zdaj pa je serija prisla ven ob nekaksni poplavi postapokalipticnih zadev, ki so jih vsi malce navelicani. Nekako razumem, na isti nacin so superhero marvel in DC zadeve meni osebno vedno bile in bodo ostale crap. Ampak se mi zdi, da smo navduseni vsi, ki nam je knjiga pri srcu. 3 Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 ...po desetih letih od prvega predvajanja po televiziji, so zdaj začeli snemat drugo sezono ene bolj gledljivih slovenskih serij, življenja Tomaža Kajzerja. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 Brenta reče Dne, 20. 5. 2023 at 17:00: ob nekaksni poplavi postapokalipticnih zadev daj kvantificiraj to poplavo serij z nasloovi prosim Navedek Povezava do prispevka
Brenta Objavljeno 21. maj 2023 Share Objavljeno 21. maj 2023 drevored reče pred 1 uro: daj kvantificiraj to poplavo serij z nasloovi prosim Kot prvo nisem napisala serij, ampak zadev. Sicer pa se hecas, ali moram res nastevat? Quiet place, bird box in podobni alien invasion apocalypse filmi, se na netflixu je spet en nov isti shit tier, ko nihce ne more vec spat, dont look up, pa ce gremo direkt na bunker zanr apokalipse sicer starejsi cloverfield, air (ki se kao zgleduje prav po wool-u, ceprav z njim nima dosti skupnega in je pure shit), i am mother ... Toliko iz glave, pa sem jih ziher pozabila se miljon 1 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 (urejano) da ne omenjamo video igric in knjig 22. maj 2023 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 sem mislil da je kaka poplava in sem hotel zvedet za naslove. nisem si mislil da bos zacela nastevat neke 2016 filme 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 https://www.tvinsider.com/list/top-20-post-apocalyptic-tv-series-ranked/#show1 Evo ene par postapokaliptičnih. Kar se pa tiče Silo serije, generalno mi je kul. Ampak me tu pa tam zacnejo motit temelji serije in dogajanja. Tista pozabljena preteklost, ker je minilo celih 140 let, kar ni nič in je totalno glupo. Samo dogajanje znotraj silosa mi je kul, ceprav tale četrta epizoda je bila brezveze. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 22. maj 2023 Share Objavljeno 22. maj 2023 saj ze tretje je bila brezveze ce smo cist iskreni. pa un ropehanger na koncu druge, kjer pol ni nic iz tega. to s temi 140 letmi sem si rekel ajd je treba pac neki suspension of disbeliefa noter dat da se lahk uziva. in tko ja zankrat mi je serija vsec, sam zdaj ze 2 epizodi nismo nic novega odkrili. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. maj 2023 Share Objavljeno 25. maj 2023 Zacel sem gledat Succession prvih 5 min obeta Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 26. maj 2023 Share Objavljeno 26. maj 2023 taprav cajt si začel gledat, samo še ena epizoda je do konca 1 1 Navedek Povezava do prispevka
colonel Tavington Objavljeno 26. maj 2023 Share Objavljeno 26. maj 2023 Pogledal 1 epizodo FUBARja. Švarci ni napacn, sam "sluzbeni kolegi" so pa totalna krčevina. In to do te mere, da me je minil gledat. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 26. maj 2023 Share Objavljeno 26. maj 2023 sej res, bliža se konc successiona le kak bom od zdej naprej hendlu pondelke Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 26. maj 2023 Share Objavljeno 26. maj 2023 Ne spomnim se kdaj sem nazadnje v kaki seriji gledal toliko gnilih ljudi na kvadratni meter Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 Vučko3 reče pred 7 urami: Ne spomnim se kdaj sem nazadnje v kaki seriji gledal toliko gnilih ljudi na kvadratni meter A že imaš najljubši lik al še ne? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 27. maj 2023 Share Objavljeno 27. maj 2023 3 epizode komaj pogledal. Goofy najstarejsi brat je zabaven. Roman se mi zdi najbolj vsekan Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 30. maj 2023 Share Objavljeno 30. maj 2023 Kakšno je mnenje o finalu Barryja? "Oh wow" Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.