Skoči na vsebino

Trenutno igram [05/2022]


Priporočeni prispevki

Men je noro kok detajlov je It Takes Two, ki jih zlahka fališ če ne raziskuješ med igranjem, od igranja 1-na-1 iger, do tega da lahko skačeš po tipkah klavirja in je sound designer mislil tudi na to s kakim force-om skočiš na tipke, vsi neki mali detajli, ki jih niso rabili not tlačit ampak so jih. Včasih se nekje ustaviš samo da vidš, če lahko najdš kak inovativen način kako umret (ene par trofej je namenjenih temu :D )

 

In špil je dost daljši kot vsi ostali iz tega studia. Brothers je bil dolg 3 ure, It Takes Two pa najmanj 12 ur

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka
Galko reče Pravkar:

Predvsem je dolgočasen špil, zgodba in liki so idiotski, dialogi so bolj krčevinasti kot da bi jih pisalo forumsko združenje Očetje. Meni je bil špil mega povprečen.

 

Zakon, bere se kot goty. :D

Kaj pa če izhajam iz tega, da se mi ful lušta ene linearne SP streljanke, ker mam filing da že celo večnost nisem nič igral - je  vsaj občutek ko se streljaš dober? Ker ocene niti niso too shabby, sam ja poznam te ruske scene, ki jih opisuješ. 

  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
kemik reče pred 10 minutami:

 

Zakon, bere se kot goty. :D

Kaj pa če izhajam iz tega, da se mi ful lušta ene linearne SP streljanke, ker mam filing da že celo večnost nisem nič igral - je  vsaj občutek ko se streljaš dober? Ker ocene niti niso too shabby, sam ja poznam te ruske scene, ki jih opisuješ. 

 

Jp "ruske scene" je dejansko najboljši opis te žalosti od cinematičnosti ja :D

 

Moddanje orožij je cool, pa shooting je tud kr cool po spominu ja.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 38 minutami:

Shadow warrior 2 je carska!!!!

 

Trojka je baje ful kratka

 

tbf imam raje kratke shooterje, ker ni lih vsak shooter Half Life in se lahko hitro začne vlečt

 

dokler je špil bomba, ga igraš enkrat na tri leta ko ti ga spet sede, Titanfall 2 je tak carski primer

Povezava do prispevka

TItanfall 2 je overhype na tem forumu. Zame je bil špil čist prekratek, da bi kot je tu gor pogosto napisano na robota se "navezal".

Metro Exodus je more of the same. Če si preigral prejšnje dele in so ti bili kul, ti bo tudi ta.

Povezava do prispevka
fric reče pred 20 minutami:

TItanfall 2 je overhype na tem forumu. Zame je bil špil čist prekratek, da bi kot je tu gor pogosto napisano na robota se "navezal".

Men ma tf2 carske levele, gunplay in movement, pac master race source engine. Zelo zabaven fps

 

+MP je bil carski, ampak za to imas zdaj gimpan tf3; apex legends.

 

Za robota me boli kurac, sj  nism 12 in je nicelni argument, ki ga lahko spregledas, to ti dam prav.

uredilo bitje Sovica
Povezava do prispevka
Weraziel reče Dne, 29. 5. 2022 at 10:52:

V temu primeru priporočam Hollow Knight. Jaz ga sicer nisem dokončal, ker sem noob, ampak je zakon špil.

Ja, odlična 2D soulslike metroidvania. Sem jo lani obračal na PS4, res noro, kako je igra lepa na big screenu. Prišel nekje do tretjine, ampak sem potem slučajno ravno dobil PS5, tak da sem imel druge prioritete potem. Bom pa sigurno ob priliki šel do konca zrihtat, ker je res fajn roba.

 

Sem pa včeraj končno po pol leta spet zakurblal Demon's Souls. Kaki užitek je res to igrat. Večino časa samo malo okoli čiliram in preigravam že preigrane levele, ker je level design res tak epski. In na koncu se jasno namenoma kam dol vržem, da izgubim soulse, zato da ne bi ponesreči prehitro preveč nabildan postal in bi posledično bila igra prelahka. Včeraj sem tako malo šel uživat na četrti world (Shrine of Storms), moj najljubši world poleg taprvega (in drugega in tretjega... OK, vsi razen petega so epic, level design je res faking amazing). Da se malo spet ulaufam, preden grem tečni peti world še do konca spucat. Pa potem sem še Storm Kinga pohendlal, zabaven šef. Tam lepo v zraku čilira in minda svoj business, dokler mu ne začneš otrok klat in se pride maščevat.

 

Mi piše, da mam 77 ur trenutno, sfural sem 12 bossov od 16. Ampak meni se res nikamor ne mudi, preprosto je preveč fun samo bluzit okoli in preigravat stare levele. Tak da to še sfuram, potem pa še NG pluse šopat, dok se mi bo dalo. Ampak bo pomoje kar tricky balansirat obračanje NG+(++++...) in hkrati ob tvju gledat še zavite fizične kopije ostalih FromSoft špilov, ki si jih lastim.

 

Je pa fajn, da se mi je končno vsaj začasno uspelo rešit roguelike špilov. Pol leta nazaj sem namreč prekinil z igranjem Demon's Soulsov zaradi Dicey Dungeonsa, zdaj sem pa prekinil igranje Monster Traina (150+ ur v mesecu in pol) zaradi Demon's Soulsov. 

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

OK, hvala za izbris.

 

Ja, seveda poznam. Poleg Demon's Souls remaka najpomembnejša PS5 ekskluziva. Nisem še zbral poguma za nabavit, ker potem lahko samo vržem svoj lajf skozi okno. Po vsem, kar vem o tej zadevi, bi znal to bit moj najljubši špil ever, ki bi celo konkuriral Slay the Spiru. Ampak ko sem StS igral, je bil korona lockdown in sem si lahko časovno privoščil stotine ur not zagonit. Tak da, čaka Returnal na bolj primerne čase.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Končno koncal CP77 in je res meh, tud z ps5 patchom je zelo podpovprečna igra. Skoda dnarja za ta shit. Kakor sem mel good vibse na začetku me je na koncu spil pustil res hladnega. Sploh nisem pričakoval da bo konc pa je kr bil, res crap. 

 

Po dolgem času sem ruknu Returnal cd v ps5 ker sem samo enkrat prisel do konca, in si mislu da bom naredu en hiter run do vsaj drugega al pa tretjega bioma.... Malomorgen. Z vsemi novimi patchi je tole čisto druga igra. Ze v prvem biomu totalno druge arene ( prej si jih poznal skor na pamet ker je igra samo rotirala par aren), sem sel en hiter coop z random modelom z kul username-om best_russian sva se jebala z bossom ene 10 min pa sem vidu da ni glih best russian ker sem ga mogu revivat skos, pa sva lepo zaključila. 

 

Returnal delivera once again.  

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Končno obrnil Horizon: Zero Dawn. Se moram kar precej strinjat s kolegom @Hernier. Kot prvo, zgodba mi je kar precej dogajala in je bila glavni razlog, kljub predvidljivosti proti koncu, da sem sploh dokončal igro, vsaj ta main storyline. Arkaden combat mi je kar precej dogajal, sploh po SW:JFO, kjer je vse skupaj bilo malo bolj Dark Souls-ish. Ampak ja, kaj kmalu vse skupaj izgubi ta novelty efekt in potem samo tolčeš te monsterje po šibkih točkah in redkokdaj sem naletel na res nek izziv, zaradi katerega bi bil vesel, da sem ga premagal. Hitro postane rutinirano. Tudi crafting in nabiranje resursov je na začetku kar precej carsko, a kaj kmalu vidiš, da s sabo trogaš bale nekega balasta, ki ti niti malo ne koristi v igri. Stranske misije so pač stranske misije. 

 

6/10? A je to fer ocena? Na koncu se mi je vse skupaj že malce vleklo, mogoče zaradi dejstva, ker sem igral izključno samo zato, da sfiniširam zgodbo. 

Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 34 minutami:

A si najdu special armor

Najdu lokacijo, nisem imel dovolj baterij, ampak kot sem rekel, potem sem se zacel ze rahlo dolgocasit ob gameplayu in nisem sfinisiral. 

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...