Skoči na vsebino

Trenutno igram [08/2023]


Priporočeni prispevki

W3 sem preigral ze 3 krat, dvakrat platiniral in se ne spomnim niti ene muzike razen tiste, ko vedno igra v bojih... weird, m dtem, ko se še vedno spomnim slehene note iz WoW-a , ki je igrala za vsako cono. So mi pa ful všeč kombinacije, ko nekaj zaigra sihrono z dogajanjem v igri, zadnji, ki je imel noro nastavljen timing je bil Ghost of Thishima, ko prvič dobiš nadzor nad likom, tisto je kar goosegumbs moment. Death stranding, ko prideš po unih jebenih sneženih gorah na odprt travnik in začne igrati Low Roar ipd..

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

@Gapi182 jaz sem podobno zavlačeval z glavnim misijami, imam že blizu 40 ur, pa sem mislim da v chapterju 6 :D in se mi še vedno nove stvari odpirajo. Res, malo nori so ti Korejci. In še najavili so, da bodo še cel kup stvari implementiral. 

Sicer je takih indie igračk malo morje, ampak so samo »podobne«. Mislim, da je Dave the Diver dokaj unikaten. Se mi pa zdi, da gre za zvrst, ki sede igralcem life-simov in farm-simov. Si igral najbolj kulsko od njih Stardew Valley? Pol milijona overwhelmingliy positive glasov verjetno ni zanemarljivo. :P  Ima podoben relaxing drive. In simpatično zasvoljiva igra je. Potem sem sprobal tudi Kynseed, ki je zaradi renomeja developerjev (ekipa izvirnega Fable) tudi malo bolj visoko profilni tovrstni naslov. Sicer nisem veliko igral, ker ob splavitvi je bil špil malo bugast – in sem se odločil, da bom malo počakal –, sedaj so precej pofiksali, ampak je v road mapu planiranih dosti večjih posodobitev. Gre pa za kar velik sandbox life-sim rpg, vendar vedi, da je napredek umirjen in počasen, igra se na »dolgi rok«, saj se nove stvari odpirajo po kar nekaj preigranih večerih in opravljenih questih.

Sicer nisem igral, ampak kolega je navdušen, tako da bom verjetno tudi enkrat sprobal: še ena podobna zadeva z malo drugačnim pristopom, kjer si krčmar :): Travellers Rest. Je še v early accessu, ampak postoriš lahko menda že veliko, in videti je res zabavna. 

 

Bo pa čez kako leto, dve verjetno cel kup Dave the Diverju podobnih naslovov prišlo, saj bo cel kup copy-catov uletelo. Tako, ko je Strardew Valley spawnal vsaj par deset podobnih špilov, ki so zdaj recimo na steamu.

uredilo bitje Flegma
  • Račka +1 4
Povezava do prispevka

Lost judgement (yakuza) ,.. Ja super je ,.. zgodba kar vleče,..  moram rečt da mi vseeno ta pretepaški način bolj ustreza kot Like a dragon turn based rpg,.. Mislim da so v Lost Judgement stvar precej izpilili,.. in je vse neverjetno zabavno.

Povezava do prispevka

The king's bird

8/10

kingsusethumb-1548438963343.jpg

Od vedno obožujem hitre igre. Ta platformer je točno to. S svojimi kontrolami ti nekoliko preveže standardni brain wiring, kar mi je zelo dobrodošlo.

V njej se potikaš po sobanah ki so timed (online ranking - speedrunner heaven). Skoraj brez izjeme lahko letiš in slajdaš z bliskovito hitrostjo.

Igra je zelo zahtevna, vendar zahtevnost nenehno postopoma gradi. Na koncu te čaka še za silo OK boss fight. Všeč mi je, da lahko igro pograbiš kadar imaš 5 minut časa.

Igro pesti grda grafika, slaba zgodba (če jo kaj sploh je), slaba glasba. Dolga nekje 10 urc.

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 uro:

Dacapo, kaj to špilaš


Eno najbolj zapostavljenih evropejskih FRPjk ever. V bistvu že v drugo, ker mi humor sede na polno, grafično pa je tudi direkt priredba iz stripa. The Dungeon Of Naheulbeuk - The Amulet Of Chaos
 



DSC_6718.thumb.JPG.9fddbaba2ac8ac303c4deb86fc7b3fe1.JPG

DSC_6720.thumb.JPG.b2f8532f8b799e1a52504d5a34d2853b.JPG

The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos on Steam (steampowered.com)

Skorajda ne mine minuta, da se ne bi nasmejal. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 2 urama:

Evo, še en Dysmantle fan tukaj. Nora drogica. Skoraj ves dan že drkam pa kar ne morem nehat.

Odkar sem prišel do proper demolition orodja (trenutno imam maxan wrench, s katerim lahko razbijam več predmetov naenkrat), kar ne morem nehati razbijati vseh stavb, ki mi pridejo pod roke.

Igra je nekakšno zdravilo za OCD al neki. :D

uredilo bitje ke_kit
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...