Gatsu 461 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 BTW a D4 koga prepriča? Men še vedno zgleda vseskup ko nek indie oz kvečjemu AA špil... Navedek Povezava do prispevka
drevored 98 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 D4 bo pomoje izsel komaj v drugi polovici 2022 ali celo v 23. Prehitro karkoli rect. Sam upam, da bo D2R uspesen in da se bodo kaj naaucili od njega in uporabili v D4. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu 461 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 Kje so časi ko sem bil najbolj nahypan ravno glede Blizzardovih iger. V D2, WOW in D3 sem verjetno zagonil krepko preko 12.000 ur lol Zdaj mi pa dobesedno dol visi za njihove igre... Sicer tale D2R skor ne more razočarat, ker gre za legendarno igro, ki rabi samo remaster grafike ter stabilne serverje ter povezan stash za vse chare ampak vseeno dvomim da bom zadevo igral dlje ko ene 100-200 ur... BTW je kdo kupul njihov Arcade classic komplet? Mal me mika da bi spet igral Vikinge in Blackthorna Navedek Povezava do prispevka
Tijuana 56 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 (urejano) Gatsu reče pred 32 minutami: Kje so časi ko sem bil najbolj nahypan ravno glede Blizzardovih iger. Ti časi so bli ko je bil samo Blizzard in ne Activision Blizzard. Jaz tudi pogrešam stari Blizzard 23. februar 2021 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
WinterThane 291 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 (urejano) Gatsu reče pred 1 uro: BTW a D4 koga prepriča? niti p od preprica, dobesedno nimajo idej za proper mehaniko/gameplay, ker pa morejo naredit tako igrco da bo cimvec ljudi igralo > nic razmisljat samo en spell klikat da bo cimvec mrtvih demonov (s tem ne mislim nekega hudega roket sajensa, ampak vec zanimivih in uporabnih buildov aka vec razlicnih skillov) 23. februar 2021 uredilo bitje WinterThane Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si 8 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 Mene je mal zmotu reveal trailer za classo, prvič dobu občutek da tud animacija ni več tista silky smooth in top notch kot jo pričakuješ od blizzarda (pa tud če je z ingame enginom). Navedek Povezava do prispevka
Gatsu 461 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 WinterThane reče pred 43 minutami: niti p od preprica, dobesedno nimajo idej za proper mehaniko/gameplay, ker pa morejo naredit tako igrco da bo cimvec ljudi igralo > nic razmisljat samo en spell klikat da bo cimvec mrtvih demonov (s tem ne mislim nekega hudega roket sajensa, ampak vec zanimivih in uporabnih buildov aka vec razlicnih skillov) Sej ne da imajo v D3 odlično osnovo za naredit novo igro. Igralnost je odlična, buildov na tone, combat in loot progression zakon. Edino premalo temačen je za marsikoga. Ampak bolje barvit risankast špil ko pa zdrizast dolgčas kot je D4 po doslej prikazanem. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane 291 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 Men so v D3 dobre animacije modelov in gladki combat, potem se pa konca. Se zelo strinjam s quinom glede D3 Navedek Povezava do prispevka
G.T.I. 118 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 Gatsu reče pred 5 minutami: Sej ne da imajo v D3 odlično osnovo za naredit novo igro. Igralnost je odlična, buildov na tone, combat in loot progression zakon. Edino premalo temačen je za marsikoga. Ampak bolje barvit risankast špil ko pa zdrizast dolgčas kot je D4 po doslej prikazanem. Nevem no, Path of Exile je kinda potisnil build variety na nov level, to kar je v D3 izpade kot nek idle mobile game ki se igra z dvema gumboma napram PoE. Navedek Povezava do prispevka
Galko 1 235 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 v D3 sem s frendom stisnil gladko 300+ ur couch coopa, tko da recimo da poznam igrico. In ne, D3 ne izpade kot idle mobile game z dvema gumboma Nasprotno, res hud looter ARPG je. Mogoče je za hardcore looter ARPG igralce oziroma za folk, ki hoče igrico res igrati v WoW / D2 / Path of Exile / Fortnite količinah... res preveč softcore. Za biti lifestyle igrica ji verjetno res zmanjka. Ampak vsem ostalim jo pa lahko samo priporočim. Diablo 3 v zdajšnji obliki je vsaj na PS4 eden izmed najbolj cool looter naslovov, kjer lahko z užitkom skuriš par sto ur. Mislim jaz bi ga dal ob bok takemu beastu kot je Monster Hunter World. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu 461 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 G.T.I. reče pred 19 minutami: Nevem no, Path of Exile je kinda potisnil build variety na nov level, to kar je v D3 izpade kot nek idle mobile game ki se igra z dvema gumboma napram PoE. POE2 sicer nisem igral ker mi enostavno zgleda kot nekaj kar igraš ure in ure in ni nobenega napredka. Nekako tako kot D3 ob izidu ko sem boljšo opremo dobil na AH kot pa v igri sami. Pri D3 kot je sedaj mi je super ravno to da si hitro poplačan za svoj "trud". Tud sam sem ob izidu WoW classic mislil da sem še pripravljen igrat ure in ure in ure brez da bi videl en lvl up. Do lvl 40 je bilo še zabavno potem pa je igra zelo hitro izgubila svoj čar. Leta 2005 sem bil seveda povsem drugega mnenja Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si 8 Objavljeno 23. februar 2021 Share Objavljeno 23. februar 2021 PoE če pogledaš kako hitro so v HC ubil novega bosa v SSF ligi boš ugotovu da ni tak odvisno od AH kot pa od poznavanja sistemov Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.