Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice


Priporočeni prispevki

Slinch reče pred 1 uro:

 

:avadodo:

 

da citiram starodavnega modreca prof. ćamirja: remakes gonna remake

 

Glede na mojo izkušnjo s PC verzijo NFS Hot Pursuit Remastered, kupljeno za krepkih 30 ojrov na Steamu, je tale zapis gor kar lep komentar...

 

Ful malo EA špilov si lastim, ne vem kdaj sem nazadnje kupil kaj njihovega po polni ceni, in po dolgem času sem se pustil zrajcat Slinčevim hvalam ter kupil zgoraj omenjen remaster. Saj igrica je zdaj, ko sem jo po dveh tednih končno spravil v igralno stanje, čisto fajn in zabavna dirkaška arkada, ima pa PC verzija eno mičkeno, majceno hibo. Iz izvirnega, 10 let starega špila so brez fixa prenesli ogaben stuttering in frame skipping, kjer na veliko mašinah z Windows 10 teče vse prej kot gladko, ker v glavnem izkorišča samo prvo jedro CPUja.

 

Rešitev so igralci na forumih pogruntali že leta nazaj - če alt-tabbaš iz špila in v Task Managerju za .exe špila izklopiš prvo jedro proca, zadeva kar naenkrat teče gladko, ker dejansko začne izkoriščat preostala jedra. Najeti amaterčki, ki so delali remaster, so samo malo izboljšali AA in draw distance ter dvignili detajle objektov ob cestah, tega očitnega problema PC verzije, zaradi katerega je špil bil zame ob namestitvi neigralen in sem se več kot teden dni jebal s probavanjem vseh možnih rešitev, pa dejansko niso niti povohali. Dva tedna kasneje ni ne duha ne sluha o kakem patchu za PC, zato moram vsakič alt-tabat in brkljat po Task Managerju, če hočem, da je zadeva igralna.

 

Poleg tega igrica, tudi ko usposobiš gameplay, da teče gladko na 60 fps, še vedno iz nekega razloga v menijih ostaja zaklenjena na 50, meniji so neodzivni in je treba dostikrat 2x pritisnit gumb, da igra sprejme vnos, med skakanjem po eventih na zemljevidu se tudi iz nekega razloga zatika in rabi pol sekunde za vsako spremembo...

 

Res polno tehničnih bedarij in kakor mi je sedaj fajn igrica za igrat, ko sem jo spravil v neko igralno stanje, mam vseeno grd občutek EAjeve 25-centimeterske nategunske batine v svoji potrošniški riti. Lahko mi ga samo popušijo malo s svojimi škrbavimi usti, ne bom jim več dal 30+ evrov za nek špil ob izidu.

 

Remasters gonna remaster in EA gonna EA.

uredilo bitje Raz
  • Račka +1 2
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

 

METRO 10TH ANNIVERSARY STUDIO UPDATE

  • We’re currently hard at work on bringing Metro Exodus to Xbox Series X | S and PlayStation 5 next year. While we can’t share all the details just yet, you should expect major enhancements including faster frame rate, increased resolution, reduced loading times, and stunning Ray Tracing features made possible by the new hardware.

 

  • We’re happy to confirm that these enhanced versions will also be made available as a free upgrade to all existing owners. That means if you already own Metro Exodus on Xbox One or PlayStation 4, whether digitally or on disc, you will be able to upgrade to this enhanced version on the next generation on consoles for free.

 

  • It’s no secret that we have already started work on the next Metro game.

 

  • Finally – while we expect to be working on Metro for many years to come, we want to stretch ourselves by exploring new projects and new IP.

 

:avadodo::limona:

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 4 minutami:

 

Sranje. Meni isto.

 

Je pa na www.base.com sicer dražja za 55€, ampak je poštnina samo 3€, tako da je skupaj 58€.

 

ma nazadnje nisem dobil, ker je postar ziher fuknu na kaslc, ce je bil poln, pa je en spizdil, al pa kr on. in pol sem cakal 1 mesec, da sem lohk claimal nadomestno, tko da sem vse skup cakal na igro mesec pa pol :blink:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...