fric Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Galko reče pred 10 minutami: New Order ti je bil cool? Meni je bil top 3 najslabše izkoriščen potencial vseh cajtov, nisem mogu verjet, da lahko narediš tako mid špil pa da si imel na voljo tako carsko premiso in dejansko ultra legit reboot za ritjo Ja sam sem generacija, ki starih ni igrala/dokončala. Mogoče pa je sam posledica, da je leto 2014 bilo gnilo na FPS področju. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Ne poslušaj Galkota, tud če ni izkoristil potencial je bil še vedno čist zabaven špil. Če si ti užival v njemu, potem ni važno a je Galkotu bil mid špil. 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Meni je tudi wolf 2 precej meh. Je pa tisti dodatek za enko Old Blood zelo zelo cool. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Drugace pa moram pohvaliti tudi Resistance igrice kot timeless shooterje. Igram enko na pc emulatorju in je se danes res proper spil, dvojka je potem precej izpiljena in boljsa, trojka pa mi je bila ze takrat najboljsa v seriji. Res skoda da je Sony ubil to fransizo 3 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Feget reče pred 1 minuto: Meni je tudi wolf 2 precej meh. Je pa tisti dodatek za enko Old Blood zelo zelo cool. Dvojka je New colossus in je mid, se strinjam Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 (urejano) Ja wolf 1 je cool, ni pa masterpiece. 14. junij 2024 uredilo bitje Feget Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Kot sem povedal oba sta dobra reboota serije z razliko, da je doom to vnočil, wolfi pa ne. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 že samo preskok glede samega tona zgodbe in dialogov iz New Order na New Colossus je kr krčevinasto ene par misij je blo kul, ampak vseeno imam v spominu New Order in Old Blood kot boljša špila Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 trpotec65387628363 reče pred 1 uro: Meh men je bil prekratek. Samo okolje noro, od Lune do Londona ipd, veliki roboteji, robotski kužeki, hudi liki... Sam kaj ko je vse trajalo kake pol urce povsod. 7/10 London in Luna sta v Wolf rebootu. Ki je carski SP shooter, zelo za, sem fan. Wolf 2 aka New Colossuss je pa dogajanje v nazi ZDA, od močvirij v luisiani in hillbilly mestec do new yorka. In je mega mid špil IMO. Modeli, igrica se dogaja v faking NAZI ZDA, to ti ponuja tok carskih scenarijev da ne vem, kako sploh lahko to zajebeš. Naslednjih Wolf špilov potem nisem niti več špilal. Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Ja a nisi napisal new order prej? Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Galko reče pred 8 minutami: London in Luna sta v Wolf rebootu. Ki je carski SP shooter, zelo za, sem fan. Wolf 2 aka New Colossuss je pa dogajanje v nazi ZDA, od močvirij v luisiani in hillbilly mestec do new yorka. In je mega mid špil IMO. Modeli, igrica se dogaja v faking NAZI ZDA, to ti ponuja tok carskih scenarijev da ne vem, kako sploh lahko to zajebeš. Naslednjih Wolf špilov potem nisem niti več špilal. Jaz imam Wolf 2 dejansko doma še neodprt. Zgleda bo ostal neodprt. Kako lahko zajebeš pure shooter v nazi ameriki ayy Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Wolf2 je bil vsaj še za preigrat njihova naslednja igra Wolfenstein Youngblood je bil pa res pure trash. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 trpotec65387628363 reče pred 6 minutami: Ja a nisi napisal new order prej? pomoje se je zmotu Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 zmotu ja, new colossus mi je bil kisel ja Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Hernire reče pred 16 minutami: Kako lahko zajebeš pure shooter v nazi ameriki ayy faking tole. raztreljevanje Hitlerjeve glave na mount rushmore, misija v kipu svobode ki sieg heila, močvirja, puščava, kanjoni, hribi, ku klux klanovci, naziji, rasistični rednecki, gay resistance group iz kalifornije, itd tid itd jaz ti v 1 uri naredim bomba board z dogajanem in scenariji (ajde pustimo zdaj kako v to vplesti main story, ej v luiziani so nazi krokodili, prav tako bi radi razstrelili hitlerjevo glavo na rushmorju, aja pa klical nas je gay resistance group iz Santa Feja ki bi rad pomoč in ima blueprint za A-bomb v obliki kurca ki šica himmlerja po faci, ma ajde mogoče bi šlo) RL končni rezultat = najbolj možen generičen shooter na generičnih lokacijoah brez bilokake duše 3 Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Galko reče pred 37 minutami: zmotu ja, new colossus mi je bil kisel ja Aja, all good my friend. Potem sva na istem polu. 😁 Lep lp. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 nič ne bomo danes nikomur izklapljali internet, lepo vidt Igrovje v sožitju 2 Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Sam morm rečt, da giant nazi robo aligator bi noro zgledal. 😁 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 men je osebno ideja Kipa Svobode, ki ima roko v pozi nazi saluta top imagery tok enga potenciala Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Prokleti Galko. Dejansko mi je zdaj igrica še slabša. 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 (urejano) Ne vem če je res, ampak kitajc mi se ne zdi kot nekdo, ki bo toleriral tak grift. 7 mil za fee, ali te pa slanderamo lol. Mi pa ta Wukong zgleda vse bolj legit igra. 14. junij 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Kdo pa napada to igro? Resno nikjer nisem videl enega napada, videl sem pa poln kurac GOTY GOTY GOTY folka. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Tud če ni res, je to zelo dobra reklama za studio in za špil, ker zdej dost medijev (ali bolje rečeno, youtuberjev) udriha po Sweet Baby Inc S tem da se verjetno malo pretirava okoli Sweet Baby Inc, vsaj sklepajoč po NeverKnowsBest videju. Res upam, da bo dober špil in da imamo še en prihajajoč studio v katerega bom na vsake 3 leta doniral svoj denar in čas. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 (urejano) Vučko3 reče pred 3 minutami: Kdo pa napada to igro? Resno nikjer nisem videl enega napada, videl sem pa poln kurac GOTY GOTY GOTY folka. Med drugim IGN, ima toga još. Sploh so bile_i aktivne_i na tviterju, sprva nisem razumel wtf se dogaja, zdej je malo bolj jasno. (Also ne pravim da je kaj od tega res, samo tolk kot komentar na "zakaj bi firme implementirale DEI"). 14. junij 2024 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 14. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 14. junij 2024 ahaha a tebi se tisto bere kot real life Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Slinch reče Pravkar: ahaha a tebi se tisto bere kot real life Kitajcu ne verjamem po defaultu nič, ampak po drugi strani pa tudi ne vidim razloga, zakaj bi random firme uporabljale "svetovanja" od SBI tipa firm. In argument "za profite" ne pije vode, nikoli ni. Also res napadajo za nek rando seksizem na fakin kitajskem, podobno kot so napadali Warhorse (in ne rivjujali Kingdom Come) zaradi pomanjkanja črncev na češkem. Nič od tega kaj piše v tem prevodu ni nemogoče, niti far fetched ni. Kot sem rekel, 50/50 sem. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Argumentiraj zakaj "za profite" argument ne pije vode. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Weraziel reče pred 10 minutami: S tem da se verjetno malo pretirava okoli Sweet Baby Inc Itak, da se pretirava okoli njih. Noben ni prisiljen najeti SBI, da jim svetuje Tudi prvo se more kritizirat studio in ne njih, če jih že kdo najame. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Kekit: “ sweet baby inc dindu nuffin” Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 14. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 14. junij 2024 Kocevc: "hoo-ooo-ooo-aaa-aa-aaa" Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.