Hattori Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Galko reče pred 10 urami: uf ja, pa Đungel Strike tud absolutno legendarni in in meni kot mulcu exxxtra težki špili, če bo tole dejansko dobro bo sedlo ko svinja pa še en Chaos Engine remake ko smo že kle Chaos Engine remastered smo dobili na Amigi takrat . Drugače me še danes hunta slika zadnjega lika z očali, fak ker psiho avatar... 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Metal slug IN Desert strike? Sick lol. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Nestrpnost do uničevanja mojih hobijev aside, obglavljat Vietcong z 1.95 črncem ob hiphop beatih ni blo na moji wishlisti, pa zdej je. Nek folk se pizdi, da sakure ne cvetijo dok so granatne jabolke obrane in riž na poljih, ampak kdo sem jaz da se pritožujem nad pravilnostmi lol. Masakri miđo kitajcev po ulicah Kyota ob beatih Biggija up in this motherfucker. 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Prince of Persia Sands of Time komaj 2026. Clap. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Jaz pa kar konkretno pričakujem to: 1 1 Navedek Povezava do prispevka
DrMiha Objavljeno 11. junij 2024 Share Objavljeno 11. junij 2024 Sumo Digital workforce reduction by 15% Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 12. junij 2024 Share Objavljeno 12. junij 2024 Če bodo Coallition games rabili navdih, kako izgleda brutal mindless murder vesoljcev... 3 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 12. junij 2024 Share Objavljeno 12. junij 2024 29.08.2024 Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 12. junij 2024 Share Objavljeno 12. junij 2024 (urejano) Nimam dat kam drugam.... Igra oziroma DLC postavljen v Slovenijo 12. junij 2024 uredilo bitje gojc 4 3 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 12. junij 2024 Share Objavljeno 12. junij 2024 Tole zgleda bombastično Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 12. junij 2024 Avtor Share Objavljeno 12. junij 2024 Armando reče pred 31 minutami: Tole zgleda bombastično Kako zelo pa to ne jebe meje med "inspired by" in "ripoff" Igralno sicer daje zelo FB-igrica vibese... 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. junij 2024 Share Objavljeno 12. junij 2024 (urejano) Kar pravi Slinch. Vmesne Ghibli animacije sicer izgledajo zelo kul, ampak igra deluje res ceneno. 12. junij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 12. junij 2024 Share Objavljeno 12. junij 2024 a mam to jaz kaj na bed al je jittery video? Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 12. junij 2024 Share Objavljeno 12. junij 2024 (urejano) 12. junij 2024 uredilo bitje gojc Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 (urejano) https://www.gamesradar.com/games/fps/doom-the-dark-ages-is-introducing-big-changes-to-combat-because-id-software-came-to-one-core-realization-every-projectile-mattered-in-the-original-doom/ Intervju s šefetom od Doom: Dark Ages. - leveli in gameplay bodo šli ful bolj v širino - IDju se zdi, da so z Doom Eternalom dosegli maksmalno vertikalnost, in tega ne želijo več ponavljat - ful poudarka hočejo dati strafingu in strafe premikanju (spet horizontalnost). Ful bi radi zadeli filing premikanja, ki ga ima originalni Doom in Doom 2. - protagonist v špilu je ful počasnejši kot v Eternal in tudi kot v Doom 2016 - ščit bo igral ogromno vlogo v gameplayu in ne bo samo cool gimmick - ful mehanik bo okrog ščita - igranje doomguya si naj predatavljamo kot vožnjo tanka in bomo najbližje temu, kaj poskušajo doseči 13. junij 2024 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Ajd dobr, mogoče ni narobe da probajo nekaj novega, samo z Doom Eternal so res zadeli, da je samo šopalo Samo da ne bo Doom za upokojence Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Aleluja, same dobre novice, pa propsi da so dojel da je sel Eternal v napacno smer. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 13. junij 2024 Share Objavljeno 13. junij 2024 Agree to disagree. Doom 3 je bil napačna smer. Eternal je bil kvečjemu dokaz, da lahko Doom spremeniš v še bolj skill-required game. Za nas, ki imamo radi Titanfall, Portal in Mirror's Edge, nadzor v 3d prostoru še nikoli ni bil tako tight kot tu. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Weraziel reče pred 13 urami: Agree to disagree. Doom 3 je bil napačna smer. Eternal je bil kvečjemu dokaz, da lahko Doom spremeniš v še bolj skill-required game. Za nas, ki imamo radi Titanfall, Portal in Mirror's Edge, nadzor v 3d prostoru še nikoli ni bil tako tight kot tu. Ma Doom 3 ni bila napačna smer, pač je bila drugačna igra, je pa še vedno bil kompetenten survival shooting horror Dejansko so vse Doom igračke bila prilično dobre, še un Doom RPG na telefonih, ki sem ga igral na Motorola V3, ni bil slab Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Hja, sej s tem se strinjam. Samo če je Doom Eternal odmik od "pravega" Dooma, kaj je pol bla šele trojka? Doom gladko najboljša FPS franšiza. Vsi imamo svoje favorite tu Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Meni je bil Doom 3 kul, mogoče preveč horror elementov za akcijskega shooterja. Doom 2016 mi je bil dost mid, nikoli igral drugič. Doom Eternal je pa bomba. Ta nov Doom naj je Eternal z več horizontale, naj fantje kuhajo, saj znajo. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Weraziel reče pred 3 minutami: Hja, sej s tem se strinjam. Samo če je Doom Eternal odmik od "pravega" Dooma, kaj je pol bla šele trojka? Doom gladko najboljša FPS franšiza. Vsi imamo svoje favorite tu V bistvu sta oba tako Doom kot Wolfi dobila kul novodobna špila v obliki, en v 2016, drugi pa new orderju. Škoda, ker wolfi ni zdržal kvalitete v naslednjih izvedbah. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 fric reče pred 2 minutama: V bistvu sta oba tako Doom kot Wolfi dobila kul novodobna špila v obliki, en v 2016, drugi pa new orderju. Škoda, ker wolfi ni zdržal kvalitete v naslednjih izvedbah. a ni bil Old Blood tud kul? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 fric reče pred 4 minutami: V bistvu sta oba tako Doom kot Wolfi dobila kul novodobna špila v obliki, en v 2016, drugi pa new orderju. Škoda, ker wolfi ni zdržal kvalitete v naslednjih izvedbah. New Order ti je bil cool? Meni je bil top 3 najslabše izkoriščen potencial vseh cajtov, nisem mogu verjet, da lahko narediš tako mid špil pa da si imel na voljo tako carsko premiso in dejansko ultra legit reboot za ritjo Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Men so bli vsi DOOMi zakon hehe, DOOM 1, 2, 3, 2016, Eternal. Ni mi pa jasno, kako delate take ogromne razlike med 2016 in Eternal. Men sta špili isti, Eternal mi je pač prav uno klasično nadaljevanje igre, kjer je vse isto, samo da je še vsega več haha Pri obeh sem pa pogrešal več Bossev, ker men so bossi cool... Pri prvem sploh ne vem, če je bilo kaj bossev... Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Galko reče pred 4 minutami: New Order ti je bil cool? Meni je bil top 3 najslabše izkoriščen potencial vseh cajtov, nisem mogu verjet, da lahko narediš tako mid špil pa da si imel na voljo tako carsko premiso in dejansko ultra legit reboot za ritjo Meh men je bil prekratek. Samo okolje noro, od Lune do Londona ipd, veliki roboteji, robotski kužeki, hudi liki... Sam kaj ko je vse trajalo kake pol urce povsod. 7/10 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 Bossov bi moralo bit poln kurac, še posebej takih, da izkoriščajo vse te movement mehanike. Sprašujem se, če bojo de-vertikalizirali Eternal zaradi consoleplebsov? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 14. junij 2024 Share Objavljeno 14. junij 2024 atomic reče pred 7 minutami: Men so bli vsi DOOMi zakon hehe, DOOM 1, 2, 3, 2016, Eternal. Ni mi pa jasno, kako delate take ogromne razlike med 2016 in Eternal. Men sta špili isti, Eternal mi je pač prav uno klasično nadaljevanje igre, kjer je vse isto, samo da je še vsega več haha Pri obeh sem pa pogrešal več Bossev, ker men so bossi cool... Pri prvem sploh ne vem, če je bilo kaj bossev... To si ti igral z možgani na off je kar dost razlik, že samo kako dobivaš metke/health Also pozabil si napisati Doom 64, najboljšega od tastarih Doomov Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.