Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice

Priporočeni prispevki

Galko reče pred 10 urami:

uf ja, pa Đungel Strike tud :D

absolutno legendarni in in meni kot mulcu exxxtra težki špili, če bo tole dejansko dobro bo sedlo ko svinja

pa še en Chaos Engine remake ko smo že kle :D 

Chaos Engine remastered smo dobili na Amigi takrat :). Drugače me še danes hunta slika zadnjega lika z očali, fak ker psiho avatar...

Povezava do prispevka

Nestrpnost do uničevanja mojih hobijev aside, obglavljat Vietcong z 1.95 črncem ob hiphop beatih ni blo na moji wishlisti, pa zdej je.

Nek folk se pizdi, da sakure ne cvetijo dok so granatne jabolke obrane in riž na poljih, ampak kdo sem jaz da se pritožujem nad pravilnostmi lol. Masakri miđo kitajcev po ulicah Kyota ob beatih Biggija up in this motherfucker.

Povezava do prispevka

https://www.gamesradar.com/games/fps/doom-the-dark-ages-is-introducing-big-changes-to-combat-because-id-software-came-to-one-core-realization-every-projectile-mattered-in-the-original-doom/

Intervju s šefetom od Doom: Dark Ages.

- leveli in gameplay bodo šli ful bolj v širino - IDju se zdi, da so z Doom Eternalom dosegli maksmalno vertikalnost, in tega ne želijo več ponavljat

- ful poudarka hočejo dati strafingu in strafe premikanju (spet horizontalnost). Ful bi radi zadeli filing premikanja, ki ga ima originalni Doom in Doom 2.

- protagonist v špilu je ful počasnejši kot v Eternal in tudi kot v Doom 2016

- ščit bo igral ogromno vlogo v gameplayu in ne bo samo cool gimmick - ful mehanik bo okrog ščita

- igranje doomguya si naj predatavljamo kot vožnjo tanka in bomo najbližje temu, kaj poskušajo doseči :D

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Agree to disagree. Doom 3 je bil napačna smer. Eternal je bil kvečjemu dokaz, da lahko Doom spremeniš v še bolj skill-required game. Za nas, ki imamo radi Titanfall, Portal in Mirror's Edge, nadzor v 3d prostoru še nikoli ni bil tako tight kot tu.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 13 urami:

Agree to disagree. Doom 3 je bil napačna smer. Eternal je bil kvečjemu dokaz, da lahko Doom spremeniš v še bolj skill-required game. Za nas, ki imamo radi Titanfall, Portal in Mirror's Edge, nadzor v 3d prostoru še nikoli ni bil tako tight kot tu.

Ma Doom 3 ni bila napačna smer, pač je bila drugačna igra, je pa še vedno bil kompetenten survival shooting horror

Dejansko so vse Doom igračke bila prilično dobre, še un Doom RPG na telefonih, ki sem ga igral na Motorola V3, ni bil slab :D 

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 3 minutami:

Hja, sej s tem se strinjam. Samo če je Doom Eternal odmik od "pravega" Dooma, kaj je pol bla šele trojka?

Doom gladko najboljša FPS franšiza. Vsi imamo svoje favorite tu

V bistvu sta oba tako Doom kot Wolfi dobila kul novodobna špila v obliki, en v 2016, drugi pa new orderju. Škoda, ker wolfi ni zdržal kvalitete v naslednjih izvedbah.

Povezava do prispevka
fric reče pred 4 minutami:

V bistvu sta oba tako Doom kot Wolfi dobila kul novodobna špila v obliki, en v 2016, drugi pa new orderju. Škoda, ker wolfi ni zdržal kvalitete v naslednjih izvedbah.

New Order ti je bil cool? Meni je bil top 3 najslabše izkoriščen potencial vseh cajtov, nisem mogu verjet, da lahko narediš tako mid špil pa da si imel na voljo tako carsko premiso in dejansko ultra legit reboot za ritjo

Povezava do prispevka

Men so bli vsi DOOMi zakon hehe, DOOM 1, 2, 3, 2016, Eternal.

Ni mi pa jasno, kako delate take ogromne razlike med 2016 in Eternal. Men sta špili isti, Eternal mi je pač prav uno klasično nadaljevanje igre, kjer je vse isto, samo da je še vsega več haha

Pri obeh sem pa pogrešal več Bossev, ker men so bossi cool... Pri prvem sploh ne vem, če je bilo kaj bossev...

Povezava do prispevka
Galko reče pred 4 minutami:

New Order ti je bil cool? Meni je bil top 3 najslabše izkoriščen potencial vseh cajtov, nisem mogu verjet, da lahko narediš tako mid špil pa da si imel na voljo tako carsko premiso in dejansko ultra legit reboot za ritjo

Meh men je bil prekratek. Samo okolje noro, od Lune do Londona ipd, veliki roboteji, robotski kužeki, hudi liki... Sam kaj ko je vse trajalo kake pol urce povsod. 7/10

Povezava do prispevka
atomic reče pred 7 minutami:

Men so bli vsi DOOMi zakon hehe, DOOM 1, 2, 3, 2016, Eternal.

Ni mi pa jasno, kako delate take ogromne razlike med 2016 in Eternal. Men sta špili isti, Eternal mi je pač prav uno klasično nadaljevanje igre, kjer je vse isto, samo da je še vsega več haha

Pri obeh sem pa pogrešal več Bossev, ker men so bossi cool... Pri prvem sploh ne vem, če je bilo kaj bossev...

To si ti igral z možgani na off :D je kar dost razlik, že samo kako dobivaš metke/health

Also pozabil si napisati Doom 64, najboljšega od tastarih Doomov

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...