Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice

Priporočeni prispevki

Buzzkill reče pred 2 urama:

Drgač tudi mikro drama na AssCreed fronti, profesor zgodovine iz Tokijske univerze nekaj mansplaina o tem kako Yasuke Floyd ni bil samuraj in da je edina svetovalka za Japonsko neka pička, ki je ekspert v srednjeveških pedo man-boy odnosih.

Ubisoft sprejme njegove kritike in ga najame kot svetovalca..

Ne sj ne, blokirajo ga bigota.

Fak stari sori da spet lih tebi težim, ma kako ti ni nerodno linkat takih zadev. Dej poscrollaj malo po tem accountu in pol še enkrat premisli, če je to neki vredno referencat.

Kje sploh najdeš ta stuff, kjere insane accounte morš followat, da ti tako obskune zarote meče na feed, res me zanima a day in life of buzzkill.

Povezava do prispevka
fric reče pred 22 minutami:

Če majster ni bil samuraj, no nevem težko rečeš, da bi imeli lasatega Fegeta pa bi rekel, končno imamo nekoga, ki je obstajal. Nevem no obstaja sam plešasti Feget.:lol:

LGQBT+ jokice dobijo malo solzilca in jajce v glavo med sprehodom po prestolnici in jokajo po vseh omrežjih. Ko bi le vedeli koliko žalitev, poniževanja in gorja doživimo vsak dan v življenju pleškoti :(

Najhuje je ko prideš na zmenek s tinderja, pa vidiš prvo sekundo, da te ženska pogleda v čebulo in samo žalost v njenih očeh. Nato pa klasika "moram samo nekaj na stranišče" in potem čakaš 20 minut sam v lokalu in piješ limonado v upanju, da mogoče je pa res šla samo na stranišče:cry:

uredilo bitje Feget
Povezava do prispevka
Slinch reče pred 3 minutami:

Fak stari sori da spet lih tebi težim, ma kako ti ni nerodno linkat takih zadev. Dej poscrollaj malo po tem accountu in pol še enkrat premisli, če je to neki vredno referencat.

Raje da kritiziraš account, dej povej kje se moti glede Yasuka, Ubisofta in njihove zgodovinske svetovalke.

Povezava do prispevka

Še vedno je kapitalistično posiljevanje z battle passi ter paid DLCji zaradi pohlepa založnikov veliko slabša stvar za gaming kot tečnarjenje iz strani SBI. Pa špili, ki izidejo najmanj 2 leti prehitro, ker je treba zadovoljit delničarje. Aja, al pa ignoriranje prošenj publike, da se določenim špilom uštima 60fps mode na konzolah.

Also, če ne bi Blizzard (Activision) ignoriral pritožbe o sexizmu, mogoče take firme ne bi pridobile na veljavi. Sicer je smešno, da interne stvari se komaj kaj popravijo, bodo SBI govorili studijem kaj bi blo pametno za več inkluzive v špilih. SBI so lih tok otroci kapitalizma kot ostali :D

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 17 minutami:

Raje da kritiziraš account, dej povej kje se moti glede Yasuka, Ubisofta in njihove zgodovinske svetovalke.

Random model si je izmislil da je random strokovnjak in napisal izmišljen dokaz in zdej ti naj jaz utemeljujem kje se moti?

Ne vem pa kaj sta tezi 2. in 3., če se moti da ga je ubisoft blockal ker je insane conspiracy theorist? Če se moti da je modelka legit ljubiteljica pedofilov? Are you srs?

Dej raje odgovori na legit vprašanja tebi, ti tole doseže tvoj standard zanesljivosti in relevantnosti (I guess je že tovj response pritrdilen) in kjere accounte followaš, da do biš tole na feed :D 

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 17 minutami:

Sem malo pogooglal svetovalko in tipčka s Twitterja in se mi zdi res hecno, da nek random no-name magister humanistike teži, da bi moral Ubisoft zbrat njega :rofl: 

Tipček pa je raziskovalko označil kot "insane pedophile loving", ker so pač njene raziskave okrog male-male ljubavi v neki random budistični književnosti, pač glede na to, da se duva kot magister humanistike, bi lahko vedel, da je to res neki najbolj nizkotnega, da človekova prepričanja enačiš z raziskovalnimi interesi

Ne pravim, da je ta raziskovalka res najboljša izbira, ampak pač s takimi izpadi je tudi diskreditacija zelo slaba imo

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 10 minutami:

Še vedno je kapitalistično posiljevanje z battle passi ter paid DLCji zaradi pohlepa založnikov veliko slabša stvar za gaming kot tečnarjenje iz strani SBI.

Takoj vzamem vsako SBI consulting grupo v mojo favoritno igračko, sam da je ne zasvinjajo z mikrotransakcijami in battle passi in nadležnimi DLC-ji

Sweet Baby Inc. >>>>>>>>>>>> mikrotransakcije in podobne smeče

Povezava do prispevka
seattle reče pred 1 minuto:

Ja sam Battle pass ti ni treba kupit, isto ne Dlcjev, lahko se zmeri normalno igras, mas izbiro.

Medtem ko je pa pri Sweet baby intervenciji nimas.

Ja, ampak vseeno me v meniju posiljuje z njim. Meni pač to sfuka igrico, da imam tam v meniju nek locked content ali pa da ko upalim gračko, da mi teži z nekim stuffom za nabavit

Preprosto mi je to bolj nadležno kot neko race swapanje random folka. Dejansko mi lahko race swapajo random protagonista, pa mi bo bolj ok, kot da imam v glavnem meniju nek content zaklenjen, dokler ne plačam 20 € za DLC :D 

Ne pravim, da morajo vsi tako čutit, samo meni je tako :D 

Povezava do prispevka

Oboje je korporativni strup, edino ene nas moti oboje, leftist ideologi pa raje ignorirajo woke virus, ki uničuje igrce v strahu da ne bi kdo mislil, da niso progresivni in napredni.

Spoiler: no one cares, res. Lahko rečete, da mogoče ni na mestu, da se vsako žensko v modernih igrah nardi grdo, pa da se tlači manjšine v settinge kamor ne pašejo. Razen lokalnega commie kluba in sošolcev iz FDVja vas ne bo nihče obsojal, res. :))

Povezava do prispevka

vzhodni (evropsko in azijsko) studiji so pa zelo BMK glede vsega tega and I love it

zaradi mene lahko vsi zahodno od Londona propadejo v gamingu pa ne bom neki veliko manj igral igrice igračke (glede na stanje zadnjih 5 let), al bodo pa kmalu dojeli, da je treba malo smiriti glede pizdakanja čez vse kar ni ALL INCLUSIVE

ajd kak Doom Eternal pa Last of Us Part II izgubim na račun tega, to je pa to

Povezava do prispevka

Aja to sm pa že prej hotu rečt, niso SBI krivi, da trenutno zahodnji studiji ne pridejo bliz ostalim.

Bi si mislu da v tako donosni panogi kot so videoigriceigračke, da bodo dobro poskrbeli za update-e in za nov nivo v spektaklih, zgodbah, gameplayu, je pa bolj kurac vse. Oziroma, največ se pusha gaas in ostale multiplayer zadeve. To absolutno ni SBI kriv, da je tu trenutno trend na Zahodu.

In naj jim nekdo pove, da več inkluzivitija ne bo rešilo studije pred zaprtjem, ampak dejansko se usest pa narest neki kar bi ljudje radi igrali, nov Arkham Asylum, nov Last of Us, nov Max Payne tip igre, o katerih še danes vidim nastajat nove videje na jutubu. Neki kjer kupiš igro in ne rabiš razmišljat o season passu pa kako moraš vsak dan malo igrat, da se ti nek bonus odklene. BG3 in ER se poserjeta na te trende in hvala Bogu, da se.

Ne morš verjet, da so neki Poljaki z Witcher 3 in Cyberpunk 2077 dohiteli IN prehiteli velikane kot so Bethesda, Bioware in Blizzard. Bo treba še kej več narest kot samo gledat na svoje žepe in štancat iste stvari.

Povezava do prispevka

Kvaliteta igričarskega(velja tudi za serije in filme) produkta leta 2015+ je v navadno obratno sorazmerna s številom debelih zelenolasih pičk in transičev.

Pa nimam nič proti debelin zelenolastkam in transičem, ampak tako kot jih ne bi najel da mi postavijo kuhinjo ali popravijo avto, jih ne bi najel v gayming firmo. 

Slovani, japanci, korejci in kitajci se atm še nekak uspešno branijo equity virusa, ni pa to garantirano da bo trajalo.

Povezava do prispevka
Feget reče pred 1 uro:

LGQBT+ jokice dobijo malo solzilca in jajce v glavo med sprehodom po prestolnici in jokajo po vseh omrežjih. Ko bi le vedeli koliko žalitev, poniževanja in gorja doživimo vsak dan v življenju pleškoti :(:cry:

niti med sprehodom ne, direkt na štantu na Kongrescu

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 4 urami:

Oboje je korporativni strup, edino ene nas moti oboje, leftist ideologi pa raje ignorirajo woke virus, ki uničuje igrce v strahu da ne bi kdo mislil, da niso progresivni in napredni.

Spoiler: no one cares, res. Lahko rečete, da mogoče ni na mestu, da se vsako žensko v modernih igrah nardi grdo, pa da se tlači manjšine v settinge kamor ne pašejo. Razen lokalnega commie kluba in sošolcev iz FDVja vas ne bo nihče obsojal, res. :))

Ma mene iskreno pretežno ne moti, boli me patak, kaj si kdo misli o meni :D 

Evo, recimo da še najmanj mi je všeč, da v igrah ne bi bili lepi ljudje, ker pač rajši gledam lepe ljudi. Ampak dosti likov, ki jih imajo za "grde" so meni dosti lepi, point in case nova Lara in fat Aloy, pač sta mi dosti simpatični. Ta iz novega Fable pa mi ni, evo

Gledam spet ta SBI seznam: https://store.steampowered.com/curator/44858017-Sweet-Baby-Inc-detected/

Od tega, kar sem igral, iskrena mnenja:

- AC: Valhalla mi je bilo malo smešno, da 70 % angleškega kraljestva in vojsk vodijo ženske, to sem malo zavijal z očmi. Pa želel sem igrat z ženskim likom, pa mi je bil pune bolj beden kot moški, tako da še tega niso znal dobro naredit, da sem šel na moškega FFS

- Shadow Gambit mi je bila carska igračka, ne vem, kaj je SBI imel zraven, ampak meni je bilo kul

- Sable enako

Pol od tega, kar ni na seznamu, pa sem prebral, da so sodelovali, je Alan Wake 2, ki mi je bil res jak in me zamorka ni triggerala, razumem pa, da je to zgleda nek swapan lik iz prejšnjega dela v univerzumu, to razumem, da je človek nejevoljen, jaz Control nisem igral, zato likinje ne poznam in mi je kot taka (crna) bila cool

Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 24 minutami:

Folk je že na njegovem twitterju našel stare twitte preden jih je uspel zbrisati. Ne gre niti za japonca niti za profesorja ampak nek random američan :D 

Sej pravim 

Za slincha random model

Za buzzkilla profesor iz univerze v tokyu

ZaKaJ gA niSo nAjeLi!! ReeEE

:rofl:

uredilo bitje Slinch
Povezava do prispevka
Hernire reče pred 33 minutami:

Pol od tega, kar ni na seznamu, pa sem prebral, da so sodelovali, je Alan Wake 2, ki mi je bil res jak in me zamorka ni triggerala, razumem pa, da je to zgleda nek swapan lik iz prejšnjega dela v univerzumu, to razumem, da je človek nejevoljen, jaz Control nisem igral, zato likinje ne poznam in mi je kot taka (crna) bila cool

Al pa k isti igralci igrajo več vlog v njihovem univerzumu, ampak ironično lih Tess/Jess/karkoli je že v Control pa ima isti izgled igralka tud v Quantum Break (ne igra isti lik)

Prej me ni motilo, zdej pa k je Quantum Break dodan v Control/AW setting, je pa weird, ampak ok oni imajo itak weird igrice.

Če se ne motim je izgled detektivke bil bel v napovedniku z igralci pred kamero, ne in-game al pa prerendered scena, tko da jbg, večina ljudi niti opazla ne bi

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 9 urami:

Ðizs dude. :D 

Drgač tudi mikro drama na AssCreed fronti, profesor zgodovine iz Tokijske univerze nekaj mansplaina o tem kako Yasuke Floyd ni bil samuraj in da je edina svetovalka za Japonsko neka pička, ki je ekspert v srednjeveških pedo man-boy odnosih.

Ubisoft sprejme njegove kritike in ga najame kot svetovalca..

Ne sj ne, blokirajo ga bigota.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...