magični kralj Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 a je dober remaster Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 Hernire reče pred 39 minutami: Gre vseeno za igro z daleč najboljšim commentaryem doslej, ki ga je za cirka 40 ur A je to sploh relevantno za več kot 1% potencialnih kupcev? Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 1. avgust 2024 Share Objavljeno 1. avgust 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 2 minutama: A je to sploh relevantno za več kot 1% potencialnih kupcev? Itak da ne, po moje bi Jblow lahko bil vesel vsakega prodanega kosa, ker je zelo deluded v svojih idejah. Tudi glede na to, da ima zaposlene že 8 let od The Witnessa na payrollu za: - The Braid remaster - Sokoban-like igrico - Neko neznano tretjo igrico - Neko še manj znano četrto igrico, za katero ocenjuje, da jo bo delal 20 let - nov game engine The Braid remaster in Sokoban igrica dvomim, da bosta plačala za plače zaposlenih, The Witness money bo pa tudi kmalu šel. Mislim, da bo moral kmalu najaviti prvo neznano igrico, če bo želel vse skupaj držat v pogonu 1. avgust 2024 uredilo bitje Hernire Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Pričakujem tud podobno novičko glede Indiana Jones prej ko slej Sam tale špil je pa res zgledal maja v trailerju ubogo za zjokat. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Sej prou, sej ni še izgledal dobro na gameplay posnetkih. Plus itak upam da res ne bo samo novi Immortals of Aveum, ampak da bo več rpg elementov, razvejana štorija, i tak dalje Če modeli ne bodo do takrat nardil še enga res hype trailerja, zna bit da bodo Obsidian propadli Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Jaz upam da bo predvsem boljš kot je bil Outer Worlds. Začetek je bil sicer zelo obetaven, potem pa dlje ko je igra trajala na slabše je šlo v vseh pogledih. Mi je pa tudi butasto da ekipa 250 ljudi dela kar 3 projekte hkrati (Avowed, Outer Worlds 2 in nenajavljena igra) Pol dobiš pa igro k zgleda kot je bil tist trailer zadnjič... Pa videz še nekak preživim, da je pa combat za en kurac in je hkrati velik del igre pol se pa niti lotim več ne špila... Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 https://citizens-initiative.europa.eu/initiatives/details/2024/000007_en Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Gatsu reče pred 3 urami: Jaz upam da bo predvsem boljš kot je bil Outer Worlds. Začetek je bil sicer zelo obetaven, potem pa dlje ko je igra trajala na slabše je šlo v vseh pogledih. Mi je pa tudi butasto da ekipa 250 ljudi dela kar 3 projekte hkrati (Avowed, Outer Worlds 2 in nenajavljena igra) Pol dobiš pa igro k zgleda kot je bil tist trailer zadnjič... Pa videz še nekak preživim, da je pa combat za en kurac in je hkrati velik del igre pol se pa niti lotim več ne špila... Največjega plus Outer Worlds že ne bo In sicer, da lahko zamešaš za Outer Wilds in greš tisto igrat 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 2. avgust 2024 Share Objavljeno 2. avgust 2024 Ena najstarejših fizičnih revij za gaming, ameriška Game informer, ki je živela 33 let, je "effective immediately" zaprla vrata in odpustila zaposlene Rest in peace Edina dinozavra sta tako še japonski Famitsu in italijanski The Games Machine. Vse ostale so par let mlajše 4 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 to pa zdej ne zgleda več tko porazno kot pred par leti 2 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Sam naj dajo že datum ven. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Gatsu reče pred 56 minutami: to pa zdej ne zgleda več tko porazno kot pred par leti im hyped ker zgleda res dober napredek, ampak še vedno pa iz teh dvosekundnih izrezkov ne morš rečt, če jih je uspelo preslikat filing originala. pogrešal sem tud original raskav glas pripovedovalca Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Mi ne deluje prav nekaj dobro ampak se pa veselim nadaljevanja Darksidersov. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Armando reče pred 35 minutami: Mi ne deluje prav nekaj dobro ampak se pa veselim nadaljevanja Darksidersov. Uu a je kak trailer? Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 (urejano) To je to kar je včeraj THQ Nordic pokazal. Plus Gothic seveda. 3. avgust 2024 uredilo bitje fric 7 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Tale Darksiders izgleda bolj kot remake kot dejansko 4ka (oz 5ka) 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 THQ ma sale na steamu trenutno 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 3. avgust 2024 Share Objavljeno 3. avgust 2024 Nice wreckfest 2 pa titan quest 2. Sam ves cas sm mislu da je dvojka ze bla zunej pa da je to remake huh zanimivo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Ste vidli to? Jaz sploh prav ne vem za kaj gre. Ajde, se mi svita... samo me še ni doletelo. So kje primeri kaj je nehalo delati? https://www.stopkillinggames.com/eci 4. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Navedek Action on "The Crew" The videogame "The Crew", published by Ubisoft, was recently destroyed for all players and had a playerbase of at least 12 million people. Due to the game's size and France's strong consumer protection laws, this represents one of the best opportunities to hold a publisher accountable for this action. If we are successful in charges being pressed against Ubisoft, this can have a ripple effect on the videogames industry to prevent publishers from destroying more games. Zarad tega špila se je začel. Sam ne vem, če se mi da zajebavat zarad ubishit špila. https://www.stopkillinggames.com/countries/everywhereelse Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 Aktivist Vanč reče pred 11 minutami: Ste vidli to? Jaz sploh prav ne vem za kaj gre. Ajde, se mi svita... samo me še ni doletelo. So kje primeri kaj je nehalo delati? https://www.stopkillinggames.com/eci Ni dosti takih iger zaenkrat, primer je prvi The Crew Pač igrica, ki ni bila samo delistana, ampak dobesedno izbrisana, vključno z vsemi DLC-ji in patchi, da je ne moreš več igrat, čeprav si jo kupil Sicer dvomim, da bo šlo skozi, ampak bi bilo cool, da bi bilo kaj takega sprejetega. Zaradi ohranjanja kulturne dediščine, še bolj pa zaradi prihodnosti, ker kaj veš, mogoče nas v prihodnosti dejansko čaka več obvezno-online igric in bi bilo smiselno to zregulirat 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 (urejano) Saj zato sem bil presenečen, da prav evropska pobuda, ker sem si mislil, da je bolj malo iger zapadlo v to. Se strinjam, da bi sprejeli nek zaščitni zakon za vsak slučaj. Ampak sem mislil, da je to mogoče zadelo že precej več iger, da je sploh prišlo do pobude. Dvomim, da bo kdaj zadelo mene, ker ne igram glih starih iger. Ampak mi vseeno grejo na kurac take prakse. 4. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 a ni že več (online only) igric tako crknilo? Loadout mislim da ne obstaja več, knockout City tudi the crew je prva "večja" Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 men se je to zaenkrat zgodilo s Sega Heroes še dobr, da sem bil F2P Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 magični kralj reče pred 3 urami: a ni že več (online only) igric tako crknilo? Loadout mislim da ne obstaja več, knockout City tudi the crew je prva "večja" TDU je bil tudi en izmed takšnih se mi zdi. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 TDU ni bil always online in je imel pirata ... The Crew ni imel niti pirata Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 4. avgust 2024 Share Objavljeno 4. avgust 2024 To je res da ni bil always online, sam ko so ugasnli serverje je blo bolj kot ne bedno pojanje po otoku. Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 gaben plz Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 5. avgust 2024 Share Objavljeno 5. avgust 2024 tl;dr Navedek Leak Incident: A voice actor accidentally revealed information about a Valve project. The video emphasizes not to harass the individuals involved in the leak. Project Details: Valve has been working on a new single-player non-VR game, code-named "HLX" or "Project White Sands," since the release of Half-Life: Alyx. Development Insights: The project has been under development for over four years, involving complex features like voxel-based destruction and vehicle simulation. Speculation and Data Mining: The narrator, Tyler McVicker, has been investigating this project through data mining and believes it could potentially be a new Half-Life game, possibly even Half-Life 3. Upcoming Content: Tyler mentions that a more comprehensive video is in production, which will cover more details from his ongoing data mining efforts. Community Engagement: Viewers are encouraged to subscribe for updates, join his Discord server, and support his work through Patreon and Floatplane. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.