Skoči na vsebino

[random] Gaming talk in novice

Priporočeni prispevki

Berbasecks reče pred 2 minutama:

A je to sploh relevantno za več kot 1% potencialnih kupcev?

Itak da ne, po moje bi Jblow lahko bil vesel vsakega prodanega kosa, ker je zelo deluded v svojih idejah. Tudi glede na to, da ima zaposlene že 8 let od The Witnessa na payrollu za:

- The Braid remaster 

- Sokoban-like igrico

- Neko neznano tretjo igrico

- Neko še manj znano četrto igrico, za katero ocenjuje, da jo bo delal 20 let :D 

- nov game engine

The Braid remaster in Sokoban igrica dvomim, da bosta plačala za plače zaposlenih, The Witness money bo pa tudi kmalu šel. Mislim, da bo moral kmalu najaviti prvo neznano igrico, če bo želel vse skupaj držat v pogonu

uredilo bitje Hernire
Povezava do prispevka

Sej prou, sej ni še izgledal dobro na gameplay posnetkih. Plus itak upam da res ne bo samo novi Immortals of Aveum, ampak da bo več rpg elementov, razvejana štorija, i tak dalje

Če modeli ne bodo do takrat nardil še enga res hype trailerja, zna bit da bodo Obsidian propadli

Povezava do prispevka

Jaz upam da bo predvsem boljš kot je bil Outer Worlds. Začetek je bil sicer zelo obetaven, potem pa dlje ko je igra trajala na slabše je šlo v vseh pogledih. Mi je pa tudi butasto da ekipa 250 ljudi  dela kar 3 projekte hkrati (Avowed, Outer Worlds 2 in nenajavljena igra) Pol dobiš pa igro k zgleda kot je bil tist trailer zadnjič... Pa videz še nekak preživim, da je pa combat za en kurac in je hkrati velik del igre pol se pa niti lotim več ne špila...

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 3 urami:

Jaz upam da bo predvsem boljš kot je bil Outer Worlds. Začetek je bil sicer zelo obetaven, potem pa dlje ko je igra trajala na slabše je šlo v vseh pogledih. Mi je pa tudi butasto da ekipa 250 ljudi  dela kar 3 projekte hkrati (Avowed, Outer Worlds 2 in nenajavljena igra) Pol dobiš pa igro k zgleda kot je bil tist trailer zadnjič... Pa videz še nekak preživim, da je pa combat za en kurac in je hkrati velik del igre pol se pa niti lotim več ne špila...

Največjega plus Outer Worlds že ne bo :hmm:

In sicer, da lahko zamešaš za Outer Wilds in greš tisto igrat

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka

Ena najstarejših fizičnih revij za gaming, ameriška Game informer, ki je živela 33 let, je "effective immediately" zaprla vrata in odpustila zaposlene 

image.thumb.png.9b2b795015ce91d04ad6aab2a7392047.png

Rest in peace

Edina dinozavra sta tako še japonski Famitsu in italijanski The Games Machine. Vse ostale so par let mlajše :) 

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 56 minutami:

to pa zdej ne zgleda več tko porazno kot pred par leti

im hyped ker zgleda res dober napredek, ampak še vedno pa iz teh dvosekundnih izrezkov ne morš rečt, če jih je uspelo preslikat filing originala.

pogrešal sem tud original raskav glas pripovedovalca :D

Povezava do prispevka
Navedek
Action on "The Crew"

The videogame "The Crew", published by Ubisoft, was recently destroyed for all players and had a playerbase of at least 12 million people. Due to the game's size and France's strong consumer protection laws, this represents one of the best opportunities to hold a publisher accountable for this action. If we are successful in charges being pressed against Ubisoft, this can have a ripple effect on the videogames industry to prevent publishers from destroying more games.

Zarad tega špila se je začel.

Sam ne vem, če se mi da zajebavat zarad ubishit špila.

https://www.stopkillinggames.com/countries/everywhereelse

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 11 minutami:

Ste vidli to? Jaz sploh prav ne vem za kaj gre. Ajde, se mi svita... samo me še ni doletelo. So kje primeri kaj je nehalo delati?

https://www.stopkillinggames.com/eci

Ni dosti takih iger zaenkrat, primer je prvi The Crew

Pač igrica, ki ni bila samo delistana, ampak dobesedno izbrisana, vključno z vsemi DLC-ji in patchi, da je ne moreš več igrat, čeprav si jo kupil

Sicer dvomim, da bo šlo skozi, ampak bi bilo cool, da bi bilo kaj takega sprejetega. Zaradi ohranjanja kulturne dediščine, še bolj pa zaradi prihodnosti, ker kaj veš, mogoče nas v prihodnosti dejansko čaka več obvezno-online igric in bi bilo smiselno to zregulirat 

Povezava do prispevka

Saj zato sem bil presenečen, da prav evropska pobuda, ker sem si mislil, da je bolj malo iger zapadlo v to. Se strinjam, da bi sprejeli nek zaščitni zakon za vsak slučaj. Ampak sem mislil, da je to mogoče zadelo že precej več iger, da je sploh prišlo do pobude.

Dvomim, da bo kdaj zadelo mene, ker ne igram glih starih iger. Ampak mi vseeno grejo na kurac take prakse.

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka

tl;dr

Navedek
  • Leak Incident: A voice actor accidentally revealed information about a Valve project. The video emphasizes not to harass the individuals involved in the leak.
  • Project Details: Valve has been working on a new single-player non-VR game, code-named "HLX" or "Project White Sands," since the release of Half-Life: Alyx.
  • Development Insights: The project has been under development for over four years, involving complex features like voxel-based destruction and vehicle simulation.
  • Speculation and Data Mining: The narrator, Tyler McVicker, has been investigating this project through data mining and believes it could potentially be a new Half-Life game, possibly even Half-Life 3.
  • Upcoming Content: Tyler mentions that a more comprehensive video is in production, which will cover more details from his ongoing data mining efforts.
  • Community Engagement: Viewers are encouraged to subscribe for updates, join his Discord server, and support his work through Patreon and Floatplane.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...