Skoči na vsebino

Trenutno igram [02/2024]


Priporočeni prispevki

Jaz bi samo rad eno proper gritty gusarščino ali nekaj kot Master and Commander vsaj. Saj ne rabi biti niti multiplayer, samo da mam vrsto 32 pounder topov, kuburo za pasom in sabljo v roki dokler lovimo portugalsko frigato za fresh slavo, zlato in sužnje. 
 

I’m not asking for much Lord!

Povezava do prispevka
Kastor reče pred 4 urami:

Prava smetana igra wartales lp


Aye, jaz se ne morem in ne morem naveličati close-up animacij brutalnih killov. Splat!, pa ostane samo lužica krvi; tviing in puščica zadane točno v oko, slash in odleti noga; napik in sulica prebode ubožca, kot da bi ga napičil sam Vlad Tepeš .. 
Kri brizga v potokih. V zraku je čutiti vonj železa, pepela in potu. Kriki odmevajo iz vseh strani, konjički rezgetajo, tetive brnijo, udarci jekla po jeklu cingljajo kot najslajša melodija ... Po zmagovalni bitki se meglice razkadijo, pogled se zbistri in ozreš se po bojišču, kjer razkosana trupla ležijo v blatu prepojenem s krvjo in črevesjem. Nasmehneš se in začneš pripravljati krepčilno večerjo za utrujene bojevnike. Še ena zmaga, kratek počitek in morda pesmica ali dve ob tabornem ognju, potem pa naprej v nove izzive.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Evo, sem igral zdaj par urc Lisa - The Painful

 

Kaj za fak povedati? Tole je en fantastičen fever dream, ki me nikakor noče pustiti ves čas brez nasmeška na obrazu. Odbit dementen humor, ki se dela norca iz vseh mogočih postapokaliptičnih in na splošno JRPG tropov na vsakem koraku.

Celo simple potezno bojevanje izpade presenetljivo kul in je isto odfukano zabavno kakor zgodba in legendarni PCji in NPCji (:avadodo:). Najbrž bo dovolj, če povem, da so vsi tvoji party memberji narkomani, ki po določenem času dobijo withdrawal simptome, ki te omejijo pri bojevanju in moraš jemati drogo ali počivati, da prideš k sebi. :D

Enostavno ne morem prehavliti zadeve. :avadodo: :D

 

Zdaj mi je ravnokar random neznanec ponudil šotor za počitek.

1707759743079.jpg?ex=65dccdae&is=65ca58a

*Magazines so valuta v tem Mad Max svetu.

Glede na prejšnje izkušnje z random neznanci (starček mi je za ceno dobrega armorja prodal mistery item: Knjigo "How to scam gullible people.", en drug ponudnik šotora pa mi je spizdil vse kar sem imel v inventarju), bom začel odklanjati vse take poudbe. :D

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 23 minutami:

Kje za boga lubega sploh najdeš te igre...

Hernire reče pred 16 minutami:

Lisa je dost cult classic, to vsak, ki vsaj malo spremlja bolj ghetto igrice, pozna

Čisto po naključju sem jo zasledil v eni yt kompilaciji iger, kjer je random youtuber čistil svoj backlog. Wera je postal nekaj dni nazaj v BACKLOG temi.

Videl sem, da je igra na znižanju na PSN in sem se takoj stegnu. :D

Povezava do prispevka

Lisa

Imam enga party memberja, Nerna, ki vedno naklada o časih pred apokalipso, grdi ženi, hobijih ter ostalih najmanj pomembnih in dosadnih stvareh ever, res faking legenda od lika. :D

No, pridem po dolgem času do nekega kampa (lahko zakuriš ogenj in si odpočiješ) in me sredi noči tip zbudi in začne nabijati at random, da je pred apokalipso najraje izrezoval kupone iz časopisov, tako je tudi spoznal ženo, ko mu je nekega dne pristopila v trgovini in hintala, da če prinese s sabo škarje, lahko poreže ven kupone kar na licu mesta in ne rabi kupiti časopisov; tko sta se zaljubila in poročila. Od tam pol zavije in začne šopati o nekem ginger frendu, o njegovih nadimkih in hot ginger sestri (Nern je vedno ful preziral ženo, ker je bila samo 4ka, ta hot sestra pa kao 7 ali celo 8), dokler vmes ne zaspi. Ves monolog, kateremu je seveda on pravil "back and forth" je trajal kake 10 IRL minut.

Zjutraj se ves party zbudi, pogledam status

1707768369248.jpg?ex=65dcef52&is=65ca7a5

Valjda edini nisem recoveral. :avadodo:

Pa šele zdaj sem videl kake classe imajo kompanjoni. Nern je faking ORATOR. :rofl: :avadodo:

Ne vem no, meni ima ta zadeva res fenomenalen humor. Writing je res odpuljen in ves čas vleče. Res legenda od igre no. :D

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 6
Povezava do prispevka
Gogy reče pred 41 minutami:

Kaj je pa fora različnih editionov? Joyful, painful. 'navaden' definitive edition...?

Pojma nimam. Vzel sem Definitive Edition, ki naj bi bil komplet špil. Ko inštaliraš, se ti pojavita dve verziji igre, Lisa Painful in Lisa Joyful edition. Jaz sem štartal s Painful.

uredilo bitje ke_kit
  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Evo začel včeraj novega princa igrati. Res mega trash igrica in me sploh ne čudi, da je tako všeč mn3njalnik smetani:rofl:

 

Res prav zgodba za drugi razred osnovne šole, vzdušje slabše kot prvi prvem princu in leta 89 (ne vem ali so Castlevanie res edini 2d hack and slash špil, ki znajo naresti vzdušje), gameplay res največji button mash možno.


Ampak se pa lepo igra, tako na easy je vse, plus res mega cool da lahko delaš fotke kam moraš priti kasneje ko dobiš kakšen nov ability.

 

Overall bi mu dal ene 6/10. Cool ampak trash. Priporočam, če ga dobite za 10 evrov, več to ni vredno.

  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

no kar prešpilaj malo najprej, tamo po ene štirih, petih urah se ful lepo razvije.

 

meni je igrica drgač tam nekje 82-84. Igra se kot pesem, predvsem platforming deli so čudoviti, žal pa dosti pade tempo v drugi polovici špila. Ne vem, mogoče se mal preveč ponavlja pa zares ni nekega brutalnega filinga pustolovščine, ker je tok vse nice & crabby & streamlinano do igralca. Vse ti je takoj jasno, vsak naslednji cilj ti špil razloži (po večkrat, če je treba), mapa je odlična in preveč clean... Pač še vedno je to Ubisoft AAA špil :D Je pa vseeno top casual metroidvania, meni so bili predvsem platforming deli mega nice, kot že rečeno.

 

aja pa meni se zdi Hard težavnost ravno prava, res se krasno igra.

uredilo bitje Galko
  • Račka +1 2
Povezava do prispevka

Včeraj snel Helldivers 2 in so far so good, ko uspeš dobit ekipo. Matchmaking jim šteka, 20x probaš joinat igro preden ti uspe. 
Ampak pol je igrica ful fun. 
 

Vibe je proper Starship Troopers, bringing democracy to bugs but not really, gameplay je enostaven ampak fun. Komaj čakam, da pridem do višjih težavnosti. Ne bom prehitro govoril, ampak tako se dela GaaS - za zdej.

  • Račka +1 2
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Syberia 3, meh. Ves čas obeta, vsaj tako se mi ej zdelo, potem se pa konča brez, da se konča zares. Prveč stvari sotane v zraku, DLC je samo pol urce kar jim očitno ni uspelo dodat pred koncem igre.
Pač osrednaj nit zgodbe je zanimiva, pelješ ljudstvov v obljubljeno deželo neki neki, ampak te na kancu nekako pusti s trdim. Uganke so smotane, nadzor slab... pač trudiš se da bi ti bilo všeč, to je pa to. Sem odigral do konca, ampak tud če ne bi.

 

 

image.thumb.png.66ce3835e8879cea9ac238de7d2b5fd9.png

 

Začel sem Syberia: The World Before... zaenkrat bolje. Edino Kate si na začetku ni neki podobna, kasneje je malo bolje... 

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 1 uro:

Včeraj snel Helldivers 2 in so far so good, ko uspeš dobit ekipo. Matchmaking jim šteka, 20x probaš joinat igro preden ti uspe. 
Ampak pol je igrica ful fun. 
 

Vibe je proper Starship Troopers, bringing democracy to bugs but not really, gameplay je enostaven ampak fun. Komaj čakam, da pridem do višjih težavnosti. Ne bom prehitro govoril, ampak tako se dela GaaS - za zdej.

Jaz sem pa probal Foamstars in je ZANIČ. :D

  • Račka +1 1
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...