Skoči na vsebino

Trenutno igram [02/2021]


Priporočeni prispevki

Bom kratek, da ne bo tomazku žila stopla.

 

Po anor londu me je pojedla kača v firelink shrine in so se mi odprle zlate meglice. Valjda sem moral takoj laufat pogledat. Spucal lava del (Bed of Chaos) in Duke's Archives (Scaleless Dragon) in zdaj me je strah nadaljevat, ker se bojim okostnjakov in duhov. ;___;

  • Solzice 1
Povezava do prispevka

@Lunco ni tolk bed. Mesanca Minecrafta, Rusta pa combat iz DSjev. Se bo pa sproti dodajal content, spil je neki let prej ze bil v developmentu, nek roadmap je izdelan. Je pa bolj na coopu poudarek, zal, na isto zogo je mal odvisen od coopa kot je Sea of Thieves recimo, ni pa imo tolk slabo za solo. Sprobaj ga prej, ce razmisljas o nakupu imo, da se ti nebo zdel stran vrzen dnar zarad mojga hajpa :)

Povezava do prispevka
coupet reče pred 11 urami:

Prvič v življenju sem se spravo igrat path of exile.

kr droga

 

Uf, v to je šlo tudi dosti časa par let nazaj; še celo slovenski guild s par mn3čarji smo imeli takrat :) Na žalost sem po par high lvl charih in patchih, kjer je bilo treba vedno znova urejat Skilldrasyl, fasal burnout in ga nisem zalaufal že dolgo... Tbh me je strah sploh ponovno zalaufat, ker bi me verjetno ob vsej večletni solati spet takoj minilo :P

 

Je pa res dober Diablo klon, ti držim pesti.

uredilo bitje Tom7i
Povezava do prispevka

Immortals Fenyx Rising ma kr demo. Sem probu, kul igrica. Zeus in Prometheus kot pripovedovalca sta bla kr kul, a to se nadaljuje v celi igri? Je pa res, da ni nobenega razloga, da bi to igral, če maš Switch in lahk igraš Zeldo. 

Povezava do prispevka
Lunco reče pred 1 uro:

Je pa res, da ni nobenega razloga, da bi to igral, če maš Switch in lahk igraš Zeldo. 

Se totalnoma strinjam. Sem priigral do 1/3 in ja ni potrebe po igranju kopije. Rajši grem Zeldo še enkrat in probam Master mode.

Tak je skor vse isto. Zgodba, Typhon kot Calamity Ganon, Vault=Shrine. Gods=Champions,...

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Tales from Ashina, part IV

 

Včer sem v raziskovalni mrzlici (v bistvu sem se izogibal boss fajtom) prišel do Long-Arm Centipede Giraffe in se ustavil pri zaprtih vratih. Kar mi je bilo rahlo bedno, ker je zgledala taka očitna pot naprej, ni bilo nekih zajebanih preskokov v težavnosti, zanimiv, ful hitr in intenzivn fajt in konc. Celo dolino sem preiskal, če sem sfalil kakšn kotiček, nič. Sem si reku pizda zih je treba odlomt tistga modela s 4 metrsko sulico al kaj jaz vem kaj, samo naj mi ne bo treba med menihe ...

 

Dons med šihtom upade frend na kofe, Sekiro gor, Sekiro dol, a hočeš videt, valda, pejd greva probat enga bossa odlomt. Sedem sulic Ashine Toshikatsu Yamauchi pade v drugo, pomoje sva bila oba zašvicana, jaz sem evadal ne samo z joypadom, konec fajta sem bil s sedežom (sicer na koleščkih) ene 2 metra dlje od monitorja. High five in zvoki veselja, ampak valda spet nič kar se tiče story progressa.

 

Par lahkih zmag nad mini bossi mi je vseen dal glih dost ugoden in rahlo varljiv ego boost, da sem šel še enkrat pogledat modela v doju na podstrešju gradu. Na tem mestu mi je brez zajebancije prav prišel trening borilnih veščin iz srednje šole. Fak kako ti jih ta model nasuje, če slučajno poješ direktni udarce in kako skoraj isto ti jih nasuje skoz blok. Ampak so nas učili, da če je fajt je fajt in nimaš več kaj kot it scat v koprive, težišče premikaj proti dogajanju, krajšaš nasprotniku pot (dolžino udarca, vzvod itd.). In sem začel sidestepat v modela in ga s pomočjo sabimaru nasul v drugo. Noro mi je, kok te igra sili v branje bossev in izkoriščanje celga repertoarja gibov. Stonoga žirafa je čist ista fora, kasiraš ko budalo, al pa začneš deflectat, skakat čez sweep in namest iz sebe delat žrtev iz bossa. Top u glavnem.

 

Fajt z Genichirom pa dost meh. Padel je v drugo, s tem da sem v prvo prišel brez health potsov. S tok varnimi blocki in predvidljivimi udarci mi je imel model ful tak retro DkS vibe.

 

Jutri nadaljujem z Guardian Ape.

Povezava do prispevka

Če si Genichirota tok hiter nakrivil potem si pripravljen za naprej in ti ne bo panike - on je kot nek lakmusov papir v špilu, ki ti pove, ali si uspel priti do njega ker si cheaperska podlasica ali ker si uspešen gamer in poslovnež. 

 

Pa respect za 7 spears, meni je bil noro zajeban mini boss, top 3 najtežjih minibossov v špilu IMO.

Povezava do prispevka

Men je bil zajeban, ker sem prej 10 minut pucal teren pred njim, ker res nisem hotu bit omejen na tist mini vrt zraven stolpa. In ko si tok investiral te ful boli probat, kaj lahko evadas, kje pali mikiri itd., če pa zajebeš jih pa kasiraš ko od tovornega vlaka in evo spet čez vse. Ful nepedagoški boss :D

 

Sej vem, da še nisem končal, samo zaenkrat je to men the game od From Software. Tko sem si predstavljal, da bi izgledal sparjenc med Platinum in From. BB ima boljši fajt kot DkS, samo Sekiro je čist drug nivo. Pa očitno mi ta vibe in estetika fevdalne japonske res dogajata. Morem ko končam spet zalaufat BB in napisat "30fps ofuj.gif", da vidm kok so spomini objektivni.

 

 

Povezava do prispevka

Ah teb gre to potem EZ... Tist seven spears sem jest neki exploital, da sem sem se skril in mu dal dathblow in neki cheezal tamo vamo in še zmer sem se matral k svina. Genchirota sem pa tud delal 2 dni pomojem...

To si pol padel v ta ritem, atack/deflect...

 

Drugač pa ja najjači špil. Sam men je bil vseeno pretežek.

Povezava do prispevka
Lunco reče pred 10 urami:

Immortals Fenyx Rising ma kr demo. Sem probu, kul igrica. Zeus in Prometheus kot pripovedovalca sta bla kr kul, a to se nadaljuje v celi igri? Je pa res, da ni nobenega razloga, da bi to igral, če maš Switch in lahk igraš Zeldo. 

 

 

Ja v celi igri sta pripovedovalca, men je blo res cool in na momente ful smesn. Mislm da sm mel okol 35ur igranja. Skoda edin za te dlcje k so placljivi, to pa imo ne bo vredn, bi pa jih z veseljem preigral. Sj bojo enkrat zastojn na ps+, sm zihr 😄

 

Nakup te igrice se splaca, sam imo vec za vec k 40e ne, ker bo cena slej k prej hitro padala

Povezava do prispevka

Nioh 2 je poezija!

 

Po tem, ko sem končal enko, sem takoj začel dvojko, takoj po izidu. Ampak, zaradi 200ur v enki, sem dvojko pavziral.

No, čas je bil za nadaljevanje. In lahko rečem, igra je fenomenalna. V osnovi odličen combat sistem je še bolj poglobljen (soul core mehanika).

Neskončne opcije buildov, odlična orožja, še bolj agresivni in nevarni Yokai, čisto vse se stopnjuje glede na enko.

 

Nažalost, prenesli so tudi precej nezanimivo okolje, vsaj v prvih 10ih urah, še vedno hodim po vaseh, kjer rjava barva malce nagaja. Mogoče se bo izboljšalo.

Pa tudi nisem ravno pristaš misij, brez odprtega sveta, nekaj v smislu dark souls. Trenutek ko te potegne ven iz igre, direkt v meni, pohodi občutek samuraja v mitološki deželi Japonski.

 

So pa precej izboljšali dizajne bossov kot tudi raznolikost, absolutna nadgradnja glede na prvi del.

 

Kakorkoli, odlična igra, hiter combat, brutalni Yokai, kri, solze in razbiti kontrolerji zagotovljeni!

Povezava do prispevka

vse to je res, žal pa so popolnoma zagnojili zgodbo in karakterje. Kar se bolj poznalo iz vsake dodatne ure v uro, ki jo boš investiral v špil.

 

@amnesia igrica je vsaj dva nivoja slabša kot RE 2 R, ampak še vedno dovolj ok, da greš enkrat čez IMO. Kaj boš pa drugega počel atm, poglej ven kako je zunaj ffs

Povezava do prispevka
Galko reče pred 3 minutami:

vse to je res, žal pa so popolnoma zagnojili zgodbo in karakterje. Kar se bolj poznalo iz vsake dodatne ure v uro, ki jo boš investiral v špil.

 

Ne dvomim. Ampak v teh igrah je meni zgodba tako kot juha pri kosilu, boli me kurac in kje je zrezek.

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...