DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Berbasecks reče pred 6 minutami: mene bl triggera preslaba obloženost večine napolitanskih + preveč roba (glede na relative size) Hja, jaz zdaj malce spreminjam politiko glede obloženosti pizz in sem na: "manj je dejansko več". Pa tudi več roba mi je postalo super ok (če je seveda testo pravo in pravilno pečeno). Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče Pravkar: "manj je dejansko več". sej glede na ceno, je res 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Drugače bom itak hejtan med elitneži, ampak meni je "babica pica" z debelim, mastnim testom (obvezno v štirikoten pekač, okrogle pice ne veljajo) in naribanim mastnim sirom, šunko in salamo še vedno ena izmed top jedi. 5 2 Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče pred 28 minutami: Ugibam na prvo žogo, @stom1c: Je to tartufata? Nutela, banane, oreo 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Hernire reče pred 1 minuto: Drugače bom itak hejtan med elitneži, ampak meni je "babica pica" z debelim, mastnim testom (obvezno v štirikoten pekač, okrogle pice ne veljajo) in naribanim mastnim sirom, šunko in salamo še vedno ena izmed top jedi. Ma ne, saj to je tudi neke vrste kultna pizza. Doma si jo vsake toliko prav zanalašč pripravimo. In sede na polno! Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Drgac sm zdej zacel delat biga testo (to kar sem ti prej dal, je direktna metoda). Se boljsi okus. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 stom1c reče pred 1 minuto: Nutela, banane, oreo Zanimivo. Mogoče bi bilo vredno poskusit. Je pa to kar veliko OH in pubec (s sladkorno) pomoje ne bi dobro prišel skozi. Navedek Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče Pravkar: Zanimivo. Mogoče bi bilo vredno poskusit. Je pa to kar veliko OH in pubec (s sladkorno) pomoje ne bi dobro prišel skozi. To je tak super snack, da vsak vzame en kos, ne celo pico 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Btw, hvala bogovom, da ne živimo v Kanadi : Navedek "Just wanted to clarify the ingredients on 00 Caputo, I contacted their customer support and here is their response: Thanks for contacting Caputo Flour. We can confirm nothing imported into the USA is enriched, the only ingredient in our Pizzeria flour is wheat. Since it is the law in Canada that flour imported needs to be enriched, the Caputo flour imported to Canada must be enriched. Thanks for reaching out and we appreciate you choosing Caputo Flour! Have a great day!" Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče pred 45 minutami: Btw, kaj je s to (popularno) rukolo na picah? Sem poskusil, ampak mi ni nekaj top. Všeč mi je zelenjava, da ne bo pomote. Ampak mislim, da so te pizze z rukolo vseeno precenjene. Zaradi arašidovega masla so brbončice že od zdavnaj too far gone za bolj subtilne okuse. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 (urejano) Ma ne, @ke_kit. To ne more bit to. Arašidov se nisem dotaknil že več kot leto dni. (kljub temu, da so najboljši naravni pripomoček za ohranjanje spolne moči). Si mi pa dal idejo, da bi dal par žličk na pizzo. 22. februar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 (urejano) Hernire reče pred 24 minutami: Drugače bom itak hejtan med elitneži, ampak meni je "babica pica" z debelim, mastnim testom (obvezno v štirikoten pekač, okrogle pice ne veljajo) in naribanim mastnim sirom, šunko in salamo še vedno ena izmed top jedi. Še en "unpopular" opinion. Men so the best italijanske pizze z mehkim testom za focaccie. Prevladuje okus paradižnikove omake, ki se precej vpije v testo. Mrzle so mi boljše od toplih. 22. februar 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Ma ne, @ke_kit. To ne more bit to. Arašidov se nisem dotaknil že več kot leto dni. Si mi pa dal idejo, da bi dal na par žličk na pizzo. Itak se hecam, dej. Stvar osebnega okusa imo. Mi je čudno, da ti ni dobra, ker ima v bistvu kr močan okus. A te moti grenčina? 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 ke_kit reče Pravkar: Boljše so mrzle, kot tople. To imaš v MB top picerijo: Pizzeria Maxi, Maribor: Neskončno okusov. Neskončno poti. (pizzeria-maxi.si) Debelo testo, samosvoj okus.. Resda bo marsikdo rekel, da so precenjene (ampak velikost ni vse!). Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče Pravkar: To imaš v MB top picerijo: Pizzeria Maxi, Maribor: Neskončno okusov. Neskončno poti. (pizzeria-maxi.si) Debelo testo, samosvoj okus.. Resda bo marsikdo rekel, da so precenjene (ampak velikost ni vse!). Ti majo štajerski burek al kebab al kaj je bil? 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: A te moti grenčina? Mislim da je to to. Ker načeloma tudi radiča nekako ne maram. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 2 minutama: Ti majo štajerski burek al kebab al kaj je bil? Da, da. Štajerski burek sem celo jaz dal ime pizzi. Kebab je pa druga, ampak tudi ni slaba. Finta pri teh Maxi je, da imajo res skoraj unikatno testo. Prav tisto, debelo, ampak še vedno puhasto. So pa pizze resda precej manjše kot npr. neke klasične. Pomoje ni za vsakega. Jaz si tam sicer največkrat naročim Frutti di Mare. 22. februar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Jutri grem najverjetneje v pivnico Zlatorog na Ptuju na pico 😍 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Mislim da je to to. Ker načeloma tudi radiča nekako ne maram. Aja, pol bo to. Osebno ne maram radiča, ker mi je ful pregrenek, medtem ko mi je rukola ravno pravšnja. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 (urejano) Mhm, rukola mi je precej višje na lestvici kot npr. radič. Mi pa vseeno nekako ne sede na pizzi. Ajde, mogoče občasno.. kaj pa vem. Tudi tista s kao kanabisom mi ni baš nekaj. Absolutno precenjena, bi rekel. (čeprav načeloma ni slaba ) Pizza CANNABIS | Pizzerija ALI (pizzerija-ali.si) Btw, tu v Ali imajo zelo dobre pice. Ampak je pač štajerski konec in pomoje ni ravno znano. 22. februar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Aktivist Vanč reče pred 37 minutami: Jutri grem najverjetneje v pivnico Zlatorog na Ptuju na pico 😍 Prosim za fotko, nostalgija over 9000 <3 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Pa drgač za res hardcore Zlatorog experience priporočam naročit z dvojnim sirom, to te na mestu ubije 3 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 ke_kit reče pred 45 minutami: Še en "unpopular" opinion. Men so the best italijanske pizze z mehkim testom za focaccie. Prevladuje okus paradižnikove omake, ki se precej vpije v testo. Mrzle so mi boljše od toplih. Tudi jaz imam to zelo rad. Si kupim, če se znajdem v kakšnem italijanskem supermarketu, malo za jest med hojo Je pa v Italiji meni god tier espresso in un rogljiček z vanilija kremo not, to je tudi over 9000 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 (urejano) Eni ste lahko res srečni, da živite tako blizu Italije. Npr. omenjen Hernierjev rogljiček. mmm njom njom. (ne vem če to celo nisem videl enkrat v neki TV oddaji o kulinaričnih dobrotah Italije). Ma, jaz bi se najrajši kar preselil iz butastega Maribora nekam na obalo. Ampak potem ti ne bi dal dihat, @Mic-E, ker bi vsak dan padla vsaj kakšna pizza 22. februar 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Hernire reče pred 12 minutami: Prosim za fotko, nostalgija over 9000 <3 Dobiš, če frend ne zajebe in ne gremo na Ptuj. Navedek Povezava do prispevka
Mic-E Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče pred 7 minutami: Ma, jaz bi se najrajši kar preselil iz butastega Maribora nekam na obalo. Ampak potem ti ne bi dal dihat, @Mic-E, ker bi vsak dan padla vsaj kakšna pizza Potem bi bil se vedno dalec, ker jaz sem v Ljubljani 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Mic-E reče pred 16 minutami: Potem bi bil se vedno dalec, ker jaz sem v Ljubljani Ja, ampak korenine imaš na primorskem 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 22. februar 2024 Avtor Share Objavljeno 22. februar 2024 (urejano) Jaz sem danes jedel eno pico... testo k piškot, gor sta bila med ostalim kuhano jajce in sardelce... sem pogledal na Google maps, če nisem slučajno zalutal v MB 22. februar 2024 uredilo bitje Bessie 2 Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 Vcas smo na bone hodl na pico v BS3 -Piramida Tok je bla mastna da bi jo lohk mel v delavnci za lezaje podmazovat Sam po prezurani noci je bla pa fakin perfecto 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 22. februar 2024 Share Objavljeno 22. februar 2024 DaCapo reče pred 2 urama: Pa jajčka na oko ne sme manjkat in ščepec ocvirkov. ocvirke lepo v testo zamesas pa je rob pa z zaseko se premazes preden das v pecico Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.