DaCapo Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 (urejano) Mutombo reče pred 1 minuto: a nimas ti nekih financnih problemov? Mah, rešeno je to že kak mesec nazaj. Sicer pa nisem rekel, da bom zdaj na vrat na nos takoj kupil pečico. Razmišljam pač, tipam teren itd. 23. februar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 evo @DaCapo zdaj ko nimas vec financnih tezav https://www.bauhaus.si/krusna-pec-velikost-kurisca-80-x-75-cm-velikost-odprtine-46-x-24-cm 1 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 DaCapo reče pred 6 minutami: Mah, rešeno je to že kak mesec nazaj. Sicer pa nisem rekel, da bom zdaj na vrat na nos takoj kupil pečico. Razmišljam pač, tipam teren itd. a si dubu hudo službo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Ezoterik reče Pravkar: a si dubu hudo službo Niti ne . Prodal sem nekaj zlata in bitcoine, hehe. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 :| 2 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 atomic reče pred 18 minutami: Tko da pizzeria style pizza s je pr men pridružila, kalamarom, čevapom, sardelcam, jedi ki jim imam rad, ampak enostavno jih jem skoraj izključno v gostilnah, ker enostavno walter čevapi je posebna masa, pečeni na oglju, lepinja, s sardelami in kalamari nočem smrdet fleta, pizze pa delam grandma style, ker je drugje ni. Po drugi strani pa Kitajsko/azijsko skoz raje doma delam, ker sm se tolko spraksal, da nardim boljše, kot pekinezerji. Pač klasično razmišljanje bosanca Investiraš 200 evrov v proper pečico za pico in ješ doma bolje narejene pice kot kjerkoli v Sloveniji za cca. 1,5 evra na pico. Glede kitajske ti ne verjamem, ker glede na to nimaš pica pečice, sem 100%, da tudi ne delaš hrane na proper kitajskem litoželeznem voku na svinjsko vročem ognju. Če tega nimaš pač ne moreš nikoli naresti kitajske na nivoju chinese masterja. 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 To je res, že s kamnom in klasično pečico lahko prideš blizu gostilna quality, s kako ooni pa greš lagano čez, če si le vzameš dovolj časa za pravilno pripravo testa in ne škrtariš pri surovinah. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Feget reče pred 1 minuto: Investiraš 200 evrov v proper pečico za pico in ješ doma bolje narejene pice kot kjerkoli v Sloveniji za cca. 1,5 evra na pico. hmmmmmmmmmmmm, tole je pa kar orenk DOUBT.png IMO 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 @Feget: daj link do proper pečice za pizzo za 200 € pa jo marca nabavim. Res me zanima, ker takrat imam ravno RD. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Kastor reče Pravkar: To je res, že s kamnom in klasično pečico lahko prideš blizu gostilna quality, s kako ooni pa greš lagano čez, če si le vzameš dovolj časa za pravilno pripravo testa in ne škrtariš pri surovinah. mam kamen mam pečico ki gre na 275 stopinj mam proper robotarja, ki res lepo nagnete testo ni mi problem tenstati testo po 3 dni v hladilniku sem tudi že kupoval najboljše sestavine, ki jih lahko dobiš za keš, in sem celo že sam delal omako iz mojih domačih paradajzov, prov kupljenih za ta namen Nisem u lajfu prišel blizu tistega, kar delivera kakšen Verace. Ne si lagat u faco, zamorci 3 Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 DaCapo reče pred 4 minutami: @Feget: daj link do proper pečice za pizzo za 200 € pa jo marca nabavim. Res me zanima, ker takrat imam ravno RD. dobro ti tipas teren 😂😂 1 Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 (urejano) BigBoss82 reče pred 40 minutami: testo in pec to je bistvo pice in sestavine ajde itak ma tle je relativno drugace v krusni peci je ql ko vjo fukne not in v par minuteh je pecena koliko stopinj ima krusna pec? in koliko une male namenske pecice? @stom1c jo pomoje v minuti in pol? Jaz ene 2 do 3, odvisno od tega kakšna je pica, pa koliko močan plamen pustim v pečici. Ooni je do 500 stopinj, kamen mi izmeri nekje 440 recimo. 23. februar 2024 uredilo bitje shure 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Galko reče pred 8 minutami: mam kamen mam pečico ki gre na 275 stopinj mam proper robotarja, ki res lepo nagnete testo ni mi problem tenstati testo po 3 dni v hladilniku sem tudi že kupoval najboljše sestavine, ki jih lahko dobiš za keš, in sem celo že sam delal omako iz mojih domačih paradajzov, prov kupljenih za ta namen Nisem u lajfu prišel blizu tistega, kar delivera kakšen Verace. Ne si lagat u faco, zamorci To meni ni jasno kako ti ne rata. Moja res ni odkrivanje tople vode, pa majkemi, da nisem daleč stran: Moka iz hoferja - manitoba voda iz pipe - hladna burata tista, ki je zadnji dan pred rokom aka 50% off salama obična dimljena piščančja nek fit vital al koji kurac suha salama domača top quality - ok mogoče je tule tist x faktor pelati pa naseckani iz piksne v hoferju starter iz droži 1 dan prej dam v novo posodo, da dobi max power in nato zamesim testo zjutraj ob 8h, stretch foldam ene 3x na uro in potem pustim, da se zadeva napihne, fukneš na pladenj razvlečeš, spet počakaš kako uro, da dobi power in naložiš stvari gor, fukneš v pečico za par minut (prej jo nažgeš do konca in pustiš kako uro dve, da se kamen segreje do jaja) IN VOILA puši kurac verace lp Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 (urejano) Feget reče pred 40 minutami: Pač pragmatično razmišljanje bosanca Evo mal sem popravil. Feget reče pred 40 minutami: Investiraš 200 evrov v proper pečico za pico in ješ doma bolje narejene pice kot kjerkoli v Sloveniji za cca. 1,5 evra na pico. Sj sm reku, da imam pečico, k gre 300C, tko da tukaj nimam problemov. Drugače pa hvala lepa za pizzo, k ima sestavine za pizzo 1,5€. Feget reče pred 40 minutami: Glede kitajske ti ne verjamem, ker glede na to nimaš pica pečice, sem 100%, da tudi ne delaš hrane na proper kitajskem litoželeznem voku na svinjsko vročem ognju. Če tega nimaš pač ne moreš nikoli naresti kitajske na nivoju chinese masterja. To ti dam prav, wok in fiiirreeee, naredita svolje. Ampak naši pekinezerji povsod drugje tolk škrtarjo potem, da nardim kompenzacijo drugje. Pa tudi azijska hrana ni samo wok. Recimo precej bolje jem žive hobotnice, kot korejci. 23. februar 2024 uredilo bitje atomic Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 (urejano) DaCapo reče pred 1 uro: @Feget: ja, ampak tudi to je pečica Btw, dobro si me spomnil, ker sem ravno mislil vprašati glede teh Ooni pečic/peči. Bojda je kar dobra zadeva in vredna nakupa. Ima kdo kakšne izkušnje? (En kolega jo sicer ima, ampak skoraj nič ne uporablja; mogoče bi mi jo celo ugodno prodal). Feget, ti jo imaš in uporabljaš? Pa tu so zdaj še konkurenčne Glowen. Verjetno je to zelo podobna zadeva... Tu poglej DaCapo... zadnjo in predzadnjo stran. https://glowen.si/shop-2?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=MM+-+Winter+Sale+-++Sales+-+COLD%2FREM+-+23.01&utm_term=AID12+-+Slovenia+only+-+Winning+promo+id's+-+Broad+-+M+25%2B+-+All+placements+22.02&utm_content=AD2&fbadid=120207116622240079 23. februar 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 (urejano) ja ma fantje pom,oje more bit T okoli 500 stopinj kot je napisal @shure 23. februar 2024 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 4000 stopinj imo Najprej si skuješ meč in sekiro Potem zakuriš nezvesto žensko Potem pa še eno margerito buffalo čez m m mmmm 5 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 (urejano) Hottie pečico ima oni kolega, ne Ooni. To sta recimo dve njegovi domači: Meni zgleda zelo OK. Ampak glede teh Hottie pečic pa nimam pojma, spletna stran jim itak ne deluje.. 23. februar 2024 uredilo bitje DaCapo 2 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Btw, dons ma vsaka najbolj cheap Gorenje pečica za 200€ že 300C Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 (urejano) Jaz, če bi nabavljal namensko bi ziher Glowen. Poznam kup folka, ki jo ima in ker pač podpiram domače Pubec je z naših koncev in prodaja 90% v tujino. Pa večnamenska je, ker v njej komot delaš tudi podpeko ipd. Ampak ne bom kupil nič od tega, ker vem, da bi uporabljal 3x letno in nimam volje. Raje bom imel samo žar za meseka. 23. februar 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 (urejano) atomic reče pred 4 minutami: Btw, dons ma vsaka najbolj cheap Gorenje pečica za 200€ že 300C Še vedno 150° premalo. (razen če kamen res toliko skompenzira) 23. februar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Jaz glih novo kupujem pečico za v kuhno, pa ne bi blo sploh bad da se da v njej kaka proper pica nardit. Atm vem samo da hočem da ma pirolizo, pa vgrajen termometer, keri so še kriteriji dandanes kere bi morala stvar izpolnjevat? Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Aktivist Vanč reče pred 2 minutama: Jaz, če bi nabavljal namensko bi ziher Glowe. Poznam kup folka, ki jo ima in ker pač podpiram domače Pubec je z naših koncev in prodaja 90% v tujino. Pa večnamenska je, ker v njej komot delaš tudi sač izpod podpeke ipd. Ampak ne bom kupil nič od tega, ker vem, da bi uporabljal 3x letno in nimam volje. Raje bom imel samo žar za meseka. sem ti popravil Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Galko reče pred 10 minutami: 4000 stopinj imo Najprej si skuješ meč in sekiro Potem zakuriš nezvesto žensko Potem pa še eno margerito buffalo čez m m mmmm maja toliko je ze skoraj na povrsiji sonca =))))) to ce jo upali dacapo v mabriboru si lahkjo jaz specem pico tle v kopru=))))) 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 atomic reče pred 25 minutami: Drugače pa hvala lepa za pizzo, k ima sestavine za pizzo 1,5€. Kaj se je v bosni sir podržail???? Testo (moka, kvas, voda) te pride približno 15 centov, iz kile moke narediš od 6 do 7 pic na easy. Paradajzova mezga z začimbami, ene 30 centov. Malo parmezana naribaš po paradajzu za še kake 30 centov. In potem rabiš eno mozzarelo v bunkici, ki jo dobiš v sparu za 75 centov - najbolje ocenjena mozzarela v Sloveniji in tudi de facto na nivoju top italijanskih. 1,50 evra plus čas in ljubezen pa se razni verraceji lahko samo skrijejo v kot Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 DaCapo reče pred 12 minutami: Hottie pečico ima oni kolega, ne Ooni. To sta recimo dve njegovi domači: Meni zgleda zelo OK. Ampak glede teh Hottie pečic pa nimam pojma, spletna stran jim itak ne deluje.. Very very nice! Kolega edino nima feelinga za obložitev pice. Vse te smeti daš lepo stran in namesto vsega tega sranja raje proper mozzarello v bunkici. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 pizda najjaca mozarella more bit buffala in nisans da je 75 centov razen ce ti ni skoda dat buffalo na pizzo, pol ok ajde Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Buzzkill reče pred 8 minutami: Jaz glih novo kupujem pečico za v kuhno, pa ne bi blo sploh bad da se da v njej kaka proper pica nardit. Atm vem samo da hočem da ma pirolizo, pa vgrajen termometer, keri so še kriteriji dandanes kere bi morala stvar izpolnjevat? Gorenje se je zadnja leta popravil in njihove pečice so danes zelo soliden P/P. 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 23. februar 2024 Share Objavljeno 23. februar 2024 Galko reče pred 48 minutami: Nisem u lajfu prišel blizu tistega, kar delivera kakšen Verace. Ne si lagat u faco, zamorci Pa če ti vsi govorimo, da v navadni pečici nimaš šans. Tisto je že vnaprej garantirano pusta goba pica direktno za v smeti Ampak eni raje, da bi vložili denar v proper pekač za pice, investirajo v shitty mešalnik testa Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.