Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

Dejch reče pred 6 minutami:

ni spilov model. vsi spili so ps4 pa zdej so ufural ps1 in ps2 spile. to ni najboljsa konzola nikol model.

Mislim, se strinjam, da je žal premalo iger, ki bi izkoriščale hardware, samo konzola kot konzola je definitivno najboljša. Je prva približno kompetentno skupaj dana Sony konzola po PS2

Ampak ja, se pa strinjam s tabo, žalost od ekskluziv zaenkrat :S 

Ti pa garantiram, da ko boš eventuelno kupil PS5, ko bo več iger, da boš dojel, zakaj smo jo hypali kot napravo. Ker je pač 100x bolj odzivna, hitra, slick itd. od predhodnika :D 

Povezava do prispevka
Hernire reče Pravkar:

Mislim, se strinjam, da je žal premalo iger, ki bi izkoriščale hardware, samo konzola kot konzola je definitivno najboljša. Je prva približno kompetentno skupaj dana Sony konzola po PS2

Ampak ja, se pa strinjam s tabo, žalost od ekskluziv zaenkrat :S 

Ti pa garantiram, da ko boš eventuelno kupil PS5, ko bo več iger, da boš dojel, zakaj smo jo hypali kot napravo. Ker je pač 100x bolj odzivna, hitra, slick itd. od predhodnika :D 

ja sam to ne nardi PS5 nikol najboljšo Sony konzolo. nikol stari

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 2 urama:

Eh, kaj se bi obremenjevali. Enih par se nas bo 27. dobilo in se bomo res fino imeli, pohecali, zapeli... ni da ni. 
Jaz sem že plato piva nabavil in ga dal v klet na varno. Meso pa bom kupil tik pred zdajci, ker mora bit res sveže. Takisto velja za kruh in drobno pecivo.

Zakaj sploh nabavljaš ti hrano in pijačo? Zakaj se raje ne zmenite, da vsak neki prinese?

Sem imel v glavi, da finančno nisi ravno na zeleni veji trenutno, pa še ta meet so ti dobesedno vsilili drugi lol.

Skregano z vsako logiko.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 12 minutami:

@ke_kitdej ne se spustit v to sranje

Ma kakšno sranje? Smejim se videu, ker je smešen.

Dobesedno me boli kurac za podjebavanje DaCapa.

Jaz dvomim, da se je tipu zares sfuzlalo in zdej tu neki napadam človeka, ki si ne more pomagati. Po moje tip samo nabija, ker se mu zdi kul bit klovn.

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 11 minutami:

ja sam to ne nardi PS5 nikol najboljšo Sony konzolo. nikol stari

Tako kot je ps4pro boljši od slima, tako je ps5 boljša od ps4pro samo da je ps5 10x boljša ps4pro.

Tudi če bi lahko igral samo PS4 igre bi bila vredna denarja, ker boljši fpsji na višji resoluciji, hitrejši nalagalniy časi in skoraj popolna tišina so vredni razlike v ceni. Pa tudi iger, ki jih ni na ps4 je več kot dovolj.

Povezava do prispevka
atomic reče Pravkar:

Tako kot je ps4pro boljši od slima, tako je ps5 boljša od ps4pro samo da je ps5 10x boljša ps4pro.

Tudi če bi lahko igral samo PS4 igre bi bila vredna denarja, ker boljši fpsji na višji resoluciji, hitrejši nalagalniy časi in skoraj popolna tišina so vredni razlike v ceni. Pa tudi iger, ki jih ni na ps4 je več kot dovolj.

ah kje. to da ma podporo starih iger ga ne nardi najboljše sony konzole človek. to ni niti blizu

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 2 minutama:

Ma kakšno sranje? Smejim se videu, ker je smešen.

Dobesedno me boli kurac za podjebavanje DaCapa.

Jaz dvomim, da se je tipu zares sfuzlalo in zdej tu neki napadam človeka, ki si ne more pomagati. Po moje tip samo nabija, ker se mu zdi kul bit klovn.

Lej tip je na forumu geekov cringe, predstavljaj si koliko je to hujše v rl pa še v vojski. Dvomim da je drug scenarij od tega, da je bil dvorni norček in so ga podpihovali in mu rekli, da je naredu 220 sklecev v minuti, tip pa si uno mislu fak kir car sem. Samo zdej ima neko mentalno blokado, da bi začel razmišljat o tem, da to fizično ni mogoče in pol bi to odprlo can of worms, zakaj so mu lagali in če v resnici ni bil car ampak klovn ...

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
Dejch reče pred 5 minutami:

ah kje. to da ma podporo starih iger ga ne nardi najboljše sony konzole človek. to ni niti blizu

Men ta tvoja logika res ni jasna.

Dej, bom probal drugače.

Nekdo ti ponudi zastonj PS4/Pro ali PS5. Kaj bi raje vzel?

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče Pravkar:

Lej al je ta scenarij, ali pa dacapo načrtno laže, ne vem kaj tretjega bi lahko blo.

Samo fora je, da ta 220 sklec se je pojavilo že enkrat v preteklosti na forumu, samo takrat ni noben zastrigel z možgani, kaj tip govori, pol ne vem eno leto kasneje je spet to pribil in šele takrat je folk bil like whatthefuck ti pišeš dacapo

Povezava do prispevka

Evo zdej sem našu eno nočno poletno igro, mogoče se vam ne bo zdela, ni tako očitno poletna (prej zimska skoraj), ampak meni nekako paše na te vroče noči: Wolf among us.

Razmišljam da stvar poletja ni samo vročina, ampak tudi občutek svobode, bolj sem razposajen, tko neko drugo vzdušje je. Jaz na nek način kot da samo poleti zares zaživim.

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 minuto:

Samo fora je, da ta 220 sklec se je pojavilo že enkrat v preteklosti na forumu, samo takrat ni noben zastrigel z možgani, kaj tip govori, pol ne vem eno leto kasneje je spet to pribil in šele takrat je folk bil like whatthefuck ti pišeš dacapo

Ja sej, to potrdi to tezo, da tip to res verjame in neki v njemu mu ne dovoli, da bi to informacijo kritično presodil, ker to je kot da bi iz hišice iz kart vzel eno ven iz čisto spodnje vrste.

Povezava do prispevka
DaCapo reče Dne, 15. 2. 2024 at 10:38:

Plus to, da sem verjetno eden redkih Mnenjalničarjev, ki pri 47. letih vsak dan naredim vsaj 300 sklec. 

DaCapo reče Dne, 13. 11. 2023 at 15:18:

Dnevno 120 sklec in 69 trebušnjakov.

DaCapo reče Dne, 1. 8. 2020 at 14:31:

@KE RIT: če je naredil samo 100 sklec na dan, potem v tej panogi ni konkurenčen. Jaz sem jih nad 400, oz. zadnje leto "treninga" sploh nisem več štel. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...