Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Oxtails bro 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Spilov je en kp. Daj privosci si ga pa bos videl Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Arey reče pred 29 minutami: Raj skinny fat k fat looooo- Realno je oboje loooooo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Kočevc reče pred 25 minutami: Spilov je en kp. Daj privosci si ga pa bos videl ni spilov model. vsi spili so ps4 pa zdej so ufural ps1 in ps2 spile. to ni najboljsa konzola nikol model. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 e-gorann reče pred 55 minutami: Aha, se bom potikal po obali cez tri tedne Moze pivo Ne vem za ostale, jaz grem z veseljem če se javiš. 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Dejch reče pred 3 minutami: ni spilov model. vsi spili so ps4 pa zdej so ufural ps1 in ps2 spile. to ni najboljsa konzola nikol model. Ze to, da PS4 spili na njej laufajo boljs, je vredno naziva najboljse konzole. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Paljo reče Pravkar: Ze to, da PS4 spili na njej laufajo boljs, je vredno naziva najboljse konzole. ma kurca je. stari to so ps4 špili. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Slinch reče pred 2 urama: Evo dacapo da te resim, sem pofixal video na tvojo hitrost, kaj pa je to kaj takega: easy, ne vem zakaj se noben drug ni spomnil, zgleda skleci vec niso kul Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 @ke_kitdej ne se spustit v to sranje Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Dejch reče pred 6 minutami: ni spilov model. vsi spili so ps4 pa zdej so ufural ps1 in ps2 spile. to ni najboljsa konzola nikol model. Mislim, se strinjam, da je žal premalo iger, ki bi izkoriščale hardware, samo konzola kot konzola je definitivno najboljša. Je prva približno kompetentno skupaj dana Sony konzola po PS2 Ampak ja, se pa strinjam s tabo, žalost od ekskluziv zaenkrat :S Ti pa garantiram, da ko boš eventuelno kupil PS5, ko bo več iger, da boš dojel, zakaj smo jo hypali kot napravo. Ker je pač 100x bolj odzivna, hitra, slick itd. od predhodnika Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Hernire reče Pravkar: Mislim, se strinjam, da je žal premalo iger, ki bi izkoriščale hardware, samo konzola kot konzola je definitivno najboljša. Je prva približno kompetentno skupaj dana Sony konzola po PS2 Ampak ja, se pa strinjam s tabo, žalost od ekskluziv zaenkrat :S Ti pa garantiram, da ko boš eventuelno kupil PS5, ko bo več iger, da boš dojel, zakaj smo jo hypali kot napravo. Ker je pač 100x bolj odzivna, hitra, slick itd. od predhodnika ja sam to ne nardi PS5 nikol najboljšo Sony konzolo. nikol stari Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 2 urama: Eh, kaj se bi obremenjevali. Enih par se nas bo 27. dobilo in se bomo res fino imeli, pohecali, zapeli... ni da ni. Jaz sem že plato piva nabavil in ga dal v klet na varno. Meso pa bom kupil tik pred zdajci, ker mora bit res sveže. Takisto velja za kruh in drobno pecivo. Zakaj sploh nabavljaš ti hrano in pijačo? Zakaj se raje ne zmenite, da vsak neki prinese? Sem imel v glavi, da finančno nisi ravno na zeleni veji trenutno, pa še ta meet so ti dobesedno vsilili drugi lol. Skregano z vsako logiko. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 pound for pound best ever Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) @ke_kitSaj sem napisal da naj vsak nekaj prinese. Prosto po prešernu pač. Vseeno pa moram kot gostitelj dat na mizo vsaj kišto piva in prepečenec. 18. julij 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Dejch reče pred 12 minutami: @ke_kitdej ne se spustit v to sranje Ma kakšno sranje? Smejim se videu, ker je smešen. Dobesedno me boli kurac za podjebavanje DaCapa. Jaz dvomim, da se je tipu zares sfuzlalo in zdej tu neki napadam človeka, ki si ne more pomagati. Po moje tip samo nabija, ker se mu zdi kul bit klovn. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče Pravkar: Saj sem napisal da naj vsak nekaj prinese. Prosto po prešernu pač. Vseeno pa moram kot gostitelj dat na mizo vsaj kišto piva in prepečenec. Aja, tisto sem sfalil. Pol vse kul. 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Dejch reče pred 11 minutami: ja sam to ne nardi PS5 nikol najboljšo Sony konzolo. nikol stari Tako kot je ps4pro boljši od slima, tako je ps5 boljša od ps4pro samo da je ps5 10x boljša ps4pro. Tudi če bi lahko igral samo PS4 igre bi bila vredna denarja, ker boljši fpsji na višji resoluciji, hitrejši nalagalniy časi in skoraj popolna tišina so vredni razlike v ceni. Pa tudi iger, ki jih ni na ps4 je več kot dovolj. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 atomic reče Pravkar: Tako kot je ps4pro boljši od slima, tako je ps5 boljša od ps4pro samo da je ps5 10x boljša ps4pro. Tudi če bi lahko igral samo PS4 igre bi bila vredna denarja, ker boljši fpsji na višji resoluciji, hitrejši nalagalniy časi in skoraj popolna tišina so vredni razlike v ceni. Pa tudi iger, ki jih ni na ps4 je več kot dovolj. ah kje. to da ma podporo starih iger ga ne nardi najboljše sony konzole človek. to ni niti blizu Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 2 minutama: Ma kakšno sranje? Smejim se videu, ker je smešen. Dobesedno me boli kurac za podjebavanje DaCapa. Jaz dvomim, da se je tipu zares sfuzlalo in zdej tu neki napadam človeka, ki si ne more pomagati. Po moje tip samo nabija, ker se mu zdi kul bit klovn. Lej tip je na forumu geekov cringe, predstavljaj si koliko je to hujše v rl pa še v vojski. Dvomim da je drug scenarij od tega, da je bil dvorni norček in so ga podpihovali in mu rekli, da je naredu 220 sklecev v minuti, tip pa si uno mislu fak kir car sem. Samo zdej ima neko mentalno blokado, da bi začel razmišljat o tem, da to fizično ni mogoče in pol bi to odprlo can of worms, zakaj so mu lagali in če v resnici ni bil car ampak klovn ... 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Pizda, res ne vem, ker tole je res preveč bizarno za RL. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 2 minutama: ah kje. to da ma podporo starih iger ga ne nardi najboljše sony konzole človek. to ni niti blizu Je PS5 najboljša Sony kojnzola Gledano glede na najboljše ekskluzive: ne Gledano glede na hardware: da 18. julij 2024 uredilo bitje Hernire Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Hernire reče pred 1 minuto: Gledano glede na najboljše ekskluzive: ne Gledano glede na hardware: da ja pa to govorim. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: Pizda, res ne vem, ker tole je res preveč bizarno za RL. Lej al je ta scenarij, ali pa dacapo načrtno laže, ne vem kaj tretjega bi lahko blo. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Saj pol pa se itak razumemo ayyyy Samo da pač PS5 laufa PS4 igrice in del PS1_2_3_PSP_whatever libraryja preko digitalnih iger Tako da na koncu lahko sklenemo, da je tudi glede ekskluziv najboljša konzola Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Dejch reče pred 5 minutami: ah kje. to da ma podporo starih iger ga ne nardi najboljše sony konzole človek. to ni niti blizu Men ta tvoja logika res ni jasna. Dej, bom probal drugače. Nekdo ti ponudi zastonj PS4/Pro ali PS5. Kaj bi raje vzel? 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Vse_je_najslabse reče Pravkar: Lej al je ta scenarij, ali pa dacapo načrtno laže, ne vem kaj tretjega bi lahko blo. Samo fora je, da ta 220 sklec se je pojavilo že enkrat v preteklosti na forumu, samo takrat ni noben zastrigel z možgani, kaj tip govori, pol ne vem eno leto kasneje je spet to pribil in šele takrat je folk bil like whatthefuck ti pišeš dacapo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče Pravkar: Men ta tvoja logika res ni jasna. Dej, bom probal drugače. Nekdo ti ponudi zastonj PS4/Pro ali PS5. Kaj bi vzel? ps4pro z ssd diskom sam to je tako vprašanje a mi kdo ponudi ps2 al mi kdo ponudi ps3? kaj bi ti raj uzel? 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Evo zdej sem našu eno nočno poletno igro, mogoče se vam ne bo zdela, ni tako očitno poletna (prej zimska skoraj), ampak meni nekako paše na te vroče noči: Wolf among us. Razmišljam da stvar poletja ni samo vročina, ampak tudi občutek svobode, bolj sem razposajen, tko neko drugo vzdušje je. Jaz na nek način kot da samo poleti zares zaživim. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Hernire reče pred 1 minuto: Samo fora je, da ta 220 sklec se je pojavilo že enkrat v preteklosti na forumu, samo takrat ni noben zastrigel z možgani, kaj tip govori, pol ne vem eno leto kasneje je spet to pribil in šele takrat je folk bil like whatthefuck ti pišeš dacapo Ja sej, to potrdi to tezo, da tip to res verjame in neki v njemu mu ne dovoli, da bi to informacijo kritično presodil, ker to je kot da bi iz hišice iz kart vzel eno ven iz čisto spodnje vrste. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče Dne, 15. 2. 2024 at 10:38: Plus to, da sem verjetno eden redkih Mnenjalničarjev, ki pri 47. letih vsak dan naredim vsaj 300 sklec. DaCapo reče Dne, 13. 11. 2023 at 15:18: Dnevno 120 sklec in 69 trebušnjakov. DaCapo reče Dne, 1. 8. 2020 at 14:31: @KE RIT: če je naredil samo 100 sklec na dan, potem v tej panogi ni konkurenčen. Jaz sem jih nad 400, oz. zadnje leto "treninga" sploh nisem več štel. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.