ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Pizda, kako me uspe znervirati. Prav nivo flat earth reality denierjev. Ista gamad. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit 5 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 1 minuto: Čemu je ne vrže v smeti? Saj je ne rabi. Ne poznaš teh zadev, zato te pač ne morem resno jemati. Hočem reči, da mu pomaga, ker brez nje bi bilo res težko. Ampak s svojim načinom življenja si raven sladkorja v krvi toliko izboljša, da je črpalka zgolj še samo tista pika na i. Recimo ko spi. Ali pa če kdaj poje kaj sladkega. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) mah, nima smisla 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 13 minutami: Sem tudi sam isto razmišljal. LOTR je res bolj plitka klišejska pripoved. Nadpovprečnega ga naredi inovativnost fantasy idej/lorea imo. Samo si nisem upal napisati, ker sem ga bral tolk let nazaj, da se ne spomnim več takih detajlov. Ma jaz se spomnim da so liki precej straightforward Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 2 urama: Zdaj sem pomislil na scenarij, da kej zagori tukaj pri meni. Zbudim se ob treh zjutraj in zunaj svetlo, pogledam ven, gori vrtna uta, ogenj se širi proti hiši, jaz pa nemudoma Gori, gori, ulica goriiiiii-ii! Nocoj... ne rabiš pižame in ne velikih besed. Ne razmetuj omareeee. *(oči se začnejo solziti)* Hej,... samo... pripravi see-e. Nocoj... ne rabiš *kreh-kreh* pižame in dežnika tudi ne-e-ee. *(kriki iz spodnjega štuka)* Ne zapiraj oken, samo prisl *hhhhhkkhhhawk twaaaah!!* prisluhni glasbi z ulicee-e. Pazi zdaa *cough cugh* aaaaajjjj! Celaaaaahhhhhh ulicaaaaa gorihhhhh, (Ulicaaaa gori!) ne kliči hhhhhena, hhhhhena, tri *Pokliče policijo, he-he hhhhhh hhhhh pomot-- tu tu tu tu* Čuj pubec, daj mi povej nekaj po resnici... je ostalo še kaj onega Jamesona in Gina? Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) DaCapo reče pred 26 minutami: Valda bom težek, če me označujete kot lažnjivca. ke_kit reče pred 17 minutami: FIZIČNO JE ZA KOGARKOLI NEMOGOČE NAREDITI 220 SKLEC NA MINUTO. ke_kit reče pred 14 minutami: tako je, da lažeš Vse_je_najslabse reče pred 13 minutami: Nisi jih nikoli ker ni fizično izvedljivo in nehi to pisat idiot. LAŽNJIVEC K model napise dober dan morm res cez okn pogledat da vidim ce je res ker mu ne verjamem niti ene stvari same neke lovacke price iz pizde potegnjene In itak kolen se je kr sam pozdravu haleleuja jezus ti ni do kurca, sovrazijo ga v vseh bolnicah po svetu 18. julij 2024 uredilo bitje vlaho 1 6 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 1 uro: Mhm. Tako nekako. 99% ljudi se lahko komot samoprepriča. Samo mičkeno se je treba potrudit, res minimalno. Če pa pač kar sprejmeš neko depresijo pa si si sam kriv. Tole je najbolj kretenska stvar, ki si jo napisal letos. No ajde, ta mesec. Ajd, kurac, ta teden. 3 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 aja shit samo to je lih pol tolk kot dacapo dela Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Ja sej smo rekli, tip jih je pac nafukal Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) @DaCapo ne se dat! Ti dobro veš kak je blo, nejeverni Tomažeki pa si naj mislijo kar hočejo. Sin od znanke s kliničnega centra jih je naredil okrog 180, pa ni bil v top formi. 18. julij 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Aktivist Vanč reče pred 12 minutami: Čuj pubec, daj mi povej nekaj po resnici... je ostalo še kaj onega Jamesona in Gina? XDD Včeraj sem spil tretjino flaše. Danes začuda nobenga mačka. Očitno nisem tako zelo za na odpad. Glupe fore pa imam itak 24/7, to nima zveze s pijanostjo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Haha tip se vedno pravi da je naredu fizicno nemogoce veliko sklec pa kaj si nor cuj Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 mogoce je blo 22 pa so mu dopisali 0 da se niso norcevali iz njega v baraki Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Moja teorija je, da je zamešal minute z urami. Al pa so kake USA merske enote. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Opcije: - zamešal minute z urami - so za joke dopisali 0 na konec - se preprosto laže - je zbil svetovni rekord za 100 sklec Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Hernire reče pred 1 minuto: Opcije: - zamešal minute z urami - so za joke dopisali 0 na konec - se preprosto laže - je zbil svetovni rekord za 100 sklec https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/742736-most-push-ups-in-one-minute-male-ss Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 magični kralj reče pred 1 minuto: https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/742736-most-push-ups-in-one-minute-male-ss ma to je očitno za midgete, mogoče pa normalni res lahk 220+ Pratik, who measures 102 cm (3 ft 4 in) Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 prvi rezultat sem klikno na guđle Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Berbasecks reče pred 2 minutama: ma to je očitno za midgete Mogoče je fora, da krajše roke = manjša pot = hitrejši ponavljaji? DaCapo redefiniral stari rek Laž ima kratke roke. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 also https://en.wikipedia.org/wiki/Square–cube_law Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Ma jebte se vsi Jaz grem zdaj brat The Shining v SLO prevodu. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Hernire reče pred 19 minutami: - je zbil svetovni rekord za 100 sklec za 136 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče Pravkar: Ma jebte se vsi Jaz grem zdaj brat The Shining v SLO prevodu. Kar zelo verjetno ni res. 4 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Al pa pretirava in gre samo poslusat yt strnjeno obnovo Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Berbasecks reče pred 1 uro: ti pa tud nobene te izjave ne dokažeš pa pač res si se forever zajebal z lažjo o sklecih, pa k pol celo double-downaš, namest da bi priznal O ti lažnivec en, tule bom pa jaz popizdil, zadnjič je dacapo slikal knjigo do kje jo je prebral tak da sam stfu imo 2 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 37 minutami: Mogoče je fora, da krajše roke = manjša pot = hitrejši ponavljaji? DaCapo redefiniral stari rek Laž ima kratke roke. 1 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 T-Rex, kralj sklec. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Ej @DaCapo kaj si bil ti v vojski že? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Kastor reče Pravkar: Ej @DaCapo kaj si bil ti v vojski že? Pehota. Moste-Polje in potem Šentvid. 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.