ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 30 minutami: Dej puši kurac kloven štajerski XDDD Sem mu že skoraj nasedu in začel pisati podoben odgovor, samo me je srečala pamet in sem si premislu. 18. julij 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 ke_kit reče pred 42 minutami: To bi mu v vojski šteli 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1... Sicer pa, tudi če upoštevaš take, ki grejo samo do polovice dol, je tudi v tem primeru fizikalno nemogoče narediti 220 v minuti. DaCapo imo samo ne razume besede fizikalno. On misli, da gre za fizične sposobnosti posameznika, mi pa govorimo o jebenih zakonih fizike. Vse_je_najslabse reče pred 16 minutami: Smo ti že rekli, naredi v zrak 220 gibov v minuti kot da bi delal sklece pa boš vidu, da govoriš neumnosti. Verjetno je realnost taka, da si se v vojski neki duval in folk te je imel za dvornega norčka. Podpaljivali so te, da si nadaljeval s krinđom, rauzumeš? To je standardna obravnava norčkov. Verjamem da si delal gibe na tleh kot ribo ko vržeš iz morja a suho in nekdo je zraven kao štel in štopal, ampak poanta je, da so te jebali v glavo. In nikoli ti ni nihče povedal tega. Ko en Fredi Miler si, ki si misli, da je njegova glasba neironično dobra. ampak js mislim, da nas tip ne trolla kar v bistvu pomeni, da če si dejansko verjame ima precej večji problem temu se reče deluzije 1 Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. ke_kit Objavljeno 18. julij 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 18. julij 2024 Berbasecks reče pred 59 minutami: skor 4 x full range of motion na sekundo Sm ti fiksnu 1 1 13 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 a za piknik se velja Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Hernire reče pred 4 urami: Opcije: - zamešal minute z urami - so za joke dopisali 0 na konec - se preprosto laže - je zbil svetovni rekord za 100 sklec Realna opcija je da si je narobe zapomnil kar je cist legit situacija. Kar ni legit je da tip ne odstopi od tega tut ko mu je folk zracunal da je fizicno nemogoce. Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 1 uro: Kako nemogoče, če pa sem jaz to naredil? Evo dacapo da te resim, sem pofixal video na tvojo hitrost, kaj pa je to kaj takega: easy, ne vem zakaj se noben drug ni spomnil, zgleda skleci vec niso kul 6 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 model je dobesedno zablurran od hitrosti hahahahah bo treba kakšen bolj resen setup pripravit, da se proper izmeri DaCapota Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 magični kralj reče pred 32 minutami: a za piknik se velja Skoz manj 1 Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Pizda res ste prasci In to do človeka k vas je vse povabil na piknik ter vas je pripravljen gostit in futrat pri sebi doma 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Zakaj sploh vabi, ce ga ocitno ne marajo kle, deluje mi ko dejch na gnoju, ko se vsi nanj spravjo pa nc kriv Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 nism bral vse te strani. sam model dobesedno čist vesel, da bo pr njemu meet in piknik pa tkole. kaj vam je lol ljudje. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Sej ce neb o sklecah govoru bi blo vse ok, tko pa zivc dvignu folku k niso z drevesa padl a ne Men dacapo ze od nekdaj deluje kot polbrat od berghausa, tak vajb oddaja Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Slinch reče pred 29 minutami: Evo dacapo da te resim, sem pofixal video na tvojo hitrost, kaj pa je to kaj takega: easy, ne vem zakaj se noben drug ni spomnil, zgleda skleci vec niso kul Glede na ta posnetek zgleda doable. Ampak ta oseba sploh ne dela pravih sklecov, s prsmi mora it niže! Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 e-gorann reče Pravkar: Sej ce neb o sklecah govoru bi blo vse ok, tko pa zivc dvignu folku k niso z drevesa padl a ne pa dobr, sklekovi scena so mal tko tko. sam da ga folk tko napade je pa tud nasty as fuck. sej a je delal škodo ljudem s tem? mislm človek zanč sm si reku, k si v srednji šoli pa so te določene grupice, pa si rečš k pridš iz srednje šole vn, bo valda mal bol odraslo, sam ni. to te cel lajf spremlja. Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Celoletno prcanje kdaj bo piknik pri njemu in potem ko se tip dejansko odloči to izpeljat pa sledi neprestano podjebavanje in kr neko teženje Pač priznajte da sploh ne želite it k njemu in ne zdaj skušat sprovocirat, da vse skupaj odpove. Sploh pa ta obsesivnost z njegovimi sklecami. Če jih je naredil 220 na minuto jih pač je. Let it go al neki. 18. julij 2024 uredilo bitje gojc 3 Navedek Povezava do prispevka
gojc Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Pač mn3njalniška smegma. klasika. In Dacapo še najmanj krčevinast izpade tu. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 @Vse_je_najslabse me je konkretno razočaral. mislm dobesedno je šel kill mode na modela, k hoče družbo. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 (urejano) Eh, kaj se bi obremenjevali. Enih par se nas bo 27. dobilo in se bomo res fino imeli, pohecali, zapeli... ni da ni. Jaz sem že plato piva nabavil in ga dal v klet na varno. Meso pa bom kupil tik pred zdajci, ker mora bit res sveže. Takisto velja za kruh in drobno pecivo. 18. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 DaCapo reče pred 2 minutama: Eh, kaj se bi obremenjevali. Enih par se nas bo 27. dobilo in se bomo res fino imeli, pohecali, zapeli... ni da ni. Jaz sem že plato piva nabavil in ga dal v klet na varno. Meso pa bom kupil tik pred zdajci, ker mora biti res sveže. neki si govoru, da boš naredu hobotnico. dej nared. nism še jedel hobotnice. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Dejch reče Pravkar: neki si govoru, da boš naredu hobotnico. dej nared. nism še jedel hobotnice. Hm. Ni slaba ideja. Ampak če že, potem bi jaz to pripravil en dan prej in bi jedli kot hladno solato. Predjed kao. Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 hm zdaj sprašujem chat gpt kaj lahko narediš 220x na minuto Blinking: Although the average person blinks about 15-20 times per minute, it is theoretically possible to blink 220 times per minute in a highly exaggerated scenario. 5 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Moras ga vprasat kaj lahko naredis 220x ko si v jugi v vojski model. 3 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Arey reče pred 2 minutama: Moras ga vprasat kaj lahko naredis 220x ko si v jugi v vojski model. in zdej se počutš ful carja k si reku to Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 If you were a member of the Yugoslavian Army in 1993, performing certain actions 220 times per minute might have been possible depending on the context and activity. Here are some actions that fit that criteria: Firing a Machine Gun: Using an automatic weapon like the Zastava M84, which is a Yugoslav version of the Soviet PKM machine gun, could easily achieve a rate of fire around 220 rounds per minute when firing in controlled bursts, although the actual cyclic rate is much higher. Marching: If in a fast-paced march or drill, you might perform a high number of steps per minute, although 220 steps per minute would be extremely rapid and more likely applicable to running rather than marching. Performing a Combat Drill: Certain rapid hand-to-hand combat drills or weapon handling exercises could involve movements or actions at a high rate. For instance, practicing quick bayonet thrusts, weapon reloading exercises, or other repetitive military drills. Communications via Morse Code: Rapidly tapping out Morse code messages using a telegraph key might reach high rates of taps per minute, especially for experienced operators under pressure. 2 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Dejch reče pred 7 minutami: in zdej se počutš ful carja k si reku to Ne, honestly se pocutim carja tut sicer. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Arey reče Pravkar: Ne, honestly se pocutim carja tut sicer. ja sm obenem si pa douchebag. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ gorann Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 Si ti kurac car Ko jest k se pocutm mocnga pa komaj 60kg bencam 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 dramaticen zacetek dirke zakljucek dneva Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 @Dejchkva smo dans pili? Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. julij 2024 Share Objavljeno 18. julij 2024 @Arey ti si care 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.