Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

@Hernire

Z EverSD lahko igraš vse  cigane z RetroArch :pirate:

Jaz ga uporabljam zato, da si skopiram svoje originalne kasetke in jih imam vse na enem mestu. Lahko pa tudi narediš DIY verzijo, če si geek :P

Evercade imaš v različnih okusih

Evercade - ročna drkalica

Evercade Vs - sobna konzolica

Evercade pocket - žepna ročna drkalica

Evercade EXP - izboljšana ročna drkalica

Evercade Alpha - arkadna škatla, pride novembra

VS in EXP prideta zdaj enkrat na novo v črni barvi. Vse kasetke lahko uporabljaš v vseh. 

https://evercade.co.uk/

Cene ene kasetke so cca 20€. V glavnem so skupi starih retro naslovov, se pa najdejo tudi kakšne "posebne", npr. Full void. 

Men je kul, ker je relativno poceni in se da zbirat, pa še retro nostalgijo pokrije :fun:

Imer sem drkalico, pa sem jo dal naprej, imam pa še VS in pocket.

@Berbasecks Alpha deluxe pride cca 300€ s poštnino v prednaročilu

https://funstock.eu/collections/evercade/products/evercade-alpha-street-fighter-deluxe-edition-bartop-arcade

Navadna pa cca 230€.

uredilo bitje Bessie
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 26 minutami:

Spet ste zasvinjali gostilno z igračkami :no: Konec akcije.... 

Jap. Jaz imam danes za kosilo pohane svinjske možgane. 
Kako mi je pa to božanska jed. 100x boljše kot katerokoli meso.!!

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 8 minutami:

Kje pa jih sploh dobiš? Smo že meli enkrat debato o tem in jih je res težko dobit. Razen, če poznaš koga, ki doma kolje. 

V bistvu čistu preprosto. Prejšnji teden sem bil v Tušu v MB in sem na mesnem oddelku vprašal, če imajo svinjske možgane. Niso imeli. Je pa prijazna prodajalka takoj rekla, da mi jih lahko naroči. In evo, danes sem šel iskat. 5€ za kilogram. (seveda neočiščeni, ker s tem je potem še kar nekaj jebe) 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
atomic reče pred 1 uro:

Damn! A res to?

Ne da se mi googlat tko da jemljimz rezervo ampak mislim da je to veljalo ze v x360 casih, ce ne pa zdaj zagotovo.

V vsakem primeru je razlika neobstojeca v praksi, ampak teoreticno se da rect da je wireless hitrejsi ker imajo na USB nekaj overheada, wireless so pa implementirali na ful low level.

edit

sicer sem naslel tole, kar razbije mojo trditev: https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/can-we-get-better-polling-rate-on-xbox-controllers/31b222bf-8ba4-461d-a385-ec53a3e2b4e5

Sam nisem naprej raziskoval, ker sem res nekje bral o tem da je razlika v prid wirelessu. Upam da moj spomnin ni tko kot dacapov.

edit2

mogoce sem gledal za sonyjeve shitty input naprave kjer je razlika zaradi visjega polling rate-a res v prid wirelessu

Sam razlike skor ni

uredilo bitje Arey
Povezava do prispevka

Btw, jaz lahko jem karkoli mi kdo servira ali da si pripravim sam. Res karkoli. Edini problem imam s teletetino. Ne rečem, da ni OK, ampak vedno imam v glavi male teličke, ki jočejo ko jih vzamejo vstran od mame krave (in mama krava potem še bolj joka). To mi je res bad. 

Povezava do prispevka
Fuksija reče pred 1 uro:

kako možgani niso meso

kaj pa so drugega

Napačno si me razumela. Meni so pač možgani boljši kot klasično meso, npr. če primerjam dunajca ali steak ali pohano kuro itd.
Zdaj, če smo natančni pa tudi možgani niso glih striktno meso. Ali? So pač možgani; eni in edini.  Niso tudi drobovina (ker to so npr. jetra, ledvičke, čreva, prašniki...).
Nekako pa vseeno razumem kaj si mislila s vprašanjem.  

Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 minuto:

Napačno si me razumela. Meni so pač možgani boljši kot klasično meso, npr. če primerjam dunajca ali steak ali pohano kuro itd.
Zdaj, če smo natančni pa tudi možgani niso glih striktno meso. Ali? So pač možgani; eni in edini.  Niso tudi drobovina (ker to so npr. jetra, ledvičke, čreva, prašniki...).
Nekako pa vseeno razumem kaj si mislila s vprašanjem.  

ajde vzamem da niso meso če pogledamo berbino definicijo, sam kakšna je pa logika da niso drobovina :rofl:

Povezava do prispevka

Obstaja pa tudi recept (ki je sicer precej beden) za ponarejene možgane z jajčko:

Vzameš Gavrilović pašteto (ali pač kak drug nadomestek), mičkeno prepražiš s par koščki drobno nasekljane čebule, ko zadiši dodaš jajce ali dve. Premešaš in postrežeš. 

Povezava do prispevka
Fuksija reče pred 1 minuto:

ajde vzamem da niso meso če pogledamo berbino definicijo, sam kakšna je pa logika da niso drobovina :rofl:

Uh, to pa jaz res ne bi vedel.  Po moji logiki drobovina pač ne more bit v glavi.  Tisto je pač "bolj spodaj" :) 
MOrali bi kakšnega profi mesarja vprašat. 

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 3 minutami:

pol vsaj vzames dorucak ne pa pastete model

Mja, kaj pa vem. Gavrilović original pašteta je vseeno nekako boljša v tem primeru. Doručak ima ogromno teh večjih koščkov masti not.  

S tem da Doručak prepražen z jajčko niso ponarejeni možgani, ampak je skoraj bolj približek angleški jedi ham & eggs ;) Moji starci so temu dobesedno pravili hemedex. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 1 minuto:

Uh, to pa jaz res ne bi vedel.  Po moji logiki drobovina pač ne more bit v glavi.  Tisto je pač "bolj spodaj" :) 
MOrali bi kakšnega profi mesarja vprašat. 

drobovina so organi

sam zato k so locirani drugje v telesu kr ne nehajo bit

če se ne strinjaš s tem mi pojasni kako so testisi drobovina k so tud locirani drugje kot v trebušni votlini

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...