atomic Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Arey reče pred 21 minutami: Usb ima cca 1ms vec latence kot moderni wireless standardi. Damn! A res to? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 trust me bro certified Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 19. julij 2024 Avtor Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) @Hernire Z EverSD lahko igraš vse cigane z RetroArch Jaz ga uporabljam zato, da si skopiram svoje originalne kasetke in jih imam vse na enem mestu. Lahko pa tudi narediš DIY verzijo, če si geek Evercade imaš v različnih okusih Evercade - ročna drkalica Evercade Vs - sobna konzolica Evercade pocket - žepna ročna drkalica Evercade EXP - izboljšana ročna drkalica Evercade Alpha - arkadna škatla, pride novembra VS in EXP prideta zdaj enkrat na novo v črni barvi. Vse kasetke lahko uporabljaš v vseh. https://evercade.co.uk/ Cene ene kasetke so cca 20€. V glavnem so skupi starih retro naslovov, se pa najdejo tudi kakšne "posebne", npr. Full void. Men je kul, ker je relativno poceni in se da zbirat, pa še retro nostalgijo pokrije Imer sem drkalico, pa sem jo dal naprej, imam pa še VS in pocket. @Berbasecks Alpha deluxe pride cca 300€ s poštnino v prednaročilu https://funstock.eu/collections/evercade/products/evercade-alpha-street-fighter-deluxe-edition-bartop-arcade Navadna pa cca 230€. 19. julij 2024 uredilo bitje Bessie 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Arey reče pred 53 minutami: ... En ZS sem ti poslal, če si spregledal mogoče Nekaj bi rad rešil in rabim en nasvet. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Spet ste zasvinjali gostilno z igračkami Konec akcije.... 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 26 minutami: Spet ste zasvinjali gostilno z igračkami Konec akcije.... Jap. Jaz imam danes za kosilo pohane svinjske možgane. Kako mi je pa to božanska jed. 100x boljše kot katerokoli meso.!! 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Kanibalizem Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče pred 5 minutami: Jap. Jaz imam danes za kosilo pohane svinjske možgane. Sem že skoraj fotkal, pa sem si premislil. Kako mi je pa to božanska jed. 100x boljše kot katerokoli meso.!! Kje pa jih sploh dobiš? Smo že meli enkrat debato o tem in jih je res težko dobit. Razen, če poznaš koga, ki doma kolje. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Mmmmmmm. Ni boljšega! 2 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 8 minutami: Kje pa jih sploh dobiš? Smo že meli enkrat debato o tem in jih je res težko dobit. Razen, če poznaš koga, ki doma kolje. V bistvu čistu preprosto. Prejšnji teden sem bil v Tušu v MB in sem na mesnem oddelku vprašal, če imajo svinjske možgane. Niso imeli. Je pa prijazna prodajalka takoj rekla, da mi jih lahko naroči. In evo, danes sem šel iskat. 5€ za kilogram. (seveda neočiščeni, ker s tem je potem še kar nekaj jebe) 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) atomic reče pred 1 uro: Damn! A res to? Ne da se mi googlat tko da jemljimz rezervo ampak mislim da je to veljalo ze v x360 casih, ce ne pa zdaj zagotovo. V vsakem primeru je razlika neobstojeca v praksi, ampak teoreticno se da rect da je wireless hitrejsi ker imajo na USB nekaj overheada, wireless so pa implementirali na ful low level. edit sicer sem naslel tole, kar razbije mojo trditev: https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/can-we-get-better-polling-rate-on-xbox-controllers/31b222bf-8ba4-461d-a385-ec53a3e2b4e5 Sam nisem naprej raziskoval, ker sem res nekje bral o tem da je razlika v prid wirelessu. Upam da moj spomnin ni tko kot dacapov. edit2 mogoce sem gledal za sonyjeve shitty input naprave kjer je razlika zaradi visjega polling rate-a res v prid wirelessu Sam razlike skor ni 19. julij 2024 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Btw, jaz lahko jem karkoli mi kdo servira ali da si pripravim sam. Res karkoli. Edini problem imam s teletetino. Ne rečem, da ni OK, ampak vedno imam v glavi male teličke, ki jočejo ko jih vzamejo vstran od mame krave (in mama krava potem še bolj joka). To mi je res bad. Navedek Povezava do prispevka
Jebomir Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Eh, I'm out. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 kako možgani niso meso kaj pa so drugega Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 mozgani so goop Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Fuksija reče pred 49 minutami: kako možgani niso meso kaj pa so drugega en folk kot meso dojema samo ta mišična + maščobna tkiva organov in drobovine pa ne pa ZE BUGZ tud bojda niso meso svašta pač Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 ne mors kr posplosevat mesa na fse Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Fuksija reče pred 1 uro: kako možgani niso meso kaj pa so drugega Napačno si me razumela. Meni so pač možgani boljši kot klasično meso, npr. če primerjam dunajca ali steak ali pohano kuro itd. Zdaj, če smo natančni pa tudi možgani niso glih striktno meso. Ali? So pač možgani; eni in edini. Niso tudi drobovina (ker to so npr. jetra, ledvičke, čreva, prašniki...). Nekako pa vseeno razumem kaj si mislila s vprašanjem. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Napačno si me razumela. Meni so pač možgani boljši kot klasično meso, npr. če primerjam dunajca ali steak ali pohano kuro itd. Zdaj, če smo natančni pa tudi možgani niso glih striktno meso. Ali? So pač možgani; eni in edini. Niso tudi drobovina (ker to so npr. jetra, ledvičke, čreva, prašniki...). Nekako pa vseeno razumem kaj si mislila s vprašanjem. ajde vzamem da niso meso če pogledamo berbino definicijo, sam kakšna je pa logika da niso drobovina Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Obstaja pa tudi recept (ki je sicer precej beden) za ponarejene možgane z jajčko: Vzameš Gavrilović pašteto (ali pač kak drug nadomestek), mičkeno prepražiš s par koščki drobno nasekljane čebule, ko zadiši dodaš jajce ali dve. Premešaš in postrežeš. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 pol vsaj vzames dorucak ne pa pastete model 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Fuksija reče pred 1 minuto: ajde vzamem da niso meso če pogledamo berbino definicijo, sam kakšna je pa logika da niso drobovina Uh, to pa jaz res ne bi vedel. Po moji logiki drobovina pač ne more bit v glavi. Tisto je pač "bolj spodaj" MOrali bi kakšnega profi mesarja vprašat. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) magični kralj reče pred 3 minutami: pol vsaj vzames dorucak ne pa pastete model Mja, kaj pa vem. Gavrilović original pašteta je vseeno nekako boljša v tem primeru. Doručak ima ogromno teh večjih koščkov masti not. S tem da Doručak prepražen z jajčko niso ponarejeni možgani, ampak je skoraj bolj približek angleški jedi ham & eggs Moji starci so temu dobesedno pravili hemedex. 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče pred 1 minuto: Uh, to pa jaz res ne bi vedel. Po moji logiki drobovina pač ne more bit v glavi. Tisto je pač "bolj spodaj" MOrali bi kakšnega profi mesarja vprašat. drobovina so organi sam zato k so locirani drugje v telesu kr ne nehajo bit če se ne strinjaš s tem mi pojasni kako so testisi drobovina k so tud locirani drugje kot v trebušni votlini 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 @Fuksija: ma saj pravim da ne vem točno. Za možgane sem pač vedno imel v glavi, da NISO drobovina. Ergo, zato moje objave. Si mi pa zdaj dala kar konkretno vedet. Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Fuksija reče pred 1 uro: kako možgani niso meso kaj pa so drugega Sicer za naše možgane: https://www.healthline.com/health/is-the-brain-a-muscle#brain-composition the brain isn’t actually a muscle. The brain is an organ with no actual muscle except for the muscle tissue in the middle layer of the arteries that carry blood to the brain. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 (urejano) Ma to je medicinska definicija. Mi govorimo o prehrani. Beri Holly od S. Kinga. Valda je fikcija, ampak imaš pa not dober recept za koktejl. 19. julij 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 DaCapo reče Pravkar: Ma to je medicinska definicija. Mi govorimo o prehrani. Če ni meso po "medicinski" definiciji, ni meso po nobenem drugem kriteriju v vesolju. Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 Čeprav ok pozabu sem da imamo še DaSvet, v katerem veljajo druge zakonitosti, pardon, moja. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 19. julij 2024 Share Objavljeno 19. julij 2024 mozgani so goop Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.