Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

DaCapo reče pred 10 minutami:

Imam sicer 2 sovojaka, ki bi to potrdila v nulo. Z enim sem žal komplet izgubil stike, z drugim pa se občasno še kaj pohecava preko FB. Slednji, Šeki smo ga klicali, se je sicer preselil v Nemčijo. Ampak tupatam sva res še na vezi. Bom počekiral.

Odlično! Naj ti na messenger potrdi, da je bil zraven. Čeprav dvomim, da boš najbolj nejeverne prepričal, boš pa one, ki imajo mešane občutke in dvome. Škoditi ne more. 

Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 1 uro:

In vam povem, da inteligenca s tem nima veze

Lol. Tip samo očitno nima pojma o osnovnošolski geometriji in fiziki. Mogoče nima veze z inteligenco, ima pa veze z izobraženostjo na teh področjih.

Vem, da je poanta v tem, da so tej konspiracy moroni oprane glave, samo če zanika zgoraj omenjeno, pol sta samo dve možnosti. Preglup/premalo izobražen ali pa nepošten.

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 1 uro:

To bi mu v vojski šteli 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1... :D

Sicer pa, tudi če upoštevaš take, ki grejo samo do polovice dol, je tudi v tem primeru fizikalno nemogoče narediti 220 v minuti. DaCapo imo samo ne razume besede fizikalno. On misli, da gre za fizične sposobnosti posameznika, mi pa govorimo o jebenih zakonih fizike. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 13 minutami:

Odlično! Naj ti na messenger potrdi, da je bil zraven. Čeprav dvomim, da boš najbolj nejeverne prepričal, boš pa one, ki imajo mešane občutke in dvome. Škoditi ne more. 

Imo je dovolj, da ga pofotka, tko kot knjigo zadnjič.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 5 minutami:

fizikalno nemogoče narediti 220 v minuti.

Kako nemogoče, če pa sem jaz to naredil? 
Razen ca. pet-šest let res rednega in zajebanega treninga niti nisem kaj dosti delal na tem. 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 20 minutami:

Lol. Tip samo očitno nima pojma o osnovnošolski geometriji in fiziki. Mogoče nima veze z inteligenco, ima pa veze z izobraženostjo na teh področjih.

Vem, da je poanta v tem, da so tej konspiracy moroni oprane glave, samo če zanika zgoraj omenjeno, pol sta samo dve možnosti. Preglup/premalo izobražen ali pa nepošten.

Ma nene nima veze z glupostjo res.. nepostenost mogoce se se najbolj pribliza.. sam ne vem, ce je toto

Sej sem mu razlagal, kako bi lahko te ladje plule in letala letela tocno, ce bi bilo ravno in valda bi piloti stekali in valda je polno videov iz vesolja in valda da antartika ni samo nek zid ledu, ki loci naso zemljo od neke druge zemlje okoli..

Sam ne vem res.. 

Ma nini niso glupi al neizobrazeni.. tip ma doktorat, ve srvari.. pa moja bivsa je imela tudi magisterji 8. In to brez se ucit nic, pa je verjela v neke picke materne.. .. crne magije, angele.. ma niti da ne nastevam..

Stari to je patologija, neki z mozgani, ne vem.. tipi so v nekaj prwpricani in v to strmijo z vso procesno mocjo ki jo imajo v glavi

Ni ti recem intelicenca brez pameri je kurac.. raje si malo manj inteligenten, izobrazen in imas nek zdrav razum.. sam ce hoces it preko meje in odkrivat nove stvari hitro zalutas v brezno :))) in obolj si inteligenten od drugih, tezje ti bo kdo pomagal oz bos sprejel pomoc, glupega folka kao.

Je pa tudi res da bolj si inteligenten lazje glumis zdravega, ceprav si vrjetno oblj fucket zp ko uni glup fuknjenec

uredilo bitje BigBoss82
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 7 minutami:

Ja, saj to sem mislil. Kako drugače pa kot, da poslika odgovor Roberta Nacista (al kaj je že) kjer se vidi, da je potrdil, da je bil prisoten in je blo res.

P.S.: Heretika pa je res žifčnega naredo :D

Ne da pofotka odgovor. Sam tipa naj. V obraz.

Da bomo meli proper DaCapo nivo dementnih dokazov. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 17 minutami:

Ma nene nima veze z glupostjo res.. nepostenost mogoce se se najbolj pribliza.. sam ne vem, ce je toto

Inteligenca =/= razgledanost, izobrazba

Tip je lahko ultra pameten, samo če ni nikoli slišal za te koncepte in nima cele slike, pol ne more vedet teh reči.

Za imet naravno intuicijo o zakonih fizike, brez da bi se o tem kakorkoli učil, moraš imo biti genij, ne samo pameten.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Smo ti že rekli, naredi v zrak 220 gibov v minuti kot da bi delal sklece pa boš vidu, da govoriš neumnosti.

Verjetno je realnost taka, da si se v vojski neki duval in folk te je imel za dvornega norčka. Podpaljivali so te, da si nadaljeval s krinđom, rauzumeš? To je standardna obravnava norčkov. Verjamem da si delal gibe na tleh kot ribo ko vržeš iz morja a suho in nekdo je zraven kao štel in štopal, ampak poanta je, da so te jebali v glavo. In nikoli ti ni nihče povedal tega. Ko en Fredi Miler si, ki si misli, da je njegova glasba neironično dobra.

uredilo bitje Vse_je_najslabse
Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 10 minutami:

Ma nini niso glupi al neizobrazeni.. tip ma doktorat, ve srvari.. pa moja bivsa je imela tudi magisterji 8. In to brez se ucit nic, pa je verjela v neke picke materne.. .. crne magije, angele.. ma niti da ne nastevam..

To je čisto druga kategorija. Če greš v te nadnaravne vode, pol je itak vse fair game, ker ne moreš falsificirati. Enostavno ni eksperimentov, ki bi lahko karkoli potrdili ali ovrgli in pol je vse skupaj samo stvar verovanja/prepričanja posameznika. Podobno kot religija. Zato vernih ljudi ne moreš enačiti s flateartherji.

Ravna zemlja je pa empirično ovržena že tisoče let in z napredkom znanosti se ti dokazi samo še dodatno kopičijo. Tega nikakor ne gre primerjati.

Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse reče pred 8 minutami:

Smo ti že rekli, naredi v zrak 220 gibov v minuti kot da bi delal sklece pa boš vidu, da govoriš neumnosti.

Verjetno je realnost taka, da si se v vojski neki duval in folk te je imel za dvornega norčka. Podpaljivali so te, da si nadaljeval s krinđom, rauzumeš? To je standardna obravnava norčkov. Verjamem da si delal gibe na tleh kot ribo ko vržeš iz morja a suho in nekdo je zraven kao štel in štopal, ampak poanta je, da so te jebali v glavo. In nikoli ti ni nihče povedal tega. Ko en Fredi Miler si, ki si misli, da je njegova glasba neironično dobra.

Vedno bolj se mi dozdeva, da bo neki takega. Po moje si razrešu primer. :D

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...