Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

atomic reče pred 1 minuto:

Cena:

Upoštevajoč inflacijo je PS5 eden najcenejših playstationov ever made! Saj si ga ob izzidu dobil že za 450€ tistega brez blu-ray pogona. Nobena verzija playstation ob izzidu ne bi bila z upoštevano inflacijo ni bil tako poceni.

Popravek, digital verzija je bila ob izidu za kako leto 400 eur, za tok sem ga jaz dobil.

Povezava do prispevka
atomic reče pred 1 minuto:

Cena:

Upoštevajoč inflacijo je PS5 eden najcenejših playstationov ever made! Saj si ga ob izzidu dobil že za 450€ tistega brez blu-ray pogona. Nobena verzija playstation ob izzidu ne bi bila z upoštevano inflacijo ni bil tako poceni.

Brez BR pogona je ob izidu stala 400 EUR, samo to bi popravil :) 

Povezava do prispevka
Weraziel reče Pravkar:

Popravek, digital verzija je bila ob izidu za kako leto 400 eur, za tok sem ga jaz dobil.

Hernire reče Pravkar:

Brez BR pogona je ob izidu stala 400 EUR, samo to bi popravil :) 

No še to... Najjača konzola ever!

Povezava do prispevka

Glede tega, da so se nekateri PS5 pokvarli, ja valda da so se, če niso mel uštiman airflow. Moja konzola laufa, tudi spucat se jo da čist uizi. Glede tega ne sme bit nekih pomislekov, samo moraš met dobro pozicijo za konzolo da ti piha vroč zrak nazaj not in stopi vse

Povezava do prispevka
Dejch reče pred 2 urama:

Vem, sam jaz govorim striktno iz zadeve kaj ponuja v tej aktualni generaciji, ne kar ponuja iz prejšnjih. Iz tega vidika, pač ni niti blizu najboljše sony konzole.

Vsa debata se je začela, ko smo ti rekli, da si raj vzami PS5, ker ti bo vse laufalo boljše kot na PS4 (VKLJUČNO S PS4 IGRAMI).

To kar praviš je res, samo mi ti skušamo že ne vem koliko časa dopovedati, da ne govorimo o isti stvari. Pizda, kako ne štekaš no?

Če PS5 ne bi imel backwards compatibility, pol je valjda boljše imeti PS4, ker ima daleč boljše igre.

Pizda, ti se kregaš s folkom, ker imaš neke manjvrednostne komplekse in misliš, da te vsi skušajo zatirati, ne pa ker bi rad imel nek racionalen pogovor. Alkohol pa samo amplficira te tvoje kompleksein te hkrati naredi nezmožnega sledenju niti pogovora in logičnega razmišljanja. Ni čudno, da folk izgubi živce in te dismissa.

TO JE TVOJ GLAVNI PROBLEM. ZARADI TEGA TUDI DOBIVAŠ KOMOLCE V FACO, KO TO DELAŠ FOLKU IRL.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Dejch reče pred 1 uro:

Ful je videotov ps5 k majo probleme. Pa kok casa je uzun ps5 pa a ma vsaj 3 hude ekakluzive? Pac tocn tko je kokr sm ze 1 let nazaj reku kaj ti pomaga hud hardware ce ni igr. K bo ql, do takrat pa se ne splaca kupt ce mas ps4

ima ja

in b4 kere so to: smo ti jih ze vsaj 3x nasteli v tem vecmesecnemu lapanju

Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 3 minutami:

js pa pravim, da je to SNES!

Bi se strinjal in terms of games. Pač najboljše igre, vse kar si dal notri v konzolo je top hudo... Pač golden era gaminga. Ampak mislim, da nosi preveliko breme v ceni iger. To je bilo takrat k da bi danes rekel 150€ igra.

Povezava do prispevka
atomic reče Pravkar:

Bi se strinjal in terms of games. Pač najboljše igre, vse kar si dal notri v konzolo je top hudo... Pač golden era gaminga. Ampak mislim, da nosi preveliko breme v ceni iger. To je bilo takrat k da bi danes rekel 150€ igra.

si mogu it v Lenti do ciganov po piracke kartuše!

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka

če sm čist pošten, ne vem za SNES

zagotovo pa sem v Lentiju v 90-ih dobil kr neki kartuš za NES, po takrat 500-1000 SIT 

hkrati si mogu bit pa previden, ker so meli ful bootleg zadev ala Aladdin II, Super Mario Bros. 13

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 1 minuto:

če sm čist pošten, ne vem za SNES

zagotovo pa sem v Lentiju v 90-ih dobil kr neki kartuš za NES, po takrat 500-1000 SIT 

To vem za NES, mel si kasete z 100 igrami, od tega jih je blo 5, v 20 ralzičnih verzijah hehe... Ampak so obstaja tudi, kjer si imel na eni, top tier igre.

Povezava do prispevka
atomic reče pred 2 minutama:

- Ati a lahko SNES? Da igram Street Fighter 2, k je najjači špil.

- Imamo Stric fajter kot kuče!

Street fighter kod kuče:

Sam ej bil men vseen hud. Pa to je berem zdej kr piratski port, sploh ni bil licenciran lol...

Pa to SF2 k je res za vse dobil official port :D 

Povezava do prispevka
Bessie reče pred 52 minutami:

Evercade ma cel kup te pretepaške retro robe. Zdaj pride še arcade verzija. 

A na Evercadu lahko igračkaš tudi svoje cigane, ali si omejen na njihove kartuše?

V čem je sploh fora Evercada, vedno mi je deloval lame, ima pa res močno skupnost. Vidim, da si ti tudi fan :)

Hattori reče pred 51 minutami:

Crazy taxy + Americana = :wub:

Crazy Taxi je sick gračka, škoda da jo Sega za 2024 revival pripravlja v obliki MMO-ja

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   1 član

• Ustvari novo...