Skoči na vsebino

[uradno] Gostilna pri Konjzolcu

Priporočeni prispevki

in other news

Most Push-ups in 30 seconds

YouTube star Stan Browney claimed a record in 2020 for performing 53 push-ups in 30 seconds, though considering we have people claiming over 150 push-ups in a minute, this seems a little low for the world record. When you watch videos of these attempts, 50 push-ups in 30 seconds using good form seems like about the most you could do.

Swiss athlete Roman Dossenbach achieved 101 pushups in 60 seconds on the pair of knuckles 2007 (and at the 30 second mark achieved 54 pushups).

Most Push-ups per Minute

Wikipedia lists the Croatian Krunoslav Budiselic as a Guinness World Record holder with 140 push-ups in one minute. Glen Tenove claims to have the Guinness World Record for the Most Push Ups in one minute with 152. The recordholders.org website states that record claims up to 199 push-ups in one minute have been made, however they do not continue to publish these record claims because it became impossible to judge about the correctness of the technique of the exercises at this speed.

Krunoslav:

image.thumb.png.e75c1b1356dad2077594cc848537e06c.png

Zdaj pa vi men povejte, da ne verjamete dacapu, če je tale pek to izvedel ...

Povezava do prispevka
Kastor reče pred 25 minutami:

aha a takrat so že bli gardisti tam? Kdo ti je bil poveljnik?

Gardisti so bili, jap. Elita kao. Iz naše čete je potem samo en šel med gardiste. 

Moj poveljnik je v Moste-Polje bil nek Zamuda. Zelo kul, dokaj mlad.  Pa imeli smo še enega starejšega, katerega ime sem pozabil. Dočim s t.i. Tajsonom, ki je takrat služboval v vojašnici Šentvid pa sem imel zgolj eno samo izkušnjo (ker on ni bil nič povezan z našim vodom/četo). V Šentvidu je bil sicer še en drug poveljnik, kao ful zajeban, ki pa se je na koncu celo jokal, ker ga je en sovojak dokonca sprovociral. dobesedno.
Prav poveljnik cele čete pa je bil en starejši Prekmurec.  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Jaz imam enega kolega, starejsi moski. Izobrazen, razgledan.. res, jaz ne vem kolko sem itnteligenten, vrjetno nekje v sirsem povprecju.. tipa imam ziher za bolj inteligentnega od mene, ampk ziher. Res zna ful stvari. Od prava, ekonomije, gradbenistvo, elektrotehnika, avtomehanistvo..res tak svetski clovek.. malo je cuden, kot vsi tej pametni ampak je ql...

In nic tip minonstop naklada o ufotih.. ok..sejne recem, tudi sam malo verjamem.. sam tip naklada o nekih 42ratlicnih vrstah in to..malo zesce pac.. pa neki o bibliji..

Zadnjic mije zacel, da je zemlja ravna in nisem si vedu kaj mislit, res.

In vam povem, da inteligenca s tem nima veze, ki kot meni ne gre v glavo, da je zemlja ravna z vsemidokazi, ki jih imamo, ma tip si bo izmislil enega vec, da je ravna, mjkemi.

Tako, da tle inteligenca nima veze pomoje.. to je kaksna druga motnja imo ki prevlada nad intelektom... Zal

Povezava do prispevka

heh, na YT sem zdej najdu enga, ki jih v minuti nardi neki čez 80 (pa verjetno mu jih zarad forme lahk vsaj 10 odbiješ stran, če ne še bistveno več)

in pol si predstavljaš, da bi mogu dat na 3x hitrost, da bi dosegu DaCapa

ampak ti celo YT pusti samo 2x, pa že tam se vidi, da ni izvedljivo :D

Povezava do prispevka

220 je bilo v enem setu, valda. V vojski, kjer so mi uradno merili čas.  Pa še nekih lažnih nisi mogel delat, ker ti jih komisija pač ni priznala. Simple. 

Jaz sem pač šel na vse ali nič oz. dobesedno: pumpaj. 
Sicer pa sem tista leta itak imel neko čudno obdobje. Ko je bil npr. odmor za čik sem jaz šel sklece delat. Potem pa so me poveljniki čudno gledali. Pa že par let pred vojsko: vsak dan sem samo sklece drkal nonstop. Kot neki fanatik.

uredilo bitje DaCapo
  • Trol 1
  • Nekul -1 1
Povezava do prispevka

Ja, kaj češ, @Berbasecks Sem delal tudi na členkih, pa s ploskanjem, pa na 3 prste... Ker mi je bilo enostavno že preveč dolgočasno delat klasične. 

Ampak pustimo to. Ker če se danes pogledam v ogledalo si samo žalostno rečem: "Pizda, kam je šlo vse to?" . 

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka
DaCapo reče pred 36 minutami:

220 je bilo v enem setu, valda. V vojski, kjer so mi uradno merili čas.  Pa še nekih lažnih nisi mogel delat, ker ti jih komisija pač ni priznala. Simple. 

Jaz sem pač šel na vse ali nič oz. dobesedno: pumpaj. 
Sicer pa sem tista leta itak imel neko čudno obdobje. Ko je bil npr. odmor za čik sem jaz šel sklece delat. Potem pa so me poveljniki čudno gledali. Pa že par let pred vojsko: vsak dan sem samo sklece drkal nonstop. Kot neki fanatik.

Res škoda, da ne moreš dokazat tem skeptikom. Maš kakega z vojske, ki bi jim potrdil, da bi te končno nehali zajebavati tukaj in bi jim zaprl goflje?? 

Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 35 minutami:

Res škoda, da ne moreš dokazat tem skeptikom. Maš kakega z vojske, ki bi jim potrdil, da bi te končno nehali zajebavati tukaj in bi jim zaprl goflje?? 

Imam vsaj 2 sovojaka, ki bi to potrdila v nulo. Z enim sem žal komplet izgubil stike, z drugim pa se občasno še kaj pohecava preko FB. Slednji, Šeki smo ga klicali, se je sicer preselil v Nemčijo. Ampak tupatam sva res še na vezi. Bom počekiral.

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...