Skoči na vsebino

[PS5] Returnal


gojc

Priporočeni prispevki

Največji problem te igre je imo cena 70$ oz 80€ Prvič zato ker gre za prvo AAA igro tega studia in drugič zato ker gre še vseeno za rogue like igro. Da ne omenjam odsotnosti shranjevanja ob izidu. Tu je Sony naredil medvedjo uslugo tej igri da ni postavil ceno vsaj 60$/70€ ali pa celo 50$/60€ ker v tem primeru bi ne bila samo prodaja boljša ampak tudi ocene.

 

Je pa izkušnja z ali brez slušalk dobesedno ko noč in dan. In ko sem šel tole spet nazaj igrat zarad DLCja po HFW, ki je bil meni tudi kar se zvočne podlage tiče manjše razočaranje, je bilo kot bi šel iz Golfa v Ferrarija... 

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 1 uro:

Meni sicer je igra občutno prekratka, zlasti ji manjka več bossov ter še kak biom ali 2, štorja je totalen nateg, tudi težavnost mi ni neki baš, ko se navadiš in nabildaš s pravimi gizmoti (pač rng faktor je tukaj primaren),...

 

AMPAK: 

 

celokupno je igra vrhunska in zlasti kar se muzike in zvoka tiče ne bi se mogel bolj strinjat. TOP quality. Nikoli ne bom mogel pozabit tistega feelinga, ko slišiš vedno glasnejše igranje orgel pred bossom 4. bioma.

 

 

 

PiwvHL.jpg

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 11 minutami:

a ta co-op je vsaj zastonj?

 

Ni samo CoOp ampak tud dodatna lokacije infinite tower z 20 nadstropji v katere so všteti tudi tisti v katerih samo pobiraš loot/kupuješ artifakte itd ter tudi dodatni story bitsi. In ja ta DLC je zastonj in se ti namesti samodejno kot popravek.

Povezava do prispevka

Evo podelal vse trofeje tega DLCja. Super zadeva a sem preslab da bi prišel dlje ko do 4. runde lol Oz sej kako rundo bi mrbit še zmogel ampak to gre težavnost res strmo navzgor + tak ko itak vse v tej igri je odvisno od sreče tako glede perma malfunctionov kot glede orožij ki jih dobiš. Vsekakor pa vredno igranja. Šef ima 3 faze in dobi zadnjo v tretji rundi tako da za podelat trofeje je treba vsaj 2x ubit šefa v tretji fazi in se vračat v bolnico po vsaki smrti za dodatne story bitse.

 

Je pa res noro ko greš direkt iz tega špila v Elden Ring in se ti vse zdi prepočasno, preokorno in kot da bi igral na 30fps namesto cca 60... :)

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
  • 4 mesece kasneje...

Dober špil, lahko samo potrdim. Ravno vceraj sem uspel prvic v zadnji biom pridet in dozivel prvic creditse. Sedaj pa naprej, neki slisim o true ending itd tako da ocitno ta konec se ni konec. Spil se vedno vlece, pa zabavno je spet od zacetka it z odklenjenemi gadgeti pa ownat kreature ki so mi delale velke probleme ko sem se še učil kako sploh uspesno igrat :)

Povezava do prispevka
Nyrix reče Dne, 4. 9. 2022 at 12:50:

Za nove igralce priporočam da si vklopijo allways sprint ter autoaim na high, meni je dosti olajšal igranje, izziva pa ne odvzame iz igre ker glavni cilj je dodganje vseh napadov oziroma večino njih :)

Ja pa kaj se, ce to slucajno zve mn3 smetana lahk sam se zakljucim s tem forumom, se vpisem na pravni faks, pobrijem lase in cez 4 leta pridem pisat o miljonskih tozbah, sicer me nihce ne bo vec jemal resno. 

Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...

Teh pasjih jajc nihče več ne igra???

 

Po nekaj raztegnenih šupkih sem danes končno naredil prvega šefa. In čeprav mi je špil dejansko zelo dober, me prav zgrozi ideja, da ko crkneš ti gre res čisto vse v kurac. Praktično nobenega napredovanja, nič ti ne ostane. Zagotovo eden najbolj krvoločnih rogue špilov ever.


No ampak sem odkril, da obstaja ps plus store exploit, tako da si lahko narediš en save point in ga naložiš v ps oblak, potem pa ko crkneš downloadaš save point iz clouda. Dejansko me kar mika da bi zlorabljal ta exploit. Ne vem no, ideja da mi gre uro ali dve gameplaya ob smrti čisto v kurac mi je glede na čas, ki ga imam na dan za igranje, res preveč brutal.

Povezava do prispevka
Feget reče pred 3 urami:

Eno je get good, drugo pa wasting my precious 100 evrov na uro time ;)

 

No saj zdaj bom še malo igral da vse odkrijem s crkovanjem, potem pa sweet save abuse:wub:

 

 

pazi da ti sweet save abuse ne bo naredil več škode kot koristi na dolgi rok :) Ne vem kako deluje ta exploit, ampak FUL velik faktor crkavanja je v tem, da se ti skozi špil prenaša experience ki ga imaš na orožjih. In se ti to sčasoma FUL pozna pri igranju, ker so določena na proper nalevelana orožja brutalno OP :D  Tko da merkaj, da se ti ne zgodi, da boš prišel v zadnji ali predzadnji binom z nekimi kislimi nerazvitimi weaponi, ker tam pa res rata zelo veselo :D 

 

Se pa strinjam da je igrica grozljivo hardcore in da res ne jebe tvojega časa. Sploh 1 - 3 binom, ki jih moraš delati v kosu in ne veš še kako špil deluje plus orožij še nimaš... Ta začetni del igre je naravnost brutalen.. Jaz sem ga vmes čist nehal špilat za kakšen mesec, tok mi je zamoril, in sem se potem dobesedno prislili, da sem ga nadaljeval. Pol mi je pa kar kliknilo in sem letel skozi špil. Par pro tipsov:

 

- če v prvih parih sobah skasiraš poškodbo, restartaj run. Ker ti zeleni powerupi dajo samo healing če si poškodovan namesto en ali celo dva bara za health level up. Brez veze porabljen boost, restartaj.

- v prvih sobah ful raziskuj dodatne sobe in hodi naokrog, da čimprej vidiš, pri čem si. Če dobiš slabo robo oz OP nasprotnike, nič hudega, ne boš porabil skoraj nič časa ali živcev. Tiste corrupt pizdarije, ki so lahko boost ali pa curse, na začetku tudi čvokaj ko bonbone na partyju v celju. V tej fazi ti je cilj videti, kakšen RNG loot ti bo dal špil - to in čisto samo to. Če bo slab, ne boš izgubil veliko oz boš izgubil mnogo manj, kot če boš eksperimentiral po 1 uri igranja :D

- ko ti rata dober run (recimo dva ali celo trije extra health bari, dober weapon, extra healing item, Astronavt), TAKOJ nehaj raziskovat in prioritiziraj napredovanje po sobi. Torej ustavi odpiranje bonus sob, ne uporabljaj corrupt itemov, nič - samo piči za puščico na zemljevidu, samo da ASAP prideš do bossa ali do teleporterja v nov biom. Dober štart in dobri začetni itemi te lahko nosijo dobesedno čez celoten špil, če se ti vmes uspe dobiti še kakšen OP weapon tekom napredovanja.

 

To je to, skilled si dovolj za ta špil, glede na kilometrino v FPSjih in shooterjih. Samo na pravi način se moraš lotit - meni je ful žal, da mi teh tipsov ni dal nihče, ker bi mi prihranili precej živcev :D Jaz sem na primer vsakič hotel preveč, pregledati sem hotel cel level, dobiti čim več exp in robe, preden grem naprej... samo zato da me je potem v neki XY sobi pričakal jeben corrupt mini boss, na kerem sem porabi vse iteme in izgubil cel health oz 40-minutni run :( Je pa špil mojstrovina, ko se ga naučiš špilat. Brez vprašanja najboljši Housmarquejev špil in dobesedno popoln predstavnik svoje "zvrsti", karkoli že ta zvrst je :D In kar se mene tiče, še vedno najbolj kvalitetna PS5 ekskluziva. 

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Hehe sweet tips buddy :)

 

Drugače pa sem si jaz exploit zamislil na sledeči način - imaš dober run raziskuješ, vse ok in prideš do bossa. Če zdaj tam crknem kot podlasica sem vrgel eno uro stran in spet vse od začetka. Če naredim save exploit ga lahko probam večkrat :)

 

Tako da ne bom pretirano abusal exploita, razen za šefe :)

Povezava do prispevka

Umirite svoje konje dečki, ker so predivji. Eno je stalno abusanje save pointa, drugo pa preprosto uporabo pred šefom! Ker meni pač ni cool igrati eno uro, pridi do šefa, potem crkniti v dveh minutah in potem spet eno uro grindati in ga delati ponovno.

 

Dejansko mislim da je to v tej igri umetno podaljševanje časa. Je sicer zelo dobra igrica, samo ni mi pa tako dobra, da bi mi bila tega vredna.

 

Tudi v Dark Souls bi lahko po ubitju s strani šefa te vrglo na začetek igrice z level 1, gatami in palico v roki. Me zanima koliko bi bil folk navdušen nad serijo potem.


Sploh mi je pa smešno, da pred patchem suspend pointa igra sploh ni imela - torej si jo dejansko moral obrniti v enem hodu (torej predvidevam dveh do treh urah). Ne vem če še kakšna igra tako svinjsko ne spoštuje igralčevega časa - jebat ga nismo vsi smrduhi v javni upravi in fotri, ki se ne ukvarjajo s svojimi otroci, da si to lahko privoščimo.

 

 

uredilo bitje Feget
Povezava do prispevka

Sramujem se vas. da ste lahko tako slabi v igricah. Vsi sovražniki imajo najbolj očitn vzorec premikanja in napadov, šefi ful očitno sporočajo svoje akcije, če samo button smashah skozi rune se ti odklene kakšen nov artefakt, orožje itd. in si že po liniji vztrajnosti vsak run bolj opremljen za fajt. Dejansko maš orožja, ki streljajo skozi teren, avtomatsko sledijo sovražnikom, ti vračajo health, brutalno težko res ... Ni da je igra tako težka, ali da zahteva neprimerno velik časa, samo manjka vam nek feedback med motoriko in možgani, da bi tisti čas v igrici padel na kakšna plodna tla. Tok pa poj youtube posnetki pa googlanje "kako slabi šrbavi igralci lahko vseeno obrnejo Returnal". V Šparti so take že pred prvim dojenjem vrgl s pečine.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...