Skoči na vsebino

[multi] Deal Hunting - popusti, akcije, dobri nakupi, brezplačnice

Priporočeni prispevki

Eno vprašanje na hitro.

A je imel še kdo med vami problem plačat na CDkeys z mastercardom? Hočem kupit  PSgift card za US račun in ko želim narediti plačilo, me preusmeri na stran kjer pač klasično dobiš obvestilo, da je treba v NLBpay potrdit, tam to naredim brez problema potem mi pa napiše na CDkeys strani The transaction could not be processed.:nicjasno:

Povezava do prispevka
bojler1 reče pred 8 urami:

Eno vprašanje na hitro.

A je imel še kdo med vami problem plačat na CDkeys z mastercardom? Hočem kupit  PSgift card za US račun in ko želim narediti plačilo, me preusmeri na stran kjer pač klasično dobiš obvestilo, da je treba v NLBpay potrdit, tam to naredim brez problema potem mi pa napiše na CDkeys strani The transaction could not be processed.:nicjasno:

Ja, probaj s Paypalom, gre skozi.

Povezava do prispevka
bojler1 reče pred 11 urami:

Eno vprašanje na hitro.

Meni isto pred parimi dnevi.. sn pol sel raje na gmg

Povezava do prispevka
bojler1 reče pred 17 urami:

Eno vprašanje na hitro.

zahvali se bankart-u: https://www.bankart.si/kontakt/

horda degenov, ki nima pojma o nicemer, idioti, ki zrejo smrklje in se obmetavajo z drekom

cdkeys je itak redno na blacklisti, blokirali so ze github (v lasti microsofta), digital ocean (eden izmed najvecjih hosting providerjev na svetu), runcloud (malezijski control panel za server management), 1password (kao so 30% transakcij pri tem ponudniku zaznali kot fraudulent) in se bi lahko nasteval

Povezava do prispevka
amnesia reče pred 17 urami:

zahvali se bankart-u: https://www.bankart.si/kontakt/

horda degenov, ki nima pojma o nicemer, idioti, ki zrejo smrklje in se obmetavajo z drekom

cdkeys je itak redno na blacklisti, blokirali so ze github (v lasti microsofta), digital ocean (eden izmed najvecjih hosting providerjev na svetu), runcloud (malezijski control panel za server management), 1password (kao so 30% transakcij pri tem ponudniku zaznali kot fraudulent) in se bi lahko nasteval

Samo za info 

Ta horda degenov je prav cas zaznala da hocjo scamerji mtki racun olupt in so dejansko vse zablokiral. To da jim je mtka 3x dala vse podatke raje ne bom niti pravil (je rekla kao v dobri veri, kljub vsem opozarjanjem po netu in mojem konstantnem tezenju, da se na linke pac ne klika) ampak ker so bli kurci

pozresni in hotel spremenit limit dviga, se je na bankartu vzgala lucka in so zaklenili, tako da je gospa z vec srece kot pameti obdrzala ves svoj denar :D

Tko da all hail Bankart vsaj iz moje strani 

Povezava do prispevka
vlaho reče pred 2 urama:

Samo za info 

Ta horda degenov je prav cas zaznala da hocjo scamerji mtki racun olupt in so dejansko vse zablokiral. To da jim je mtka 3x dala vse podatke raje ne bom niti pravil (je rekla kao v dobri veri, kljub vsem opozarjanjem po netu in mojem konstantnem tezenju, da se na linke pac ne klika) ampak ker so bli kurci

pozresni in hotel spremenit limit dviga, se je na bankartu vzgala lucka in so zaklenili, tako da je gospa z vec srece kot pameti obdrzala ves svoj denar :D

Tko da all hail Bankart vsaj iz moje strani 

ja, nic ne recem, za take zadeve je super, da hitro ukrepajo

ampak to so vec kot ocitni primeri kraje/zlorabe

v vseh primerih, ki sem jih nastel, gre za transakcije, ki se izvajajo ze leta, vsak mesec ali enkrat letno, vzame ti pa tocno 10 sekund, da preveris, kaj [vstavi storitev] sploh je

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...