Skoči na vsebino

House of the dragon


pocast

Priporočeni prispevki

narodno reče pred 3 urami:

Meni je na tvju dokaj dobro izpadla izvedba teme. Sam je verjetno negledljivo, ce nekdo gleda na 720p s slabo svetilnostjo.

Mi je pa po svoje ta pristop všeč, da niso scene ponoči z 100 umetnimi lučmi, tako deluje vsaj bolj pristno. Noč ima svojo moč. Sicer pa hud del.

 

Tut mal ni blo pristno, ker je zgledal, kot da so podnevi snemal, samo en čuden filter so čez dal. Ker nebo je bilo svetlo, liki pa temni.

uredilo bitje Wallux
Povezava do prispevka
Lunco reče pred 19 urami:

Men so tole dost podobne smeti kot LOTR serija. Pri obeh mam občutek, da gledam rehash prejšnje uspešnice, sam da je malo večji budget in so solid scene z zmaji. Vse ostalo je pa zanič in se šlepa na renome. 

Ja maš res, dialogi katastrofa, pa zgoba tudi. Igralci ološ. 

Isto kot prstani, fo sho!

  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Meni je pa serija iz precej "meh, sej je OK ampak kaj več pa ne" prvih treh delov potem ratala ful carska. Mi grejo sicer ful na kurac predolgi preskoki, raj bi gledal krajše timeline z več razvoja stranskih karakterjev, več cheesa in backstaba... Sam jebi ga, če ni materije pa tudi rajši vidim, da se držijo nekega svojega tempa ki jim je cool in ne zafukajo tako maestralno, kot so z zaključkom GoT serije. Čeprav ja, bi mega sedla širina in kompleksnost GoT-a, ne da u bistvu gledaš samo kronologijo ene same familije, ampak če ni še vojska ne vzame. Bom z veseljem pohrustal tudi tole, če bo še naprej taka kvaliteta. Mogoče pa uspeh prve sezone prepriča Martina, da na hitro spaca tam ene 5-6 knjig o tem obdobju, da potem lahko posnamejo kvalitetno nadaljevanko :D Sej je znan po hitrem pisanju.

 

Najboljša dela sta mi bila pa 4. (carsko narejena fukarija) in 6., ko se začenja Alicent postavljat za svoj cause in nakaže da bo komu pobrila joške s sekiro če bo treba

Povezava do prispevka
Lunco reče Dne, 8. 10. 2022 at 23:48:

Men so tole dost podobne smeti kot LOTR serija. Pri obeh mam občutek, da gledam rehash prejšnje uspešnice, sam da je malo večji budget in so solid scene z zmaji. Vse ostalo je pa zanič in se šlepa na renome. 


ze tak je bogo…brez zmajev pa bi blo prav driskalica….nevem ki jih jemlejo.

  • Trol 1
  • Nekul -1 2
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

@ChAiN produkcija se je že začela, šele med poletjem 2023 pa bo snemanje končano. Ker se bo dogajalo pune v drugi sezoni, je prou, da je dvoletni wait, da bodo bitke prave (no vsaj dve, ki jih imam v glavi), CGI tak kot treba in da imajo tudi cajt za re-shoote če bo treba

 

Tole je že zdej po izgledu dost bolš od večine fantazijskim filmov razen tistih parih velkih franšiz. Bi raje videl, da ne pade kvaliteta, ampak naraste spektakel

 

Pa upam tud na greenlight še kakega Asoiaf related showa, da ne bodo samo marvel in star wars fani bli srečni

Povezava do prispevka

Dve moji ugotovitvi iz 8. dela

 

- kdorkoli dela scenografijo oz režira prizore je HEAVY Dark Souls / FromSoftware fan. Ker scena prihoda napol mrtvega, shiranega, komaj še hodečega, a vendar še vedno absolutno vladujočega kralja v dvorano je direkt iz DS 3, na koncu dela sem prov pričakoval zahvalo Miyazakiju pa You are dead napis ko se kralj stegne. Če ne bi imel ženske in mačke na kavču bi vreščal ob tej sceni, ko se priplazi do prestola.

 

 

- igralec ki igra Alicentinega sina brez enega uča ima najbolj carsko možno cool evil motherfucker u w00t mate bad boy I will raise hell prezenco, jaz sem bil pumped vsak kader, ko je bil noter. Igralec lahko do konca lajfa hodi nakrog v tem imidžu in samo tepe z loparčkom hude pičke, ki se mu bodo hotele podrajsati ob tiča.

 

jc40tes9rqd91.jpg

uredilo bitje Galko
  • Račka +1 7
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Dober del. Kukr mi je šel Daemon prve epizode na živce, je zdaj easily moj fav character in tudi igralcu je vloga pisana na kožo. Face, ki jih dela, vsi smirki in hinavski nasmehi...zakon.

 

King je pa prav brižen. Vse kar je dobrega uspel naredit v tej epizodi, je na koncu v deliriju pokvaril. So ga pa dobro naredili, ko je dal masko dol sem pričakoval kako brazgotino in generično sivo (slepo) oko, vsekakor pa ne tega kar so pokazali :o 

 

Aemond pa brez besed. Prvi kader, ki ga je pokazalo, sem bil navdušen v nulo in mi je prec šel 150% na živce, kar pri meni pomeni da jim je ratalo :D 

Povezava do prispevka

Tisti del, ko Viserys pride v prestolno, da se še zadnjič potegne za hčerko, je tko močen, pa hkrati mučen za gledat. 

Res some powerfull stuff. Na večerji pa tudi samo čakaš kdaj bo začelo pokat. Zelo sem užival v tem delu, prekmalu bo konec sezone, potem pa čakat.

 

uredilo bitje K-man
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...