kid666 Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 končn se je začel mal dogajat je pa konc sezone Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 kid666 reče pred 30 minutami: končn se je začel mal dogajat je pa konc sezone Vsi vemo, ko se začne dogajat v GOT gredo stvari hitro k vragu (season 8 khm). Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Vučko3 reče pred 16 urami: Zasledil sem, da je 10. epizoda že zunaj mal sumljivo, da majo vsi torenti 0 seederjev. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Sumljivo ali ne, jaz sem 10. del pogledal Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 (urejano) TrippinBalls reče pred 2 urama: mal sumljivo, da majo vsi torenti 0 seederjev. Vučko3 reče pred 1 uro: Sumljivo ali ne, jaz sem 10. del pogledal Kjer faking cliff hanger season finale. Fakof. Zdaj pa čakat več kot leto dni. 22. oktober 2022 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Jaz zvečer pogledam potem pa knjigo začet brat. Nevem, če se mi bo dalo čakat do 2024 na tole. Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 koncno kul zmaj scena z zmaji hehe Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 Dober konec. Ampak ja, bom kar prebral, ne bom tega cakal zdaj 14 let Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Objavljeno 22. oktober 2022 Share Objavljeno 22. oktober 2022 bukva baje ni tok fejst 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 Aooooo reče pred 10 urami: bukva baje ni tok fejst lol itak ni napisano kot tipična zgodba (kot je ASOIAF) ampak bolj opis pomembnih dogodkov, tko da kogar to moti, ajbg meni je super fejst, sploh ker se stalno nekaj dogaja 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 Jaz sem slisal sama pozitivna mnenja o knjigi. Navedek Povezava do prispevka
🐖Ao Ao Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 Navedek Fire & Blood received mixed reviews from critics. Hugo Rifkind of The Times described it as "interminable, self-indulgent crap."[9] Roisin O'Connor of The Independent faulted the book for its dry tone and stated that reading it feels like "you've been assigned a mildly interesting, but often tedious, piece of homework".[8] Publishers Weekly stated that "Martin's evocative storytelling style and gift for gripping narrative are mostly absent from this dry history".[20] sam provin 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 Vazno je mnenje forumskih bratov. Ko jebe kritike Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 njej bi mogoce verjel ce bi kritiko tortic pisala 1 3 Navedek Povezava do prispevka
Brdavs Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 (urejano) Knjiga berem da naliči na Silmaril, meni tak grander scope/kronološki način sede, marsikomu je pa muka Kar kul zaključek sezone. Čeprav spet neki odveč zunanji faktorji ki dajejo likom nepotrebne alibije. Ebrace the much side pa je to to Do 2024 provte za čakat, kisla 23. oktober 2022 uredilo bitje Brdavs Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 sej zato pa jaz večinoma vedno počakam, da je vse zunaj preden začnem gledat, to sem gledal samo zato, ker že poznam zgodbo Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 A drugace bi pa cakal cca 7, 8 let? Da dajo vse sezone ven? Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 23. oktober 2022 Share Objavljeno 23. oktober 2022 Brdavs reče pred 5 urami: Čeprav spet neki odveč zunanji faktorji ki dajejo likom nepotrebne alibije. men je to kul ker dajo iztocnico za boljse sivo na sivem plote namest nekega crnobele marvel neumnosti, ce kej so premal alibijev nardil in folk se zmer prevec obcuti crne kot gud gajse Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 Kaj je to HOtD ali Series of unfortunate events? ne sej ne, kul del, I approve Navedek Povezava do prispevka
VonGriffin Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 dejstvo je da je serija obcutno slabsa kot knjige..bolj kot recimo prva sezona GOT Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 VonGriffin reče pred 2 urama: dejstvo je da mi je serija obcutno slabsa kot knjige..bolj kot recimo prva sezona GOT sem ti fiksno, da ne bo frk Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 Tudi jaz se bom knjige lotil zdaj med pavzo. Upam, da se mi bo serija po temu še vedno dogajala. Meni je bil všečen zaključek sezone. In ta dva shota sta bila odlična Spoiler 1 Navedek Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 ke_kit reče Dne, 22. 10. 2022 at 15:26: Kjer faking cliff hanger season finale. Fakof. Zdaj pa čakat več kot leto dni. Cliff hanger? Napetost ja, ne pa cliff hanger. apovsic reče pred 5 urami: Kaj je to HOtD ali Series of unfortunate events? ne sej ne, kul del, I approve Meni je ravno to najbolj všeč v tej seriji, en kup naključij in neumnosti tamladih, ki so v bistvu produkt svojih staršev, ker so jih ščuvali eden proti drugemu (pa ščepec naravne incest norosti). Zdi se mi, da večina folka običajno misli, da se veliki dogodki odvijajo po planu, sploh razni maksiji in manakini, ki v vsem vidijo zarote. Meni se pa zdi, da je v bistveno večjem delu zgodovina produkt naključij in tukaj je to tako prikazano, kar mi je res kul. Zadnji dogodek je bil neplaniran in njegov izvajalec se je takoj zavedal pizdarije, ki jo je povzročil. Sezona je daleč od idealne ampak z zaključkom, sploh zadnjim delom, si je pri meni zaslužila (skoraj) must watch oceno. Also, nekdo je nedolgo nazaj enačil Hod z RoPom. Faking štenge. 8 Navedek Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 Jurus reče pred 37 minutami: Tudi jaz se bom knjige lotil zdaj med pavzo. Upam, da se mi bo serija po temu še vedno dogajala. Meni je bil všečen zaključek sezone. In ta dva shota sta bila odlična Skrij vsebine Spoiler Sploh prvi prizor mi je bil epic. Grozljiv. V nevihti tista pošast izza obzidja Saj se je odvilo točno po pričakovanjih, takoj ko so bili napovedani poleti po kraljestvu, je bil jasen razvoj dogodkov. To je očitna poteza, ki so jo zeleni zlahka predvideli. Malo sem se bal, da bojo šli full retard in bo Deamon uletel z jasnega neba in rešil modela ampak HoD je s to sceno spomnil na svoje poreklo 1 Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 Lej, serija je čist v redu. Je par problemov sem ter tja. Sploh to mi gre na jetra ker so ženske prikazane, kot da niso častihlepne. Zmeri jih drugi silijo v ambicije in konflikt, same pa ful neki pravične in miroljubne. Bitch please! Navedek Povezava do prispevka
tyne Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 Sej ne, da serija gradi ravno na stereotipih samo čakam, da jo wokeovci napadejo zaradi tega. Pa tudi zgodovina bi težko oporekala tezi, da so ženske v povprečju manj željne vojskovanja kot moški. Navedek Povezava do prispevka
SpaWn Objavljeno 24. oktober 2022 Share Objavljeno 24. oktober 2022 Na splošno kar všečna zadeva, občasno kak debilen zaplet, a tega je bilo dosti tudi v GOT, edino kar mi je manjkalo je nepredvidljivih momentov, kar je bil meni glavni čar tega sveta. Akcija z zmaji je bila res huda, a razplet je bil "najavljen" že na začetka epizode. 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. oktober 2022 Share Objavljeno 25. oktober 2022 Čist ok sezona. Rekel bi solidnih 7/10. Igra ok, dialogi ok, zgodba ima večinoma smisel… Edino resno kritiko bi dal na nočne scene zunaj, ki so očitno snemane podnevi in editirane da izgledajo kot da niso. Top oceno bi dal kostumom in igri Viserysa. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 25. oktober 2022 Share Objavljeno 25. oktober 2022 Vučko3 reče Dne, 23. 10. 2022 at 15:50: A drugace bi pa cakal cca 7, 8 let? Da dajo vse sezone ven? Better Call Saul sem šele zdej začel gledat =) 1 1 Navedek Povezava do prispevka
K-man Objavljeno 25. oktober 2022 Share Objavljeno 25. oktober 2022 Meni je top kako so prikazali ta ključen moment kot nesrečo. Ko dejansko vidiš, da ima zmaj tudi svoj nagon in oba riderja nista mogla nadzorovati svojih zmajev. Da Aemond na vsak način skuša umiriti Vhagar, ker mu je takoj jasno, da je lahko pizdarija. Minus dam pa temu, da je že konec sezone Dvojni minus pa, da bomo dve leti čakali skoraj na novo. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.