Weraziel Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 pomoje ne bodo nič leteli v King's Landing ampak nabrali vojsko in napovedali vojno cue second season Navedek Povezava do prispevka
shure Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 K-man reče pred 10 urami: Drugače mi je bil prvi del epizode dost proper, sploh vse spletke levo desno, pa se truplo še ohladilo ni. Zdaj ni vec spoiler, ampak v knjigah je kolikor se spomnim Alicent 5 dni skrivala kraljevo smrt, da je truplo ze na polno smrdelo. Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Brdavs reče pred 8 urami: Tudi zadnja scena mi sploh ni retardirana. Stara koka zbere svojo stran, crasha spektakularno ceremonial zelenim in najavi državljansko vojno, pa drop mic and out. LOL! Državljanska vojna je bila napovedana v trenutku, ko so razglasili novega kralja. Ne vem kaj ti govoriš, mudel. Če bi jih vse skurla bi še bilo logično. Ta scena nakonc je zgledal, kot da so se zadnji trenutek spomnili, da v tem delu ni zmaja in pol na hitro prišli do te retardirane ideje. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 (urejano) Konec je bil res malo cuden. Jaz sem do zadnje minute mislil, da je zmaj od Aemonda in da si bo prilastil krono. Mi deluje bolj kot, glejte jaz bi vas lahko vse pobila, jebite se med sabo mene pa pustite pri miru s svojimi vojnami. Jaz sem nevtralna. Je pa za moj okus celotna uzurpacija prestola dobro prikazana. Od cistk v Red Keepu do teranja folka v cerkev. 18. oktober 2022 uredilo bitje planetarium 2 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 planetarium reče pred 24 minutami: Mi deluje bolj kot, glejte jaz bi vas lahko vse pobila, jebite se med sabo mene pa pustite pri miru s svojimi vojnami. Jaz sem nevtralna. +1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 (urejano) Ni me motila scena z zmajem, nisem pa pričakoval da bo zmaj pod septo, a ni dragon pit na drugem koncu mesta? Če bi jih skurila, bi bil to najbolj beden konec serije, tko jim je dala mislit pustite me pri miru, naslednjič bo ob kriku zmaja še kaj drugega. 18. oktober 2022 uredilo bitje Buzzkill Navedek Povezava do prispevka
K-man Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 To je bil dragon pit, ne septa. Navedek Povezava do prispevka
Ivan JJ Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Septa se ne obstaja Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 O, nisem vedel. Izgleda kot verski objekt. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. MartinPocrezze Objavljeno 18. oktober 2022 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 18. oktober 2022 (urejano) 18. oktober 2022 uredilo bitje MartinPocrezze 13 Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 (urejano) planetarium reče pred 3 urami: Mi deluje bolj kot, glejte jaz bi vas lahko vse pobila, jebite se med sabo mene pa pustite pri miru s svojimi vojnami. Jaz sem nevtralna. Fora je ker ni. In zakaj je pobila še na stotine meščanov? Sej je en dobr komentiral. Woman driver. LOL! 18. oktober 2022 uredilo bitje Wallux Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Buzzkill reče pred 2 urama: Ni me motila scena z zmajem, nisem pa pričakoval da bo zmaj pod septo, a ni dragon pit na drugem koncu mesta? Če bi jih skurila, bi bil to najbolj beden konec serije, tko jim je dala mislit pustite me pri miru, naslednjič bo ob kriku zmaja še kaj drugega. Sej kronanje ni blo v septi. Jaz sem mislil, da so mel pač v enem templju sam so mel to kronanje v dvorani kjer majo Targaryeni spravljene zmaje. Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Saj tudi meni ni potegnilo, da so v Dragonpitu, dokler pač ni zmaj skočil izpod tal, tako da mi je jasno, zakaj bi znalo biti veliko ljudi malo zmedenih. Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 MartinPocrezze reče pred 1 uro: LOL! Pa Larys Strong The Clubfoot je po ta novem Larys Strong The Footfetish. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Wallux reče pred 20 minutami: Fora je ker ni. In zakaj je pobila še na stotine meščanov? Sej je en dobr komentiral. Woman driver. LOL! Mislim jaz nevem kaj se bo zgodilo naprej. Ampak ona ves cas govori, da noce prestola, jasno je povedala, da se ne bo postavila na stran hcerke, ko jo je prisla novacit. To je pa zdaj najbolj konkreten dokaz, da to niso samo besede. Zdaj nevem od kje jih je na stotine, ampak pac pregazila jih je ker so bili v napoto in je faking plemstvo. Ni to napoved vojne no. Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 planetarium reče pred 22 minutami: Mislim jaz nevem kaj se bo zgodilo naprej. Ampak ona ves cas govori, da noce prestola, jasno je povedala, da se ne bo postavila na stran hcerke, ko jo je prisla novacit. To je pa zdaj najbolj konkreten dokaz, da to niso samo besede. Zdaj nevem od kje jih je na stotine, ampak pac pregazila jih je ker so bili v napoto in je faking plemstvo. Ni to napoved vojne no. Kako je nevtralna, če je svoji dve vnukinji oženila z Rhaenyrima otrokoma? Že v seriji je bilo nakazano, da je Team Black. Tako da ne pametuj o njeni nevtralnosti. Ne veš od kje jim stotine?! Dvorana je bila nabito polna. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Tudi v prejšnjem delu ko so glasovali za naslednika Driftmarka je potegnila zraven princese ter črne ekipe ter povedala, da je Corys želel Luka za naslednika ne brata svojega. Tako, da ni nevtralna. Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Ok ok. Dihajta. Ne bom se kregal okrog fiktivne zgodbe. Tako sem si jaz to razlagal, se opravicujem, ce sem vam prizadel custvo. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Kdo se pa krega? Ni pojnt vsega, da debatiramo ? Navedek Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Imas prav, ednina. Wallux se nekaj napihuje. 🙂 Navedek Povezava do prispevka
Wallux Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 planetarium reče pred 2 urama: Imas prav, ednina. Wallux se nekaj napihuje. 🙂 Če ene traparije pišeš. Navedek Povezava do prispevka
Bog in batina Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Edino res veliko sranje je,da bo druga sezona na sporedu 2024...pa še to vprašanje kdaj... skoraj 2 leti praznine,pa lih ogreli smo se....😢😢 1 Navedek Povezava do prispevka
Zorz Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Meh, boring del. Kup enega spletkarjenja zavoljo spletkarjenja. O koncu si pa itak ne vem kaj mislit. Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 18. oktober 2022 Share Objavljeno 18. oktober 2022 Zorz reče pred 1 uro: Kup enega spletkarjenja zavoljo spletkarjenja. mislm da si mors drugo serijo najt 3 Navedek Povezava do prispevka
loonymcgreat Objavljeno 19. oktober 2022 Share Objavljeno 19. oktober 2022 kdo je zdej 'monster under the floorboards'? A to je referena na Aegona na kronanju al? Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 20. oktober 2022 Share Objavljeno 20. oktober 2022 jst bi reku da na zmaja Navedek Povezava do prispevka
🐖Spooky Ao Objavljeno 20. oktober 2022 Share Objavljeno 20. oktober 2022 (urejano) []D [] []V[] []D reče pred 15 minutami: jst bi reku da na zmaja verjetno res, dvd brt, ceprov ta je ful na prvo zogo, bi mi blo bol vsec ce bi se navezovalo na aegona, ki je se vecji monstrum kot zgleda na povrsju 20. oktober 2022 uredilo bitje Aooooo 1 Navedek Povezava do prispevka
apovsic Objavljeno 20. oktober 2022 Share Objavljeno 20. oktober 2022 pomoje se prerokba navezuje na dve stvari, ker je pač Heleana prerokbo izrekla 2x: enkrat prejšnjo in enkrat to epizodo, prvič se je izpolnilo na koncu te epizode, za drugič pa mislim, da se navezuje na (kvarnik iz knjige): Spoiler blood&cheese Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. oktober 2022 Share Objavljeno 21. oktober 2022 Zasledil sem, da je 10. epizoda že zunaj 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.