Übermensch Objavljeno 24. avgust 2020 Share Objavljeno 24. avgust 2020 Aha, enaka fora kot za Mindfactory. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 26. avgust 2020 Share Objavljeno 26. avgust 2020 Prijateljica kupuje novi prenosni računalnik. Edini pogoj, ki ga je postavila je to, da je 15", da se bo dalo filme gor gledat pa da je tako kvalitetno narejen, da bo dlje kot 3 leta zdržal. Cenovni razred pa je rekla, da nekje do 1000€ Kaj predlagate? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 26. avgust 2020 Share Objavljeno 26. avgust 2020 Lepi Šime reče pred 46 minutami: Prijateljica kupuje novi prenosni računalnik. Edini pogoj, ki ga je postavila je to, da je 15", da se bo dalo filme gor gledat pa da je tako kvalitetno narejen, da bo dlje kot 3 leta zdržal. Cenovni razred pa je rekla, da nekje do 1000€ Kaj predlagate? Huawei D15 v Bigbang za 599. Ostalo lahko ponuca za botox. Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 26. avgust 2020 Share Objavljeno 26. avgust 2020 Pennywis3 reče pred 27 minutami: Huawei D15 v Bigbang za 599. Ostalo lahko ponuca za botox. Tenks, videt je kr solid kos. Gre jutri pomoje kr kupit Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 27. avgust 2020 Share Objavljeno 27. avgust 2020 Lord Baltimore reče Dne, 14. 8. 2020 at 16:46: Cim boljsi A si pol nabavil kaj al se brskas po spletu za kaj boljsega? Pennywis3 reče Dne, 24. 8. 2020 at 10:07: Ne gre Aktuell beliefern wir Privatkunden in Deutschland, Österreich und den Niederlanden. Geschäftskunden mit gültiger USt-ID beliefern wir zusätzlich auch in anderen EU-Ländern. Einen Überblick über die Versandmöglichkeiten findest du hier. Kaj mi das ce ti ga iz AT prtrogam do MBja? Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 27. avgust 2020 Share Objavljeno 27. avgust 2020 DaMachk reče pred 3 urami: Kaj mi das ce ti ga iz AT prtrogam do MBja? poštnino iz mailboxde Ne vem, kaj bi pa želel za takšen poseg? Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 27. avgust 2020 Share Objavljeno 27. avgust 2020 (urejano) @Pennywis3 en pir za "soocanje s travmami zaradi preckanja meje v casu Covid masovnih migracij" EDIT: a bo zdej boljse vlaho? 27. avgust 2020 uredilo bitje DaMachk 1 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 27. avgust 2020 Share Objavljeno 27. avgust 2020 To se pa kamot zmenimo, bom prašal ženo kako hitro ga potrebuje, mislim, da se ne mudi. Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 27. avgust 2020 Share Objavljeno 27. avgust 2020 (urejano) DaMachk reče pred 8 minutami: @Pennywis3 en pir za "soocanje s travmami zaradi preckanja meje v casu Covid masovnih migracij" EDIT: a bo zdej boljse vlaho? ne ker si govno za denar si lahk tut sam naročim brez da se rabim s tabo debilčkom ukvarjat al nardiš uslugo al pa lepo bodi tiho, ne pa retardirano kaj mi daš lol 27. avgust 2020 uredilo bitje vlaho Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 27. avgust 2020 Share Objavljeno 27. avgust 2020 pol pa izvoli. Ne vem kaj se sploh kurcis potem? Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 27. avgust 2020 Share Objavljeno 27. avgust 2020 DaMachk reče Pravkar: pol pa izvoli. Ne vem kaj se sploh kurcis potem? kdo se je kurčil? js sm ti sam dal minus za ta retardiran odnos, ti si očitno hotel obrazložitev Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 27. avgust 2020 Share Objavljeno 27. avgust 2020 DaMachk reče pred 9 urami: A si pol nabavil kaj al se brskas po spletu za kaj boljsega? Kaj mi das ce ti ga iz AT prtrogam do MBja? Sem čakal na povratni mail enega znanca, ki se bavi z računalniki ... pa mi ni predlagal nič konkretnega. Tako, da sem se odločil za Huawei D14 v Bigbangu. Ga bom itak vzel na firmo pa me brez davka pride 590e.. Pa ima vse kar rabim, 14" zaslon, za ta denar kvaliteten ekran, aluminjasto ohišje in je lahek. Se mi zdi best buy v tem trenutku. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ osis Objavljeno 28. avgust 2020 Share Objavljeno 28. avgust 2020 Kako ste kaj zadovoljni z MSI prenosniki? Tale mi je padel v oči, sam ne vem glede kakovosti izdelave: https://geizhals.eu/msi-gf75-9sd-056-thin-0017f3-056-a2166525.html?hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 28. avgust 2020 Share Objavljeno 28. avgust 2020 osis reče pred 1 uro: Kako ste kaj zadovoljni z MSI prenosniki? Tale mi je padel v oči, sam ne vem glede kakovosti izdelave: https://geizhals.eu/msi-gf75-9sd-056-thin-0017f3-056-a2166525.html?hloc=at&hloc=de&hloc=eu&hloc=pl&hloc=uk Intel proc Navedek Povezava do prispevka
johnbi Objavljeno 2. september 2020 Share Objavljeno 2. september 2020 kupujem laptop ampak vidim da ne glede kerga zdele kupim pa za kako ceno ne bo future proof k bodo kmal 11th gen inteli pa rtx 3080 mobile verzije. rajš počakam to. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 2. september 2020 Share Objavljeno 2. september 2020 drgač laptopom s 4gen ryznom not pa 2060 prav nič ne fali. 1200e plus minus 100e. 3rd gen nvidia boš plačal precej drago. Pa mobile verzije ponavadi pridejo precej kasneje vn. Navedek Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 3. september 2020 Share Objavljeno 3. september 2020 jaz sem včeraj končno po like a maksi obdobju odločanja in drkanja reviewjev naročil tole: https://bestware.com/en/xmg-neo-15.html lepo na firmo, brez davka 1550 eur (not great, not terrible) glede na to to kok denarja se mi zdi največ od vseh, plus proizvajalec je v nemčiji, z njihovim supportom in servicom je slo vse super, upam da bo tut end product zadovoljil moje potrebe. Je pa za počakat do konca meseca, ampak se ne mudi i7 rtx 2070 16 gb 500 ssd (bom še dokupu enkrat v prihodnosti) 240 hz screen mehanska rgb tipkulja dober akku Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 3. september 2020 Share Objavljeno 3. september 2020 Carsko, celo super varianta grafe, nice. Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 9. september 2020 Share Objavljeno 9. september 2020 Ko smo že pri strojni opremi, je kje opisano kako najlažje prestavit Win 10 iz starega na nov komp? Navedek Povezava do prispevka
Jenno Objavljeno 9. september 2020 Share Objavljeno 9. september 2020 https://www.macrium.com/reflectfree Js uporablam tole in dela supr. Enostavno prklopš tanov disk v tastar komp in kloniraš. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 9. september 2020 Share Objavljeno 9. september 2020 Ripper reče pred 5 urami: Ko smo že pri strojni opremi, je kje opisano kako najlažje prestavit Win 10 iz starega na nov komp? Acronis true image. 1. Bootaš acronis z usbja 2. Mu poveš da sklopnira (backup) cel disk -> naredi image na disk. 3.Poveš acronisu naj tale image da na nov disk. okol 15min cel postopek. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 9. september 2020 Share Objavljeno 9. september 2020 Acronisu ne zaupam. Vohlja po računalniku. 1 Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 9. september 2020 Share Objavljeno 9. september 2020 to nč ne vem. vem samo to, da ko je prišel uefi vn, je bil acronis edini ka je naredu job tko kot je blo treba. 1 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 9. september 2020 Share Objavljeno 9. september 2020 Hvala za pomoč. Navedek Povezava do prispevka
Caffrey Objavljeno 12. september 2020 Share Objavljeno 12. september 2020 Se dobi kaj za recimo 400-450EUR. Velikost max 15, pa fajn je da ima Win10 gor, ni pa nujno, se tudi z Linuxom preživi. Oziroma niti ne vem po koliko se sedaj winsi ločeno prodajajo... Za starša, samo za internet in mail rabita. Vidim da so i3/i5 izven tega ranga, ostalih procesorjev pa ne poznam. Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 12. september 2020 Share Objavljeno 12. september 2020 https://www.computeruniverse.net/en/lenovo-v15-ada-82c7001hge-r5-3500u-8gb256gb-ssd-15fhd-noshttps://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-home-cd-key-compare-prices/ Navedek Povezava do prispevka
Panthera Tigris Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 (urejano) Kot rečeno, AMD Ryzen. OS pa bolje da daš Linux; Windows se mi vedno bolj upira. Na primer Zorin ali Mint, na njem pa Firefox z obveznim dodatkom uBlock Origin. Preizkusi live boot. 16. september 2020 uredilo bitje Panthera Tigris Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 Panthera Tigris reče pred 1 uro: OS pa bolje da daš Linux; Windows se mi vedno bolj upira. Komu ti to pišeš post? Naj mami ali teti kupim sistem z Linux? Al prvo uro one mene ubijejo al pa jaz njih s vprašanji kako to pa kako ono urediti. Dajte se prosim Linux loverji začeti zavedati, da to ni za vsakogar, ampak za vas 5% entuzijastov. Tudi jaz poženem sistem z linuxom v glavo prvemu, ki bi mi ga recimo dal za rojstni dan. Ok, nebi glih pognal v glavo, ker vem da lahko drugo gor nasnemam. Ampak karikirano rečeno. Navedek Povezava do prispevka
Panthera Tigris Objavljeno 16. september 2020 Share Objavljeno 16. september 2020 Facepalm ... To, na ne maram Microsofta ne pomeni, da imam nad posteljo Torvaldsov poster. Zaženeš računalnik. Vidiš namizje. Levo spodaj sta ekvivalent gumba start in, po želji, pripeta ikona Firefoxa. To je to. Lahko izgleda kot Windows. Lahko se obnaša kot Windows. A ker ni Microsoft Windows, je po tvoji logiki bolj strašen in nedojemljiv kot Kubrickov monolit ... Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.