Skoči na vsebino

Priporočeni prispevki

Hernier reče pred 19 minutami:

V želji, da si pripravim Steam za Deck, ki bom ga nekoč kupil, sem si začel brisat smeti s Steama

 

Iskreno je preveč igric, sploh ne vem, kako se tega lotit

 

kot je sovica napisal, dodaj smeti v eno kategorijo, potem pa https://help.steampowered.com/en/

 

kliknes games, software, etc

 

v search field copy/paste ime igre, jo kliknes in potem izberes "i want to permanently remove this game from my account"

 

moj frend je na ta nacin pobrisal ene 500 smeti igric (razni humble bundle in ta jajca), zdaj je na 44 :D

 

  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...

Kako naj popolnoma resetiram doom 2 instalacijo s steama? Izklopim cloud sync, ko restartam client, se mi vedno znova aktivira ta opcija, pobrišem vse ostanke, savegames, disablam syn in cloud za dotično igro, pa nič. Vedno znova najde neke stare ostanke in jih privleče zraven pri novi instalaciji - saves. addon, ki je aktiviran (govorim o tem unity portu iz 2020)... Imam težave s keybindsi, ki se jim enostavno zmeša kakšno minuto v igro. tipke se kombinirajo, ESC ne dela več, W tipka spušča glasove kot pri USE in podobne bedarije. Keybind reset ne dela. Preveril sem tudi za mapo z ID igre v steam/userdata, pa je ni. Kako lahko počistim vse sledove za igro, če ima kdo kakšen nasvet?

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
  • 10 mesecev kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Steam ima 20 let danes. :fun: (no, itak tega ne moreš zgrešiti, če si ga zagnal danes, ampak vseeno, prihod steama je pomenil velik mejnik za pc gaming). 

 

Lahko ti je kul, lahko ga sovražiš, ampak je PC-jašem poenostavil instalacijo iger. Kako smo se morali pred tem zafrkavati z raznimi installerji.

 

Da ne omenjam steamovih razprodaj. Juhej, gotovo ste vsi kupili tam cel kup iger, ki jih ne boste nikoli instalirali, kaj šele igrali. Ampak so bile poceni, to je glavno. :D  :P

 

uredilo bitje Flegma
Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Uf mislm, da sm jz od prvega dne izdaje Steama njegov uporabnik. Ker sem bil odvisn od Counter Strikea sem valda mogu mislim, da za 1.6 verzijo met Steam. :P Meni osebno je uredu platforma, sicer ne štekam zakaj je praktično vsak dan nek update :D, ampak nasplošno mi odgovarja. Valda pa tud sam nism bil imun na razprodaje (zadnje čase mi gre bolje), da sem kupil na razprodaji par iger katerih ne vem, če sem igral 5 min, sicer pretiraval nisem nikoli, ampak vseeno. 

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

Zdaj sem zalutal na profil, ker sem awardal enga posterja na steam community, dejansko so nardil nek file, da ni low fps v FEARu in sem pol dubu nek patron badge in nism mel pojma kaj je to. valda sm mogu googlat k nism za te zadeve nič vedel, no in pol najdm, da imam tud badge 20, ker sm naredu account 13 septembra, 2003, uradno je bil 12 sept launch (lahk da je bla kakšna časovna razlika), tko da sm od prvega dne praktično steam uporabnik. nebi bil, če neb bil CS odvisnik. :P svašta :avadodo: 

uredilo bitje Menethil
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...