Skoči na vsebino

Holob na strehi [15. vlada RS]

Priporočeni prispevki

To so tvoji Mr.Cerar and co. zajebali. 

JJ je bil proti bikozzz jj. Se prav spomnim: zemlja, hrana, gozdićek ono ovo ipd. A rasel je oves in koruza za živali.

No jaz sem vedno podpiral tak ukrep in ga bi tudi danes, pač to se dogaja v dinamičenm okolju. Cerajeva vlada je to dobro izpeljala.

uredilo bitje andrejus
Povezava do prispevka

Mah ja dobro, da takih neprspektivnih tovarn ni v Sloveniji. 

Navedek

Ineos, the company founded and run by the British billionaire Sir Jim Ratcliffe, will build an electric version of its new Grenadier off-road vehicle in Austria.

The electric version of the 4x4 will be developed with the Canadian car parts manufacturer Magna and production is scheduled to start in 2026.

The decision means that the UK has missed out on building a second Ineos vehicle, after Ratcliffe, a vocal Brexit backer who is resident in Monaco for tax purposes, chose a French factory for the original Grenadier.

• Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
ana reče pred 4 urami:

Kaj pa je 120 evro na leto nekomu, ki že sedaj nima dovolj za čez mesec. A jim ni jasno, da je to dobro zanje. 

zato rabimo socialno kapico in nižjo obdavčitev najvišjih razredov, lp SDS/NSI

kot da vas kaj brigajo reveži

uredilo bitje maksi
Povezava do prispevka
Brenta reče pred 1 uro:

Itak da jih brigajo. Lej kaksno dramo zganjajo ob cifri 1% pri 10% LETNI inflaciji :avadodo:

Pa skos bolj mi izgleda, da je ana budijev ae. Če ne pa vsaj shared acc.

Maksi in Tomažek se strinjata s tabo. Sem imela malo boljše mnenje o tebi kot to, da spadaš v družbo modela, ki verjetno živi pri mamici, ki jo kot vsako drugo žensko prezira, in nekoga, katerega edini smisla življenja je trollanje SDSovcev na FB. Zakon sam po sebi je bil kolikor sem videla raztrgan od vseh razen strokovnjakov v Levici. 

Imaš pa prav glede inflacije, več denarja se ljudem odvzame, nižja bo inflacija. Seveda je pa težko razumeti nekaterim, da je ob 10% inflaciji vsak dodaten procent toliko bolj boleč. 

uredilo bitje ana
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 35 minutami:

Dajte škrtuhi delavcem 1% več plače in jih rešite pred gotovo lakoto! :D

Ena piksna kaviarja na mesec manj pokrije to razliko kar nekaj delavcem. Za več pro tipsov kako izboljšati položaj delavca v firmi pa lahko ZS. 

glej ga optimista, naši podjetniki takole razmišljajo

Obrtniki in podjetniki proti možnosti uvedbe 30-urnem delovnega tedna in obvezni božičnici

• Solzice 1
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 42 minutami:

Dajte škrtuhi delavcem 1% več plače in jih rešite pred gotovo lakoto! :D

Ena piksna kaviarja na mesec manj pokrije to razliko kar nekaj delavcem. 

Ne bi vedela kakšna je cena kavijarja ali da se prodaja v piksnah.

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 11 minutami:

Jaz tudi ne, Andrejus je enkrat limal neke piksne kaviarja. 

Kako potem veš, da bi piksna kavjarja rešila problem 1%.

In btw 2% boste lepo dajal, 1% delavec in 1% delodajalec, namesto za plaćo bo šlo za levico. Pol la še za dodat o zdravstveno....ho jo ho 35€ ne zadostuje več. 

uredilo bitje andrejus
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Eni bi kar večno imeli začasne ukrepe :D Boš kar odprl tošl kot vsi in upal na boljše čase v globalni situaciji.

Saj nisi dobil kredita si rekel in imaš zdaj več keša za pregurat hude čase sproti. Ravno zaradi takih zadev zdaj ne dajejo kreditov vsepovprek.

uredilo bitje tomazek
Povezava do prispevka
BuDi reče pred 10 urami:

Vlada končno zapira največje lopove v slovenskem gospodarstvu!!!

a81f8ddac1bd3e803ab5-zoran-in-jure-janko

Dajmo jim čas. Janša je rabil tri mandate preden jih je zaprl.

Žal samo na občine.

Brenta reče pred 7 urami:

Pa skos bolj mi izgleda, da je ana budijev ae. Če ne pa vsaj shared acc.

Budiju ni cilj razpravljati ampak repostati tuje tvite. Če se izkažejo za neumnost ali pa neresnico, ne izgublja časa z zagovarjanjem, ampak gre lepo naprej na naslednjega. 

Ana ti v taki situaciji uvali par mimogredejev pa fun irish factov, dokler ne pozabiš o čemu je bilo govora. 

Budi > Ana.

• Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Vpiši se za komentiranje

You will be able to leave a comment after signing in

Vpiši se
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...