Skoči na vsebino

Cestna golazen

Mutombo

Priporočeni prispevki

Mutombo reče pred 19 minutami:

Ma imo bi moral próbat Vuelto. Priloznost da dobis vse tri GT so redke in pač ce ne rata jebiga...SP bo drug let spet, trasa na OI pa ni zanj.

sam je pa letos v formi da vzame majico svetovnega. Trasa z 4,7k visincev. Najvec klanca nardijo v zadnjih krogih.  Giro je su k so mu placali drgac to ne bi su furat. Za vuelto mu pa pomoje dol visi. 

Povezava do prispevka
Boris reče pred 58 minutami:

Za vuelto mu pa pomoje dol visi. 

nisem čisto prepričan.

predvsem je že Gianetti parkrat omenil, da ima neskončno željo probat vse možne kombinacije in ga morajo pri temu včasih prav na grdo bremzat. tako da z izjemo TdF-ja lahko v prihodnjih letih pričakujemo vse mogoče kombinacije. Pogiju bi se snelo, če bi moral vsako leto dirkat iste dirke.

ne bi se čudil, če bo imel naslednje leto poleg TdF-ja glavni cilj Pariz - Roubaix. :D

Rossoner reče pred 28 minutami:

drugo leto najverjetneje Tour - Vuelta dvojček.

jaz sem 100% prepričan v to (če ne bo poškodb).

Povezava do prispevka
quessoy reče pred 2 minutama:

nisem čisto prepričan.

predvsem je že Gianetti parkrat omenil, da ima neskončno željo probat vse možne kombinacije in ga morajo pri temu včasih prav na grdo bremzat. tako da z izjemo TdF-ja lahko v prihodnjih letih pričakujemo vse mogoče kombinacije. Pogiju bi se snelo, če bi moral vsako leto dirkat iste dirke.

ne bi se čudil, če bo imel naslednje leto poleg TdF-ja glavni cilj Pariz - Roubaix. :D

jaz sem 100% prepričan v to (če ne bo poškodb).

To je včeraj rekel:

• Račka +1 1
  • Solzice 1
Povezava do prispevka

Po moje bi še šel preko sebe, če bi bil trasa primerna njegovim karakteristikam, tako pa je čisto pravilno, da je odpovedal. Dva Grand Toura sta hud fizični in mentalni stres, sploh po izjavah včeraj, sta ga lanska poškodba in poraz na Touru fajn pekla in je bil že na Giru pod pritiskom zaradi Toura. Sigurno je izmozgan.

Če je pa zraven prištel še odločitev glede Urške je pa meni to boss move, da se postavi za nekoga, ki mu pomeni vse in ki ga podpira na vsakem koraku. Se mi pa zdi glede na to kak competitor je, da bi pozabil na vse faktorje in si pripel štartno številko, če bi bila trasa na OI podobna tisti na SP, da bi lahko realno upal na medaljo.

Povezava do prispevka
1. T. POGAČAR       SLO/UAD   10.928
  2. R. EVENEPOEL     BEL/SOQ    5.905
  3. J. VINGEGAARD    DAN/TVL    4.770
  4. J. PHILIPSEN     BEL/ADC    4.450
  5. M. VAN DER POEL  NIZ/ADC    4.325
  6. P. ROGLIČ        SLO/BOH    3.733
  7. M. PEDERSEN      DAN/LTK    3.633
  8. A. VLASOV        RUS/BOH    3.382
  9. M. HIRSCHI       ŠVI/UAD    3.206
 10. W. VAN AERT      BEL/TVL    3.120

:avadodo::avadodo:

• Na jagodo +1 1
  • Ne me jebat 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka
Boris reče pred 22 urami:

Folk neki na pamet a pog je ze 10 dni nazaj reku da bo po touru pocil in da verjetno ne gre na olimpijske.

...ampak saj že jutri dirka na Nizozemskem. :ninja:

Rossoner reče pred 9 urami:
1. T. POGAČAR       SLO/UAD   10.928
  2. R. EVENEPOEL     BEL/SOQ    5.905
  3. J. VINGEGAARD    DAN/TVL    4.770
  4. J. PHILIPSEN     BEL/ADC    4.450
  5. M. VAN DER POEL  NIZ/ADC    4.325
  6. P. ROGLIČ        SLO/BOH    3.733
  7. M. PEDERSEN      DAN/LTK    3.633
  8. A. VLASOV        RUS/BOH    3.382
  9. M. HIRSCHI       ŠVI/UAD    3.206
 10. W. VAN AERT      BEL/TVL    3.120

:avadodo::avadodo:

in Slovenia s sedmimi kolesarji druga na lestvici za Belgijci. :rofl::ododava:

Povezava do prispevka

"Lani po dirki po Franciji sem bil zelo utrujen, a takrat so bile moje priprave drugačne. Zdaj sem končal Giro in Tour. Psihično sem izčrpan in želim se sprostiti ter spočiti," je povedal Tadej Pogačar.

kavc trenerji pa v jok ker ni oi zarota

uredilo bitje catal
Povezava do prispevka
e-gorann reče pred 2 urama:

Da da

Bog in batina pozablja da so to placani kolesarji, smucar je sam od sebe odvisn in smucarske zveze in sponzorjev

To jim je siht, nagrade so bonus 

No, sej to sem imel v mislih, sam še vseeno je napram tenisu...da ne govorimo o basketu in žogobrcu tole džouk...Pogi dobi 5 miljončkov na leto...pa bo verjetno GOAT po končani karieri....kar je smešno...

Povezava do prispevka

Ni smešno, tko je. Pač odvisno od gledanosti športa itd.

Glej to temo, zdej ko je tdf x2 različnih ljudi piše notr kot ponavadi. Če greš na ulico čez en teden vprašat, kdo je dobil pikčasto majico letos bo tudi dosti manj ljudi vedelo, kot top 4 na fuzbalu. 

Povezava do prispevka
dilar reče pred 1 uro:

Dons je sprejem ob 18.00 na Kongrescu za Pogija. @quessoy, boš šov po podpis? :)

če bom lahko skočil prej iz službe, bom šel. :D

se mi pa tip smisli. včeraj odpeljal še dirko na Nizozemskem (in zmagal btw :D), zdaj pa, namesto da bi šel na zaslužen dopust, še Ljubljana in Komenda. a tip si želi samo it malo odklopit možgane...

Bog in batina reče pred 2 urama:

Pogi dobi 5 miljončkov na leto...pa bo verjetno GOAT po končani karieri....kar je smešno...

tako, ja. 6mil/leto, pa še nekje miljon in pol do dva sponzorskega denarja.

sam si teh cifer itak ne znam predstavljat in so izven konteksta ameriških profesionalnih lig lepe številke. ampak ne za GOAT-a.

po drugi strani pa spet, kot pravi Nodi. Phelps je v enem letu z nagradami zaslužil nekaj 100k. če ne bi bil Američan in kasiral miljone od osebnih sponzorjev, bi si tip v celi karieri lahko privoščil orng hišo, dober avto, potem bi pa že zmanjkal za kaj drugega. 

lahko gremo pa še korak dlje, pogledamo Garnbretovo, ki je verjetno ravno tako GOAT, pa na vem če 'zasluži' skupaj s sponzorskimi nagradami 80k/leto.

brutalno.

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...