Skoči na vsebino

[debata] backlog


...  

42 glasov

  1. 1. A imate backlog igračk, ki bi jih radi igrali, ko bo čas za to?

    • Imam zelo velik backlog, v svetu streaminga se mi samo še veča
    • Imam obvladljiv backlog, na katerem je par igračk, ki mi jih bo gotovo uspelo pognat
    • Sem alfa forumaš brez backloga


Priporočeni prispevki

Pogovor o backlogu, torej seznamu iger, ki bi jih še radi igrali/končali, ampak niste utegnili. Ta seznam lahko vključuje igre, ki so bile kupljene v preteklosti, so bile prenesene iz spletnih trgovin, pridobljene preko naročniških storitev, so bile podarjene ali pa jih še nimate v lasti in ste jih samo dali na ta tozadeven backlog seznam. Lahko vključuje tudi igre, ki ste jih že igrali, ampak še niste končali in se želite vrniti 

 

Imate backloge tudi za druge medije: filme, knjige etc.?

 

Ali živite nevarno in brez backlogov? 

 

Če imate backloge, a je ta backlog nekaj bolj mentalnega, a fizično nerealiziranega, ali imate kje (digitalno, fizično) dejanski seznam iger, ki bi jih želeli igrati? Če imate backlog, kako redno ga pucate? 

Povezava do prispevka

Za druge medije imam veliko večji backlog, sploh za filme, serije in animeje. To se bom mogu sprijaznit, da ne bom mogu vsega vidt.

 

Na Switchu imam 2 špila, k še nism preigral, na kompu imam nekaj špilov iz Humble Bundle, ki jih bom vsaj sprobal

Na plejki imam ene 40 še nepreigranih (če ne štejem tiste, ki jih še mislim kupit)

 

V roku treh let preigram vse to, samo je pa res, da zdej tud občasno igram Witcher 3, FIFO in Elden Ring ko se mi ne da igrat Resident Evil 8

Povezava do prispevka

Ojej, tega imam povsod: pri igrah, knjigah, filmih, nanizankah, stripih ... pač večini pripovednih medijev, ne delam razlike od medija, toliko, da sploh raje ne razmišljam. Pa itak se skoz veča. :wacko:

Dosti kopujem/zbiram na zalogo, tako da v bistvu nimam seznamov (okej, le na imdbju vnesem vsak kupljen film, da potem lahko kliknem pri seznamu filmov, ki si jih lastim Titles I didn't rate, kar pride zelo prav), pri knjigah je pa backlog omara z to-read naslovi. :) 

Pri igrah nimam kaj posebnega backloga, se pa že dolgo pripravljam, da bi šel Sierrin katalog pustolovščin po času izida čez. Ta »backlog« me orenk rajca. 

Povezava do prispevka
Flegma reče pred 32 minutami:

@DaCapo ah, meni je tam zabavno najti še čim več načinov, kako lahko umreš, tako da ni panike :D  Da se ne zbira samo tistih official point zgoraj desno. :P Še posebej, ker je to dostikrat podkrepljeno z zabavnimi komentarji. 


Ma ja, saj to je lahko tudi neke vrste zabava in načeloma se celo strinjam. Ampak če ne shraniš pozicije praktično na vsakih par minut (ekranov?) zna vseeno postati nadležno. 
Jaz sem najmanj umiral v Larry serijah. Dočim Space Quest je bil pa kar zajeban (edino trojko mi je začuda uspelo končati praktično brez težav!).  

uredilo bitje DaCapo
Povezava do prispevka

Na backlogu imam točno 0 špilov. Tudi število špilov, ki jih imam na polici pa da jih nisem obrnil, verjetno preštejem na prste obeh rok (kurčeva No Man Sky in Crusader Kings 3 sta mi sfukala statistiko). Kakšen backlog ljudje božji, kot da se zdej valjamo v kvalitetnih SP špilih :D

Povezava do prispevka

Jaz imam backlog vsega. Backlog igric ignoriram, ker vem, da se ne bo izslo, vsaj za vecino. Backlog filmov/serij je pa druga zgodba. Pride kak vikend, ko imam malo več prostega časa. Pripravim si filme ali serije, grem na kavc, kliknem play in instantno se začnem spraševat, ali bi res to pogledal zdaj. Kaj pa če mi ne bo pasalo, kaj pa če bi raje pogledal Aliena 50ič. 

 

In pol grem gledat Aliena 50ič.

Povezava do prispevka

Sem izbral prvo opcijo, čeprav streaming nima prav nobenega vpliva, tudi pri drugih medijih ne

 

Tole je moja backlog polička igric (te so še praktično nedotaknjene, mogoče kak sproban level pri kateri):

yGzm8qB.jpg

 

Ne pričakujem, da bom vse preigral, niti nimam neke posebne želje. Vmes so naslovi, ki bi jih ful rad doživel, dosti pa tudi takih, ki sem jih nabavil na kakih ultra znižanjih ali v trenutku šibkosti, pa mi ne pomenijo zares veliko. 

 

Razne digi knjižnice so itak insane, teh sploh ne dojemam kot nekaj kar želim ali moram, ampak kot nekaj kar lahko, če me prime volja. Zanje sem odštel tudi res minimalno denarja (bundli, free igrice), tako da mi je precej vseeno.

 

Tole je backlog na imdbju:

chwRyAF.png

 

Nekoč sem še gledal nanj kot na seznam, ki bi ga rad spraznil (ampak res nekoč), danes je samo guide, da imam kje izbirat, ko ne vem, kaj bi. Bi morda bilo smiselno nardit kakšno podmapco z "must see" naslovi, samo je lažje sprejet idejo, da kar je zares must see, bo že nekako prišlo pred moje oči.

 

Knjige na srečo kupujem večinoma takšne, ki jih ni treba brati, samo vseeno se dostikrat zgodi, da jih je preveč premalo prelistanih. Samo pol imam obdobja, ko jih grem listati, in je nice in good.

 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 12 urami:

Kakšen backlog ljudje božji, kot da se zdej valjamo v kvalitetnih SP špilih :D

Fora je, da imaš ti zelo fokusirano zanimanje: SP igrice z retail izdajo in nujno ne-pixli. Včasih se avanturistično odpraviš volit Svobodo in igrat igrico, ki nima retail izdaje, ampak zelo redko

 

Pri meni je zanimanje dosti bolj razširjeno, ker mi je kot prvo zelo všeč pixel stil in tukaj ziher pade vsaj 5 dodatnih odličnih igric letno, potem osebno nimam pogoja za retail izdajo, tako da si spet na +5, za nameček pa so mi všeč tudi ghetto igre, ki se mi v bistvu večkrat zdijo najbolj carske in jih skoraj najrajši igram, tako da si spet na +5 do +10 naslovov. Potem pa še imam sam pri sebi pravilo, da vsako leto obrnem vsaj eno staro PC klasiko a la Deus Ex in System Shock, da je češnjica na torti

 

Ne igram pa praktično nobenih multiplayer igric in v nobenem smislu nisem completionist, obrnem main story pri igric in najzanimivejše side queste, to je pa to 

 

Ob tem se še nekako probam držati, da vsak teden preberem eno knjigo, plus zelo rad gledam filme. Skratka, backlog se začne nabirat

 

Edino, kar me v lajfu rešuje, je, da ne gledam serij. Oziroma imam razne burste, ko si kak vikend privoščim allnighterje serij, potem pa spet tri mesece nič :D 

Povezava do prispevka

Moj backlog je kr obvladljiv. Sestavljata ga dva špila:

- Cuphead 

- Ori and the Blind Forest

 

Pucanje mi gre bolj slabo v zadnjem letu in tudi v tem mi bo glede na prihajajoče špile. Edini način, da sem zadnje čase skrajšal backlog bil, da sem prodajal nedokončane špile, ki niso polica material. Sicer je bil tak sam en špil Triangle Strategy. Hvala bogu za fižičen medij.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka

Ogromn faking backlog mam...

 

Ful stvari bi igral pa mi čas ne dopušča... Če se kake stvari lotim mi pa prec gre cel večer...

 

Zato ponavad zalaufam COD ali kak CSGO ker lahko načeloma hitro zaključim.

 

Edn takih je bil Frostpunk... Štartu ob 19h... in kr od enkrat so bile ure okoli polnoči.

Povezava do prispevka

Jaz ga do steam decka nisem imel, zdaj imam pa 90+ iger, ki sem jih kupoval na znizanjih v tistem letu, ko sem ga cakal. Nekaj je takih, ki sem jih kot mulc spiratiziral in mi je vseeno, ce jih nikoli vec ne preigram. Vecina pa takih, ki bi jih rad, pa nevem kje zacet. Brezveze je imeti backlog, ker prvo sekundo, ko mi igra ne dogaja leti iz diska in se ze loada nova. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...