Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2023]


Priporočeni prispevki

Hyper light drifter

7/10

Hyper-Light-Drifter-Gameplay-2-640x360.j

Je pasal tale simpl relativno kratek action platformer. Dokaj hiter gameplay, s smiselno zuanimivimi šefeki, dokaj všečno glasbo ter depresivnim vzdušjem.

Kritiko bi dal predvsem na nekoliko slabo exekucijo kode, saj je na trenutke lesena in povzroča zatikanje karakterja.

V njej si upgrejdaš abilitije / skile. Autosave je pogost tako, da nikoli nimaš občutka, da raje ne bi raziskoval sveta.

Povezava do prispevka

Prespilal Stray. V redu, ideal spil za na narocnino - prespilaj in zbrisi. Grafika lepa, mucek kjut. Pocetje malo nenavdahnjeno. Premikanje, ki bi moralo bit glavna zvezda spila, kjer si ultraokretna zivalca, se mi je zdelo malo meh - pritiskanje Xa, ko se pokaze simbolcek za to, da macek skoci, pac ni isto kot pritisnit X za skok - v prvem primeru narocis macku, naj skoci, v drugem pa TI skocis. Je pa vsekakor spil v najboljsi luci v tistem enem malo bolj odprtem in obenem vertikalnem obmocju, skoda da ni vec tega. Eden tistih spilov, ki mu v prid govori kratkost. Vseeno za prespilat, ker takih spilov ni dosti.

 

Ce ste slucajno falili, bo na PS extra narocnini le se do 17. julija, nato ga skinejo dol.

Povezava do prispevka
Boba-Fett reče pred 45 minutami:

Na steamu opazil, da čez par dni izzide Jagged alliance 3 :w00t:. Je kdo zasledil, bo to kak dostojen naslednik? 
kok sem 2-jko predrkal in klel zraven. Že 24 let od tega…:mehkoblato:

 

Saj se je govorilo o igri v eni temi... Malo glupo vprašanje, ker nisem igral igre prej. Kaj to je podobna zadeva kot Commandos?

Povezava do prispevka
tomazek reče pred 2 urama:

 

Prvi del je bil za kaj?

Jap. Soulslike, ampak streljas. Precej zajebana tudi. Sodec po trailerju in gameplayu, dvojka bo imela vec za ponudit, vec enemijev, bosse itd. Enka je bla super zabavna in odlicen temelj za dvojkico.

  • Račka +1 2
Povezava do prispevka
tomazek reče pred 1 uro:

 

Saj se je govorilo o igri v eni temi... Malo glupo vprašanje, ker nisem igral igre prej. Kaj to je podobna zadeva kot Commandos?

 

Ne. Jagged Alliance je, kar se combata tiče, turn based, medtem ko se premikaš po mapi real time. Kot rečeno v drugi temi, drugi del je nekaj najjačega, kar se strategij tiče. Plus liki in komentarji... Bi pa tebe zmotilo, ker je pixel graphic. :lol:

Povezava do prispevka

ok, to je trojka. Svetujem čakanje, kaj bo igralska srenja rekla. Če se mene vpraša, vzemi dvojko, top 5 špilov. Ki pa je pixel graphic. S trojko bom jaz počakal, da se iskristalizira neka fer ocena raje. Preveč je bilo nekih poskusov nadaljevanj, da bi človek kar verjel, da bo trojka suho zlato.

  • Račka +1 1
Povezava do prispevka

Kaj ste nahypali za ta Jagged 2 jebovas. Ko pridem z morja, takoj sprobam igrico. A je GOG verzija playable out of the box ali naj kaj na izi zmodam? Ne bi preveč, nisem fan modov, samo tanujne reči. Edino na GOG kàže ful nekih dlcjev za dvojko. A to kaj nabavim, ali samo basic i roka?

Povezava do prispevka

To je ena najbolje podprtih iger s strani modding communitya, tko da definitivno so modi the way to go, ne pa nujno za prvo igranje.

 

Ti lepo igraj vanilijo, pol pa če te prime zmodaj igro, ker res spremenijo vse. Ko rečem vse, mislim VSE.

 

Povezava do prispevka

Leta so odkar sem nazadnje bil res not, od basic tipsov bi reku tko:

 

Dober tim je ključen, se pravi rabil boš vsaj dobrega zdravnika, mehanika in učitelja. Slednji je ključen za trening novega staffa. 

 

Snajper snajper snajper, lepo je laufat naokol s kalašem in mp5 in bit all kind of John Mclane, ampak stric s snajpo bo poplačal vso investicijo 15x in rešil ekipo neštetokrat.

 

Nočne misije so super na začetku če imaš night ops tipe, to je skor cheat.

 

Agility je kralj statov, več AP, več pivpiv, lažje življenje, eni imajo radi wisdom, jaz sem vedno preferiral kup budal k hitro tečejo pred nekimi profesorji k vstreli metek na 20 minut.

 

Igra(tudi vanilla) ponuja več kot se zdi na prvi pogled, to je Football Manager terorizma, tko da play accordingly.

  • Račka +1 3
Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...