Gapi182 Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Gatsu reče pred 36 minutami: Fak se spomnim ob izidu Burning Crusade dodatka za WoW kaka gužva je bla pred portalom in kako nas ful časa ni spustilo skozi S tem da takrat še ni blo digitalne verzije in si itak načeloma težko sploh imel dodatek že takoj ob polnoči ker so jih uradno takrat šele začel prodajat v igričarskih štacunah. zlati časi MMOjev . Kak movement je takrat mel WOW napram drugim free to play MMOjev. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Sej ga ma se zmeraj tbh. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Ni blo slabo: dobre pol urce cakanja v casu releasa. Precej boljse kot v closed beti. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Meni s5 pol ure cakanja.. me vrze ven in 120 min Boljse pocakat na jutri Navedek Povezava do prispevka
SpaWn Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Prvi vtis: bol resno obarvan D3 za konzole. Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 24. marec 2023 Avtor Share Objavljeno 24. marec 2023 Sem sprobal na PCju s padom in mi je ošeč, Bom igral (če bo delovalo) na PS5 D1 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 uh, morjo se kr par stvari popravit in bug fixat podnapisi zaostajajo, char v animacijah kr zgine predn se menja kader drugac pa evo tu smo zdej Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Okol petih sem bil notr v 20min, zdele pa ni sans Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Pastir_Matic reče pred 1 minuto: Okol petih sem bil notr v 20min, zdele pa ni sans hah enako Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 Ceprav zdele mi pise da mam se 5min kek Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 zdaj sem startal pa pise 140 min queue. ok, sam ni mi jasno zakaj comp sopiha na polno, ce sem v queue se komaj? Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 mene je glihkrat ven vrglo in mam 27 mins Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 (urejano) drevored reče pred 37 minutami: zdaj sem startal pa pise 140 min queue. ok, sam ni mi jasno zakaj comp sopiha na polno, ce sem v queue se komaj? https://github.com/Rem0o/FanControl.Releases si instaliri pa si nastav krivuljo za GPU fan na neki bolj normalnega. Meni je tudi nabijalo na max (ne samo v Diablotu). 24. marec 2023 uredilo bitje Pastir_Matic 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 kot zlo casual uživalcu diablo franšize mi je tole kr fajn krek kokain Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 instant login, let's gooo Navedek Povezava do prispevka
MartinPocrezze Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Jaz sem vceraj cakkal cca 10 min danes login takoj . Po tem kar sem igral v Beti je meni cool zame nakup day 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 necro je op. ceprav un boss me je skor ubil v lights chapel al kaj je ze un dungeon. ampak pol je zacel summonat adde in sem bil resen Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Jaz sem prišel do napisa prepurchase diablo 4. Potem pa imam nekater stranske kveste še za naredit. Par glavnih pa je zaklenjenih. Pa me zanima ali je to to ali se da dejansko v zgodbi še kam prit? Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 en main quest je odprt, pa stranski Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 (urejano) Cel Act1 storyline in max lvl25 v tej taprvi coni. Tist popup se ti sam pokaze na zacetku, ko prides v glavno mesto cone iirc. 25. marec 2023 uredilo bitje Pastir_Matic Navedek Povezava do prispevka
Ronin.si Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Popup je 2x, prvič ko prideš v mesto in se odpre nonlinear del in drugič ko končaš story v act 1. So pa tujk leni da niso dal niti checka not in je ta popup šopalo tud prejšnji vikend ... Navedek Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Pri Jazbini deluje koda "jazbina" tudi za Diablo IV, za PS5 pride s popustom 60 €. 1 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 neverjetno kak slabi so skilli (necrota igram), te devi so ultra -iq da po 10 letih razvoja plunejo ven take skille > pr lvl ne vem kam dat skill point ker je vse tak slabo da mi gre na kozlanje sam kul, komi cakam poe novo sezono in poe2 also diablo 4 beta se imenuje retail > do izida se ne bo spremenilo nic, kar je, je Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 na necrotu uporablam tri skille. blight, corpse explosion in en generator. ostala dva skilla ni nic pametnega tko zaenkrat. pa mi je kr kul gameplay. zdej je bil worldboss in nisem mel prijetne izkusnje. drgac pa me ni neki potegnil spil not. why the fuck morejo bit vse mape tunelaste? se konsi zunaj se pocutis kot v dungeonu, ker je vse tunelasto. pa kaj je s temi miljon questi in interakcijami z osebami, pa cakanje da se kdo kam premakne in odpre vrata etc. to je zelo undiablo like. pa ce bi ze rad zvedel kaj vec o loru morm cakat da se kamera shifta preden zacne karakter govorit. nerealno blesavo. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 men drugac nerealno steka in rubberbanda, pa nimam neke soy masine (za prvi del) v mestu cuka za znoret ko laufam salvegat iteme nism se max betal level, tak da na itemih gledam sam zeleno puscico (resno upam da to ne bo praksa pr end game) ce postudiram, da so to delal 10 let al vec, mi gre mal na jok, sam ajde, jasno mi je da noben v teamu nima pojma kaj je diablo in so hotli pac kopirat lost ark ne vem, resno upam, da je end game neki noro specialnega in da mi bo super Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 (urejano) WinterThane reče pred 1 uro: neverjetno kak slabi so skilli (necrota igram), te devi so ultra -iq da po 10 letih razvoja plunejo ven take skille > pr lvl ne vem kam dat skill point ker je vse tak slabo da mi gre na kozlanje sam kul, komi cakam poe novo sezono in poe2 also diablo 4 beta se imenuje retail > do izida se ne bo spremenilo nic, kar je, je A si res mislil, da igramo nek ful early build? Oh sweet summer child. Do releasa bodo kake buge se mal sfixal pa mogoce kej malega zbalansiral to je pa to. Sem probal sorco, druida pa roguea in se po danasnjem igranju druida najbolj nagibam k rogue-u. Nasploh so mi skilli meh, pa se ta omejitev na 6 skillov mi gre na kurac, vsaj 8 slotov bi lahk mel. Drgac pa ne sam gledat uno puscico, tud state/affixe je fino pocekirat. Powerlvl ti samo pove min-max rang rollov (in kolicino armorja/dpsja). Vklop si advanced tooltipe v nastavitvah. 25. marec 2023 uredilo bitje Pastir_Matic Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Najbolj na kurac mi gre, ker zabuga al neki in ne mors preskoct cutscenea/quest dialoga. Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Pastir_Matic reče pred 1 minuto: Do releasa bodo kake buge se mal sfixal pa mogoce kej malega zbalansiral to je pa to. ok, podbapisi v uvodnem cinematicu zaostajajo, me zanima ce bojo to popravli do junija drugo vem da ne bojo, tut balansiral ne bojo nic, ker jim ni jasn koncept arpg igrc Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 Jaz sem po 1 uri bp videl, da bom kupil day 1. Igra je super, vse manjše zadeve je pa več kot dovolj časa, da se uredijo/zbalancirajo do izida. 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 25. marec 2023 Share Objavljeno 25. marec 2023 sej drgac je combat dost okej. tud pri d3 je bil. sam drgac mi je meh. nekak me ne vlece, ker me ta nacin levlanja mal utruja kjer z lvli ratujes sibkejsi. pac ne maram tega. igra je pa tud precej easy in sam zeleno puscico pogledas pa gres dalje in upas da bos vsake tolko levlov dobil nov wpn. ostalo tud ce si nag. edin tale world boss me je one shottal ceprav sem scalan iz 19 na 25 in skor cel v legendarijih (also od kje da fak jim ideja da mors pri 19tem levlu bit decked out v legendarijih?). tud nisem pogruntal ce se da reliably dodgat swipu. vglavnem nisem pricakoval da mi bo tko meh. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.