fric Objavljeno 4. julij 2024 Share Objavljeno 4. julij 2024 Kočevc reče pred 14 urami: Js sm dejansk mislu da je VR, glede na grafiko! :s Nisi edini. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 4. julij 2024 Share Objavljeno 4. julij 2024 Ja, ker bi pač bilo genialno A Quiet Place je res dober material za VR, ker bi dejansko motion gimmicki prišli do izraza. Pa pač res minimalno streljanja, če se prav spomnim v enki (dvojke nisem gledal) ubijejo sam enega monsterja s shotgunom, tako da so res OP monsterji 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 British courts have sentenced a man to four months in jail for carrying a tiny Master Sword replica in public. Anthony Bray, a 48 year old man was approached by police and insisted he had no intentions of using his toy to cause harm and it was intended to be a “fidget” which he used to keep his hands occupied. 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Free Link, wtf! Dodajmo Master Sword med ostala zaplenjena smrtonosna orožja vrle UK policije. Meni osebno zmaga tista Poison Spoon +9 gor. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 vsaj eno gosposko orožje na sliki Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Berbasecks reče pred 2 minutama: vsaj eno gosposko orožje na sliki Dobro, da je bil prisoten good guy with a foil, da ga je razorožil! Drgač je tudi mini varianta desno dol od Deadly Žlice. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. atomic Objavljeno 5. julij 2024 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 5. julij 2024 Hernire reče pred 27 minutami: British courts have sentenced a man to four months in jail for carrying a tiny Master Sword replica in public. Anthony Bray, a 48 year old man was approached by police and insisted he had no intentions of using his toy to cause harm and it was intended to be a “fidget” which he used to keep his hands occupied. Poznam tega tipa, od smrka polbrat, isto fan nožev. 2 10 Navedek Povezava do prispevka
WinterThane Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 bro... Navedek Povezava do prispevka
stari Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Impregnator 9000 ... vbodi me z rjo! Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Gledam, kaj mi pride na gayming menu poleg dokončanja Elden Ring DLC-ja, Cocoona, Alan Woke 2, Stellar Blade in mogoče še New Star GP kje vmes. In pismo da bo treba kar lepo in počasi špilat, ker je dejansko zelo malo mainstream robe, ki ima "garantiran" izid v 2024... Certified bangers - Astrobot (kao) - september - Metaphor: ReFantazio - oktober ??? - Black Myth: Wukong - avgust - Warhammer 40,000: Space Marine 2 - september - Silent Hill 2 - oktober Ni neki baš Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Galko reče pred 7 minutami: Gledam, kaj mi pride na gayming menu poleg dokončanja Elden Ring DLC-ja, Cocoona, Alan Woke 2, Stellar Blade in mogoče še New Star GP kje vmes. In pismo da bo treba kar lepo in počasi špilat, ker je dejansko zelo malo mainstream robe, ki ima "garantiran" izid v 2024... Certified bangers - Astrobot (kao) - september - Metaphor: ReFantazio - oktober ??? - Black Myth: Wukong - avgust - Warhammer 40,000: Space Marine 2 - september - Silent Hill 2 - oktober Ni neki baš Zelda Echoes of Wisdom (kao) - september Visions of Mana (kao) - avgust Ampak ja samo za Meaphor bi dal roko v ogenj da bo bomba od špila. Ostale pa čakati za reviewe ter izid, da vidimo. 2 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Galko reče pred 12 minutami: Gledam, kaj mi pride na gayming menu poleg dokončanja Elden Ring DLC-ja, Cocoona, Alan Woke 2, Stellar Blade in mogoče še New Star GP kje vmes. In pismo da bo treba kar lepo in počasi špilat, ker je dejansko zelo malo mainstream robe, ki ima "garantiran" izid v 2024... Certified bangers - Astrobot (kao) - september - Metaphor: ReFantazio - oktober ??? - Black Myth: Wukong - avgust - Warhammer 40,000: Space Marine 2 - september - Silent Hill 2 - oktober Ni neki baš A ni kingdom come 2 letos? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Ima release "konec 2024", nima konkretnega datuma. Jst dvomim da bo to res letos Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Danes glih novi trailer uletel 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Galko reče pred 6 minutami: Ima release "konec 2024", nima konkretnega datuma. Jst dvomim da bo to res letos Ni še Stalker letos? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 (urejano) Aktivist Vanč reče pred 16 minutami: Ni še Stalker letos? Maš prav ja. Uf ta bi pa kar znal biti med certified bangerji ja drgač pa @Tijuana k si že glih kle, a si kej spremljal Shin Megami Tensei 5 Vengeance opise? Baje je špil absolutna bomba znotraj tega svojega hardcore battle-oriented JRPG podžanra Jaz sploh nisem jebal tega špila, ker sem mislil da gre za PS5 release vanile ki je dobil tko mal mlačne opise... Je pa očitno na hard predelan in obdelan SMT 5. In faking vsak opis, kjer vidiš da je nekdo dejansko res igral špil, ga hvali do nebes, heh 5. julij 2024 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 Ja. Po besedah SMT fenov izboljšali oz popravili vse slabosti vanilla verzije ter dodali ogromno novih stvari. Kritiki tudi ja zelo pozitivni vsi. Meta ocena 87. Deluje kar bombica. Sicer zanimivo. Sem velik fen Persone tudi Metaphor mi deluje, da bo nora bombica in GOTY material. SMT pa res me nikoli ni vleklo. Je pa na wishlisti ko bo na voljo po kakšni dobri ceni Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 5. julij 2024 Share Objavljeno 5. julij 2024 ej čist isto jaz V SMT me ne vleče, kolikor jaz razumem gre za najbolj čisti, 100%, brez dodatnih barvil, neosvinčeni dungeon crawl - torej najslabši del JRPG-jev, haha Sam verjetno NEKI pa more bit na tem, glede na vse ocene in na vojsko fanatičnih fanov franšize. Mogoče je tko ko Monster Hunter, isto neki 200 urni akcijski FRPji z miki miška zgodbo, kdo bo špilal ta pasja jajca... pol pa tko legit top tier špil, 90+, Polica material ko šus 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. julij 2024 Share Objavljeno 6. julij 2024 A ste igrali Like a Dragon Infinite Wealth če so vam JRPGji tok všeč? al more nujno bit anime estetika Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. julij 2024 Share Objavljeno 6. julij 2024 Jaz sem že pisal da bi ga ful, ampak me moti da gre za tretji del povezane zgodbe in da ti baje ni ama pol kurca jasno, če nisi igral prejšnjih dveh. Ko da bi LOTRa začel gledati pri ROTK Drgač pa ja, opise in mnenja igralcev ima god tier. Najboljši Yakuza špil to date. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 6. julij 2024 Share Objavljeno 6. julij 2024 Preberes si zgodbo od prejsnjih dveh pa je Navedek Povezava do prispevka
Sudat Objavljeno 6. julij 2024 Share Objavljeno 6. julij 2024 WH fantassy ripoff - mi dogaja na polno, tako za malo pregnat čas, škoda da so šli v dobesdno kitajsko kopiranje in nimajo niti ene izvirne... Drugače pa smehi ko pri jezzalijih prebereš ratkin longrifle. Najboljša stvar - osnova je na pari zastonj. Pljunek v oko WH creatorjem z overpriced zadevami. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. julij 2024 Share Objavljeno 6. julij 2024 Galko reče pred 5 urami: Jaz sem že pisal da bi ga ful, ampak me moti da gre za tretji del povezane zgodbe in da ti baje ni ama pol kurca jasno, če nisi igral prejšnjih dveh. Ko da bi LOTRa začel gledati pri ROTK Drgač pa ja, opise in mnenja igralcev ima god tier. Najboljši Yakuza špil to date. Ful maš youtuberjev k razložijo zgodbo pa predstavijo like, da se ne rabiš jebat. Jaz sem preskočil Yakuza 3-5, ker se mi ni dalo igrat 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 6. julij 2024 Share Objavljeno 6. julij 2024 prizgal sem balatro na tvju felt good man Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. julij 2024 Share Objavljeno 7. julij 2024 https://exputer.com/news/games/ubisoft-nft-multiplayer-rpg/ Navedek Ubisoft Teams Up With Double Jump Tokyo To Work On Its NFT Multiplayer RPG Fantje počas je cajt da prodate firmo, tole je res samo še žalostno Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. julij 2024 Share Objavljeno 7. julij 2024 vztrajni pa so Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 7. julij 2024 Share Objavljeno 7. julij 2024 (urejano) Sudat reče Dne, 6. 7. 2024 at 12:53: WH fantassy ripoff - mi dogaja na polno, tako za malo pregnat čas, škoda da so šli v dobesdno kitajsko kopiranje in nimajo niti ene izvirne... Drugače pa smehi ko pri jezzalijih prebereš ratkin longrifle. Najboljša stvar - osnova je na pari zastonj. Pljunek v oko WH creatorjem z overpriced zadevami. regular human boy yes yes have cash monies for original real warpstone meth scamper scurry away off kočler poor 7. julij 2024 uredilo bitje Berbasecks Navedek Povezava do prispevka
Sudat Objavljeno 7. julij 2024 Share Objavljeno 7. julij 2024 Berbasecks reče pred 3 urami: regular human boy yes yes have cash monies for original real warpstone meth scamper scurry away off kočler poor A obstaja sploh kaj Oriđinal tabletop na kompu? Al misliš na total war? Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 8. julij 2024 Share Objavljeno 8. julij 2024 fantasy ne vem a kaj obstaja tbh ja, js kr total war nabijam Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.