Gatsu Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Matej24 reče pred 1 uro: Že samo zaradi tega bom kupil PS5. Sej se še nič ne ve za kater sistem bo naslednja igra. Lahk bo popolnoma multiplatform. Navedek Povezava do prispevka
Matej24 Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 So what, kake ima to veze? Melo bi jih edino v primeru, da bi Kojima naredil XBOX eksluzivo, and that ain't gonna happen. Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Matej24 reče pred 30 minutami: So what, kake ima to veze? Melo bi jih edino v primeru, da bi Kojima naredil XBOX eksluzivo, and that ain't gonna happen. 1 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Matej24 reče pred 33 minutami: So what, kake ima to veze? Melo bi jih edino v primeru, da bi Kojima naredil XBOX eksluzivo, and that ain't gonna happen. Vezo ima sam v tem, da ne rabiš nujno PS5 ane Ne vem kva te je triggeral tbh Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Ne se jebat kaj vi boste kupovali zdaj konzolo za neko igro ki pride nekoc.. Jaz bom kupil ps5 ker DeSR un upam, da me presenetijo s GT7 se to leto to je to.. naprej se bo vidlo Navedek Povezava do prispevka
Matej24 Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Kok vas je fajn in lahko triggerat, LOL, dobri ste. Drugac pa ja, Kojima game bi recimo bil res tak velik rezlog za nakup PS5 pri meni osebno. Naughty Dog remaster Uncharted serije (vsaj 1ke) in recimo nadaljevanje U5 bi bil drugi razlog. Pol kot tretji bi že prišel next-generation PES/FIFA. Imam pac drugacen okus od vecine tukaj in trenutno sploh ne vidim potrebe po nakupu PS5, prej bi kupil kako rabljeno PS4, 4 kontrolorje, Sing game in morda še kak familiarni špil, da bi uvedel familijo v konzolaško sceno in potem v 2021 enkrat kupil PS5 in navalil na preigravanje špilov, ki mi sedejo in so napisani zgoraj. 80% bi pa itak z sinom tolkla fuzbal/basket 1v1. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 A ni škoda, da bi ob toliko carskih igrah s sinom tolkla samo fuzbal in basket. Malo bolj polurkaj, maš res ogromno awesome zadev za dva ... Pustolovščin, platformerjev, arkad itd. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Matej24 Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Ja, ampak nekje je treba začet...in kolikor ga poznam, vem da bo začel pri športu..če ga bo pritegnilo še kaj drugega OK...če ne, pa tudi OK. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Hernier Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Da ne bom samo party pooper. Sem si vzel malo časa in iz glave nanizal par iger, ki bi znale biti zanimive. Malo za uvod, je pa itak še milijon tega. Gang Beasts LEGO igre Crash Bandicoot Crash Team Racing Spyro trilogija Tearaway Ratchet and Clank Moonlighter Unravel in Unravel 2 Rayman Legends Swords of Ditto Everybody's Golf Grow Up / Grow Home Owlboy Moss Yooka Laylee and the Impossible Lair Hat in Time Little Big Planet 3 Rocket League Journey ABZU Minecraft in Dragon's Quest Builders Overcooked serija Donut County Steamworld Dig Broken Age Knights and Bikes Spelunky Celeste Stardew Valley Don't Starve Together 4 Navedek Povezava do prispevka
Pleya Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Grow up/ home sta ena redkih iger , kjer sem grindal do platinum :). Priporočam tudi jaz. 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 To Guacamelee dost hvalijo in sem jo mal igral in morem rečt, da je dost brez kurca špil... Ker indie špil priporčate za couch coop? Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Pleya reče pred 3 urami: Grow up/ home sta ena redkih iger , kjer sem grindal do platinum :). Priporočam tudi jaz. Priporočam tudi jaz grow up, eno lepših indie presenečenj zame, izjemen občutek plezanja <3 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Lol... Ćamir se trudi nekomu, ki igra praktično izključno Fifo podvalit neke indie igre Props za trud! Navedek Povezava do prispevka
spaceman Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 bom tle vprašal ,če je tema tud za PC gejming. in sicer mam problem s tem faking Uplay-em. zlo nadležna scena, da mi meče ven iz iger. Prvo sm mislu, da je kej z grafično al pa z winsi pa kej. pol sm pa zvedel da ma več folka isti problem. Ima kdo kakšno rešitev? to mi dela pri večih špilih na uplay. Navedek Povezava do prispevka
Enrico Pallazo Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 (urejano) Neironicno loadaj gog pirata ce spil ni MP Uplay je smec, druzga kot da guglas pa probavas nimas Mogoce zgubljas connection?drm Roll back driverje od grafe ce ai pred kratkim updatal 23. oktober 2020 uredilo bitje Sovica Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 (urejano) Hades ali Moral Shell? Oba dobim za cca 13 EUR na epic store...če uporabim tisti 10 dobropis. Torej katerega naj nabavim hudiča? 23. oktober 2020 uredilo bitje 1309976 Navedek Povezava do prispevka
spaceman Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 Sovica reče pred 14 minutami: Neironicno loadaj gog pirata ce spil ni MP Uplay je smec, druzga kot da guglas pa probavas nimas Mogoce zgubljas connection?drm Roll back driverje od grafe ce ai pred kratkim updatal bom probal.. trenutno se gre za watch dogs 2.. mi je pa isto metalo ven pri wildlands pa division 2, far cryu .. a lahko zahtevam refund? al kako je s tem .. connection mislim, da je vredu k na steamu mi dela vse brez problema. pa net tud dela vredu. grafične pa tud nisem updejtal zadnje cajte. Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 @spaceman a to ti dobesedno zapre igro, ki jo igras, a ti kaj napise? Navedek Povezava do prispevka
spaceman Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 nič ne napiše. samo zmrzne pa vn vrže na desktop Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 23. oktober 2020 Share Objavljeno 23. oktober 2020 to je mal cudno in je sigurno problem pri tebi poglej event viewer, ko ti naslednjic crashne Navedek Povezava do prispevka
Arbenowskee Objavljeno 24. oktober 2020 Share Objavljeno 24. oktober 2020 a se počutite kaj stari? 1 Navedek Povezava do prispevka
1309976 Objavljeno 24. oktober 2020 Share Objavljeno 24. oktober 2020 Arbenowskee reče pred 8 minutami: a se počutite kaj stari? Vseeno malo manj kot tale setup na fotografiji. Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 24. oktober 2020 Share Objavljeno 24. oktober 2020 Tole ni iz leta 2000 komp. Ta miška je iz leta 1988. Leta 2000 smo že 3x obrnil HALF LIFE 1 in imeli LAN s quakom in counter strikom. Navedek Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 24. oktober 2020 Share Objavljeno 24. oktober 2020 (urejano) atomic reče pred 6 minutami: Leta 2000 smo že 3x obrnil HALF LIFE 1 in imeli LAN s quakom in counter strikom. In ravno danes sem si inštaliral legendarno Quake 2ko - na moj New 3DS! Igrati takšno zakon igro v prenosnem (!) načinu je fenomenalno. Če dobiš zraven še baseq2 datetoteko, si popolnoma zmagal. Mimogrede: leta 1998 sem plačal polnih 10.000 SIT za celoten original. Good ol’ times. 24. oktober 2020 uredilo bitje XEcutIor Navedek Povezava do prispevka
Raz Objavljeno 24. oktober 2020 Share Objavljeno 24. oktober 2020 Sem ravno hotel poastat, da mi tista miška deluje res predpotopna, pre-1990s... Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. oktober 2020 Share Objavljeno 24. oktober 2020 XEcutIor reče pred 16 minutami: Igrati takšno zakon igro v prenosnem (!) načinu je fenomenalno. Ej daj mi povej nekaj odkrito, ki me dlje časa zanima in ker sem že ogromno krat prebral kako pomembna ti je prenosljivost. Kaj imaš tako zaposlitev, da si non stop na terenu in ne moreš doma igrat komot na TV... al si pač sam tak lutalica, da v fraj cajtu nisi nikoli doma in hodiš okrog? Drugo bi me čudilo, ker nikoli nisi omenil, da ti je lockdown problem, razen tega, da imaš potem omejen dostop do punce. Navedek Povezava do prispevka
XEcutIor Objavljeno 24. oktober 2020 Share Objavljeno 24. oktober 2020 (urejano) tomazek reče pred 25 minutami: Ej daj mi povej nekaj odkrito, ki me dlje časa zanima in ker sem že ogromno krat prebral kako pomembna ti je prenosljivost. Kaj imaš tako zaposlitev, da si non stop na terenu in ne moreš doma igrat komot na TV... al si pač sam tak lutalica, da v fraj cajtu nisi nikoli doma in hodiš okrog? Drugo bi me čudilo, ker nikoli nisi omenil, da ti je lockdown problem, razen tega, da imaš potem omejen dostop do punce. Sem čisti brezposelni gulak in živim pod milim nebom - ker samo nebo je moja meja. In zato mi je prenosljivost toliko bolj pomembna. Nenazadnje je prenosljivost prvi faktor, ki se meni ukloni, ne jaz njim. Pa tudi ne morem sedeti na miru. Moram se gibati. In moje “igrice” gredo z mano, na potep. Dobro, saj bi jih lahko igral tudi na tulifonu. Ampak tipkat na trd ekran ali zaslon, me čez cajt začnejo boleti palci (zato imam raje tipke, ki se uklonijo pod mojimi gibi ali ukazi!) in še to je pri meni tudi dokaj pristno, da rad igram tovrstne igre na originalnem sistemu - Quake 2 je tukaj ogromna izjema. Sicer pa je čist odvisno, do katere mere boš tukaj na tem forumu “odkrit”. Torej, če rečem, da imam merđota v garaži, mi boste tričetrtine fulka verjel. In nekateri boste/bodo tudi fauš. Zrad mene, komot. 24. oktober 2020 uredilo bitje XEcutIor 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 24. oktober 2020 Share Objavljeno 24. oktober 2020 Hvala in zelo cenim odkrit odgovor. Dvomim, da bi se to vse zdaj nalagal, če pa si se...pa boš edino sam vedel. Vprašal pa sem res iz čiste radovednosti, ker me je pač zanimalo kak profil ljudi tak kuje v nebo prenosljivost, ki meni pač nič ne pomeni. 1 Navedek Povezava do prispevka
amnesia Objavljeno 28. oktober 2020 Share Objavljeno 28. oktober 2020 a kdo igra ghostrunner? mal me mika, tud ocene so kar solidne Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.