Skoči na vsebino

kupim poceni Tidal naročnino

Galko

Priporočeni prispevki

kola reče pred 22 urami:

Glede Tidala in Telemacha... Kolikor mi je znano, bi naj Telemach Tidal ponujal zgolj do konca marca. Ampak meni se kar dela :) Je se kdo tak?

Čudno, kolegu je nehalo delat in se je pizdil ker je skoz uporabljal že od kar je prišlo ven.. tako da to je blo malo lame poteza s strani telemacha da so ukinli, verjetno se ni več splačalo oz je bilo predrago pogodbo podaljšat s tidalom

Povezava do prispevka
Gogy reče pred 5 urami:

Ampak - resno vprašam tudi glede audio izkušnje

Tukaj slišijo razliko samo hifi eksperti. Za to pa potrebuješ med drugim tudi posebne kable, ki te koštajo vsak 2k, drgač je drek, in je zvočna izkušnja ogabna. Hujša kot da baba zja nate.

Povezava do prispevka
  • 1 leto kasneje...

ej PEDRI @Jin @Heraklej @Bessie @VonGriffin @nimr0d

💀💀💀 PLAČAJTE GNAR ZA 2025 💀💀💀

Julija smo že skor, prekleti škrtuhi židovski!

In če se ne bi Bessie zatipkal in po nesreči poslal meni ZS za kolega ("Ostalo mi je OGROMNO denarja ker sem enega nategnil z Tidal naročnino"), bi vam verjetno uspelo priti čez!!!

DA VAS NI SRAM

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka
Galko reče Dne, 23. 6. 2025 at 9:56:

ej PEDRI @Jin @Heraklej @Bessie @VonGriffin @nimr0d

💀💀💀 PLAČAJTE GNAR ZA 2025 💀💀💀

Julija smo že skor, prekleti škrtuhi židovski!

In če se ne bi Bessie zatipkal in po nesreči poslal meni ZS za kolega ("Ostalo mi je OGROMNO denarja ker sem enega nategnil z Tidal naročnino"), bi vam verjetno uspelo priti čez!!!

DA VAS NI SRAM

Ena za Mephistota:

Povezava do prispevka
Galko reče Dne, 14. 1. 2024 at 19:38:

kurčevi Tidal je ugotovil, da nisem Argentinec in mi je skenslal zelo zelo sladek naročniški deal, ki sem ga imel do zdaj  :(  Pa tudi pri ostalih državah sprejemajo samo še kartice, ki so jih izdale lokalne banke. Not nice! :(  Pa sem mislil da bom Malezijec ali Nigerijec :( 

tko da če ima kdo kakšen plac v kakšnem družinskem dealu oziroma ima kak drug cheese v rokavu, se z veseljem joinam

https://www.gamsgo.com/

deluje

Povezava do prispevka

VPN v indijo, aktiviraš, lahko uporabljaš povsod. Potem VPNja ne potreubješ več. Ko si premium, Spotifya ne zanima več od kje dostopaš.

Edina fora je, da boš na suggestionu dobil India Today, ampak to ne krmili tvojih spiskov, temveč spotify to dela enako.

uredilo bitje Douchebag
Povezava do prispevka
mcclane reče Dne, 29. 6. 2025 at 17:21:

Meni je Tidal preko Gamsgo 2x prenehal delovati, so menjali username pa ni bilo vse skup nič bolje. Delalo kak dan potem pa crk.

Čudno, ker vse ostalo od Gamsgo deluje čisto ok.

Zanimivo, meni pa pri Youtube Premium. Ze 2x so me guznili.

Povezava do prispevka

a ste s tidalom na splosno zadovoljni?

HQ ne odtehta zanikrnih priporocil. poskusal 1 mesec free. feedal algotu cim vec srckov, pa se vseeno je bil vedno daily discovery sekret, playliste na podlagi izbranih priljubljenih artistov sekret, zvrstne playliste sekret...

tezko je bolj useless ta tidal. edini plus mi je bil da je omogocal search v android auto nacinu.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...