Bessie Objavljeno 17. april 2024 Share Objavljeno 17. april 2024 (urejano) Poglej v Tidal profil pod naročnino in ti piše do kdaj velja. https://account.tidal.com/profile 17. april 2024 uredilo bitje Bessie Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 18. april 2024 Share Objavljeno 18. april 2024 kola reče pred 22 urami: Glede Tidala in Telemacha... Kolikor mi je znano, bi naj Telemach Tidal ponujal zgolj do konca marca. Ampak meni se kar dela Je se kdo tak? Čudno, kolegu je nehalo delat in se je pizdil ker je skoz uporabljal že od kar je prišlo ven.. tako da to je blo malo lame poteza s strani telemacha da so ukinli, verjetno se ni več splačalo oz je bilo predrago pogodbo podaljšat s tidalom 1 Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 18. april 2024 Share Objavljeno 18. april 2024 Nic ne pise Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 18. april 2024 Share Objavljeno 18. april 2024 Ja potem pa na njihovem računu/profilu, nekje mora pisat!? Navedek Povezava do prispevka
kola Objavljeno 18. april 2024 Share Objavljeno 18. april 2024 Nope, niti sledu o tem nikjer Bom raje tiho 1 Navedek Povezava do prispevka
Sefo Objavljeno 19. april 2024 Share Objavljeno 19. april 2024 Sklaplajo postopoma. Do konca mesca boš tut ti brez. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Se res pozna razlika v kvaliteti zvoka Spotify/Tidal, če mam na telefonu in neke normalne BT slušalke tipa soundcore liberty 2 air al pa Samsungove buds pro? Also - Spotify -> podcasti... Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Ko bi vsaj lahko dobil podcaste še kje drugje, a? Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Jah, če so že v ceni... Plus, resno - določene podcaste v Spotify najdem, ne najdem jih pa, recimo v PocketCasts...Ali zastonjskem Google Podkasti Ampak - resno vprašam tudi glede audio izkušnje Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 23. april 2024 Share Objavljeno 23. april 2024 Gogy reče pred 5 urami: Ampak - resno vprašam tudi glede audio izkušnje Tukaj slišijo razliko samo hifi eksperti. Za to pa potrebuješ med drugim tudi posebne kable, ki te koštajo vsak 2k, drgač je drek, in je zvočna izkušnja ogabna. Hujša kot da baba zja nate. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 23. junij 2025 (urejano) ej PEDRI @Jin @Heraklej @Bessie @VonGriffin @nimr0d 💀💀💀 PLAČAJTE GNAR ZA 2025 💀💀💀 Julija smo že skor, prekleti škrtuhi židovski! In če se ne bi Bessie zatipkal in po nesreči poslal meni ZS za kolega ("Ostalo mi je OGROMNO denarja ker sem enega nategnil z Tidal naročnino"), bi vam verjetno uspelo priti čez!!! DA VAS NI SRAM 23. junij 2025 uredilo bitje Galko 5 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 ej peder, dej povej kolk!!! Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 23. junij 2025 tok kot lani, ni šlo nič gor 10 € na mesec * 12 mesecev / 6 uporabnikov = 20 mastnih evrov po glavi!!!!! Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Kva je fora plačevanja za to pederastijo, če je vsa muzika zastonj na youtube Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 23. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 23. junij 2025 ker imamo eni ušesa? 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Mislim da je vsem jasno da dokler mefisto ne začne plačevat za en streaming servis tole ostajajo pasja jajca za nekulturne ljudi z lasmi. 4 Navedek Povezava do prispevka
VonGriffin Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Tipicno ce te bo kdo zajebal je to Janez. Po nesreci Ja sicher 1 Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Ne se jebat, da je že eno leto naokoli :-) Evo, nakazano! Hvala za opomnik, cipa umazana <3 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Na grafih kao ful razlika, v resnici pa je oboje isti kurac, ker ušesa tiste "high" kvalitete sploh ne slišijo Res dober nateg, respect Tidalu. Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Tko pol leta je že mimo, Tidal pa kr dela, pa nobenmu se ne zdi čudn!? Je kr zastonj, Galkotu pa nč jasn kako ne more iz minusa 2 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Galko reče Dne, 23. 6. 2025 at 9:56: ej PEDRI @Jin @Heraklej @Bessie @VonGriffin @nimr0d 💀💀💀 PLAČAJTE GNAR ZA 2025 💀💀💀 Julija smo že skor, prekleti škrtuhi židovski! In če se ne bi Bessie zatipkal in po nesreči poslal meni ZS za kolega ("Ostalo mi je OGROMNO denarja ker sem enega nategnil z Tidal naročnino"), bi vam verjetno uspelo priti čez!!! DA VAS NI SRAM Ena za Mephistota: Navedek Povezava do prispevka
LordFebo Objavljeno 29. junij 2025 Share Objavljeno 29. junij 2025 Galko reče Dne, 14. 1. 2024 at 19:38: kurčevi Tidal je ugotovil, da nisem Argentinec in mi je skenslal zelo zelo sladek naročniški deal, ki sem ga imel do zdaj Pa tudi pri ostalih državah sprejemajo samo še kartice, ki so jih izdale lokalne banke. Not nice! Pa sem mislil da bom Malezijec ali Nigerijec tko da če ima kdo kakšen plac v kakšnem družinskem dealu oziroma ima kak drug cheese v rokavu, se z veseljem joinam https://www.gamsgo.com/ deluje 1 Navedek Povezava do prispevka
mcclane Objavljeno 29. junij 2025 Share Objavljeno 29. junij 2025 Meni je Tidal preko Gamsgo 2x prenehal delovati, so menjali username pa ni bilo vse skup nič bolje. Delalo kak dan potem pa crk. Čudno, ker vse ostalo od Gamsgo deluje čisto ok. Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 30. junij 2025 Share Objavljeno 30. junij 2025 Zakaj bi recmo šel preko Gamsgo, namest recimo Buy & Sell Online: PC Games, Software, Gift Cards and More on G2A.COM ? Spotify hijack teme. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 30. junij 2025 Share Objavljeno 30. junij 2025 Douchebag reče pred 1 uro: Zakaj bi recmo šel preko Gamsgo, namest recimo Buy & Sell Online: PC Games, Software, Gift Cards and More on G2A.COM ? Spotify hijack teme. Kaj pa to? A dela vseeno oziroma kako se naredi? Navedek Povezava do prispevka
Douchebag Objavljeno 30. junij 2025 Share Objavljeno 30. junij 2025 (urejano) VPN v indijo, aktiviraš, lahko uporabljaš povsod. Potem VPNja ne potreubješ več. Ko si premium, Spotifya ne zanima več od kje dostopaš. Edina fora je, da boš na suggestionu dobil India Today, ampak to ne krmili tvojih spiskov, temveč spotify to dela enako. 30. junij 2025 uredilo bitje Douchebag 1 Navedek Povezava do prispevka
nimr0d Objavljeno 1. julij 2025 Share Objavljeno 1. julij 2025 @Galko mi skuzi, pozabu na to js ne uporabljam že mesece, tako da me kamot vržeš vn, pa lahko nekdo drug zasede moje mesto Navedek Povezava do prispevka
Heraklej Objavljeno 1. julij 2025 Share Objavljeno 1. julij 2025 mcclane reče Dne, 29. 6. 2025 at 17:21: Meni je Tidal preko Gamsgo 2x prenehal delovati, so menjali username pa ni bilo vse skup nič bolje. Delalo kak dan potem pa crk. Čudno, ker vse ostalo od Gamsgo deluje čisto ok. Zanimivo, meni pa pri Youtube Premium. Ze 2x so me guznili. Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 1. julij 2025 Share Objavljeno 1. julij 2025 a ste s tidalom na splosno zadovoljni? HQ ne odtehta zanikrnih priporocil. poskusal 1 mesec free. feedal algotu cim vec srckov, pa se vseeno je bil vedno daily discovery sekret, playliste na podlagi izbranih priljubljenih artistov sekret, zvrstne playliste sekret... tezko je bolj useless ta tidal. edini plus mi je bil da je omogocal search v android auto nacinu. Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno včeraj ob 09:10 Share Objavljeno včeraj ob 09:10 Jz nimam težav s priporočili. Je res da ne uporabljam unga "home" page-a ampak večinoma samo stisnem na artist radio (oz pustim da se predvaja ko gre album ki ga izberem skozi). Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.