shure Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 bitsurugi reče pred 32 minutami: DF revju lepo dokazuje kako povprecen laicni uporabnik ne zazna tehnicnih tezav. A ni to ravno point? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 (urejano) Po urci igranja lahko mirno rečem, da je dobra igra. Performance mode teče dosti bolje od tega kar sem pričakoval, predvsem po tistem, ko niso talali PS5 review kopij. Bojevanje je zabavno in skill based. Okolica ima sicer neke nelogične nevidne zidove, samo ni neke panike. Še najbolj moti input lag, ki naredi celotno izkušnjo zelo floaty. Ampak na to se res takoj navadiš. Jarring rata, ko preklapljaš med to in drugimi igrami, ki imajo bolj tight kontrole. tl;dr manj janky od pričakovanj. 22. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 22. avgust 2024 3 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Ps5 ratings. Zgleda da je folku kul. Letos pobirajo GOTY glasove based azijati al kako? Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Kakšen je replayability value? Raje vidim da je igra krajša in vabi k ponovnemu preigravanju. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Vesoljc reče pred 5 minutami: Kakšen je replayability value? Raje vidim da je igra krajša in vabi k ponovnemu preigravanju. Imaš precej razvejan ability tree, ki omogoča različne builde. Respecaš pa lahko zastonj kadarkoli. Vzami z malo rezerve. Sem šele par ur v igri in mogoče na dolgi rok ne bo take raznolikosti. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 (urejano) Buzzkill reče pred 37 minutami: Ps5 ratings. Zgleda da je folku kul. Letos pobirajo GOTY glasove based azijati al kako? Kdo pa lahko v glasovanju premaga Kitajce? Ko se bodo oni zares zgrabili za igre, bo to pač podiralo vse rekorde. Za njimi pa pridejo Indijci (samo morajo še prej dobiti elektriko in nato internet)... mi smo mali prdeci tukaj. 22. avgust 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 22. avgust 2024 itak šteje samo mn3 glasovanje, ki bo letos končno potekalo brez goljufanja, vsaj tako je rekel organizator 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 S tvojih ust v božja ušesa... Vse, da se našemu glasovanju vrne stara slava in veljava. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 (urejano) Boss fight. Spoiler Počelo je. 25. avgust 2024 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 ke_kit reče pred 8 minutami: Počelo je. Kater poizkus cca Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 BigBoss82 reče pred 35 minutami: Kater poizkus cca Ene 15. Nisem štel. 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Bravo.. jaz niti ma ziher preceh vec ko 20 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Ja sej, tega bi mogli kasneje, ne pa takoj. Jaz sem itak šel takoj in crkno 15x Navedek Povezava do prispevka
Vesoljc Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 A se lahko vračaš v katero od prejšnjih lokacij? Nič narobe če se ne da, samo zanima me, če je mapa bolj God Of War, al bolj Devil May Cry Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Vesoljc reče Pravkar: A se lahko vračaš v katero od prejšnjih lokacij? Nič narobe če se ne da, samo zanima me, če je mapa bolj God Of War, al bolj Devil May Cry Jaz sem v tem gozdu kot Kekit, lahko fast travelas al pa hodis med deli tega bioma 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Vučko3 reče pred 7 minutami: Ja sej, tega bi mogli kasneje, ne pa takoj. Jaz sem itak šel takoj in crkno 15x Itak. Sej ko te nekaj one-shota, to pomeni "vrni se kasneje, budala". Sam nobena igra ne more biti tolk prepričljiva, kolikor sem jaz lahko zares budala. 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Ob crkotu se kaj izgubi? Kot sem opazil nič, sam rajši vseeno vprašam. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Mislim, da nič. Eni reviewerji so govorili, da moraš retrievat XP, sam ni res. Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 a dela to na decku Navedek Povezava do prispevka
Flegma Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 ke_kit reče pred 4 urami: Počelo je. Tnx za idejo, kako premlatiti to tečnobo. Ko sem repeatal fight, vmes že malo pozabil na jump + heavy udarec, da staggera to čudo. Aja, pa ful je pomoč, da se lahko vmes transformaš v formo od tistega drugega bossa tod zraven. Sam seriously, resda nisem navajen takih špilov, ampak če bi moral še parkrat ta fight ponavljati, bi vrgel comp skozi okno: (ali pa je mišljeno, da se k bossu vrneš kasnjeje: sploh nisem pomislil na to, jaz sem se kar resurrectal, dokler ni ratalo, obogi tisti trije mobi na pot do njega, so mnogokrat konec storili :P): No, ni važno, zdaj pa končno malo raziskovat 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Vesoljc reče pred 2 urama: A se lahko vračaš v katero od prejšnjih lokacij? Nič narobe če se ne da, samo zanima me, če je mapa bolj God Of War, al bolj Devil May Cry Lahko se vracas, ni problema.. sej ce hoces naredit secret bossa v prvem actu mores pobrat neki v drugem ipd 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. avgust 2024 Avtor Share Objavljeno 22. avgust 2024 magični kralj reče pred 30 minutami: a dela to na decku Dela, presenetljivo v redu Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 nice a skrekan je ze Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Zadnji boss prvega chapterja se ni hecal. Nic hpja sem mel ko sem splezal na staff in ga opalil po glavi, v osmem poskusu. A mi kdo razlozi kaj je tisti Resolute skill v smash stance? Jaz nimam pojma kaj moram naredit Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 A je to kot God of War? Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Vodokotlič reče pred 14 minutami: A je to kot God of War? So neke možne primerjave, da. Največja razlika je, da si v eni igri (pol)božanstvo, v drugi pa anamorfična opica. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 Vesoljc reče pred 5 urami: A se lahko vračaš v katero od prejšnjih lokacij? Nič narobe če se ne da, samo zanima me, če je mapa bolj God Of War, al bolj Devil May Cry Lahko se vračaš. V chapter 2 dobiš celo nek item ki ti odklene secret boss fight v chapter 1 lokaciji. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 22. avgust 2024 Share Objavljeno 22. avgust 2024 DaCapo reče pred 24 minutami: So neke možne primerjave, da. Največja razlika je, da si v eni igri (pol)božanstvo, v drugi pa anamorfična opica. Nič bat. Kratos bo prišel tudi na kitajsko. Zdaj mora še egipčane prefukat. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.