Skoči na vsebino

[multi] Black Myth: Wukong

Priporočeni prispevki

Po urci igranja lahko mirno rečem, da je dobra igra.

Performance mode teče dosti bolje od tega kar sem pričakoval, predvsem po tistem, ko niso talali PS5 review kopij.

Bojevanje je zabavno in skill based. Okolica ima sicer neke nelogične nevidne zidove, samo ni neke panike.

Še najbolj moti input lag, ki naredi celotno izkušnjo zelo floaty. Ampak na to se res takoj navadiš. Jarring rata, ko preklapljaš med to in drugimi igrami, ki imajo bolj tight kontrole.

tl;dr manj janky od pričakovanj.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Vesoljc reče pred 5 minutami:

Kakšen je replayability value? Raje vidim da je igra krajša in vabi k ponovnemu preigravanju.

Imaš precej razvejan ability tree, ki omogoča različne builde. Respecaš pa lahko zastonj kadarkoli.

Vzami z malo rezerve. Sem šele par ur v igri in mogoče na dolgi rok ne bo take raznolikosti.

Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 37 minutami:

Ps5 ratings. Zgleda da je folku kul. Letos pobirajo GOTY glasove based azijati al kako?

Kdo pa lahko v glasovanju premaga Kitajce? Ko se bodo oni zares zgrabili za igre, bo to pač podiralo vse rekorde. Za njimi pa pridejo Indijci (samo morajo še prej dobiti elektriko in nato internet)... mi smo mali prdeci tukaj.

uredilo bitje Aktivist Vanč
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 4 urami:

Počelo je. :D

Tnx za idejo, kako premlatiti to tečnobo. Ko sem repeatal fight, vmes že malo pozabil na jump + heavy udarec, da staggera to čudo. Aja, pa ful je pomoč, da se lahko vmes transformaš v formo od tistega drugega bossa tod zraven. 

Sam seriously, resda nisem navajen takih špilov, ampak če bi moral še parkrat ta fight ponavljati, bi vrgel comp skozi okno: :P (ali pa je mišljeno, da se k bossu vrneš kasnjeje: sploh nisem pomislil na to, jaz sem se kar resurrectal, dokler ni ratalo, obogi tisti trije mobi na pot do njega, so mnogokrat konec storili :P):

0b4QzxJ.jpg

No, ni važno, zdaj pa končno malo raziskovat :)

Povezava do prispevka
Vesoljc reče pred 5 urami:

A se lahko vračaš v katero od prejšnjih lokacij? Nič narobe če se ne da, samo zanima me, če je mapa bolj God Of War, al bolj Devil May Cry

Lahko se vračaš. V chapter 2 dobiš celo nek item ki ti odklene secret boss fight v chapter 1 lokaciji.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...