Sektor 13 Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Pa se napajalnik lahko probas zamenat. 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Točno. Le kako nisem pomislil na napajalnik (ki je dejansko nek noname in je bil že v štartu slaboten; ravno dovolj da je poganjalo vse skupaj). Pač sestavljen PC in so dali neko poceni zadevo. Beri: varčevali ravno pri najbolj pomembnem elementu. Povezava do prispevka
Randy Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 DaCapo reče pred 1 uro: @Arey: jap, to je še edino kar lahko poskusim. Z drugo grafično namreč. Ampak, če bi bila kriva kartica, zakaj potem ne deluje output na matični? Poročam tekom vikenda. Ampak najbolj se pač bojjim, da je šla matična. Če poskušaš dobit sliko iz integrirane grafike (torej direkt izhod iz plate, seveda če ma cpu sploh igpu vgrajen), glej da prej dedicated GPU odklopiš iz mašine. 1 Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 (urejano) @Randy: Jap, to sem včeraj zajebal. Poskusim čez vikend in poročam. Btw, ima kdo kak napajalnik za posodit? Samo da preverim, ker ravno napajalnik najbolj sumim. 4. marec 2023 uredilo bitje DaCapo Povezava do prispevka
reaper Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 Če se ti PC prižge moj prvi osumljenec ne bi bil napajalnik. Tu bi jaz pričakoval, da se PC sploh ne prižge ali pa zažene in takoj ugasne. Če imaš opcijo seveda probaj še drug napajalnik, da izključiš to komponento. Glede GPU pa kot so ti svetovali, diskretni GPU vn in HDMi direkt na plato, če ima tvoj CPU integrirano grafiko. Če je nima probaj z drugo diskretno grafiko. Lahko "prevetriš" še RAM, vzame iz socketa in daj nazaj, glej da ga dobro pritisneš nazaj v slot. Je pa vedno tako, simptomi so lahko klasični ali pa totalno kontra, probaj vse kar lahko, to je najbolj safe varjanta. 1 Povezava do prispevka
tomazek Objavljeno 6. marec 2023 Share Objavljeno 6. marec 2023 reaper reče pred 18 minutami: ...probaj vse kar lahko, to je najbolj safe varjanta. Odlična ideja! Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 7. marec 2023 Share Objavljeno 7. marec 2023 (urejano) Hvala vsem za nasvete. Napajalnik je bil kriv. Zdaj sem dal not enega 850 W bronze in dela kot urica. (Kot že omenjeno: prejšnji napajalc je bil nek cheapshit 350 W) 7. marec 2023 uredilo bitje DaCapo 1 Povezava do prispevka
arar Objavljeno 19. marec 2023 Share Objavljeno 19. marec 2023 Prisim za pomoč. Imam Asus G14 laptop kupljen pri Markoshop 28.12.2022 Danes je sredi igre računalnik zmrznil. Ko sem naredil restart je šel v BIOS in od tam ne gre več. Vsakič ko se zažene gre spet v BIOS. Boota se ne da naredit ker ne zazna diska. Verjetno sam tega ne morem popravit ker nimam pojma o računalnikih. Če je šel disk... ali to krije garancija? Našel sem uradni Asus servis ITS Intertrade v Ljubljani. So uredu? Ker če mi garancija tega ne krije grem lahko tudi kam drugam. Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 20. marec 2023 Share Objavljeno 20. marec 2023 Ce je sel disk to krije garancija. Ce se je sesula particija, pa ne vem kako je z garancijo. Povezava do prispevka
╭∩╮ Adr Objavljeno 24. marec 2023 Share Objavljeno 24. marec 2023 To pa se zgodi ko folk hoce igrat triple A igrice na prenosnikih Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 14. april 2023 Share Objavljeno 14. april 2023 DaMachk reče Dne, 20. 3. 2023 at 10:04: Ce je sel disk to krije garancija. Ce se je sesula particija, pa ne vem kako je z garancijo. Z softwerske probleme ni garancije. Povezava do prispevka
arar Objavljeno 16. april 2023 Share Objavljeno 16. april 2023 So zamenjali disk pod garancijo in to zelo hitro. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se