╭∩╮ Adr Objavljeno 12. oktober 2021 Share Objavljeno 12. oktober 2021 Flaming_C reče Pravkar: Zakaj pa na jeklenih? A zimska lita pa niso dobra? Razlika v ceni jeklena pa lita je en plato pira Ja sej zato, ker so jeklena cenejša + ene radkape mam doma pa jih moram nekje ponucat. Ma dobra so jeklena za zimske gume, letne pa so na litih in je to to. Povezava do prispevka
Poly_Salama Objavljeno 12. oktober 2021 Share Objavljeno 12. oktober 2021 Kolikor sem na hitro pogledal mene, zaradi podrazitev, letos pride enako 15" jeklene feltne + gume ali samo 17" gume... Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 25. oktober 2021 Share Objavljeno 25. oktober 2021 (urejano) Letne gume imam 225 40 R18 na litih, po homologaciji lahko dam tudi 205 50 R17 - razmišljam da dam te na jeklene za zimo Nekje sem tut prebral, da je bolje že je zimska manjša. A je to čist fora da se privarčuje, al je dejansko boljše zaradi razlogov? 25. oktober 2021 uredilo bitje kemik Povezava do prispevka
Sektor 13 Objavljeno 25. oktober 2021 Share Objavljeno 25. oktober 2021 Ozja guma lepse reze sneg in posledicno manj drsi. Ce se vozis samo po kopnih cestah je pa vseeno. 2 Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 25. oktober 2021 Share Objavljeno 25. oktober 2021 Pobje, a se tukaj kdo zastopi na homologacijske kartončke? Jaz imam pod dovoljene pnevmatike in platišča navedeno tole: Spodaj v opombah pa je napisano tole: Kaj bi to pomenilo? Lahko dam gor 265/65R17? Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 2. november 2021 Share Objavljeno 2. november 2021 erted45 reče Dne, 25. 10. 2021 at 17:00: Pobje, a se tukaj kdo zastopi na homologacijske kartončke? Jaz imam pod dovoljene pnevmatike in platišča navedeno tole: Spodaj v opombah pa je napisano tole: Kaj bi to pomenilo? Lahko dam gor 265/65R17? Tako je. 1 Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 2. november 2021 Share Objavljeno 2. november 2021 Hudiča, če bi to prej vedel Hvala ti 1 Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 2. november 2021 Share Objavljeno 2. november 2021 (urejano) erted45 reče pred 1 uro: Hudiča, če bi to prej vedel Hvala ti Ni panike... Velja v bistvu za feltne... Sam teh ponavad noben ne preverja Je pa fino da dobiš te ko imaš oznake. Bolj gume da so taprave. 2. november 2021 uredilo bitje Tadey Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 2. november 2021 Share Objavljeno 2. november 2021 Saj ravno feltne sem gledal, ali smem dat gor 17", ker 18" ne dobim jeklenih. Da bi imel zimske gume na svojih platiščih. Izkašljat 4x 225 eur (plus še gume zraven seveda) za original lite 18" feltne mi pač trenutno žal ne znese. Pa tudi za kakšen teren bi raje imel jeklene, če slučajno zagrabim kakšen kamen ali kaj podobnega. Pa dobro, ni konec sveta. Saj tudi te gume, ki jih imam zdaj ne bodo večne. Bom vedel za drugič 1 Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 3. november 2021 Share Objavljeno 3. november 2021 erted45 reče pred 9 urami: Saj ravno feltne sem gledal, ali smem dat gor 17", ker 18" ne dobim jeklenih. Da bi imel zimske gume na svojih platiščih. Izkašljat 4x 225 eur (plus še gume zraven seveda) za original lite 18" feltne mi pač trenutno žal ne znese. Pa tudi za kakšen teren bi raje imel jeklene, če slučajno zagrabim kakšen kamen ali kaj podobnega. Pa dobro, ni konec sveta. Saj tudi te gume, ki jih imam zdaj ne bodo večne. Bom vedel za drugič Itak lahko daš gor 17" . Za zimo imam tudi jaz jeklene, 16" Sej pravim če boš jeklene gor dal pazi da pašejo. Sam sem enkrat za prejšnji avto dobil druge 15 ke (litke) ki pa so mele zelooo napačen ET :O Dimenzije gum pa morajo ustrezat 265 / 65 / 17 1 Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 9. november 2021 Share Objavljeno 9. november 2021 Flaming_C reče Dne, 12. 10. 2021 at 12:50: A zimska lita pa niso dobra? Pa ne mi sanjat da so feltne spraskane od peska, ni prvi rodeo Kako vem, da so moje lite feltne winter proofed oz kakor praviš, da so "zimske lite"? Je to kje na feltni tko kot oznake za gume? Do zdej sem vedno menjaval na jeklene, tokrat mi nekak ni za kupovat jeklenih in bi probal med celo leto iste feltne. Je to s peskom in da se ti odrgnejo bolj mit? Nenavsezadnje že par zim nisem bil v situaciji, ko bi moral lih po snegu vozit avto, ponavad je že spluženo. Kar me skrbi so mehurčki in posledice soli. Povezava do prispevka
Tadey Objavljeno 9. november 2021 Share Objavljeno 9. november 2021 Fak šeenkrat sm pogledu @erted45 265 / 65 / 17 kva maš ti to z en tank Že jest ko mam letne 245 / 45 / 18 se mi zdijo glomazne Aja pa za litke... Ma ne gre tok za pesek... Kuj kam žvajzneš v kak robnik... Čist prevečkrat sm že... Mislim žena je z zimskimi Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 9. november 2021 Share Objavljeno 9. november 2021 Tadey reče pred 24 minutami: Fak šeenkrat sm pogledu @erted45 265 / 65 / 17 kva maš ti to z en tank Že jest ko mam letne 245 / 45 / 18 se mi zdijo glomazne Aja pa za litke... Ma ne gre tok za pesek... Kuj kam žvajzneš v kak robnik... Čist prevečkrat sm že... Mislim žena je z zimskimi Traktor (TM) Sem pa prespal, po vsej verjetnosti bom vzel kar original Toyota lita 18" platišča, dam gor en set gum, pa bo mir. Zanekrat me pred robniki rešuje višina gume 2 Povezava do prispevka
Flaming_C Objavljeno 9. november 2021 Share Objavljeno 9. november 2021 kemik reče pred 59 minutami: Kako vem, da so moje lite feltne winter proofed oz kakor praviš, da so "zimske lite"? Je to kje na feltni tko kot oznake za gume? Bom jutri pogledal če kaj piše gor,včeraj sem jih montiral Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 10. november 2021 Share Objavljeno 10. november 2021 (urejano) Sem prišel do tega, da za moj avto sploh ne delajo original jeklenih felten. Tako da lahko menjam lite za manjše lite, kar mi ne diši preveč. Sem šel na uradni servis, kjer so mi povedali, da so original lite feltne vse winter ready - sklepam, da to velja za cel VAG koncern i ćak i širše, če še komu pride prav ta podatek. Tako da sem se odločil da pofuram kar iste še pozimi, bo pač mal večja dimenzija. Sklepam edino, da če maš feltno odrgnjeno do aluminija na kakšni točki, potem zaščita ne drži na tistem mestu in ti tam lahko sol kaj škoduje, ta mi je edin mal kisla. 10. november 2021 uredilo bitje kemik 1 Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 14. november 2021 Share Objavljeno 14. november 2021 Kaj zaene ketne fliknt v avto da bo mir dokler se gužva pr vulkanizerjih ne porihta? Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 15. november 2021 Share Objavljeno 15. november 2021 če te ne bodo tko ustavili, verjetno sploh ne bodo pozorni kaj dosti par dni Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 8. maj 2022 Share Objavljeno 8. maj 2022 Imam 8 rabljenih gum, ki bi jih rad odpeljal na odpad. Po telefonu so mi rekli, da bi me to prišlo 20e. Jebiga, če je treba, je treba. Ali kdo ve, kje pa bi se gume lahko odložilo brezplačno? Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 8. maj 2022 Share Objavljeno 8. maj 2022 jst pustim pr lokalnem vulkanizerju, pa mi nec ne racuna Povezava do prispevka
Flamingo Objavljeno 8. maj 2022 Share Objavljeno 8. maj 2022 Odpadne gume lahko odložiš brezplačno na zbirnih centrih komunalnih podjetjih. Najbrž te je nekdo hotel nategniti, v tvojem primeru bi poklical na upravo in jih povprašal glede teh 20€ Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 8. maj 2022 Share Objavljeno 8. maj 2022 (urejano) Saj to so mi povedali na upravi Publikusa, ker sem klical, če jih lahko pripeljem na njihovo deponijo. 2,5e na gumo. Oziroma mislim, da je bila uprava. Ne bom trdil stoodstotno, klical sem na cifro, ki je na njihovi strani, lahko sem dobil pa mogoče tudi pisarno direkt na deponiji. Tole je res čudno. Zdajle gledam njihovo spletno stran na kateri piše, kaj vse lahko pripelješ na deponijo. In gor so tudi gume, pa nič ne piše, da bi bilo kaj za plačat. 8. maj 2022 uredilo bitje ayrton79 Povezava do prispevka
Flamingo Objavljeno 8. maj 2022 Share Objavljeno 8. maj 2022 @ayrton79 Najbrž si dobil direktno deponijo in vprašanje kakšnega kristusa, ki tam dela Zakonsko je določeno, da morajo prevzemati odpadke od fizičnih oseb brezplačno, plačljivo je le za pravne osebe. Je pa vse z nekimi omejitvami, za gume je 50kg kolikor gledam - če bojo komplicirali jih pusti za 50kg, višek naj pa odpelje nekdo drug. 1 Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 8. maj 2022 Share Objavljeno 8. maj 2022 Ja sej, bolj kot razmišljam sem verjetno res dobil nekega modela na deponiji, ki je hotel pobasat 20e v žep. Jutri peljem, bom videl kaj bo. Hvala za hitre odgovore. Povezava do prispevka
Kinetic Objavljeno 8. maj 2022 Share Objavljeno 8. maj 2022 Na cesto 2 cesarjev... Tam lahk vse vrzes brezplacno Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 11. maj 2022 Share Objavljeno 11. maj 2022 (urejano) ayrton79 reče Dne, 8. 5. 2022 at 18:01: Imam 8 rabljenih gum, ki bi jih rad odpeljal na odpad. Po telefonu so mi rekli, da bi me to prišlo 20e. Jebiga, če je treba, je treba. Ali kdo ve, kje pa bi se gume lahko odložilo brezplačno? Js sem včeraj odložil stare gume v Publikusu (deponija Suhadole) in mi niso nič zaračunal. 11. maj 2022 uredilo bitje Lord Baltimore Povezava do prispevka
ayrton79 Objavljeno 11. maj 2022 Share Objavljeno 11. maj 2022 @Lord Baltimore Ja sej to je tut moja deponija Hvala za info. Povezava do prispevka
obstek Objavljeno 5. oktober 2022 Share Objavljeno 5. oktober 2022 A že nabavljate zimske gume? Kaj je letos p/p? Jst se morm stegnt za 235/45 r18. Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 5. oktober 2022 Share Objavljeno 5. oktober 2022 Jaz sem lani kupil Krisalp HP3 od Klebra pa sem ful zadovoljen. Lani je bil noro dober deal in cenejše kot Sava, ne vem pa kako je letos :). Dimenzijo imaš jebeno :\ 1 Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 5. oktober 2022 Share Objavljeno 5. oktober 2022 Hankook ali pa semperit 1 Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 5. oktober 2022 Share Objavljeno 5. oktober 2022 a nexen pa ni več in? Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Vpiši se za komentiranje
You will be able to leave a comment after signing in
Vpiši se