mr.killer Objavljeno 5. oktober 2022 Share Objavljeno 5. oktober 2022 Semperit so oredo? Navedek Povezava do prispevka
Kakarotto Objavljeno 5. oktober 2022 Share Objavljeno 5. oktober 2022 Zimske mel brat na Passatu, bile zelo v redu Berem za letos da so pa P/P najboljš Hankook, da. Navedek Povezava do prispevka
obstek Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 Prijatelj mehanik mi priporoča in ponuja Fuldo. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adr Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 obstek reče pred 30 minutami: Fuldo Dobra guma, upoštevaj njegov nasvet. Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 Mehanik praviš… Navedek Povezava do prispevka
obstek Objavljeno 7. oktober 2022 Share Objavljeno 7. oktober 2022 "Mechanic" Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 28. oktober 2022 Share Objavljeno 28. oktober 2022 Adriano reče Dne, 7. 10. 2022 at 13:40: Dobra guma, upoštevaj njegov nasvet. +1 za Fuldo. Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 28. oktober 2022 Share Objavljeno 28. oktober 2022 Fulda je plastik fantastik Navedek Povezava do prispevka
Aquilani Objavljeno 28. oktober 2022 Share Objavljeno 28. oktober 2022 wicked reče pred 13 minutami: Fulda je plastik fantastik se pravi sava, fulda, ipd. ni sploh za na avto a? Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 28. oktober 2022 Share Objavljeno 28. oktober 2022 meni je od cenejsih znamk kleber ok, budget michelin 1 Navedek Povezava do prispevka
Kosinus Objavljeno 28. oktober 2022 Share Objavljeno 28. oktober 2022 (urejano) Aquilani reče pred 10 urami: se pravi sava, fulda, ipd. ni sploh za na avto a? 28. oktober 2022 uredilo bitje Kosinus Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 4. november 2022 Avtor Share Objavljeno 4. november 2022 https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/tyres Navedek Povezava do prispevka
Mrhovinar Objavljeno 7. november 2022 Share Objavljeno 7. november 2022 Kje naj najdem kakšne zanesljive teste za R14 gume? Zdaj sem 3 zime vozil Nokian, ki so bile odlične v snegu, ampak na mokrem pa ne najbolj in večinoma se vozi itak po mokrih/suhih cestah, na snegu/ledu pa mogoče 5%. Rabim pa menda 175/70 r14 (presek nisem čist ziher, mogoče je 65, moram pogledat). Navedek Povezava do prispevka
bna Objavljeno 7. november 2022 Share Objavljeno 7. november 2022 Mrhovinar reče pred 33 minutami: Kje naj najdem kakšne zanesljive teste za R14 gume? Zdaj sem 3 zime vozil Nokian, ki so bile odlične v snegu, ampak na mokrem pa ne najbolj in večinoma se vozi itak po mokrih/suhih cestah, na snegu/ledu pa mogoče 5%. Rabim pa menda 175/70 r14 (presek nisem čist ziher, mogoče je 65, moram pogledat). https://www.amzs.si/motorevija/test/pnevmatike/2022-09-29-amzs-test-33-zimskih-pnevmatik-dimenzij-185-65-r15-in-215-60-r16 evo za 15/185 ni kakšne bistvene razlike med tem testom in tvojo dimenzijo Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 22. december 2022 Share Objavljeno 22. december 2022 Slabost na mokri cesti je največji no-no za zimske ker je pozimi cesta 90% časa mokra. Drugač pa ne čist offtopic - ta teden sem mel fun "kalvarijo". Mi je spuščala ena guma zadaj desno... potem pridem v torek in je spedaj desno guma na tleh... peljem in ne morejo odtegnit jebenih varnostnih matic. No danes so mi jih odšvasali dol. Obe gumi sta imeli šrauf notri. Juju Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 22. december 2022 Share Objavljeno 22. december 2022 fulda je ok mid range, vcas so bli ful dobri pol so se pa mal zapufal... lih smo bli v fabrki v pondelk, jamrajo sam gume se stancajo Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 23. december 2022 Share Objavljeno 23. december 2022 Tristar so zdej in pri sveti trojici. Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 23. december 2022 Share Objavljeno 23. december 2022 Sailun is the next Nexen Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 24. december 2022 Share Objavljeno 24. december 2022 (urejano) jaz nexen winguardsport2 ne morem prehvaliti, na snegu so zgolj povprečne ampak kaj ta guma dela na mokri cesti ali naprimer cesti posuti z listjem je pa next level. imel sem conti 860, conti 830p, dunlop wintersport5 in lahko nexenu na mokrem samo popušijo kurac. in vse so dražje za 60e na komad, tako da testom ne verjamem nič več, imajo precej mehke bočnice tako da 2.7 bara ali več, so tihe in mehke, ni to športna guma niti pod razno ampak za 102 eura na komad kolikor sem dal, za dimenzijo 235/40/18, je faking top. glede obrabe, na avto jih imam dobre 2 meseca naredil sem cca 4k od tega kar nekaj precej agresivnih poženj po rakitni in sem prednje obrabil za 0.5mm zadnje še nič, tako da obraba izgleda izjemno majhna. 24. december 2022 uredilo bitje doz Navedek Povezava do prispevka
Flamingo Objavljeno 27. december 2022 Share Objavljeno 27. december 2022 Najbrž nekaj podobnega kot Sava, prvo leto so super za po mokremu, drugo leto so samo še za v smeti. Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Ima kdo izkušnje s to spletno stranjo? Namreč so gume precej cenejše kot na drugih straneh, pa ne vem če je legit. https://www.giga-gume.si/ Navedek Povezava do prispevka
RAD!OACTIVE Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 legit je že, sam dot je verjetn loterija 1 Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 27. februar 2023 Share Objavljeno 27. februar 2023 Gledam za GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC 6, tko da verjetno starejše kot eno leto tako al tako ne morejo bit, ker so lani komaj vn prišle Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 Sem zavrtel ruleto, pa da vidimo zdej, kaj bo prišlo V najboljšem primeru bo vse ok in sem prišparal 50€+, v najslabšem pa bo guma stara pol leta več, kar je zame še vedno "nova". Kao so že poslali, datum dostave je trenutno 7.3, me prav zanima haha Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 Skynetz reče pred 4 urami: Sem zavrtel ruleto, pa da vidimo zdej, kaj bo prišlo V najboljšem primeru bo vse ok in sem prišparal 50€+, v najslabšem pa bo guma stara pol leta več, kar je zame še vedno "nova". Kao so že poslali, datum dostave je trenutno 7.3, me prav zanima haha na yariski sem imel asymmetric 5 in so bile bomba... dobre v vseh pogojih odlična obraba (majhna) slika za pozornost Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 @Skynetz javi ko dobiš Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 28. februar 2023 Share Objavljeno 28. februar 2023 doz reče pred 1 uro: na yariski sem imel asymmetric 5 in so bile bomba... dobre v vseh pogojih odlična obraba (majhna) slika za pozornost Jaz sem imel oz. imam še vedno Asymmetric 3, gor sem jih imel odkar imam avto, torej nekih 6 al 7 let. V tem času sem naredil 160k km (neki tudi z zimskimi gumami valda, tko da točne številke ne vem), pa so še zdej na koncu, ko je profila že nekje na meji legalnosti še vedno zelo dobro držale. Problem je postal samo aquaplaning mr.killer reče pred 1 uro: @Skynetz javi ko dobiš Misliš če dobim Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 3. marec 2023 Share Objavljeno 3. marec 2023 Že dobil DOT 4722, prijetno presenečen Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 4. marec 2023 Share Objavljeno 4. marec 2023 Za nezahtevne voznike, namesto da kupujete srednji ali spodnji razred letnih in zimskih gum, se raje odločite za najboljšo all season gumo trenutno michelin crossclimate 2. guma je top v vseh pogojih, v snegu je boljsa od polovice zimskih na testu. Odlična v suhem, manjše pomankljivosti na mokrem, ampak res manjše ssm sprobal. V Ameriki je guma garantirana za 90.000km. Resda je cca 90e komad neka standardna dimenzija, ampak naprimer v 3 letih se privarčuje 6 menjav pri vulkanizerju kar znese recimo 240e... jaz jo res priporočam 😆 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.