tomazek 4 261 Objavljeno 10. avgust 2022 Share Objavljeno 10. avgust 2022 True Navedek Povezava do prispevka
Bessie 2 886 Objavljeno včeraj ob 07:58 Avtor Share Objavljeno včeraj ob 07:58 a za konverzijo rabiš imet VPN oz. kje dobiš kodo za upgrade na ultimate gamepass? Ker men javi, ko kliknem na upgrade: Navedek We are sorry, the page you requested cannot be found. The URL may be misspelled or the page you're looking for is no longer available. Navedek Povezava do prispevka
Bessie 2 886 Objavljeno včeraj ob 08:31 Avtor Share Objavljeno včeraj ob 08:31 (urejano) Nja neki je s tem linkom v accountu, sem poiskal direkt upgrade in sem zdaj na August 10, 2025 Prišlo me je €63.42 (9x3+1mesece) +1 mesec Ultimata13€ ... 78€ za 3leta, ni slabo. Če pomislim, da sem zdaj nekaj časa plačeval vsak mesec 12-13€.... fuuuu! Sej na mesec ni neki, samo potem ko sešteješ pa kar nanese. Še prej sem sicer vnovčeval neke poceni po 1€ 3mesečne akcije... samo to je bilo na pol leta al kako že. zdaj imam pa mir, edino ne vem kaj bom igral hahahaha PS FTW! včeraj ob 08:55 uredilo bitje Bessie 2 1 Navedek Povezava do prispevka
RatKing69 7 Objavljeno včeraj ob 13:10 Share Objavljeno včeraj ob 13:10 Bessie reče pred 4 urami: Nja neki je s tem linkom v accountu, sem poiskal direkt upgrade in sem zdaj na August 10, 2025 Prišlo me je €63.42 (9x3+1mesece) +1 mesec Ultimata13€ ... 78€ za 3leta, ni slabo. Če pomislim, da sem zdaj nekaj časa plačeval vsak mesec 12-13€.... fuuuu! Sej na mesec ni neki, samo potem ko sešteješ pa kar nanese. Še prej sem sicer vnovčeval neke poceni po 1€ 3mesečne akcije... samo to je bilo na pol leta al kako že. zdaj imam pa mir, edino ne vem kaj bom igral hahahaha PS FTW! Sploh to ga zmaga da si lahko še potem celo acc deliš preko family sharing, jaz mam tako še z enim kolegom zmenjen in si potem 50/50 delima tako naročnino kot igre in potem res zanemarljivo nizko vse skupaj nanese v primerjavi s tem, če bi vse skupaj sam plačeval. :) Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.