Dejch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 pizda ne vem kaj nej rečm, sam šiška se ni nič plužila. kaj je to hate? Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 pizda npm truth all over the place Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Menethil reče pred 5 minutami: pizda ne vem kaj nej rečm, sam šiška se ni nič plužila. kaj je to hate? Sneg vedno preseneti pristojne službe. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 ja sam bežigrad je bil splužen. grem s šihta s psom pridm čez tračnico cela štala. kaj a hejtajo šiško? vse v pizdi. pločniki nč spluženi ceste v hoodu nč splužene. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 To je zaradi tega, ker noben ni pričakoval snega v januarju. Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 poglej to sranje v moji ulici model Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 splužil ništa pa tko je po celi šiški brat. kaj je to?! Navedek Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 sadhu sequencer reče Dne, 15. 1. 2024 at 19:50: Imam eno resno vprašanje v zvezi z igranjem iger. A je kdo poskusil igrati Road Rash tako da med igranjem ves čas oponašate Zdravko Mamića? Ko ti dajejo nasvete v baru: "Ti si jedan lažov, ja tebe pamtim kao lažova, monstrum, i ti si jedan od vodečih falsifikatora svega toga" Ko te mahne s kijem: "ĐUBRE" Ko si na prvem mestu: "U grupu se grupirati i kad te ja ne vidim to vam jako dobro ide" Ko ga mahate s kijem: "Zmazan si, prljav, smrdiš, neškolovan i lažeš" Ko policaju zletite v havbo: "Mrš u p**ku materinu" + Ko se ruvata za 11. mesto in ga potisneš v prometni znak: "Kretenu jedan glupi" Ko zmagaš: "Pa takve ja jedem za doručak čovječe Božji" Ko vidiš ceno naslednjega motorja: "Ja znam i spreman sam se time nositi" Po britanski progi v Road Rash 3 na Mega Drive: "Ja sam mislio da sanjam, da mi se to ne događa" Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Menethil reče pred 48 minutami: ... kaj a hejtajo šiško? vse v pizdi. pločniki nč spluženi ceste v hoodu nč splužene. Šiška je za MOL isto kot Tyson za musliče. 4 Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) fak no ker fuckaroo 19. januar 2024 uredilo bitje Menethil Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 takšno je življenje v ghettu Navedek Povezava do prispevka
Dejch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 temu se reče ker kompletn fuckaroo Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) 19. januar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 En lep ,lp gombao pozdrav vsem rumenim bratom, takšnim in drugačnim!! 8 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Haha kolkokrat v lajfu sem gledal točno ta prizor. Prav vse isto. Edino te paprike kle not nisem nikoli štekal. Kot da bi ble neke ovire v krožniku. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Paprike so kul ker so crunchy Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Weraziel reče pred 12 minutami: Paprike so kul ker so crunchy Zelena paprika = worst paprika. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Avion reče Pravkar: Zelena paprika = worst paprika. Meni ni slaba sama na sebi, odvisno od konteksta. Najbolj top uporaba je zjutraj z jajci in ko natreseš malo soli gor. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Vse_je_najslabse reče Pravkar: Meni ni slaba sama na sebi, odvisno od konteksta. Najbolj top uporaba je zjutraj z jajci in ko natreseš malo soli gor. Jst sm team rdeča al pa rumena, zelena mi ma res ta nek ... Pa niti ne grenak priokus, bolj manjko nekega okusa? Rdeča, ki je bolj sladka, mi bolj paše pol s slanimi zadevami, ker naredi en tak kontrast v jedi. Navedek Povezava do prispevka
Vse_je_najslabse Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Avion reče pred 5 minutami: Jst sm team rdeča al pa rumena, zelena mi ma res ta nek ... Pa niti ne grenak priokus, bolj manjko nekega okusa? Rdeča, ki je bolj sladka, mi bolj paše pol s slanimi zadevami, ker naredi en tak kontrast v jedi. Ja ja rdeča v jedeh zna naredit lepo kontro. Meni je zelena kul samo surova, ker ima kul strukturo (recimo v tej kitajski nastane tak razkuhan zdriz), je lepo grizljiva, večinoma nevtralna pa taka sveža. Rumena bi mi tudi šla na tak način, je nekje med rdečo in zeleno. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Haha, drgač a se lahko pizdimo čez cene faking rdeče paprike, h o l y s h i t. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Kulku pa stane Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Kočevc reče pred 5 minutami: Kulku pa stane Ponavad okol 3€ za pol kile. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Toj bla 1kg poleti. Drgac kle je komad 1.79e 🤣 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Vse_je_najslabse reče pred 1 uro: Ja ja rdeča v jedeh zna naredit lepo kontro. Meni je zelena kul samo surova, ker ima kul strukturo (recimo v tej kitajski nastane tak razkuhan zdriz), je lepo grizljiva, večinoma nevtralna pa taka sveža. Rumena bi mi tudi šla na tak način, je nekje med rdečo in zeleno. This, za kako poletno solato je super za kuharijo pa sam bejž tajfl Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Zelena rata najboljša če jo prepražiš res do rjavega, kr precej se ji spremeni okus. Izven tega je vedno za pojest sam ostale so boljše. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 (urejano) Rdeča mi je najboljša pečena v jedeh, rumena in zelena za jest, rumena pa sploh ne vem kam paše, tudi kot mešanica v pečene jedi. Rdeča in rumena mi surove nista kul za jest. Kje vi to kupujete papriko? A jemljete pakirano? Vse tri (zelena, rumena in rdeča) so po cca. 3€ na kilo v trogivnah. Ko je akcija pa cca. 2,2€. Kupujem večkrat tedensko. 20. januar 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Paprika v kisu v hladilniku je znak moči, visokega socialnega položaja in fizične privlačnosti 3 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 20. januar 2024 Share Objavljeno 20. januar 2024 Brez dobre rdeče paprike tudi ni dobrega pinđurja. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.