Weraziel Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Slinch reče Pravkar: Pomoje bolj kaže, da če igrico dela tako high-profile firma kot je from, bodo igrico ljudje kupili, tudi če ne poznajo IPja. Ja pol očitno jaz živim v nekem bubblu, ker res težko dojamem, da gamerji ki so stari tok kot jaz ali starejši, da pred AC6 še niso slišali za Armored Core. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) Weraziel reče pred 28 minutami: je pa AC6 zdej že več prodal kot vsi ostali špili. Post Elden Ring effect imo. 19. januar 2024 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Slinch Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Weraziel reče pred 8 minutami: Ja pol očitno jaz živim v nekem bubblu, ker res težko dojamem, da gamerji ki so stari tok kot jaz ali starejši, da pred AC6 še niso slišali za Armored Core. Sej mislim da takšni kot ti s(m)o slišali, jaz sem tudi na dvojki igračkal AC, pa ZOE, pa sigurno še kaj sličnega, samo ni pa danes tole tako mainstream žanr, kaj šele brand, da bi vlekel takšne cifre. Na radarju takšne mase folka je bilo striktno zato, ker je igrico delal From. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Pričakoval bi, da se reče za Mechwarrior, da so nišni izdelek, ker te neki semi-simulacije res niso vsi igrali. Medtem ko AC je bil pa fun tudi nam, ki smo šele prvič prijeli kontroler v roke in igrali. Zadeva je bla simpl, fajti v areni so bli vrh (in vesel sem, da so v šestki nazaj). Jaz bom trmaril o AC=Armored Core, to je ena prvih serij na Playstationu, je del mojega otroštva in je zdej spet zacvetela zahvaljujoč prejšnjim uspehom FromSofta. Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Evo, jaz pa sem za Mechwarriors slišal in igral, pa še par drugih PC mech arkadnih shooterjev ala Slave Zero Tudi za ZoE sem slišal in igral (celo kupil PS3 remaster, če se ne motim), ampak ker je pač bil avtor Kojima. Sicer dvomim, da bi Mech tematika je pač res obskurna. Jaz niti Transformerjev nisem jebal, niti moji vrstniki 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Hehehehehehe. 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Me je izučilo kar nekaj let nazaj, ko sem se vozil 4 ure MB-Celje, tokrat kar lepo doma ostal. En kolega se je 5 ur peljal danes od mbja do celja. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Dve kolegici sta se danes 5 ur vozili iz MB v Ljubljano Tako da jaz kar lepo doma grejem stolček. Delo je itak za bebce, pametni lenarimo in smrdimo 5 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Weraziel reče pred 1 uro: AC, HL, SMB, DkS, ER, BB, BOTW, TOTK, CSGO, D2 (tole je Diablo 2), HOTS, LOL, RTCW, DN3D, HS, HK A gde je VG ROOTS? 6 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Berbasecks reče pred 16 urami: pravkar pogledal prva dva dela Castlevania: Nocturne kaj je to za en ščiš proti prejšjni seriji hot gay vampire sex najbrž še pride ker vsi vemo, da sam črnski vampirji niso dost woke Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 ke_kit reče pred 3 urami: AC je Assassin's Creed, AC6 je Armored Core 6. Nihče ne uporablja kratice AC za serijo Armored Core. Drugače mene triggera samo, ko folk uporablja GOW za Gears of War. Spizdite. Točno to. Do lani 90% foruma ni melo pojma za Armored Core, AC pa se je vsa leta na forumu uporabljala za Assasine. Lahni sem celo leto bil sfukan, ko je kdo pisal AC in sem vedno takoj pomislil na Assassine in mi tričetrt krat ni blo kurca jasno kaj pisec misli, če je imel v mislih Armored Core. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Evo še kaj stric Google pravi, ki edini vse ve: Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 @DaCapo bos kaj komentiral novi indy trejler? 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Ovi butasti sneg in nesposobni Dars. Pa ravno danes, ko gre/je šel/bo bil šel DaPubec v LJ. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) uros678 reče pred 3 minutami: @DaCapo bos kaj komentiral novi indy trejler? Fenomenale!, kaj naj drugega rečem. Itak bom day-one nabavil, pa tudi če se bo potem iskazalo da igra ni biser. Manjka meni teh Indiana Jones igric. Sicer bi z veseljem vzel v roke tudi kak nov Tomb Raider, ampak Indy je vseeno Indy. (čeprav ima Lara lepšo rit). 19. januar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Aktivist Vanč reče pred 5 minutami: Točno to. Do lani 90% foruma ni melo pojma za Armored Core, AC pa se je vsa leta na forumu uporabljala za Assasine. Lahni sem celo leto bil sfukan, ko je kdo pisal AC in sem vedno takoj pomislil na Assassine in mi tričetrt krat ni blo kurca jasno kaj pisec misli, če je imel v mislih Armored Core. Isto ko je folk pisal GoT za ghost of tsushima, ceprav vemo, da je GoT game of thrones. Sramota 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 DaCapo reče pred 10 minutami: Ovi butasti sneg in nesposobni Dars. Pa ravno danes, ko gre/je šel/bo bil šel DaPubec v LJ. in kaj je blo tolk nujnega js sem resno razmišljala da bi ostala doma pa mam sam 20km na šiht 1 Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 DaCapo reče pred 10 minutami: Fenomenale!, kaj naj drugega rečem. Itak bom day-one nabavil, pa tudi če se bo potem iskazalo da igra ni biser. Manjka meni teh Indiana Jones igric. Sicer bi z veseljem vzel v roke tudi kak nov Tomb Raider, ampak Indy je vseeno Indy. (čeprav ima Lara lepšo rit). Brezplačni finančni nasvet. Mogoče prestavi kupovanje day one igric dokler ne boš imel vsaj prišparanega denarja za pot z avtobusom v Ljubljano 1 2 2 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) Vučko3 reče pred 12 minutami: Isto ko je folk pisal GoT za ghost of tsushima, ceprav vemo, da je GoT game of thrones. Sramota Grozno res kaj se grejo eni! GoT izraz mi je tudi lep čas blokiral možgan. 19. januar 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Aktivist Vanč reče pred 4 minutami: Grozno res kaj se grejo eni! GoT izraz mi je tudi lep čas blokiral možgan. Sem vedel, da boš razumel. Hvala! 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Fuksija reče pred 3 minutami: in kaj je blo tolk nujnega Redni pregled na klliniki zaradi sladkorne. To ima na vsakih šest mesecev. Moral bi iti že prejšnji teden pa je prestavil. Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 DaCapo reče Pravkar: Redni pregled na klliniki zaradi sladkorne. To ima na vsakih šest mesecev. Moral bi iti že prejšnji teden pa je prestavil. glede na to kolk stresno je vozit zdele je mel ziher visok cukr 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Fuksija reče pred 2 minutama: glede na to kolk stresno je vozit zdele je mel ziher visok cukr Frendica me ob 8h kliče in sem bil ziher, da je kaj narobe... zdrs s ceste alii podobno. Pa reče, da se je po 10km obrnila in klicala, da bo mela dopust. Videla 2 zdrsa s ceste, zanašalo jo je po cesti. Na novo ima BMW-ja in sploh ni vajena zadnjega pogona in jo je šokiralo. Kolega z BMW-jem, ki živi v naših bregačah pa že enkrat prej leto sni mogel v službo, ko je bil rahel sneg in led. Jebem ti zadnji pogon na avtu. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 (urejano) @Fuksija: Nope. Na srečo mu stres ne nabija cukra. Oz. on začuda sploh ne pozna stresa. Včasih se mi zdi, da je kot nek robot/android, ki enostavno preklaplja med čustvi. Poleg tega ima glede sladkorne vse izredno dobro urejeno, pa še inzulinska črpalka naredi svoje. Butasto je edino, ker se dokaj kratka pot konkretno podaljša. Ma, prej bi iz MB prišel na Dunaj, kot pa v LJ. 19. januar 2024 uredilo bitje DaCapo Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Aktivist Vanč reče pred 1 minuto: Frendica me ob 8h kliče in sem bil ziher, da je kaj narobe... zdrs s ceste alii podobno. Pa reče, da se je po 10km obrnila in klicala, da bo mela dopust. Videla 2 zdrsa s ceste, zanašalo jo je po cesti. Na novo ima BMW-ja in sploh ni vajena zadnjega pogona in jo je šokiralo. Kolega z BMW-jem, ki živi v naših bregačah pa že enkrat prej leto sni mogel v službo, ko je bil rahel sneg in led. Jebem ti zadnji pogon na avtu. men je šlo sam na kurac k mi je v prve 2km do 3/4 zamedlo luči, kar se je še videlo ven je bil pa tko sam sneg pa tema zdele nazaj grede mi bo šlo pa na kurac k ziher niso splužil cest (v tem primeru krivda občin, ne Darsa) in pol se naredijo grbinaste kolesnice k tud če ne bi drselo ne bi hotel it več kot 40 po njih Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Oldie but goldie: Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Ne vem tocno kdaj, 7, 8 let nazaj ko je v Mariboru vrglo čez noč hudo pošiljko, zjutraj ni bilo nič spluženo. Ob 6 zjutraj celi center mbja, do obvoznice in avtoceste, nič spluženo. Avtocesta zabita do konca. Takrat sem še bil glup, in ajde grem v službo. Nikoli več. Nima smisla. 1 Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Fuksija reče pred 29 minutami: men je šlo sam na kurac k mi je v prve 2km do 3/4 zamedlo luči, kar se je še videlo ven je bil pa tko sam sneg pa tema zdele nazaj grede mi bo šlo pa na kurac k ziher niso splužil cest (v tem primeru krivda občin, ne Darsa) in pol se naredijo grbinaste kolesnice k tud če ne bi drselo ne bi hotel it več kot 40 po njih Pri nas so ble ceste ob 8h katastrofa. Ob 10:30 ko sem šel na kafe pa so ble že lepo spucane. Tudi pločniki. Mogoče imate pri vas tudi srečo. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Mala terasa, sredi MB ... (fotkano pred pol ure) 4 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 19. januar 2024 Share Objavljeno 19. januar 2024 Aktivist Vanč reče pred 6 minutami: Pri nas so ble ceste ob 8h katastrofa. Ob 10:30 ko sem šel na kafe pa so ble že lepo spucane. Tudi pločniki. Mogoče imate pri vas tudi srečo. ob 11h k sem pogledala ven je bil še čist ves sneg na cesti grem zdele spet preverit tko majo še ene 15min da odkopljem avto Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.