Vse_je_najslabse Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Vučko3 reče pred 56 minutami: Predstavljaj si mene, ko sem zahaklal slovensko punco, in mogel it na abrahame itd.... Pred tem nikoli videl kaj takega, kot dogodek ali muzka. Vsi stari te vabijo plesat, glasba je ali jugo rok ali harmonika, nic od tega ne maram, nocem in ne znam plesat. Komaj sem prezivel te pizdarije. Jaz sem eno bivšo, res najbolj možna čista slovenka v državi, še gorenjka, peljal v srbijo na poroko. Ženska prvič v lajfu vidla kolo, mislim da je bla do zadnjega na plesišču, drugi dan je imela krvavo okoli gležnjev. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 AHHHHHHHHHHHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA OGABEN VIDEO moji nastopi se ne morejo primerjati s tem 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Vse_je_najslabse reče pred 11 minutami: Mislim, da nam v moderni civilizaciji ful manjka ta tribal moment. Ne glede na moj odpor do plesa se s tem na polno strinjam. Na splošno smo izgubili stik s soljudmi in pozabljamo, da smo vsi povezani. Taki obredi utrjujejo te vezi. Zame je en tak res očiten primer praznovanje novega leta. Takrat si res brat z vsakim. Glede plesačev plenilcev pa imaš zihr prav. Sam to je po eni strani tudi dober filter, če iščeš bolj resno zvezo. 22. januar 2024 uredilo bitje ke_kit 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 DaCapo = irl Michael Scott potrjeno na koncu sploh noče dat majka stran 1 6 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Vse_je_najslabse reče pred 4 minutami: Jaz sem eno bivšo, res najbolj možna čista slovenka v državi, še gorenjka, peljal v srbijo na poroko. Ženska prvič v lajfu vidla kolo, mislim da je bla do zadnjega na plesišču, drugi dan je imela krvavo okoli gležnjev. Jaz sem bil samo na eni srbski poroki, od bratranca. 300 folka v dvorani, tip prezira narodno muzko, zena tudi, ampak zaradi ostalih je tudi to moglo bit. Meni je vse skupaj totalno mimo. Moja bivsa je pa isto skakala na kolo, pa čista korošica Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Ja tip nam je predstavil celo zlahto in vse sosede Ene dve bjonde izgledajo ql.. oz so izgledale ql..... 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 bigboss82 reče pred 1 minuto: Ene dve bjonde izgledajo ql.. oz so izgledale ql..... Ti bi moral mojo sestrično videt. Škoda da je oddana. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Škoda za koga? Who the fuck reče to za svojo sestrično? 3 Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Evo @DaCapo zaj vem kje si doma.. ko te naslednjic fukne v grmovje te lahko pridem pobrat ven... 1 3 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) uros678 reče pred 1 minuto: Evo @DaCapo zaj vem kje si doma.. ko te naslednjic fukne v grmovje te lahko pridem pobrat ven... Vesel. Se bom pa vseeno potrudil, da me ne bo nikoli in nikdar več sfukalo v grmovje. Če pa me bo, potem te pa držim za besedo! . 22. januar 2024 uredilo bitje DaCapo 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče pred 1 minuto: Škoda za koga? Who the fuck reče to za svojo sestrično? Mogoče je sestrična v fucked up abusive odnosu, in DaCapo pravi, da bi ji bilo boljše v rokah nekoga kot je BB82. Ti si tist, ki je šel takoj na deepdickin’ sestrične! 4 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Ja sam vseeno je on tisti, ki je omenil izgled svoje sestrične Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Zarafu bo pipalo danes, da je DaCapo prevzel primat 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Mislim, zdej se že preveč govori o tej sestrični, da se ne bi kakih slikc šeralo. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Moram najdit posnetek, ko sva plesala. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 DaCapo, dvakrat pomežikni v kamero laptopa če tvoja sestrična potrebuje, da ji nekdo zjebe zakon 5 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Škoda da Natureta ne dela pekočih feferonov. Men so naturetini izdelki top, mogoče je to samo navada. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Nimam laptopa, nimam kamere, @Weraziel. Pa mislim da poleg dveh otrok ne rabi zjebanega zakona (enega je že tako ali tako imela). Je kar dobro prišla skozi lajf. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Joj DaCapo, spremljaj debato, prosim. Zdej se govori o pekočih feferonih. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče Pravkar: Joj DaCapo, spremljaj debato, prosim. Zdej se govori o pekočih feferonih. Pekoči feferoni so tak-tak. Imam jih pogojno rad, ampak ne pa vsak dan. Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Hernire reče pred 38 minutami: Fak, lih na sestanku in ne morem opalit naglas/poslušat na slušalke, čeprav sem na sestanku bolj za število, ker se ne tiče mojega projekta Upam, da tudi sam govor delivera, tako kot delivera koncept, da je DaCapo svoj poročni govor uploudal na forum Prosim za raport, soforumaši Najbolj žalostno je, da je ta govor že enkrat dal (ne vem zakaj je reuploadan) in sm ga že takrat pogledu Drugač ja seveda delivera točno to kar človk pričakuje. 22. januar 2024 uredilo bitje Ezoterik Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Meni je cute posnetek. Taka družinska zadeva, vsi se majo lepo, prav wholesome. Medtem si sestrična uničuje prvi zakon na WCju z albanskim kelnerjem. 4 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 zdej pa hitro še govor ob ločitvi, pa intervju z bivšo ženo pa pubecem. Navedek Povezava do prispevka
DaCapo Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Buzzkill reče pred 1 minuto: Medtem si sestrična uničuje prvi zakon na WCju z albanskim kelnerjem Sestrična si je svoj prvi zakon uničla s kitaristom, ki je igral na njeni poroki. (vem ja, direkt za kakšno telenovelo) 1 4 Navedek Povezava do prispevka
uros678 Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 DaCapo reče pred 4 minutami: Sestrična si je svoj prvi zakon uničla s kitaristom, ki je igral na njeni poroki. (vem ja, direkt za kakšno telenovelo) Daj povej vec... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 pa pizda @Avion, no Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) fak jaz bom dal odpoved na šihtu, da si lahk v miru vse pogledam ekstremni FOMO moment zame zdajle 22. januar 2024 uredilo bitje Kastor 5 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 (urejano) Kaj vemo o sestrični so far: Baje huda, vir bratranec. Likely sprejema slabe življenske odločitve. Impulzivna ter cock thirsty(nepreverjeno). Ostalo vpričo novih informacij, videov in OF linka. 22. januar 2024 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Bom počakal do slik, pa potem sprejemal življenjske odločitve za naprej. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. januar 2024 Share Objavljeno 22. januar 2024 Weraziel reče pred 5 minutami: pa pizda @Avion, no Ja lej, jst sm tud samo nemočno lahko odložil svojo bas kitaro, ko sem videl, da se naš kitarist spogleduje s sestrično. 3 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.